جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام
    اتفاقا من فکر کنم این دولت دارد سیاست های درستی را (البته به روش نادرست) در زمینه اقتصاد انجام می دهد.
    فراموش نکنیم که بخشی از مشکلات اقتصادی حال حاضر به روش های این ها بر نمی گردد بلکه به تحریم و پول نفت بر می گردد!
    ولی در زمان آقای احمدی نژاد آن تورم که ناگهان افسار گسیخته شد درصدی اش به سیاست های اشتباه اقتصادی بر می گشت!

البته دروغگویی ها و ریاکاری ها و موزی گری های اینها بماند... ولی در کل فکر کنم این روش که پیش گرفته اند از نظر اقتصادی خوب باشد و هر چند در دراز مدت نتیجه اش مشخص می شود ولی نتیجه خوبی فکر کنم بدهد.

تا جایی که من فهمیدم آقای احمدی نژاد پول نفت را خرج می کرد و به علاوه ی آن یک پولی هم قرض می گرفت و صرف کارهای عمرانی می کرد... (شاخصش هم مسکن مهر بود)
    ولی اینها می خواهند پول نفت که دستشان آمد بریزند تو صندوقشان و با آن وام دهند... این طوری هم کارهای عمرانی انجام می شود ولی تورم ایجاد نمی شود و هر چه قدر که بگذرد حجم صندوق بزرگتر می شود و بعد از یک مدت حتی کارهای خیلی بزرگ می توانند با آن انجام دهند... این طوری در کوتاه مدت و میان مدت وضع معمولی خواهد بود ولی در بلند مدت کشور هم به توسعه دست پیدا می کند و هم این روش فساد و تورم کمتری تولید می کند.

===============

دوستان در مورد پرریسک گفتید سفته باز است. کسی دلیلی در این مورد دارد؟ چون من فکر می کردم (می کنم) آدم خوبی است.
    سیاست ضد تورمی خیلی هم خوبه ، کسی مخالف این کار نیست اما سیاست انقباضی باید در زمان رونق اقتصادی انجام بگیره ، سال 1391 و 1392 که رونق اقتصادی در کشور حاکم بود بهترین زمان برای سیاستهای انقباضی بود ، الان که رکود شدید داریم سیاست انقباضی فقط اثر رکود را بیشتر میکنه و هیچ فایده ای نداره .

کشور ترکیه 6 سال زمان برد تا تورمش یک رقمی شد و الان داره دوباره 2 رقمی میشه ، بعد ما با این تحریمها میخواهیم 2 ساله تورم یک رقمی بشه .

نظر

• قمار باز حرفه ای
      Banned
      • Oct 2014
      • 647

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
      قمار باز 180 درجه برعکس گفتی

زود سرمایت ببر و قندی بخر

از بتای منفی این گروه لذت ببر:.thumbsupsmileyanim

صعود دلار ببین و صعود گروه قند ببین

اصلا اینارو وللش چارت گروه ببین لامصب با لبات بازی میکنه

مجدد خدمتت عارضم با بالا رفتن دلار شاهد افت هر چه بیشتر شاخص خودرویی ها و بانکی ها خواهیم بود

این خط / اینم نشون @

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
        کاذر چیزی نداره ، به واسطه سفته بازی دار و دسته پرریسک داره رشد میکنه ، البته نمیگم قیمتش بالاست ولی بهتر از کاذر زیاد داریم .

الان سفارس و کاذر هم قیمتند ، اما به نظر من سفارس حداقل باید 30 درصد بالاتر باشه .

مگه فسرب چیزی داشت که بالا میرفت ؟چرا وقتی فسرب بالا میره سفته بازی نبود ولی کاذر که بالا بره دار و دسته فلانی توش هست؟
        ممکنه یه تحلیلی از بنیادی فسرب بما بدی؟
        زیان 197 ریال زیان انباشته به ازای هر سهم 3 تومن پوشش زیان شش ماهه 77 ریال زیان.

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        الان متاسفانه عده ای برای خودشون کانال تلگرام تشکیل دادن و دارن با این روش سود میکنن
        راه سود هم اینگونه هست که پایین میخرن و بعد تبلیغ در تلگرام میکنن . چون حجم معاملات کم هست و قیمت ها به شدت افت کردن ، سهم ها راحت میتونن صف خرید بشن . بعد بالا قیمت سهم را تقدیم ملت میکنن و مجدد پایین میخرن
        در کاذر هیچی نیست . سود امسال هم از فروش سرمایه گذاری هست . ولی خب بازار شده سفته بازی

یعنی من که امروز در مورد کاذر مطلب زدم شدم سفته باز؟!
        جهت اطلاع شما عرض میکنم 11 تومن از این 26 تومن پیش بینی سود کاذر سود عملیاتی هست بقیه سود غیر علمیاتی.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/11/14, 19:11.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

الان من میبینم بعضی از کاربران،خریداران سهام قندی و زیان ده رو گوسفند خطاب میکنند من هم در جواب این کاربران میگم که شما هم بی سوادهای بورس هستید.
          کسی که قدرت پول رو ندونه همون بهتر که سود نکنه و هاچ و واچ سود دیگران رو ببینه .
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• malek39
            عضو عادی
            • Mar 2014
            • 27

سلام oroumbourseعزيز.
            در مورد مفاخر منفي فردا براي خريد چطوره؟
            اگه ممكنه زحمت بررسيش رو بكشيد. ممنونم.

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              الان من میبینم بعضی از کاربران،خریداران سهام قندی و زیان ده رو گوسفند خطاب میکنند من هم در جواب این کاربران میگم که شما هم بی سوادهای بورس هستید.
              کسی که قدرت پول رو ندونه همون بهتر که سود نکنه و هاچ و واچ سود دیگران رو ببینه .

اگر کسی چنین جمله ای نوشته واقعا در اشتباه بوده

این روند خسته کننده باعث شده تعدادی از سهام داران با هم جمع بشوند و سهم های قندی که حجم مبنا کمی و عرضه کننده محدود می باشد را در قیمتهای پایین جمع کنند و صف خرید بشه واقعا در این گروه خبری خاصی نیست جز سفته بازی و همان روند پولی که شما می گوید پس چرا نمی توانند دیگر سهم های بازار بزرگ را صف خرید کنند و حرکت دهند چون نمی توانند به هر حال امید واریم که خریداران سهم قندی سود کنند ولی نظارت بازار هم واقعا خواب تشریف داره و می تواند این حرکت جو بی اعتمادی قبلی را بیشتر بیشتر کند که بورس قمار خونه می باشد !!!
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

مگه فسرب چیزی داشت که بالا میرفت ؟چرا وقتی فسرب بالا میره سفته بازی نبود ولی کاذر که بالا بره دار و دسته فلانی توش هست؟
                ممکنه یه تحلیلی از بنیادی فسرب بما بدی؟
                زیان 197 ریال زیان انباشته به ازای هر سهم 3 تومن پوشش زیان شش ماهه 77 ریال زیان.

یعنی من که امروز در مورد کاذر مطلب زدم شدم سفته باز؟!
                جهت اطلاع شما عرض میکنم 11 تومن از این 26 تومن پیش بینی سود کاذر سود عملیاتی هست بقیه سود غیر علمیاتی.
                در مورد فسرب گفتی ، بگذار جوابت را بدم ، شرکت ملی سرب و روی ایران 2 سال قبل به گفته مدیر عامل شرکت 600 میلیارد تومان ارزش جایگزینی داشت که الان خیلی بیشتر شده ، ببین دوست عزیز همه چیز سود نیست و در بورس نباید فقط سود ملاک خرید و فروش باشه ، دارایی های شرکت هم باید در نظر گرفته بشه ، میدونی فسرب بخواد تجدید ارزیابی کنه قیمتش چند برابر باید بشه ؟ بیش از 10 برابر ، حفارس به نظرت چرا اینهمه رشد کرد ؟ فقط و فقط به دلیل داشتن دارایی زیاد

کاذر که دارایی زیادی نداره و بیشتر سودش هم غیر عملیاتیه ، حالا شما بگو فسرب با بیش از 600 میلیارد تومان که داره 40 میلیارد معامله میشه با ارزشتره یا کاذر ؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط malek39 پست شده است View Post
                  سلام oroumbourseعزيز.
                  در مورد مفاخر منفي فردا براي خريد چطوره؟
                  اگه ممكنه زحمت بررسيش رو بكشيد. ممنونم.

سلام
                  لطفا سوالاتون رو از کاربر های ستاره دار بپرسید یا در تایپک ستاره دارها مطرح کنید.
                  کاربرهای ستاره دار اطلاعات خیلی بالایی دارند اطلاعاتشون اونقدر بالاس که سر در تایپکش یه قفل زده اند که مبادا سایت های پولی از مطالبشون استفاده کنند.
                  من چیزی در مورد بورس نمیدونم.من یه کاربر معمولیم،رنگ آبی رو هم بخاطر تعداد پست هام داده اند وگرنه چیزی حالیم نیست.

نظر

• خورشید
                    عضو عادی
                    • Apr 2015
                    • 31

اساتید یه تحلیل در خصوص خعتبار میخواستم برام خیلی مهمه.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                      در مورد فسرب گفتی ، بگذار جوابت را بدم ، شرکت ملی سرب و روی ایران 2 سال قبل به گفته مدیر عامل شرکت 600 میلیارد تومان ارزش جایگزینی داشت که الان خیلی بیشتر شده ، ببین دوست عزیز همه چیز سود نیست و در بورس نباید فقط سود ملاک خرید و فروش باشه ، دارایی های شرکت هم باید در نظر گرفته بشه ، میدونی فسرب بخواد تجدید ارزیابی کنه قیمتش چند برابر باید بشه ؟ بیش از 10 برابر ، حفارس به نظرت چرا اینهمه رشد کرد ؟ فقط و فقط به دلیل داشتن دارایی زیاد

کاذر که دارایی زیادی نداره و بیشتر سودش هم غیر عملیاتیه ، حالا شما بگو فسرب با بیش از 600 میلیارد تومان که داره 40 میلیارد معامله میشه با ارزشتره یا کاذر ؟
                      دارایی اون زمان ارزش داره که سود بتونه بسازه،خاک بر سر سهمی که 600 میلیارد بقول شما دارایی داره ولی فقط زیان تحویل میده.
                      و اما در مورد افزایش سرمایه از تجدید دارایی ،تا اونجایی که من یادمه این چندین ساله میخواد افزایش سرمایه بده، ولی کو؟ حداقل پنج ساله این قراره افزایش سرمایه بده،فکر کنم یه پنج سال دیگه هم باید صبر کرد.
                      من نمیتونم چند سال صبر کنم که این بخواد افزایش سرمایه بده و قیمتش بالا بره ،هر وقت گزارش افزایش سرمایه اومد اون وقت اون دارایی ها با ارزش میشه فعلا سود و قیمت جهانی روی اهمیت داره.
                      که هر دوش منفی هستند.

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

راستش من مخالف سهم قندی بودم البته با این قیمتهای فعلی ...بخاطر اینکه بهر حال تا یکجایی رشد دارند و از ان به بعد اصلاح دردناک که میتونه دامن گیر تازه کارها باشه..
                        اما هیچوقت تنگ نظر نبودم...هر کس بتونه از این بازار نون در بیاره و نوسان بگیره نوش جونش...یک حقیقتی را هم باید بپذیریم شفافیت تو بازار ما کمه و سفته بازی زیاد...این یک اصل هست و باید پذیرفت ...اصلاح هم نمیشه...حالا بهر حال چند نفر جریان پولی را وارد یک گروه و یک سهمی میکنند و چند نفر دیگه هم جهت را تشخیص میدهند و نوسان میگیرند.اون دسته اخر هم که خرید میکنند در سقف قیمتی و سهمها را بهشون میندازند زیان سنگینی میکنند...این حقیقت بازار بورس ایرانه....

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
                          زود سرمایت ببر و قندی بخر

از بتای منفی این گروه لذت ببر:.thumbsupsmileyanim

صعود دلار ببین و صعود گروه قند ببین

اصلا اینارو وللش چارت گروه ببین لامصب با لبات بازی میکنه

مجدد خدمتت عارضم با بالا رفتن دلار شاهد افت هر چه بیشتر شاخص خودرویی ها و بانکی ها خواهیم بود

این خط / اینم نشون @
                          وقتی دولت سر دلار 3600 را برید رسوند به 3300 تثبیت کرد متوجه میشی
                          ضمنا در روی یک پاشنه نمیچرخه

نظر

• قمار باز حرفه ای
                            Banned
                            • Oct 2014
                            • 647

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            وقتی دولت سر دلار 3600 را برید رسوند به 3300 تثبیت کرد متوجه میشی
                            ضمنا در روی یک پاشنه نمیچرخه

اگه حرف شما شد باشه

منم سیو سود میکنم

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

دارایی اون زمان ارزش داره که سود بتونه بسازه،خاک بر سر سهمی که 600 میلیارد بقول شما دارایی داره ولی فقط زیان تحویل میده.
                              و اما در مورد افزایش سرمایه از تجدید دارایی ،تا اونجایی که من یادمه این چندین ساله میخواد افزایش سرمایه بده، ولی کو؟ حداقل پنج ساله این قراره افزایش سرمایه بده،فکر کنم یه پنج سال دیگه هم باید صبر کرد.
                              من نمیتونم چند سال صبر کنم که این بخواد افزایش سرمایه بده و قیمتش بالا بره ،هر وقت گزارش افزایش سرمایه اومد اون وقت اون دارایی ها با ارزش میشه فعلا سود و قیمت جهانی روی اهمیت داره.
                              که هر دوش منفی هستند.
                              شما منظور من را متوجه نشدی ، شما فکر میکنی سهمها در بورس فقط بر اساس سود باید قیمت گذاری بشند ، که این کاملا اشتباهه .

یک مثال میزنم ، شما یک شرکت سرمایه گذاری یا هلدینگ را بر اساس سودش میخری یا دارایی هاش ؟ فرض کن هلدینگ وبانک زیرمجموعه هاش سود تقسیم نکنند و سود 100 تومانیش بشه 10 تومان ، همان پی به ای که به سود 100 تومانی دادی همان را به سود 10 تومانی میدی ؟ نه ، چون قطعا این شرکت پتانسیل هایی داره که در اینده آزاد میشه .

حالا شرکتهای سرمایه گذاری و هلدینگ بر اساس ارزش ذاتی معامله میشند و شرکتهای تولیدی بر اساس ارزش جایگزینی ، قیمت حال حاضر فسرب مثل این میمونه که بخواهی یک شرکت سرمایه گذاری را 20 درصد ارزش ذاتیش خرید کنی .

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

یعنی برگ چغندر به جای این مدیران و ناظران بورس میگذاشتند بهتر بود ، چه کار مفیدی انجام میدن جز بلوک زنی ؟ بابا لا مصب محدودیت دامنه نوسان را بردار ببینم قندی خریدار داره یا نه ؟ محدودیت دامنه نوسان بردار ببینم قصفها چند میشه ؟

تنها کشوری هستیم در دنیا که بورسش صف خرید و فروش داره ، همیشه باید استثنا باشیم .

نظر

در حال کار...
                                X