جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
    دوباره داره عرضه ها زیاد میشه
    لعنت به سهامداران دوزاری گنجشکی نوسانگیر ترسو
    ما که دست به سبدمون نزدیم تو این مدت نه یه سهم فروختیم و نه خریدیم ... ولی این چه طرز صحبت کردنه ... هی لعنت لعنت ... لعنت به خودت ... طرف دوست داره نوسانگیری کنه، تو رو سنن؟!

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3751

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      ما که دست به سبدمون نزدیم تو این مدت نه یه سهم فروختیم و نه خریدیم ... ولی این چه طرز صحبت کردنه ... هی لعنت لعنت ... لعنت به خودت ... طرف دوست داره نوسانگیری کنه، تو رو سنن؟!
      بازار برا کسی اعصاب نذاشته...

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35710

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        اغلب صف فروشها جمع شده اما احتمال اینکه از 9:30 تا 10 یه فشار فروش دیگه تو بازار ببینیم هست

رفتار خریدار اینجا میتونه تعیین کننده باشه
        تقریبا همین شد و باز داره فشار فروش کمتر میشه !

ببینیم خریدار چقدر قدرت و انگیزه داره تو بازار !

نظر

• amir12
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 703

سهام با پی بر ای مناسب میتوانند راه خودشان زا از حباب سهم ها جدا کنند !!!

خرداد ماه و فصل مجامع در پیش است !!!

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4924

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
            با احترام به نظر همه بزرگان
            و شايد همسو با ايشان
            بنظر من بازار با چندتا تاكتيك كوچولو مسير اصلي و مطمئن خودش رو پيدا نمي كنه.(مثل افزايش مهلت صندوقها وتزريق دستوري نقدينگي و ...)
            و همونطور كه كاربر negar فرمودند همين بي برنامگي باعث واگرائي در ايندكس ها هم ميشه
            مثل الان كه rsi شاخص واگرائي منفي داره و شايد مدتها طول بكشه كه بتونه خارج بشه.

اين مفاهيم در هم تنيده هستند دوستان بحث شكلك و رياضي محض و .... اينجورچيزها نيست.
            اينها مفاهيم درهم تنيده اي هستند كه با تجربه و خون جگر حاصل شده و با دوتا تيكه شكلك و ... قابل حذف نيستند
            شايد دوستان منظورشون از فرسايشي اين بوده و اين بي برنامگي در هنگام صعود هم همينگونه بود و شرايط بي برنامگي الان ما حاصل
            همون بي برنامگي صعود هم هست
            وقتي شاخص بدون برنامه روزي 120 هزارتا صعود مي كرد بدون تناسب با نقدينگي موجود در بازار و نرخ سودآوري شركتهاو...
            اگر بازار صاحب درستي داشت اجازه چنين صعودهايي را نميداد و اجازه ميداد بازار در 20 روز و با نرخ منطقي صعود مي كرد
            هيچ وقت شاهد چنين ريزشها و واگرائيهايي در سهامها نبوديم.

هروقت خود اهالي بازار تونستن بازارشون رو كنترل كنند(تشكيل سنديكا و انجمن و خانه بورس و ....)
            بازار مي تونه رنگ و بوي منطقي به خودش بگيره

بازار دولتي محكوم به شكست و اكثريت در اين بازار متضرر هستند
            کل بازار ایران دولتی است همین زمین بوسلیه بانکها که به نوعی دولتی هستند و افراد با نفوذ دولتی بالا میرود طلا دلار کالا خودرو همه و همه به وسیله دولت بالا میروند

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4718

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              تقریبا همین شد و باز داره فشار فروش کمتر میشه !

ببینیم خریدار چقدر قدرت و انگیزه داره تو بازار !
              درود
              فردا روز سرنوشت سازی است . اگر قرار بر فشار فروش باشه ! احتمالا فردا خواهد بود . البته همه چیز بستگی به حقوقی ها دارد . وگرنه با شرایط موجود و اصلاح قیمتی انجام شده خیلی زود است فشار فروش داشته باشیم .

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

ناظر از قندی ها خوشش نیومد ،هیچ کدوم رو باز نکرد

نظر

• شروع مجدد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 910

انشالله فشار فروش كم بشه و بازار به تعادل برسه. مدتي متعادل باشه ميشه اميدوار شد كه اينجا ديگه كف بازار هست.
                  آنکه نامخت از گذشت روزگار
                  هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3751

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                    کل بازار ایران دولتی است همین زمین بوسلیه بانکها که به نوعی دولتی هستند و افراد با نفوذ دولتی بالا میرود طلا دلار کالا خودرو همه و همه به وسیله دولت بالا میروند
                    فرمایش شما درسته ولی اون قدرت مانورو ظرفیت هایی که دولت در بازار سرمایه داره رو در دیگر بازارها نداره ...سرمایه ما در این بازار مثل گنجشک تو قفس هست برا دولت ...

نظر

• حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو
                      ستاره‌دار(4)
                      • Dec 2013
                      • 93

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      اه و ناله بخاطر اینه که به شدت معتقدم پروندن سود در این وانفسای اقتصادی و تورمی بدترین حالت ممکن است و این یک هفته فکر نمیکنم خوشایند خودت هم باشه البته اگر سهامدار باشی که بخش بزرگی از سودت پرید . کی خوشنود است از این وضعیت ؟
                      برای من نوعی صداقت در کلام است که به درد این جامعه نمیخوره . این جامعه شارلاتان محور و شارلاتان پرور از جنس خودشو میطلبه

اه سینه سوز در همه هست ولی من صادقانه بیان میکنم . نمیام از گل و بلبل بودن اینجا حرف بزنم و بوق چی تبلیغاتی سازمان بورس و دولت بشم و مدام از گل و بلبلیش حرف بزنم در حالی که خودم هیچ عایدی از اون نداشتم و زیر اتهامات بی سر و ته شما را لایک کنم و به نقد دیروزم هیچ جوابی نداشته باشم و درونم خلاف گفته هام را عیان میکنه ولی این درون را هرگز رو نکنم

کاری که بخشی از دوستان انجام میدهند

ادعای زبلی هم نداشته و ندارم
                      کار ناپاکی است و همچنان همینه نظرم و گفتم نوعی اعتیاد است و البته قصد دارم امسال این اعتیاد را کنار بگذارم چون یحتمل به سرمایه ام نیاز داشته باشم
                      مترصد رشد بیشتر بودم تا حوالی 2650 و 2700 خروج کامل بزنم برای همیشه

سه روزه سود بانکی را وقتی جون بگیره و صعودی شود میده ولی هیچ وقت نگفتم هلو است و هیچ وقت بوق بورس نزدم
                      ضمن اینکه یک هفته ای هم سود یک سال و نیم را می پرونه مثل هفته گذشته . الان مفهوم شد ؟

یه چیزی بگم ؟
                      امثال شما یه چیزی از خودتون رو کنید و بعد یقه بگیرید و این کثیف ترین و زشت ترین اخلاق ایرانی جماعت با هزاران بی اخلاقی و بی فرهنگی را بگذارید کنار که طرف وقتی در هیچ زمینه ای ، اقتصادی سیاسی اجتماعی هر چی ... هیچی تو چنته نداره باید دیگری را بکشه پائین و اونو تخریب کنه . دوری کنید از این زشتی بی پایان که در زمینه های متفاوت دیده میشه حتی بین دو برادر

ایدی مجهول الهویه تا حالا کجا بودی و کی هستی که بعد از سالها پیدات شده با 20 کامنت در طول 10 سال و باید من به تو جواب پس بدم ؟
                      حالا این گوی و این میدون
                      اول هنرت را نشون بده و 4 تا کامنت بنگار از بازار و معاملات و غیره . حرفی بزن سهمی معرفی کن ، روان شناختی بازار را اعلام کن ، روند را تحلیل کن ، برگشت یا نزول بازار را در گروه های مختلف بررسی کن ، بابا لامصب یه چیزی خودت بگو بعد من یقه رو یقه برات اماده میکنم بیا بگیر

من بی سواد دو هنر از هفته قبل تا کنون رو کردم . سه شنبه هفته پیش را فرصت فروش دانستم ( البته فروش با هدف جایگزینی 10-15% پائین تر ) و دیگری اینکه همون سه شنبه نظرم این بود گروه پالایشی برای خرید خوبه

انگار یه عده خاص و اندک در این فضاهای مجازی خار چشم هستند . اینجا که حقوق به من و امثال من نمیدهند که مدام باید مورد سو گیری و یقه گیری باشیم یا جای کسی را تنگ نکردیم
                      این گوی و این میدان همش برای خودت
                      هنر عیان کن

زین پس جواب کسانی مثل شما مجهول الهویه و بخصوص کسانی که هیچ هنری ندارند بجز یقه گیری را نمیدهم

وانچه که مشخص است اینکه ادبی که از ان گفتم توهم بنده بوده از شما
                      اما در ادامه باید بگم
                      لاف از سخن چو در توان زد
                      ان خشت بود که پر توان زد

فرصت خروج رو دیدی ولی مغتنم نشمردی
                      زین پس سکوت اختیار کن که همین جمله بر پوچی ادعاهای تو کافیست

کم گوی و گزیده گوی چون در
                      تا ز اندک تو جهان شود پر
                      چهارشنبه همون روزی که اسپند رو اتیش بودی توو تاپیک امروز چه کردید گفتم ثرود اضافه کردم
                      توو تاپیک مسابقه هفتگی ثرود و ثباغ رو معرفی کردم
                      ثرود تنها سهم مثبت بازار سراسر خون دیروز بود

ثشاهد رو توو قله معرفی میکنی بعد به دیگران میگی بوقچی
                      مرزهای فرافکنی رو فرسنگ ها رد کردی
                      و در پایان بیفورسیتی آی دی نام و نشان داره ولی
                      حبیب دلبر کهدجان فرسود ازو بی نام و نشان
                      تا خود سیتی خراب نااباد:)))))))))
                      اخرین کامنت من روی پیام های بی در و پیکر تو
                      فقط برا اینکه فک نکنی اینجا کسی حواسش نیس که خزعبل میبافی

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4718

به نظر میاد اینبار فشار تقاضا در حال افزایش است .

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2199

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          ...سرمایه ما در این بازار مثل گنجشک تو قفس هست برا دولت ...

عرض ادب
                          فعلا که پت و مت های صاحب منصب در دم و دستگاه حکومت با همین توجیهات خوب دارن برخی از سهام فوق العاده ارزشمند و ارزان قیمت زیر مجموعه هاشون را به فنا می دن
                          نمونه اش ؛ شرکتهای صنعتی دریایی ایران ؛ حفاری ؛ بانکها و ...

بسیاری از شرکتهای بزرگ خصولتی امروز ( که در حال حاضر بعضا بیش از حد هم توسط مافیا و مدیران ذینفع باد شده اند ) ؛ در گذشته شرکتهای متوسط و ارزان قیمتی بوده اند که توسط همین پت و مت ها به خریدارانشون در قیمتهای مفت هبه شده اند.

مردم باید سهامهای با ارزش و ارزان قیمت نزد پت و مت های حکومت را کشف ؛ خریداری و فریز کنند و منتظر باشند قوانین حاکم بر طبیعت با اردنگی محکم این بیشعورهای نادان را از صحنه روزگار بیرون کند. ( با یک نگاه گذرا به گذشته می بینید که این اتفاقات با سرعتی بالا دائما در جریان بوده و در جریان خواهد بود )

به امید شوت شدن هرچه سریع تر مافیای قدرت و ثروت از مالکیت و مدیریت شرکتها ؛( البته زیر لگدهای مردم ایران )

نظر

• سهامدارعمده
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1198

نوش جون هرکی دیروز امروز جرات به خرج داد.خدا برکتتون رو زیاد کنه.

به هر حال تضاد آرا وافکار منتج به سود وزیان میشه .خریدار و فروشنده هر دوقابل احترام.حتی نوسانگیر.اونم حداقل ساعت ها دو دوتا چهارتا کرده برای لقمه نونی.

به هم احترام بزاریم.با تشکر
                            انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• فین
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1158

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                              تیم جدید و کلا تیم دولت رییسی جهادی و انقلابی !!!!!!!!!!! عمل می کنند . اصلاح 300 هزار واحدی که باید در یک محدوده یک ماهه انجام می شد در 5 روز کاری انجام دادند و اگر فردا دیدید بازار از همین 2200 برگشت و اینبار چند روز پشت سر هم 60 تا 80 هزار واحد مثبت داشتیم تعجب نکنید.
                              اولین 60 هزار مثبت. باید ببینیم دوشنبه و چهارشنبه هم دو تا 60 تا 80 هزار مثبت می شویم یا نه ؟

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

دقیقا شاخص روی 22 واکنش مثبت نشون داد

نظر

در حال کار...
                                X