کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
می دونی چرا ، با اون که دلار ارزون شده، کالا و اجناس ارزون نشدن ؟! ( البته خودرو حالا حالاها حباب داره).
اقتصاد به عنوان انسانی ترین علم، شبیه و یا بهتر بگویم رفتارش دقیق مانند رفتار خود ادمیزاد است. می بخشد ولی از یاد نمیبرد! بیش از چهل سال، تمام دنده عقبهای دلار، فقط دورخیزی برای جهش بوده است. هر کس در ریزش دلار مال ارزان فروخته، چهار ماه بعد ( حتی کمتر ) با خیزش مجدد دلار زیان دیده است.
باید جمله «افزایش نرخ دلار باعث تورم است» را چندتا چکش بزنی، تا اینگونه شود : تورم یعنی کاهش ارزش پول ملی، ضعیف شدن پول شما، پس دلار گران نشده است، پول شما ارزان شده.
خوب اگر هم تورم باشد، هم ثبات نرخ ارز، پس تمام پولهای که صرف ثابت نگه داشتن دلار میشود، در اصل فنر جهش آن را منقبض تر کرده اند.
اقای دولت عُرضه داشته باش، چند ماه قیمت دلار در بازار آزاد را با ثبات نگهدار، کالا و خدمات را با قیمتی عادلانه تثبیت کن، همه این کارهای نمادین و آدرس های ساده را که انجام دادی، پرینتر های پول شمارت را از برق بکش، سه شیفت پولِ پفکی نساز!!! «ولی چگونه ؟!! »
نه غلط کردم دخالت کردم، به این سادگی نیست، باید در روایط خارجه بهتر باشی، تعاملات بیشتر، سرمایه گذاری خارجی، تسهیل در صادرات و واردات ، برجام ....
برجام ای وای ، برگام....
انشالله دلار ارزون بشه♥️ ولی واقعا یه معادله چند مجهولیه ! با بازیگرانی فراتر از من و شما و رئیسی?
در ایران مخصوصا از 50سال پیش ما یک بخش تولید داشته ایم که همه نوع مالیات وسختی از فراهم کرد مواد اولیه تا فروش و قوانین دست وپاگیر سود بالای بانکی جلوی پایش بوده ولی از انور یک بحش خرید وفروش داشته ایم که خیلی عیر شفاف بدون هیچگونه مالیات بدون هیچ گونه قوانین دست پاگیر راحت جنس از دلار طلا سکه ماشین خانه زمین کالا میخریده وبعد مدتی احتکار انرا بالاتر میفروخته این بالاتر رفتن برای این بوده که بخش تولید به همان علتها که ذکر شد هر روز ضعیف وضعیفتر میشده چون تولید اصلا جذابیتی نداشته وهمان تولید کننده هم ارام ارام به بخش دلال جامع پیوسته ما یک بخش تولید مواد خام هم داشتیم مثل نفت که پول ان هم صرف واردات برای دلال بازی بیشتر همان عده که توی کار خرید وفروش بودن میشده
بعضی شاید بگویند تورم نتیجه نقدینگی است ولی ما در بخش تولید به همان علت ها که گفته شد اصلا نقدینگی نداریم وشرکتها به علت همین عدم نقدینگی در حال نابودی هستند کاری که باید انجام شود گرفتن انواع واقسام مالیاتهای از همین خرید وفروش است مثل مالیات بر عایدی مالیات بر مجموع درامدها مالیاتهای پلکانی تا این نقدینگی بسوی تولید هدایت شود
بالاخره بعد از چند سال دزدی وغارتگری حکومت هم به این نتیجه رسیده که اگر بخواهد به بقا خود ادامه دهد باید با تصویب واجرای قوایین درست بخش تولید را رونق بدهد و دلال بازی را از جامعه ریشه کن کند البته قدمهای اول برداشته شده است مثل مالیات بر عایدی شفافیت چرخش پول دارای واموال همه براساس کد ملی حال حکومت تا پایان ریایست رئیسی حدود 2 سال وقت دارد تا این قوانین را اجرا کند تا اکثریت جامعه ارامش در اقتصاد را دیده ولمس کنند که اگر در این 2سال باقیمانده مردم اثری از عدالت وارامش اقتصادی نبینند مطمئن باشید کشور بسوی هرج ومرج و نابودی به پیش خواهد رفت
در ایران مخصوصا از 50سال پیش ما یک بخش تولید داشته ایم که همه نوع مالیات وسختی از فراهم کرد مواد اولیه تا فروش و قوانین دست وپاگیر سود بالای بانکی جلوی پایش بوده ولی از انور یک بحش خرید وفروش داشته ایم که خیلی عیر شفاف بدون هیچگونه مالیات بدون هیچ گونه قوانین دست پاگیر راحت جنس از دلار طلا سکه ماشین خانه زمین کالا میخریده وبعد مدتی احتکار انرا بالاتر میفروخته این بالاتر رفتن برای این بوده که بخش تولید به همان علتها که ذکر شد هر روز ضعیف وضعیفتر میشده چون تولید اصلا جذابیتی نداشته وهمان تولید کننده هم ارام ارام به بخش دلال جامع پیوسته ما یک بخش تولید مواد خام هم داشتیم مثل نفت که پول ان هم صرف واردات برای دلال بازی بیشتر همان عده که توی کار خرید وفروش بودن میشده
بعضی شاید بگویند تورم نتیجه نقدینگی است ولی ما در بخش تولید به همان علت ها که گفته شد اصلا نقدینگی نداریم وشرکتها به علت همین عدم نقدینگی در حال نابودی هستند کاری که باید انجام شود گرفتن انواع واقسام مالیاتهای از همین خرید وفروش است مثل مالیات بر عایدی مالیات بر مجموع درامدها مالیاتهای پلکانی تا این نقدینگی بسوی تولید هدایت شود
بالاخره بعد از چند سال دزدی وغارتگری حکومت هم به این نتیجه رسیده که اگر بخواهد به بقا خود ادامه دهد باید با تصویب واجرای قوایین درست بخش تولید را رونق بدهد و دلال بازی را از جامعه ریشه کن کند البته قدمهای اول برداشته شده است مثل مالیات بر عایدی شفافیت چرخش پول دارای واموال همه براساس کد ملی حال حکومت تا پایان ریایست رئیسی حدود 2 سال وقت دارد تا این قوانین را اجرا کند تا اکثریت جامعه ارامش در اقتصاد را دیده ولمس کنند که اگر در این 2سال باقیمانده مردم اثری از عدالت وارامش اقتصادی نبینند مطمئن باشید کشور بسوی هرج ومرج و نابودی به پیش خواهد رفت
جامعه ای که ظرفیت و دانش تولید و مولد سازی نداره با مالیات و زور نمیشه بسمت تولید برد.هر کاری بکنند بجای حرکت به سمت صحیح یک راه فرار غلط باز میکنن.همونطور که بارها اتفاق افتاده.فکر میکنید اون املاکی یا دلال ماشین که از روی بیسوادی و بی مهارتی در هیچ رشته و مهارتی روی به اینکار آورده میشه زورکی مثلا برد پشت میز کار یا خط تولید!
واقع بین باشید.این کار یک روز یک شنبه نیست و با زور نمیشه!!
مگر خود آخوندا خودشون اعتراف نکردن که شاه اومد بهشون گفت مفت خوری بسه! مثل مردم برید زحمت بکشید پول دربیارید.اونام زدن زیر میز و از جهالت یکعده سواستفاده کردن و این بساط برامون درست کردند!!
ایضا همین سرمایه دارای دلال!
..حالا خودرو تا حدی ..ولی مسکن و ملک خوب در ایران از باد وباران نیابد گزند!!!چقدر بورسی ها انتظار داشتن که مثلا بازار خودرو از رونق بیفته یا اقبال به به بازار ملک به واسطه حبابی بودنش کم رنگ بشه یا بحث قانون عایدی برسرمایه موجب رونق بازار بورس بشه ولی در عمل هیچ کدام ازین ها موجب رونق بازار نشد!!هربازاری راه خودش رو میره و صاحب خودش رو داره..الا بازار توسری خور بورس ...که هر دولتمرد بیشعوری میادو میره یه جفتک نثارش می کنه
درود دوست فرهیخته
یکی از منطقی ترین و نزدیک به نشان ترین نظرات در زمینه سایر بازارها ، نظرات شماست از قبل تا کنون
برخی دوستان نمیدونم رو چه حسابی منتظر ریزش در ملک و خودرو هستند . تا همینجاش هم درصدی افت داشتند . دیگه منتظر چه ریزشی هستند ؟ بر فرض ریزش هم باشد که نیست چه دخلی به کازینوئی داره که ما توش هستیم ؟ یعنی این کازینو را رونق میده ؟
جسارت به دوستان نباشه حکایت بخشی از مردمان با فرهنگ ماست !!! که وقتی دستشون به جائی بند نیست یا کمبودی در زمینه ای اقتصادی یا فرهنگی یا ... احساس میکنند ، منتظر پائین کشیده شدن دیگری می مانند
مثلا من نوعی مشکل مالی داشته باشم و کاری هم از دستم بر نیاد که کوتاه مدت رونقی در خودم ایجاد کنم ، ارزوی ویرانی و نابودی همسایه و پسر عموم را داشته باشم . بر فرض چنین ویرانی رخ داد ، چه دخلی و ربطی به من داره ؟ برای من رونق ایجاد میشه ؟
سایر بازارها نهایت 10% افت دیگر را تجربه کنند اگر این افت ها موقتی نباشد که من فکر میکنم موقتی باشد
دلار در بدترین حالت خودش و خوش بینانه ترین حالت از توافقی که مشخص نیست بر سر چیست و محتواش چیست ، 10% دیگر پائین هیجانی و با شعار درمانی و فلان و بهمان داشته باشد اگر در همان 10% نهایت کار باقی بماند و همانطور که گفتم موقتی نباشد این مهم است
بقیه بازارها هم نهایت همین اندازه و لاغیر
خودرو و ملک و دلار و سکه و کوفت و زهرمار نهایت 10% افت دیگر را تجربه میکنند
5 سال و خرده ای است تورم فراینده رخ داده و دانه های زجیرش چنان در هم تنیده شده و چسبندگی پیدا کرده که هر افتی موقتی است . در کشوری که اقتصادش ویرانه است و همواره در حال شیمی درمانی است من نمیدونم توهم چه جایگاهی دارد
زندگی انبوهی از ما ایرانی ها در توهم سپری شد و عایدی نداشت و همچنان توهم
شاید برخی دوستان خوششون نیاد از اینی که میگم حتی توهم در سیاسی ها که امسال دیگه تمومه و این امسال داره هر سال تمدید میشه
چون برای توهماتمون پشتوانه عملی و کنشی و تحلیلی و میدانی و فعل و انفعالی نداریم . فقط ارزوهاست و توهمات
توضیح :
بنده هیچ وقت ارزوی تورم و رشد قیمت ارز نداشتم و هرگز نظرم بر این نبوده که دلار تا اخر امسال اینقدر میشه و فلان .... از هر توافقی و هر کوفتی که باعث ارامش هر چند موقتی در بازارها باشد استقبال کرده و میکنم و هیچگاه منافع شخصی ام بر جمعی و مردمی ارجح نبوده و نخواهد بود
اینو گفتم که برای دوستان سوء تفاهم ایجاد نشه
دنیای اقتصاد: روند کاهشی در همه بازارها
روز گذشته افت قیمت دلار به عنوان پیشران بازارها عمل کرد، تا در دیگر بازارها نیز کاهش قیمتها به چشم بخورد. بررسیها حاکی از آن است که بازار سهام، در روزهای اخیر روند نزولی داشته است. سیگنالهای قیمتی از بازار مسکن نیز نشان میدهد که سطح قیمتهای اعلامی کمی کمتر از قبل بوده است. البته این روند کاهشی بهار مسکن در پایتخت و سایر شهرها در روزهای قبل مشاهده میشد که «دنیای اقتصاد» به این نکته اشاره کرده بود. روز گذشته بهای قیمت برخی خودروها نزولی بود که این شدت کاهش در روز گذشته پررنگتر از قبل بوده است. جو کاهشی بازار ارز و طلا در روزهای اخیر، به دلیل خبرهای منتشر شده و خوشبینی نسبت به آینده اقتصاد کشور بوده است. البته هنوز اخبار رسمی از توافق احتمالی با دیگر طرفهای مذاکره منتشر نشده است، اما برخی اخبار غیررسمی نشان میدهد که بخشی از منابع بلوکه شده در حال آزاد شدن است. انتشار این اخبار احتمالا عرضه دلار را نیز از سوی صادرکنندگان بیشتر خواهد کرد، زیرا صادرکنندگان دوست ندارند که دلار را در کف قیمتی عرضه کنند. هر چند این شرایط نزول قیمتی در بازارها وجود دارد، برخی از تحلیلگران نیز معتقدند نمیتوان انتظار داشت که تا اعلام یک خبر موثق از سوی مقامات مسوول کشور، این روند نزولی تداوم داشته باشد. جو کاهشی دلار و سکه باعث شده برخی از افراد که در این دو بازار سرمایهگذاری کردند، حداقل در کوتاهمدت نگرانی نسبت به افت بیشتر احساس کنند، هر چند هنوز بسیاری سرمایهگذاری در بازارهای دارایی را در مقابل شرایط تورمی گزینه عقلانی تلقی میکنند. در مجموع به نظر میرسد طی هفتههای اخیر، کاهش تنشها با کشورهای منطقه و بهبود روابط سیاسی، ارائه سیگنالها درخصوص آزادسازی دلارهای بلوکه شده و تبادل زندانیها میان ایران و کشورهای غربی و همچنین گفتوگوی تلفنی رئیسی و مکرون در شرایط بازارها اثر مثبت داشته است.
امیدوارم همانطویکه آقای فرزین میگه دلار بشه 45 تومتن، ولی آقای فرزین چرا نمیگه درآمدهای ارزیش چقدره و نیاز ارزیش چقدره؟ چقدرشو باید بده به سپاه برای موشک پرانی و دشمن تراشی. وچقدر باید تبدیل به ریال بکنه و بده به آقای رییسی برای مفت خورهای نجومی بگیر و ....و......و......
افزایش تورم
افزایش درامد مالیات بر عایدی
مالیات مضاعف بر تورم
**
واحد پولی را مردم چاپ نمی کنند
نظر