جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : جــــو بــــازار

جدول نتیجه مسابقه شاخص کل این هفته را نگاه کنیم و کمتر به پر و پای تحلیل های همدیگه بپیچیم. همه یک دست بازار صعودی را پیش بینی کردند ولی بزرگترین ریزش بازار اتفاق افتاد. بازار و اقتصاد دولتی، دستوری، رانتی و مافیایی برای تحلیل های ما تره هم خورد نمیکنه بنابراین با هم مهربان باشیم و هرکی هرچی دوس داره یا فکر میکنه درسته بنویسه.
    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/05/12, 23:30.

نظر

• عباس انصاری
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1793

بازار فردا در شاخص سازها متعادل ومثبت و در سهام کوچک منفی پیش بینی می شود .
      شاید چند سهم مانند فسازان ، واعتبار ، خدیزل سرچشمه یک پله خرید بد نباشد چون گارد صعودی گرفته اند .
      این ممکن است اصلا درست نباشد صرفا جهت بررسی عرض شد .

نظر

• Dexterous
        ستاره‌دار(35)
        • May 2012
        • 695

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
        جدول نتیجه مسابقه شاخص کل این هفته را نگاه کنیم و کمتر به پر و پای تحلیل های همدیگه بپیچیم. همه یک دست بازار صعودی را پیش بینی کردند ولی بزرگترین ریزش بازار اتفاق افتاد. بازار و اقتصاد دستوری، رانتی و مافیایی برای تحلیل های ما تره هم خورد نمیکنه بنابراین با هم مهربان باشیم و هرکی هرچی دوس داره یا فکر میکنه درسته بنویسه.
        تقلیل دادن ماجرا به پر و پای همدیگه پیچیدن بابت درستی/نادرستی تحلیل آدرس اشتباه دادنه
        و دست کمی از خوش خدمتی به کسایی که پشت لفافهٔ «تحلیل» کارشون اغوای مداومه نداره
        از عافیت طلبی و خود-کنار-کشیدن میشه گذشت،
        ازین «کژژ ندین» ها خیر

اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

Dexter is to kill killers
        DEXTEROUS too
        من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1116

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          متاسفانه مثبت شاخص سازها فقط یک روز دوام آورد
          و با این حرکت امروز دیگه تا مدتها حقیقی ها نباید گول بازی دولت و حمایت و این چیزا را بخورن
          در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
          به نظرم هر مثبتی در سهام شاخص ساز فقط فرصت خروج و سیود سود نوسانگیری هست. با این وضعیت بازار سهام کوچک هم جوون بالا رفتن ندارند.
          در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
          من بااینکه دیروز حتی مقداری سهام جابه جا کرده بودم،امروز به طور کامل فروختم و خارج شدم.
          ورود پول من از اردیبهشت 99 تاکنون 2میلیاردو230میلیون تومان.خروج پول من بعد از 2سال و نیم بدبختی و زجر, 709میلیون تومان،به اضافه ی مقداری سود سهام که به پشیزی نمی ارزد.
          فقط سخنم با وزیر اقتصاد جناب خاندوزی و جناب صالح آبادی و جناب عشقی اینه که بد کردید به ما.بد...
          سرمایه ما دزدی نبود ولی از ما ربوده شد به ناحق و شما مسوولین هیچ کاری واسه ما نکردید.اوایل دولت آقای رییسی خوشحال شدم که این دولت از بورس حمایت می‌کنه و زیان ما جبران میشه ولی با صبر به زیان ما اضافه شد.حاصل چندین سال کار و زحمت و تلاش خودم و پدرم تو این بازار سرمایه سوخت و مهمتر از آن جوانی خودم هدر شد.
          حالا دل اون اقتصاد نادانانی که ادعا داشتند بورس باعث تورمه،خنک خواهد شد،چون با این سرمایه باقیمانده راهی جز ورود به بازار طلا و دلار نخواهیم داشت.امیدوارم که تورم زا نباشد.
          با آرزوی موفقیت واسه همتون حتی شما نوسانگیران روی اعصاب.خوش باشید و به نوسانگیری خود ادامه دهید.
          خدانگهدار همه دوستان...
          ۱۸۳۰۰۰۰ و ۱۹۰۰۰۰۰ و ... فقط شوخی‌های تکنیکالی است.
          هدف اول شاخص ۲۱۰۰۰۰۰واحد ،حداکثر تا پایان امسال
          بعد از شکست ۲۱۰۰۰۰۰ ،شاخص به ۳۰۰۰۰۰۰واحد در نیمه اول ۱۴۰۲ خواهد رسید.
          به خواست پروردگار یکتا
          باشه استاد..
          شما نقد شدی کاملاً،ولی ما فول سهم می مانیم کاملاً...
          زمان مشخص خواهد کرد که کدوم از ما درست عمل کرده و کدوم غلط.
          اینجا بماند یادگاری در ۲۰دی۱۴۰۱
          جسارت منو ببخشید.من اصلا بازو ندارم که بخواهم پشت بازو نشان دهم.نام کاربری ام مسدوده و از امشب قراره دیگه ننویسم.به هرحال از زحمات شما تشکر میکنم و آرزوی موفقیت دارم واسه شما و فالورهای شما
          نتیجه گوش ندادنم به حرف اساتید سایت بورسی که در کف سیگنال خروج می دادند مثل آقایshdoosti با انتقاد از من که چرا در منفی ها می نویسم، و فول سهم شدنم در زمستان ۱۴۰۱ ، رساندن ۷۰۹ میلیون تومان به تقریباً ۲میلیارد تومان که طی چندروز گذشته ۳۰۰میلیون تومان آن را جناب عشقی زحمت کشیدند سوزاندند.و پرتفوی ام رسید به۱۷۰۰ و همچنان فول سهم
          درنتیجه هنوز نسبت به ورودی سرمایه ام در تابستان ۹۹ کلی در زیان هستم که اگر تورم این ۳سال را حساب کنیم،کلا از روزگار عقب ماندیم.آنوقت عده ای سرمست در این سایت با۲۵درصد از کل سرمایه در بورس به ۳۰۰۰ و ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰درصد سود رسیده اند.الحمدالله رب العالمین
          آخرین ویرایش توسط shimaalovelygirl؛ 2023/05/13, 01:21.

نظر

• مایکل داگلاس
            Banned
            • Sep 2020
            • 378

اگرچه نظراتی که اینجا مطرح میکنیم آزاد هست و مسوولیتی متوجه ما نیست ولی به نظرم بهتره کمی با تامل باشد...
            دوستی که یکشنبه خگستر رو با افتخار از صف فروش خریده(تنها پس از 7% ریزش از سقف) و اعلام کرده که بعدا هم اگر افت کرد میخرم الان داره هشدار میده!! خوب عزیز دلم نه اون خریدت درست و بجا بوده نه این هشداری که در کلیت بازار میدی.. اگه اون اشتباه بوده پس این یکی هم اشتباهه...
            به نظر حقیر یک پنیک کلی شکل گرفته(با همت عشقعلی و رفقا) و صد البته که ممکنه دامن سهام ارزنده رو هم بگیره کما اینکه تا امروز گرفته و سهم استخوانداری مثل وبانک از 1600 اومده و دیروز در 1224 صف فروش رو هم تجربه کرده... اما اینکه احتمالا شما آخر هفته نقد کردید آیا تاثیری در نظرات اغلب اشتباه شما نداره؟ بگذریم.. هر کس هرچه خودش صلاح میدونه انجام بده به نظرم خیلی مثمر فایده هست تا توجه به نظرات دیگران..
            پرسود باشید

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

درود

1- کوتاه مدت گولمان نزند

2- یحتمل حتی عشقی و رفقا هم نمیدونن این هفته و کوتاه مدت بورس چه شکلی میشه....ما که جای خود داریم! هرچند حدس من این است که هنوز اصلاح تمام نشده و مثلا برای امروز شنبه اصلا بازار قشنگی رو انتظار ندارم! ولی مهم اینه که بازار به سرعت تغییر جهت خواهد داد

3- کوتاه مدت گولمان نزند

4- اینکه به قد و بالای کندل قرمز دراز شاخص قلابی خیره بشید.... یا همون تابلو سهام تون رو نگاه کنید و در جلو اکثر سهام سبدتان رقم زشت 6.99 یا 4.99 رو ببینید و بگرخید و حرص بخورید و افسوس بخورید...بعدشم اینور و اونور به دولت و عشقی و .... بالا پایینشون صلوات بفرستید و .....والا به خدا این رویه نه هنر است..نه دردی دوا میکند!!

4- کوتاه مدت گولمان نزند!

5- بازار رو هم نگاه میکنید....به نشانه های بدرد بخورش نگاه کنید.. اقلا به حجم معاملات روزانه....به قدرت خرید یا فروش حقیقی.... و یا به نشانه های خیلی مهم تر!

مثلا به این نشانه که 3همت حقیقی خروج از سهام داشته...ولی اقلا 2 همت اش رفته صندوق درآمد ثابت... به وقتش هم عکس میشه!

6- کوتاه مدت گولمان نزند!

چرا که در بازه های درازمدت تر اولا روند همچنان صعودی است...و این مخلص کمترین کماکان بورس را نسبت به سایر بازارها دارای بازدهی بیشتر ارزیابی میکنم....

7- شما رو نمیدونم....ولی من از فردا دوباره پله پله باز میریم برای فول سهم شدن...بی عجله!

چون قراره کوتاه مدت گولمان نزند :D
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

پی نوشت پست بالا:

متاسفانه اکثر مطالب تاپیک رو نخواندم.... جسارت نباشه به اهالی تاپیک ولی خواندن مطالب تاپیک ها در روزهای هیجانی بورس به نظرم مضر هست!

ولی چه این روزها...چه قبل....خیلی صحبتهایی میشود از زیانی که از 99 هنوز جبران نشده! (بحق هم میگویند)

پشت بند این نظرات هم نتیجه گیری هایی مبنی بر دزدی دولت و عشقی و نابکاران نظام از ما بورسی ها!

و همه این نظرات خواننده رو به این نتیجه میرساند که بورس در درازمدت هم به درد نمیخورد!! و کماکان آینده سیاهی در انتظار ما بورسی ها خواهد بود!!! خوب من با این نتیجه گیری مشکل دارم! :D

به عنوان مثال یک مطلبی در تاپیک کلوند نوشتم....شاید به درد اینجا هم بخوره:

ملک در ایران یه جورایی شاخص سرمایه گذاری هست دیگه!

کلوند رو پی به ای رو بگیریم 9 اصلا! ( خیلی کمتره بخصوص با تقسیم امسال ولی ما دست کم میگیریم)

این یعنی سالی ده درصد تقریبا تضمینی از کلوند سود نقدی میگیری... برخلاف برخی سهام دولت هم آنچنان دخلی در دستکاری سودش نداره...

شما کجای مملکت یک ملک مثلا دو میلیاردی میخری که سالی بهت 200میلیون اجاره بدن؟!

کدوم ملک دو میلیاردی ماهی 17 میلیون اجاره میده؟ با اینکه این همه اجاره ها نسبت به قیمت ملک هم زیاد شده تازه!

همچین سهمی عمرن که قیمتش کمتر از ملک رشد کنه!

تازه ما بازگشت سرمایه رو 9 سال گرفتیم....والا با این تورم سودآوری کلوند کمتر از سه چهار سال سرمایه رو برمیگردونه!

بر همین منوال دشیمی...درهآور.

با همین فرمون کزغال... :D

والا من سبدم رو تبلیغ نمیکنم....مطمئن هستم که مشابه چنین سهامی و قطعا سهامی خیلی بهتر از اینها که من مثال زدم در بورس کم نیستند! منظورم این است که وقتی استخوانبندی اصلی پرتفوی همچین سهامی باشه....عملا یعنی بیمه شدن در برابر افت و خیز بورس و شاخص ولو در روزهای سیاهی مثل این روزها!

منتهی لازمه اش سهامداری در بازه های درازمدت مناسب هست....خرید در قیمتهای مناسب و سهامداری....

حالا داشتن چند سهم عموما بی بنیاد! عموماً کوچک...عموما! پروژه بشو!!! .... که این سهام عموما در سال 99 رشدهای خیره کننده داشتند...و در نتیجه افت های خیره کننده را تجربه کردند هم برای نوسان گیری منتهی برای اهلش! نه همه!

در کل هم بالاخره بورسه دیگه..... بالاخره مقداری ریسک! لازمه کار هست....بدون ریسک هم که انتظار بیجایی هست!

من با این دیدگاه دارم به آینده نگاه میکنم.....اینکه در گذشته چی شده.....اینکه بعضیا در اوج 99 وارد بازار شدند و هنوز در زیان هستند!!!!... بله عده زیادی متاسفانه هستند...ولی ...

من در همچین جایگاهی و با دورنمای معاملات میان مدتی و درازمدتی که به آینده دارم (کوتاه مدت ومعاملات زیاد بلد نیستم!) ....که نتیجه میگیرم که دست کم برای یکی دو سال بورس جای بهتری از سایر بازارها خواهد بود....

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/05/13, 04:10.
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
                  تقلیل دادن ماجرا به پر و پای همدیگه پیچیدن بابت درستی/نادرستی تحلیل آدرس اشتباه دادنه
                  و دست کمی از خوش خدمتی به کسایی که پشت لفافهٔ «تحلیل» کارشون اغوای مداومه نداره
                  از عافیت طلبی و خود-کنار-کشیدن میشه گذشت،
                  ازین «کژژ ندین» ها خیر
                  اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
                  نمیدونم دوست عزیز باور دارید یا نه ولی من اصلا متوجه نشدم ماجرایی که میگید چی هست و راجع به چی صحبت میکنید !
                  من یه سر رفتم تاپیک شاخص کل و دیدم بازار خلاف تحلیل همه شرکت کننده ها حرکت کرده و بر اساس اون یه نظر کلی نوشتم و اصلا منظورم شخص خاصی نیست.
                  البته توجه داشته باشید همیشه کش ندادن از جنس کژژ ندادن نیست و گاهی از جنس بها ندادن است. زیاد دیدم یک مطلب یا تحلیل غیرمنطقی یکی نوشته و بعدش بارها ریپلای شده و چندین صفحه تاپیک ها را به خودش مشغول کرده و چه بسا نویسنده اصلی هم هدفش همین بوده باشه.

نظر

• مهدی جمشیدی
                    عضو فعال
                    • Jan 2020
                    • 1603

آیا مقایسه‌ی بازار با سال ۹۹ درست است؟

پ ای بازار سال ۹۹ به حوالی ۳۵ رسیده بود این عدد اکنون حوالی ۱۰ است ...

پ اس بازار سال ۹۹ به حوالی ۱۰ رسیده بود این عدد اکنون حوالی ۲.۷ است ...
                    فروش و سودسازی شرکت‌ها اصلأ قابل قیاس با سال ۹۹ نیست ...

سقف دلار در سال ۹۹، ۳۳ هزار بود الان ۵۳ هزار ...
                    ارزش دلاری بازار سرمایه هنوز ۶۰ درصد پایین‌تر از سال ۹۹ می‌باشد (خود دلار الان نسبت به تورم حباب منفی گرفته!). از سال ۹۹ تاکنون تورم ۴۰۰ درصدی را در بازارهای موازی داشتیم و همچنان ادامه دارد ...

بنابراین در هیچ حالتی بورس ۱۴۰۲ با ۹۹ قابل مقایسه نیست بنظرم تنها موردی که می‌توان قیاس کرد بحث تکنیکال بازار بود که آلارم اصلاح نشان می‌داد فارغ و از دستور و غیره. از اصلاحات نباید ترسید چون حکم جذب انرژی برای پرتاب به اهداف بالاتر را دارند?

به هر حال هنوز خیلی مانده تا برسیم به سال ۹۹ و دم از ریزش اونجوری بزنیم! بازار وقتی چند تا کندل قرمز سنگین می‌زند مدتی زمان می‌برد تا ترس ایجاد شده فرو بریزد و به حالت قبل باز گردد کوتاه‌مدتی‌ها به حد ضرر پایبند باشند، اما بلندمدتی‌ها از منفی‌های سهام بنیادی برای بهینه‌سازی سبد خود استفاده کنند.

@Churchill3
                    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• M.DALAHOO
                      ستاره‌دار (2)
                      • Apr 2022
                      • 624

ماندن با سهام بنیادی، سود ده، در حال تو سعه، دارای برنامه های افزایش و تنوع در محصولات تولیدی و نهایتآ نوآوری در تولید و بازار یابی و فروش. هیچ نگرانی ندارد. شاد و تندرست باشید.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

امروز خیلی از سهم های بورس هم که شاخص ساز هستن منجمله اخابر میرسن به حمایت معتبر

نظر

• شروع مجدد
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 913

دارم سعي ميكنم نگاه اميدوارانه به بازار داشته باشم به همين خاطر علي رغم ميلم در منفي كمي خريد ميزنم!
                          آنکه نامخت از گذشت روزگار
                          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4719

واقعا چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این بازار هیچ سنخیتی با وضع موجود اقتصاد نداره !!!!!! بعد 30 درصد ریزش !! باز صفهای فروش سنگین وجود دارد ! این فقط با دستکاری پشت پرده امکان دارد و لاغیر !!!

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

به نظر میاد می خوان خودرو رو سبزش کنن!! (اگه بتونن این کار رو بکنند ،شاید تاثیر روانی خوبی روی بازار داشته باشه)

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3768

ما که تقریبا همه سبد رو غیر از یه سهم دادیم رفت ..حالا بیاد خیلی پایینتر اضافه می کنیم ..‌پایینترم نیاد ..فعلا چیزی نمی گیرم ..گور پدر عشقعلی

نظر

در حال کار...
                                X