جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • )(شاخص کل جعل علی)
    ستاره‌دار(1)
    • Sep 2020
    • 2057

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
    سلام
    چه کسی گفته نوسانگیری از دزدی و جیب بری بدتر است ؟

چرا شما به جای اینکه سازمان بورس تغییر رویه دهد.....خودتان تغییر رویه نمیدهید!!

من مطالبتونو میخونم ناراحت میشم بیشتر به خاطر اینکه پول پدر تان هم درگیر کردید

شما بیا دنبال ورود پول تو سهم بگرد

نسبتها ؛ سرانه خرید و فروش

با قسمتی از سرمایه اینکار رو. انجام بده

وگرنه با تماشا کردن پرتفوی فقط وقت وانرژی از دست میدی

برای مثال امروز راحت میتونستی رتاب بخری

دلیل خرید ۱۸ ملیارد ورود پول و قدرت خرید ۷ برابر

قاسم بخری

ورود پول ۱۵.۵ ملیارد ...قدرت خرید۳ برابر

وصنا...وملی...دپارس...خرینگ ... سمگا

همگی ورود پول داشتند ونسبت. خریدار بیش از فروشنده بود

اینها همه مثال است ونمونه که میتونی فردا با سود بفروشی

هیچ توصیه ای به خرید این سهمها ندارم فقط خواستم با زدن مثال کمی واضحتر گفته باشم

نوسانگیری هنر است

امیدوارم موفق باشی

ودر آینده تریدر موفقی

یا علی
    حاج امیر خان متقی
    خدا وکیلی امروز میشد رتاپ بخری
    میشد قاسم بخری
    100 درصد صف خرید
    کی تونسته تواین سایت بخره
    چیزا واسه خودت میگی
    تو اگر مردی و راست میگی قبل ورود پول ندا بده
    حالا که صف خریده و7 درصد سبزه اومدی میگی پول هوشمند وارد قاسم شده
    بخرید
    چطوری بخریم مشتی/:.yead.:/
    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• امیر محمد ۲
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 789

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
      حاج امیر خان متقی
      خدا وکیلی امروز میشد رتاپ بخری
      میشد قاسم بخری
      100 درصد صف خرید
      کی تونسته تواین سایت بخره
      چیزا واسه خودت میگی
      تو اگر مردی و راست میگی قبل ورود پول ندا بده
      حالا که صف خریده و7 درصد سبزه اومدی میگی پول هوشمند وارد قاسم شده
      بخرید
      چطوری بخریم مشتی/:.yead.:/
      اول سلام

دوم مشتی گنبدش طلاست

سوم فقط تو مردی و راست میگی

امروز رتاب تا ساعت ۹:۴۰ دقیقه هرچی میخاستی بهت میدان نمودار روزانه رو برا همین گزاشتند

قاسم هم تا ۹:۲۸ دقیقه هرچی میخواستی بهت میدادن مشتی

دیدی که میشد بخری

خودم دپارس خریدم

این جمله که گفتی تو اگر مردی و راست میگی توهین آمیز بود

من فقط خواستم کمکی به اون بنده خدا کرده باشم که زیر پستت لایک زد
      آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2022/11/27, 17:17.

نظر

• shimaalovelygirl
        ستاره دار (1)
        • Jul 2022
        • 1071

من بااینکه دیروز حتی مقداری سهام جابه جا کرده بودم،امروز به طور کامل فروختم و خارج شدم.
        ورود پول من از اردیبهشت 99 تاکنون 2میلیاردو230میلیون تومان.خروج پول من بعد از 2سال و نیم بدبختی و زجر, 709میلیون تومان،به اضافه ی مقداری سود سهام که به پشیزی نمی ارزد.
        فقط سخنم با وزیر اقتصاد جناب خاندوزی و جناب صالح آبادی و جناب عشقی اینه که بد کردید به ما.بد...
        سرمایه ما دزدی نبود ولی از ما ربوده شد به ناحق و شما مسوولین هیچ کاری واسه ما نکردید.اوایل دولت آقای رییسی خوشحال شدم که این دولت از بورس حمایت می‌کنه و زیان ما جبران میشه ولی با صبر به زیان ما اضافه شد.حاصل چندین سال کار و زحمت و تلاش خودم و پدرم تو این بازار سرمایه سوخت و مهمتر از آن جوانی خودم هدر شد.
        حالا دل اون اقتصاد نادانانی که ادعا داشتند بورس باعث تورمه،خنک خواهد شد،چون با این سرمایه باقیمانده راهی جز ورود به بازار طلا و دلار نخواهیم داشت.امیدوارم که تورم زا نباشد.
        با آرزوی موفقیت واسه همتون حتی شما نوسانگیران روی اعصاب.خوش باشید و به نوسانگیری خود ادامه دهید.
        خدانگهدار همه دوستان...

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
          ستاره‌دار(1)
          • Sep 2020
          • 2057

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
          اول سلام

دوم مشتی گنبدش طلاست

سوم فقط تو مردی

امروز رتاب تا ساعت ۹:۴۰ دقیقه هرچی میخاستی بهت میدان نمودار روزانه رو برا همین گزاشتند

قاسم هم تا ۹:۲۸ دقیقه هرچی میخواستی بهت میدادن مشتی

دیدی که میشد بخری

خودم دپارس خریدم

این جمله که گفتی تو اگر مردی و راست میگی توهین آمیز بود
          اول سلام علیکم و رحمت الا
          دوم باشه من مشتی
          سوم اوووووووووه حالا بدت اومد
          4- حالا استاد فردا تا 9.27 دقیقه چی بخریم پول هوشمند فردا تو چیه
          5- عذرخواهی قصد توهین به هیچ جنبده ای نداریم شوخیم در این مصبیت عظما چیکار کنیم خودزنیم که 70 درصد ضرریم کی تو ضرر نیست
          مخلصیم
          ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1758

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
            من بااینکه دیروز حتی مقداری سهام جابه جا کرده بودم،امروز به طور کامل فروختم و خارج شدم.
            ورود پول من از اردیبهشت 99 تاکنون 2میلیاردو230میلیون تومان.خروج پول من بعد از 2سال و نیم بدبختی و زجر, 709میلیون تومان،به اضافه ی مقداری سود سهام که به پشیزی نمی ارزد.
            فقط سخنم با وزیر اقتصاد جناب خاندوزی و جناب صالح آبادی و جناب عشقی اینه که بد کردید به ما.بد...
            سرمایه ما دزدی نبود ولی از ما ربوده شد به ناحق و شما مسوولین هیچ کاری واسه ما نکردید.اوایل دولت آقای رییسی خوشحال شدم که این دولت از بورس حمایت می‌کنه و زیان ما جبران میشه ولی با صبر به زیان ما اضافه شد.حاصل چندین سال کار و زحمت و تلاش خودم و پدرم تو این بازار سرمایه سوخت و مهمتر از آن جوانی خودم هدر شد.
            حالا دل اون اقتصاد نادانانی که ادعا داشتند بورس باعث تورمه،خنک خواهد شد،چون با این سرمایه باقیمانده راهی جز ورود به بازار طلا و دلار نخواهیم داشت.امیدوارم که تورم زا نباشد.
            با آرزوی موفقیت واسه همتون حتی شما نوسانگیران روی اعصاب.خوش باشید و به نوسانگیری خود ادامه دهید.
            خدانگهدار همه دوستان...
            شما از اردیبهشت اومدی . باز بازار 3 ماه از ورود شما خیلی خوب بود . اگر برج 5 ورود میکردید ک دیگه از پول شما کلا 400 اگر مونده بود

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

خدانگهدار همه دوستان...
              اوه ابجی تو دیگه قهر نکن
              گر دو روزی دور گردون بر مرادتان نرفت
              دایما یکسان نباشد غم نخور
              خدا شاهده همه تو ضررند
              حتی اون صندوقای گرگای وال استریت
              قماره
              وهمه قمار بازیم:D
              قمار برد نداریم/:.yead.:/

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 399

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                آخه چرا دارین منو بازی می‌دین شما؟
                چرا می‌خواین شما همه چی رو عادی جلوه بدین. چرا دارین منو صحنه‌سازی درست می‌کنین. من باختم، بدم باختم، من آبروی شهر منو بردم، سقف من رو سر من خراب شده، خرج منو زن من داره می‌ده، من در منزل داماد من سکونت دارم؛ هیچ داغی بزرگ‌تر از این نیست! هیچ ننگی از این بزرگ‌تر نیست، من دارم به قهقرا می‌رم؛ فقط بذارید «برررررم» من!
                متاسفانه انزمانیکه ان شیطان انگلیسی با رمز : همه چیز را به بورس بسپارید "
                علامت خروج به خودیا دادبقیه مردم جتی قدیمیا و حرفه ایها
                که خبر نداشتندخارج نشدند و سقوط یکسره دستوری هم مانع شد مردم بتوانند خارج شوند برای همین همه در ضرر شدید گرفتار شدند در واقع پولهای ما به جیب انها رفت..خدا لعنت و نابودشان کند که خیلیهارو نابود کردند ...

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
                  متاسفانه انزمانیکه ان شیطان انگلیسی با رمز : همه چیز را به بورس بسپارید "
                  علامت خروج به خودیا دادبقیه مردم جتی قدیمیا و حرفه ایها
                  که خبر نداشتندخارج نشدند و سقوط یکسره دستوری هم مانع شد مردم بتوانند خارج شوند برای همین همه در ضرر شدید گرفتار شدند در واقع پولهای ما به جیب انها رفت..خدا لعنت و نابودشان کند که خیلیهارو نابود کردند ...
                  بعید میدونم در هیچ کجای دنیا در تاریخ هیچ رئیس جمهوری همچین خیانت در امانت و جنایتی به صورت کاملا سازمان یافته و از قبل طراحی شده را در حق شهروندان کشورش انجام داده باشه.
                  مردم به اعتدالی بودن و شعارهای امیدوار کننده این روباهان مکار باختن و بد هم باختن.
                  چنان فریبکارانه وارد صحنه شدن که حتی حرفه ای ها هم باور کرده بودن که اقتصاد ایران از طلا و ارز و دلال محوری قراره بشه بازار سرمایه و تولید و صادرات محوری.

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1709

ی خوشبین نامی بود اینجا می گفت تا پایان آذر1401 بورس سقف قبلی یعنی 2100000واحد را پس میگیرد.
                    الان چرا دیگه چیزی نمی نویسه؟
                    بیا خودتو نشون بده بگو این چه وضعی است واسه بورس ساختند.سقف قبلی تو سرش بخوره،تو 1400000واحد گیر کرده.اون سیگنال رشدی که میدادی چی شد؟
                    بورس جهنم شما برو ببین در مورد حکومت جمهوری اسلامی تو این 40 سال چه نظری داره بعد بیا بگو چرا گفتی تا 2100میره
                    چه انتظارایی داری شما ؟؟
                    پولتو بده سکه اعصابت بیاد سرجاش لاقل اعصاب خردی بورسو نداره

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1709

دوره پیش بعد از شروع صعود شاص کل بعد از یه صعود چند روزه 18 روز شاخص کل رنج شده دوره قبلش 11 روز این بار هم تا اینجا 10 روز
                      ببینیم اینبار هم از سقف کوتاه مدت 1430 میتونه رد شه و مثل دفعات پیش صعود خوبی رو داشته باشه یا خیر ...
                      با افت 20 هزار واحدی چند روز پیش حدس زدم که از حالت رنج خارج شد و اینبار رنج نمیزنه ولی مثل اینکه برداشت استباهی بوده
                      البته سهام خیلیاشون اومدن پایین تر از سقف و به نظرم اگر دو روز اینده مثبت خوبی نخوره شاخص بازم در حد 10 الی 15 درصد پایینتر میشه خرید کرد

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4094

رنج مثبت دیروز نیم ساعت اخر در خودروئی ها به نظر نوعی مرض بوده و فریبنده که خیلی ها رو مثبت های تا صف خرید امروز حساب باز کردند
                        شاید بازم اخر وقت همین بازی تکرار شود ولی با این روند بعید است
                        احتمالش روزهای بعد است که باز بزنند زیرش ولی فکر میکنم خودرو همین 250 تا 255 اخرش بود در این مقطع زمانی . یه تیک دیگه جا داشت امروز و فردا تا سقف قبلی 9 ماه پیش... 265 که نشد که بشه

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                          فرمان بازار دست كسي هست كه صبر و حوصله زياد داره ، پس ما هم بايد صبور باشيم.
                          شخصی درون چاهی افتاده بود و فریاد می زد کمک کنید

فردی که از آنجا رد می شد آمد بالای سر چاه و گفت جایی نرو تا بروم طناب و کمک بیاورم

شخصی که ته چاه بود گفت
                          : کجا میتونم برم؟

حالا غیر از صبر سهامدار غارت شده کدوم آپشن رو داره؟

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• شروع مجدد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 910

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                            شخصی درون چاهی افتاده بود و فریاد می زد کمک کنید

فردی که از آنجا رد می شد آمد بالای سر چاه و گفت جایی نرو تا بروم طناب و کمک بیاورم

شخصی که ته چاه بود گفت
                            : کجا میتونم برم؟

حالا غیر از صبر سهامدار غارت شده کدوم آپشن رو داره؟

البته گزينه خروج با ضرر و زيان و شيفت به بازارهاي موازي هم هست. سهام هم كه براحتي نقد ميشه. فقط ميمونه تحليل از آينده بازار بورس و مقايسه اون با ساير بازارها.
                            آنکه نامخت از گذشت روزگار
                            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4094

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                              البته گزينه خروج با ضرر و زيان و شيفت به بازارهاي موازي هم هست. سهام هم كه براحتي نقد ميشه. فقط ميمونه تحليل از آينده بازار بورس و مقايسه اون با ساير بازارها.
                              درود
                              مقایسه کازینوی فعلی با سایر بازارها در 28 ماه گذشته که از روز روشن تر است همه تپیده در گل و لای و باتلاق عمیق چه کنم چه کنم و عقب مانده از همه جا و همه چیز . در این بحثی نیست
                              ولی مقطعی و نوسان گیری بخوای حساب کنی در یه سری کف ها بخری و یکی دو ماه بعد بفروشی به شرطی که دیگه خرید نکنی همه سود را بپرونی ، میشه گفت نسبت به سایر بازارها بهتر است ولی سوال اینجاست چند درصد فعالان این کازینو میتونند چنین عمل کنند ؟
                              مثلا خریدهای یک ماه پیش و سودهای 20-30% کوتاه مدت یک ماهه بخوای حساب کنی بله نسبت به موازی ها بهتر عمل کرده ولی چند درصد میتونند از این موقعیت ها بهره ببرند ؟ شاید کمتر از 10% فعالان

نظر

• شروع مجدد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 910

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                درود
                                مقایسه کازینوی فعلی با سایر بازارها در 28 ماه گذشته که از روز روشن تر است همه تپیده در گل و لای و باتلاق عمیق چه کنم چه کنم و عقب مانده از همه جا و همه چیز . در این بحثی نیست
                                ولی مقطعی و نوسان گیری بخوای حساب کنی در یه سری کف ها بخری و یکی دو ماه بعد بفروشی به شرطی که دیگه خرید نکنی همه سود را بپرونی ، میشه گفت نسبت به سایر بازارها بهتر است ولی سوال اینجاست چند درصد فعالان این کازینو میتونند چنین عمل کنند ؟
                                مثلا خریدهای یک ماه پیش و سودهای 20-30% کوتاه مدت یک ماهه بخوای حساب کنی بله نسبت به موازی ها بهتر عمل کرده ولی چند درصد میتونند از این موقعیت ها بهره ببرند ؟ شاید کمتر از 10% فعالان
                                البته صبر كردن در اين شرايط زجرآور و دشواره ، وگرنه توصيه بهتري به عموم نميشه داشت. مهمترين ايراد كار ما اين هست كه زياد به تابلو معاملات نگاه مي كنيم. يك قاعده كلي در بازارها ، همگرايي و جبران عقب ماندگي بازارها نسبت به يكديگر هست (بصورت تقريبي) و اختلاف فازها در طول زمان كم خواهد شد. البته واضحه كه حرفه اي ها بين بازار ها شيفت مي كنن و سود حداكثري مي برن ولي اين خطر هميشه براي آماتورها هست كه از يك بازار به كف رسيده وارد بازار رشد كرده بشن.
                                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

در حال کار...
                                X