جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : جــــو بــــازار

طبق شنیده‌های من عزم گروه بهمن برای عرضه دیگنیتی پرستیژ جزم شده و با وجود نامه منطقی معاون وزارت صمت طبق برنامه ۶۰۰ دستگاه رو عرضه خواهد کرد
    @BehnamSamadi_ir

نظر

• shimaalovelygirl
      ستاره دار (1)
      • Jul 2022
      • 1071

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
      خیلی راحت میتونند یک اصلاحیه دوفوریتی بزنند به قانون شورای رقابت و خورو رو از شمول اون قانون خارج کنند.به همین راحتی.

چرا نمی کنند؟

چرا مرتب در رسانه بحث می کنند میشه بورس کالا عرضه بشه و اونها هم میگن نمیشه؟
      چون می خواهند سر مردم را گرم کنند

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2077

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
          لطفا کاربران دلسوز سایت که سر از این وضعیت مزخرف بورس درمیارن،ی توضیح و راهنمایی بدهند به من که چیکارکنم.
          بنده 19مرداد99 مبلغ خالص 2میلیارد و 250میلیون تومن ارزش پرتفوی ام بود(شامل مجموعا اصل پول خودم و اصل پول پدر بازنشسته بینوایم)
          در 16اردیبهشت1402 بعد از کلی بدبختی و خون جگر خوردن و خریدوفروش و تعویض سهم،تازه ارزش پرتفوی ام رسید به 1.9میلیارد تومن
          بعد از این ریزش ناجوانمردانه اخیر و نقدکردن کل سهام و صندوق هام،الان سرجمع به 1میلیارد و 300میلیون تومن رسیدم(یعنی تو یک ماه بیش از600میلیون تومن پولم مجددا سوخت،و به عبارتی رفت تو جیب دولت)
          میدونید که 2.25میلیارد تومن سال99 معادل حداقل 4.5میلیارد تومن الان است با کلی تخفیف
          اگر پیشنهادی در مورد خرید انواع سهام یا حق تقدم یا صندوق یا چیز دیگه ای دارید که بتوانم حداقل پول پدرم را با سودش پس بدهم،بدهید ممنون میشوم.
          بنده از تک سهم و 2سهم و 3سهم شدن کاملا می ترسم و حداقل 10-12تا سهم همیشه داشته ام.نمیدونم چرا...
          درمورد محدوده ی زمانی شروع آغاز موج5صعودی شاخص کل،هرکس چیزی میدونه،یا نمودار واضح و قابل قبولی داره،نشان بدهد،ممنون میشوم/
          درود
          دوستان قضیه رو از زوایای مختلف بررسی کردند
          اما چیزی که مغفول ماند " حد سود " شماست
          شیما خانم حد سود شما کجاست ؟
          یعنی همین سهامی که الان در پورتفو دارید
          قراره در قیمت چند تومن بفروشید ؟؟؟
          یا چند درصد سود کنید فروش میزنید ؟

لطفاً جواب بدید

چیزی که من از مطالب شما متوجه شدم اینه که
          حد سود شما اینه که
          جمع کل ارزش پورتفوی شما برسه به ارزش قبل با احتساب تورم
          و گفتید 4.5 میلیاردِ فعلی و بعدش خروج از بورسس .
          یعنی اصلاً مهم نیست کدوم سهم ، کجا باید فروخته بشه
          همین طور سبد رو نگه میدارید و گاهی بهینه سازی و اصلاح میکنید
          تا روزی که به ارزش 2.250 میلیاردِ مرداد 99 برسه

خب این استراتژی باید تغییر کنه

گذشته ها ، گذشته .
          اون ضرر رو هم بزنید به حساب هزینه آموزش و تجربه .

باید بپذیریم که سهام فعلی ما ،
          مسئول جبران ضرر سهام قبلی ما نیستند
          حتماً برای تک تک سهام ، حد سود و حد ضرر تعیین کنید
          و برای کل سبد هم حد سود و ضرر تعیین کنید
          که در صورت عبور از آن ، باید از بازار خارج شوید
          چه به 4.5 م. رسیده باشید یا نرسیده باشید

دولت و اساتید زیادی با اهداف مختلف برای ورود به بورس تبلیغ میکنن
          ولی تجربه شخصی بنده میگه
          اتفاقا نون در آوردن از بورس یکی از سختترین مشاغل دنیاست
          اما برای سرمایه گذاری بلند مدت با پولی که بهش نیاز ندارید خوبه.
          من هرگز به کسی سهم معرفی نمیکنم

اما موفق ترین استراتژی های بورس اینه که
          اول خونه و ماشین وسایل ضروری خودشون رو میخرند
          اگه باز هم پولی باقی موند میارند تو بورس.
          یک سبد بلندمدتی از شرکتهای بنیادی
          در گروه های معادن و فلزات اساسی و نفتی و پالایشگاهی
          که اساس صنایع و درامد ایران بر اون استواره میبندند و
          و بعدش میرند پی کار و زندگی شون . نگاهش نمی کنند
          فقط سال به سال سود مجمع رو دریافت میکنند
          ضمن اینکه اصل سرمایه هم معمولاً چندین برابر تورم رشد میکنه

الان بعضی دوستان میاند میگن نه آقا... شما این کاره نیستی...
          ظاهراً ایشون گرگ وال استریت هستند و من برّه حافظ !

شاعر میفرماید :

یک روز ز بند بورس آزاد نیَم

یک دَم‌زدن از وجود خود شاد نیَم

شاگردی کارگزار کردم بسیار

در کار سهام هنوز استاد نیَم

.
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

چون می خواهند سر مردم را گرم کنند
            هم این هم نوسان گرفتن
            با یه تیر دو نشان

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1709

لطفا کاربران دلسوز سایت که سر از این وضعیت مزخرف بورس درمیارن،ی توضیح و راهنمایی بدهند به من که چیکارکنم.
              بنده 19مرداد99 مبلغ خالص 2میلیارد و 250میلیون تومن ارزش پرتفوی ام بود(شامل مجموعا اصل پول خودم و اصل پول پدر بازنشسته بینوایم)
              در 16اردیبهشت1402 بعد از کلی بدبختی و خون جگر خوردن و خریدوفروش و تعویض سهم،تازه ارزش پرتفوی ام رسید به 1.9میلیارد تومن
              بعد از این ریزش ناجوانمردانه اخیر و نقدکردن کل سهام و صندوق هام،الان سرجمع به 1میلیارد و 300میلیون تومن رسیدم(یعنی تو یک ماه بیش از600میلیون تومن پولم مجددا سوخت،و به عبارتی رفت تو جیب دولت)
              میدونید که 2.25میلیارد تومن سال99 معادل حداقل 4.5میلیارد تومن الان است با کلی تخفیف
              اگر پیشنهادی در مورد خرید انواع سهام یا حق تقدم یا صندوق یا چیز دیگه ای دارید که بتوانم حداقل پول پدرم را با سودش پس بدهم،بدهید ممنون میشوم.
              بنده از تک سهم و 2سهم و 3سهم شدن کاملا می ترسم و حداقل 10-12تا سهم همیشه داشته ام.نمیدونم چرا...
              درمورد محدوده ی زمانی شروع آغاز موج5صعودی شاخص کل،هرکس چیزی میدونه،یا نمودار واضح و قابل قبولی داره،نشان بدهد،ممنون میشوم/
              دوستان نکات خوبی رو مطرح کردن ولی فکر میکنم تعداد سهام توی سبدتون اگر دیدتون بلند مدتی نباشه خیلی زیاده یعنی شما اصلا وقت نمیکنید به همه این سهام برسید و مدیریت کنید مگر اینکه همه رو نگه دارید و مثلا چند سال بعد تو اوج بازار هر جا تونستید نقد بشید و از بازار خروج بزنید
              با این تعداد سهام واکنشون به سقف و کف بازار خیلی کند میشه و نمیتونید سود به موقع از نوسانات بازار تو سقفهای ماژور بازار بگیرد یعنی حتی اگر بدونید وقت فروشه واقعا سخته این همه سهم رو مدیریت کردن البته که مبلغ سبدتون زیاد نیست ولی بازم کمی سخته

نهایتا 1الی 2 سهم بلند مدتی با بنیاد خوب داشته باشین و 1-3 سهم کوتاه مدتی برای نوسان گیری اونم سهمایی که افت و خیز خوبی دارن و ارزش نوسان گیری رو دارن که معمولا از سهمای نه چندان بزرگ بازار هستن
              در ضمن چند سال قبل این طوری نبود ولی الان بازار ما این طوریه که موقع صعود نهایتا 10 درصد بازار سود بهتری میدن از متوسط سهام بازار و 10 درصد هم در حد متوسط بازار سود نمیدن ..باقی 80درصد سهام اکثرا درصد سود یکسانی رو میدن طی مدت زمان مشخص مثلا از اول برج 8 1401 حساب کنید تقریبا همین طوریه
              مهم تر از انتخاب سهم خوب دونستن وقت فروش و خرید هست تو بازار بورس ایران
              شخصا به بازار 2-3 سال اتی خیلی خیلی خوشبین هستم و مطمئن هستم سود خیلی بهتری میده از بازارهای موازی حتی به نظرم سود شما به نسبت تورم خیلی بهتر خواهد بود به شرط حفظ ارامش و صبوری که خب تا اینجا شما اینطوری نبودید !
              به هر خبر و توئیت و ....واکنش احساسی شدید نشون میدید و این به نظرم سمه برای تریدر
              موفق باشید

نظر

• ali1230
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 157

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                سلام وعرض ادب و احترام

فقط بخاطر اینکه آینده بازار سرمایه را صعودی متصورم دوتا سهم براتون معرفی میکنم و حتما با قبول ریسک های مترتب تصمیم گیری کنید

خصدرا

سآبیک

قیمت فعلی صدرا محدوده ۲۷۰ و سآبیک محدوده ۱۹۱۰تومان

مورخه ۱۴۰۲/۳/۲۳

با دید حدودا ۸ماه

ارادت
                با سلام و عرض ادب خدمت جناب طیب عزیز
                استاد به جان هرکسی که دوست دارید خصدرا را به کسی معرفی نکن مخصوصا این خانم که ضرر کرده گناه داره ...ما که 14 ساله از این خصدرا خیری ندیدیم .... ارادت

نظر

• عباس انصاری
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1775

در بهترین شرایط بازار هستیم
                  کاهش تنش هسته ای و منطقه
                  تثبیت دلار بالای 48000
                  رکود و کاهش بازار های موازی سکه خودرو و مسکن
                  افزایش قیمتهای جهانی نفت فلزات و...
                  رسیدن شاخص به حمایت تکنیکی قوی

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

تیم کین سناتوری که قبلا با برجام یا توافق اتمی دیگر موافق بود اکنون به مخالف ان تبدیل شده که دلیل آن را سرکوب شدید مردم ایران اعلام کرده است وی دیروز با نشریه جویش اینسایدر مصاحبه کرده (ایران اینترنشنال)
                    -------------

نمایندگان هردو حزب با این توافق کوچک مخالفند
                    ضمنا تیم کین دموکرات معروفیه
                    هیلاری کلینتون در شامگاه ۲۲ ژوئیه ۲۰۱۶ در یک پست توئیتری کین را برای نامزد رسمی معاونت رئیس جمهوری خود در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا (۲۰۱۶ میلادی) معرفی کرد.[۲]
                    ----

IRAN REACTIONS
                    Renewed Iran talks met with bipartisan skepticism on Capitol Hill

‘I have a hard time seeing an Iranian government that’s cracking down on people in the way they are now as sort of having the credibility to deliver a [nuclear] deal,’ Sen. Tim Kaine said
                    ALEX WONG/GETTY IMAGES

President Joe Biden speaks during a Juneteenth concert on the South Lawn of the White House on June 13, 2023, in Washington, D.C.
                    ByMarc Rod

June 15, 2023

SHARE

The U.S.’ renewed discussions with Iran over the regime’s nuclear program and American hostages were met with skepticism from senators on both sides of the aisle on Wednesday.
                    The Wall Street Journal, citing anonymous U.S. officials, confirmed swirling rumors and reports of renewed engagements between the U.S. and the Iranian government, which have reportedly been occurring periodically throughout the year, mediated by Oman.
                    “I have a hard time seeing an Iranian government that’s cracking down on people in the way they are now as sort of having the credibility to deliver a [nuclear] deal,” Sen. Tim Kaine (D-VA) told Jewish Insider. “I think you would find even those of us who were supporting the JCPOA, we’re so skeptical of Iran right now that you wouldn’t just get people up here who — because they supported in the past are just going to be [supportive].”
                    Iran’s “misbehavior in the region, but in particular against its own people, has led to intense skepticism,” Kaine continued.
                    However, he said that “we’ve got to be in talks over hostages for sure” and added that he does not oppose the idea of dialogue with the regime in principle.
                    “Dialogue guarantees nothing,” he said. “The absence of dialogue often guarantees a lack of success. So I am completely for dialogue, but there would be a lot of skepticism right now.”
                    Sen. Chris Van Hollen (D-MD), a critic of Israel and vocal supporter of Iran talks, was somewhat more supportive of the reported discussions with Iran.
                    “I think it’s in our interests and everybody in the region’s interests to try to lower the temperature and reduce the risk of Iran obtaining a nuclear weapon and further enriching. I don’t know all the details, but I certainly support an effort to try to prevent Iran from obtaining nuclear weapons,” Van Hollen said.
                    Asked about Kaine’s view that a new nuclear agreement might not be warmly received among his colleagues, Van Hollen responded, “There are lots of factors, but, again we’ve got to keep our eye on the ball here and the overall result,” before being cut off by a closing subway door.
                    Republicans, meanwhile, protested the reported new talks.
                    Sen. Bill Hagerty (R-TN) said he had not yet seen the Wall Street Journal report, but “if that’s the case, I’m extremely discouraged… This whole approach to Iran is a wrongheaded move that makes our nation less safe, makes the entire region unstable, and I’m very disappointed to hear.”
                    Hagerty, who sits on the Senate Foreign Relations Committee, added that the Biden administration had not provided any indication to lawmakers that new talks were occurring. Senators said following a closed briefing last month that the administration had not communicated any progress toward an agreement with Iran, and Senate Foreign Relations Committee Chairman Bob Menendez (D-NJ) told JI last week that he was unaware of reported progress toward an interim deal.
                    “If they’ve notified anybody up here, it’s news to me,” Hagerty said.
                    Asked whether the administration had been upfront with Congress about the discussions, Sen. Lindsey Graham (R-SC) responded, “God no.”
                    “I think what they’re trying to do is do sanctions relief, getting around Congress,” Graham said. The administration is required to submit any agreement with Iran regarding its nuclear program for congressional review, but critics speculate it is seeking to sidestep those requirements. “They want a deal so bad they can taste it. They’ll crawl through glass for it. It’s unseemly.”
                    The South Carolina senator added that he does not think sanctions relief or other forms of payment to the regime are the right path to freeing U.S. hostages held in Iran, instead proposing further tightening sanctions on the regime.
                    “You’re not going to solve the problem by being weak. We have people in a hostage environment. I understand — I’d like to get them out too,” he said. “But this idea of putting billions of dollars on the table is insane. You’ll just get more hostages.”
                    Graham, joined by Menendez and Sen. Richard Blumenthal (D-CT), also introduced legislation on Wednesday that would require the director of National Intelligence to notify Congress within 48 hours if Iran produces or possesses uranium of greater than 60% purity.
                    The Iranian Enrichment Monitoring Act marks another step in efforts by Graham, Menendez and other lawmakers to increase congressional oversight of and information-sharing regarding Iran’s nuclear program.
                    Following the initial notification, the DNI would be required to notify Congress again if Iran were to enrich more than 10 kilograms of uranium to a purity 5% or more higher than the previous notification.
                    “This legislation will ensure that Congress is informed in a timely manner of advancements by Iran regarding their desire to build a nuclear weapon,” Graham said in a statement. “I believe there is tremendous bipartisan support for this idea, and hope it becomes law as soon as possible.”
                    Separately, Graham told JI that he was introducing legislation with Blumenthal to directly sanction Iran’s supreme leader, Ayatollah Khamenei, as an individual.

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/15, 21:21.

نظر

• b1saeed
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 303

سلام
                      ورود من به بورس از اردیبهشت ۹۹با مبلغ بسیار کمی بود ولی تقریباً ۹۷درصد پول را در همان مرداد۹۹ وارد کردم و بلافاصله ریزش شروع شد.اصل پول ورودی همان۲.۲۵میلیارد است.
                      طی یک ماه گذشته هم صندوق کوفتی اهرم و چندتا سهم ریزش شارپی زیاد خریده بودم و کلی ریخت.
                      راستش وقتی ۱۵تا سهم تو پرتفوی دارم،تو ریزش هم همش میگم برمیگرده ولی به سرعت می‌ریزه پایین و دست من اصلا به فروش نمیره.الانم که نقد کردم با کلی دل چرکینی بود فروش بااین همه ضرر.نهایش از اون ۳۰درصد زیان این یک ماهه،من فقط ۱۰میلیون تومان از پول را برداشت کرده بودم واسه مخارج خودم.یعنی هرچی قناعت می کنم تو بورس،بدتر پولم میسوزه و میگم کاش خرج خودم کرده بودم...
                      هیچ رویه سرمایه گذاری مناسبی سراغ ندارم و بلاتکلیفم.از صندوق درآمد ثابت هم نمیتوانم زیانمو جبران کنم.
                      چگونه می توانم اون سهمی که طی چندماه ۱۰۰درصد بازدهی می دهد را شناسایی کنم الان؟شاید اگر کل پول را فقط در ۳تا سهم بریزم بهتر باشد،ولی شانس ندارم.مثلا من اگر در مرداد۹۹ کل سرمایه را شپدیس خریده بودم،همون پارسال با کلی سود خارج می شدم.ولی همین شپدیس را چندی قبل،کمی خریدم و همش ریزش.نقطه ورود و خروج را نمیدانم.از تک سهم و ۲تا سهم واسه کل پول هم می ترسم.مدیریت سرمایه یعنی خرید از هر گروهی،چه فایده داشت.این اساتید اینستاگرام هم همه دزد و اراجیف گو.
                      من اگر بتوانم روی این ۱.۳میلیارد فقط ۲۰۰درصد طی مدت یکسال آینده بگیرم،راضی بودم و تازه به اصل پولم با سود بانکی۴ساله اش می رسیدم.ولی چگونه؟!!!
                      خانم ها معمولا به طلا علاقه دارند

قیمت سکه و طلا در 20 اردیبهشت 99 /سکه تمام بهار آزادی به قیمت 6میلیون و 630 هزار تومان رسید | پايگاه خبری افکارنيوز
                      یمت سکه و طلا در 20 اردیبهشت 99 /سکه تمام بهار آزادی به قیمت 6میلیون و 630 هزار تومان رسید هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در جریان معاملات امروز بازار آزاد تهران با قیمت ۶ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان داد و ستد شد

اکر 1399/02 سکه خریده بوده و در 32 فروخته بوده
                      4.8*2.25=
                      اکنون حدود ده میلیارد تومان داشتی
                      منظورم ان نیست که اکنون کسی سکه بخرد یا نخرد

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

تمام دلارهای چهل و پنج تومنی و پایینتر، فرصت خروج پول از مملکت و خرید ملک در ترکیه و قبرسه.‌
                        این دلار کاغذی ۴۷ تومنی ( دو تومن پایین و بالا ) فقط به عنوان برگه ها و کوپن های سرمایه گذاری در حال تبادل هستند.

همیشه
                        تهران پر بوده است از خانه های متری هزار دلار!! این یعنی الان دلار هشتاد هزار تومن.

بنز و بی ام ( حتی پس از محاسبه تعرفه واردات ) به ما از دلار ۱۵۰ تومنی سخن میگویند، چینی ها خوش انصاف ترند، با دلار صد هزار تومنی میفروشند.

پشمک حاج عبدالله ، شاید منصف ترین دلار خیابان باشد، دلار شصت تومنی.

محمود احمدی نژاد میلیاردها دلار را اخته کرد تا ما در سفر تایلند دعا گویش باشیم، گور پدر تولید گویان میخ و سه پایه و ژنراتور همه را وارد کنیم ! ولی بهر حال چند صد میلیارد دلار به پول احمدی هم تمام شد.

دنبال تحلیل هستی؟! این خطوط و خط کشی ها به تو بجای تحلیل، شلیل میدهند.

تورم پنجاه درصدی، و نرخ دلار ثابت ، همان دو مَلِک هستند که در مُلکی نگنجند!

برای ثبات در نرخ دلار، چشمتان به روابط خارجی باشد، انهم نه برای ریزشش که برای ثباتش.
                        اگر انشالله روبط بهبود پیدا کرد و برجام ب زدن جام ها رسید ( نوش )
                        انگاه منتظر همانگی سایر اجزا با دلار بشوید، رکود سنگین و البته بیشتر زمانی در مسکن، ریزش قیمت ماشین های پیر و چروکیده خارجی، سبک بال تر شدن مردم در خرید.

ولی اون دلار سی تومنی که شاید دنبالشی، همون ممه ای هست که لولو نشسته تو استانبول منتظره باش آپارتمان بخره، یا حتی با زیر سی تومنش بره ونزوئلا محض رضای خدا ....
                        دیگه نگم برات .

بجای تحلیل ، چشمت و دستت بسوی آسمان باشد، هم دعا کن هم رد هواپیماهای قطری و عمانی را رصد کن.

سپاس و درود فراوان ?

@hajme_sabzzz

نظر

• عباس انصاری
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1775

قیمتهای جهانی نفت و فلزات همچنان در حال صعود
                          نفت ۷۶ دلار
                          مس ۸۶۰۰ دلار
                          و...

نظر

• shdoosti
                            عضو فعال
                            • Aug 2022
                            • 351

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                            قیمتهای جهانی نفت و فلزات همچنان در حال صعود
                            نفت ۷۶ دلار
                            مس ۸۶۰۰ دلار
                            و...
                            خبری از استاد ZESS نیست.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

عامل دلار ۶۰ تومن خود دولت بود، عامل حباب چند میلیونی سکه خود دولت هست، عامل قیمت های نجومی خودرو و حباب چند صد در صدی نیز خود دولت هست.
                              ? تعرفه‌های نجومی برای خودروی وارداتی؛ به فاصله چند متر خودروی ۱۰ هزار دلاری ۲۷ هزار دلار می‌شود
                              ?بالاخره پس از ماه‌ها انتظار برای تعیین تعرفه واردات خودرو جزییات تعرفه برای سال ۱۴۰۲ اعلام شده براساس آن سودهای بازرگانی برای واردات خودروها ۵ تا ۸۰ درصد بیشتر از قبل شده است.
                              ?این تغییرات تعرفه‌ای از سوی کارشناسان اقتصادی با واکنش‌هایی هم همراه شده است به عنوان مثال؛ محمد طبیبیان، اقتصاددان در این باره گفته است: خبری که منتشر شده این است که تعرفه مصوب در دولت برای واردات خودرو تا ۱۷۱درصد خواهد بود. به زبان ساده اگر اجازه دهند وارداتی انجام شود و سهم حق و حقوق صاحبان منافع تامین شود و غیره و غیره و مجوز‌های صحیح و برای ذی‌نفعان ذی‌حق صادر گردد یک اتومبیل که پشت مرز قیمتی حدود ۱۰ هزار دلار دارد این طرف مرز به فاصله چند متری از قیمت حدود ۲۷ هزار دلار برخور‌دار خواهد بود./ اعتماد

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5633

نظر

در حال کار...
                                X