جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    جناب معینی تا وقتی که دولت دنبال اعداد ارقام تورم باشه بورس بالایی نداره و نوسانیه

سیاست انبساطی هم بخواد اجرا شه زمان بره حداقل 1 سال

علت دیگه هم هه دنبالرو شاخص شدن یه نقاشی میکشن که خورد سقف ترند یا رزیستنس همه الفرار حقوقی هم با چماق دنبالشون

تو این صندوق ها هم یه مشت ادم بیسواد نشستن با رانت که دارن پولو فر میدن تو سهم هایی که دوست دارن میبرن بالا و یسریا تو صف میخرن ازشون

حجم نقدینگی هم چنگی به دل نمیزنه!!
    دیروز هم گفتم فقط نباید از این جماعت رکب خورد

با احترام

یکی از علتهاش اینست که غالب معامله گران بورس ایران تکنیکالی هستند و این مورد را میشود در کلاسها و آموزشهایی که در سطح جامعه وجود دارد مشاهده کرد , ...و اصلا شرکتها با اوضاع فعلی که دارند و همچنین ریسکهای غیر سیستماتیکی بسیاری که بر کشور و دولت و متعاقبا صنایع و شرکتها و اقتصاد تحمیل میشود قابلیت تحلیل پایه ایی و فاندامنتال بلند مدتی ندارند , هم تحلیلگر متبحری وجود ندارد و هم اگر وجود داشته باشد با دادهها و متغییرهای فراوانی که به تحلیلش وارد میکند سرانجام چیز دندان گیری از تحلیلش نصیبش نمیشود !...اینطور است که اغلب بر اساس نقاشی ها و جو روانی و هیجانی خرید و فروش میکنند و به نظر من رفتارشان قابل دفاع و محکمه پسند است .
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• فدایی
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 710

ارزش کل معاملات بورس+فرابورس تا این لحظه 57 میلیارد تومنه که کمتر از نصف روزهای قبل هست...
      برداشت من از منفی امروز، اصلاحی بر صعود چند روزه هست ضمن اینکه آخر ماه هم هست...
      از یکی دو روز بعد به رشد ملایم بازار امیدوارم...انشاءاله
      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
        یکی از علتهاش اینست که غالب معامله گران بورس ایران تکنیکالی هستند و این مورد را میشود در کلاسها و آموزشهایی که در سطح جامعه وجود دارد مشاهده کرد , ...و اصلا شرکتها با اوضاع فعلی که دارند و همچنین ریسکهای غیر سیستماتیکی بسیاری که بر کشور و دولت و متعاقبا صنایع و شرکتها و اقتصاد تحمیل میشود قابلیت تحلیل پایه ایی و فاندامنتال بلند مدتی ندارند , هم تحلیلگر متبحری وجود ندارد و هم اگر وجود داشته باشد با دادهها و متغییرهای فراوانی که به تحلیلش وارد میکند سرانجام چیز دندان گیری از تحلیلش نصیبش نمیشود !...اینطور است که اغلب بر اساس نقاشی ها و جو روانی و هیجانی خرید و فروش میکنند و به نظر من رفتارشان قابل دفاع و محکمه پسند است .

تقریبا بیشتر تحلیل بنیادی های خوب رو ارشیو میکنم و بهد بهشون نگاه میکنم

توی تحلیل بنیادی انحرافات بسیار و در ضمن ما توی تکنیکال فقط داریم با توجه به ریسک به ریوارد معقول معامله میکنیم

لااقل چند تا گواه برای برگشت سهم و یا اینکه وضع خرید و فروش چگونه است داریم

ولی تو تحلیل بنیادی به این میرسم که

سهم ارزش دارد ولی بازار متوجه اون نیست و باید بیاد سمت اون

امسال سهم پتایر ببینید چند از قدیمیهای بورس رو گرفتار کرد

چند تا از حرفه ایها گرفتار گروه مسکن شدن

نمیشه ارزشمندی رو ملاک گرفت برای خرید و فروش

در ضمن یک نکته هم بگم بکسی بر نخوره تو بورس تهران خیلی از این افراد ی که به عنوان پر سابقه میشناسیم چیری به اسم

مدیریت ریسک ندارن

سهمش از 200تومن میاد میشه 100تومن بعد برمیگرده

حالا این رفت و برگشت بشه 3 سال بازم میان میگن ما بدون ضرر خارج شدیم

بدونه توجه به مدیریت ریسک سرمایه هاشون

با تکنیکال میشه تو این بازار سود کرد ولی با بنیادی فعلا نمیشه
        آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2015/10/19, 12:28.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
          ارزش کل معاملات بورس+فرابورس تا این لحظه 57 میلیارد تومنه که کمتر از نصف روزهای قبل هست...
          برداشت من از منفی امروز، اصلاحی بر صعود چند روزه هست ضمن اینکه آخر ماه هم هست...
          از یکی دو روز بعد به رشد ملایم بازار امیدوارم...انشاءاله
          جناب فدایی فقط 150 میلیارد حجم معاملات بورس و 30 میلیارد فرابورس فکر کنم اگه اشتباه نکنم
          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• فدایی
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 710

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
            تقریبا بیشتر تحلیل بنیادی های خوب رو ارشیو میکنم و بهد بهشون نگاه میکنم

توی تحلیل بنیادی انحرافات بسیار و در ضمن ما توی تکنیکال فقط داریم با توجه به ریسک به ریوارد معقول معامله میکنیم

لااقل چند تا گواه برای برگشت سهم و یا اینکه وضع خرید و فروش چگونه است داریم

ولی تو تحلیل بنیادی به این میرسم که

سهم ارزش دارد ولی بازار متوجه اون نیست و باید بیاد سمت اون

امسال سهم پتایر ببینید چند از قدیمیهای بورس رو گرفتار کرد
            در تایید فرمایشات جنابعالی، تحلیل بنیادی صبر میخواد. ممکنه سهمی بنیادش خوب باشه ولی بازار بهش توجه نکنه.
            دلیل عدم توجه بازار اینه که سهامدارا کوتاه مدت فکر میکنن و حوصله بررسی صورتهای مالی و بنیاد شرکت ها رو ندارن.
            میخوان چند روزه یا چند هفته ای یه گینی بگیرن و برن!
            همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• فدایی
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 710

جناب فدایی فقط 150 میلیارد حجم معاملات بورس و 30 میلیارد فرابورس فکر کنم اگه اشتباه نکنم
              اون شامل معاملات بلوکی هم میشه. من معاملات بلوکی رو به حساب نمیارم. معاملات اوراق اجاره و صکوک.... را هم به حساب نمیارم.

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

دوستان خسته نباشید

روز خوبی داشته باشید...

ممنون از همه
                زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

از این 150 هم 90 تا مربوط به اوراق و بلوک ها میشه و میمونه همون 60 تا !

بعد از توافق ژنو اگر یادتون باشه 700 میلیارد ارزش معاملات بود ! روزی که 2 میلیارد سهم وبصادر حواله بازار شد !

بعد از تمدید ارزش معاملات اگر اشتباه نکنم نزدیک به 400 - 500 میلیارد بود

در لوزان اومد روی 700 میلیارد !

در برجام یا همون 23 تیر به 400 میلیارد نرسید !

در روزهای اخیر هم که 150 سقفش بوده !

نظر

• فدایی
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 710

ارزش معاملات طی روزهای قبل به ترتیب :
                    90
                    85
                    87
                    146
                    147
                    80 (امروز)
                    بود.

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

دلم برای اوس محمود تنگ شده مخصوصا سال 1388 که دیگه به اوج خودش رسیده بود

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

با سلام. دیروز که جلوی لپ تاپم نشسته بودم نوه ام آمد آب را ریخت روی کیبورد و لپ تاپ سوخت. تقصیر بچه نبود.زنم هی بچه را تحریک کرد که با گراندپا آب بازی کن و بچه جاهل هم هم آب لیوان را ریخت روی لپ تاپ. مختص اینکار را کرد تا من پشت کامپیتوتر ننشینم. من هم با خودش لج کردم و امروز رفتم از اپل استور یک مک بوک خریدم که با موس و نرم افزار 1800 دلار برایم آب خورد. یک کارمند خوشگل خانم هم راهنمایی ام کرد و هنوز کار باهاش را بلد نیستم و فقط چند ساعت است رمزهای ایمیل و فروم را وارد میکنم. هارد اضافی هم که دارم روی این مکبوک کار نمیکند و دامادم میگوید از فرمتش است. حالا هم لج کرده ام هی قصه کارمند خوشگل اپل را برای زنم میگویم تا تلافی لجبازی هایش شود. 1800 دلار هم ریختم در چاه تا دیگر لجبازی نکند.توصیه میکنم جوانان زن نگیرند و آزاد باشند و آنوقت خواب و خوراک و رفت و آمد و خرجشان دست خودشان است.این زن مدارک من را هم قایم کرده که نتوانم خودم برگردم ایران یا حتی ایالت دیگری نروم. تکان بخور هم نیست و نه میگذارد من تفریح کنم و نه ولم میکند به حال خودم باشد. خدا عاقبت همه تان را ختم به خیر کند که دختران امروز بعد با شما چه خواهند کرد
                        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

نوام خان ارومبورس خان سرش شلوغ است لااقل شما به من تکنیکال را یادبده.همه نمودار میگذاند اما من نمیفهمم اینها چی است.از صفر بگو برای پیرمردها.احمدخان و آقای معینی هم که هم سن و سال منند بلد نیستند و یاد میگیرند.
                          با تشکر
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• hamid888
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 1207

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                            با سلام. دیروز که جلوی لپ تاپم نشسته بودم نوه ام آمد آب را ریخت روی کیبورد و لپ تاپ سوخت. تقصیر بچه نبود.زنم هی بچه را تحریک کرد که با گراندپا آب بازی کن و بچه جاهل هم هم آب لیوان را ریخت روی لپ تاپ. مختص اینکار را کرد تا من پشت کامپیتوتر ننشینم. من هم با خودش لج کردم و امروز رفتم از اپل استور یک مک بوک خریدم که با موس و نرم افزار 1800 دلار برایم آب خورد. یک کارمند خوشگل خانم هم راهنمایی ام کرد و هنوز کار باهاش را بلد نیستم و فقط چند ساعت است رمزهای ایمیل و فروم را وارد میکنم. هارد اضافی هم که دارم روی این مکبوک کار نمیکند و دامادم میگوید از فرمتش است. حالا هم لج کرده ام هی قصه کارمند خوشگل اپل را برای زنم میگویم تا تلافی لجبازی هایش شود. 1800 دلار هم ریختم در چاه تا دیگر لجبازی نکند.توصیه میکنم جوانان زن نگیرند و آزاد باشند و آنوقت خواب و خوراک و رفت و آمد و خرجشان دست خودشان است.این زن مدارک من را هم قایم کرده که نتوانم خودم برگردم ایران یا حتی ایالت دیگری نروم. تکان بخور هم نیست و نه میگذارد من تفریح کنم و نه ولم میکند به حال خودم باشد. خدا عاقبت همه تان را ختم به خیر کند که دختران امروز بعد با شما چه خواهند کرد
                            سلام دوست عزیز شما چند سالتونه و تو کدوم کشور سکونت می کنید و اینکه ادم خارج باشه بعد بورس رو انتخاب کنه ؟؟؟؟؟؟؟
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
                              سلام دوست عزیز شما چند سالتونه و تو کدوم کشور سکونت می کنید و اینکه ادم خارج باشه بعد بورس رو انتخاب کنه ؟؟؟؟؟؟؟
                              سلام.من را که همه اینجا میدادن بازنشسته ام و هفتاد و شش ساله. در ایران ساکن هستم اما امده ام به دخترم سربزنم که اینجا در کالیفرنیاست.برای سن من بورس ایران بهتر از قمار است و جهت اینکه احساس کنم زنده ام معامله میکنم.بورس اگر خوب باشد همه جا خوب است و پول یامفت فقط در ایران کسب میشود.الباقی جاها باید دوید و زحمت کشید.
                              ==========
                              اینقدر الکی میگویند کاربا اپل آسان است اینقدر نرم افزارهایش پیچیده است که حد ندارد. به جای ورد یک pages دارد که به درد نمیخورد یا دستکم من بلد نیستم باهاش کار کنم.
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

حواسم پرت شد و آسمان دارد روشن میشود.بروم یک کم استراحت کنم.یادگیری را بگذارم برای بعد که بیدار شدم.شب خوش
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...
                                X