جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1709

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
    در مثال جای مناقشه نیست ... مثال رو گفتم تا منظور رو رسونده باشم

حالا اینکه آیا واقعا کاری میتونیم بکنیم یا نه، یه بحث دیگه‌است
    ولی شما تو پست اولت، به نظرم نسبت به اعتراض و بیان مشکلات بورس موضع گرفتی
    چه کاری بتونیم بکنیم و چه نتونیم ... حق اعتراض نسبت به کثافت‌کاری رو که داریم!! ... حق داریم از مشکلات و حرومزادگی‌هایی که وجود داره حرف بزنیم
    تو کشوری که فساد سیستماتیک شده و از راس تا ذیلش همه فاسدن و دیگه این چند ماه اخیر کاملا علنی شده و هم خودشون میدونن هم مردم میدونن و وقتی کسی تو خیابون اعتراض میکنه همین مردم میگن میخوان لخت شن دنبال این دیدگاههای دموکراتیک و غربی و.... نباش
    یا پیه شو بزن به تنت یا پولتو جایی ببر که نتونن کاری بکنن
    با چس ناله 24 ساعته تو فضای مجازی اونم تو یه فاروم بورسی که جز چند صد نفر سهامدار جزء کسی نیست کاری از پیش نمیره جز اعصاب خردی خودت و بقیه

با خیال راحت نشستم بازار رو نگاه میکنم چون بعد از 15-16 سال فعالیت میدونم این موارد و تصمیمات کوتاه مدتی ارزش استرس و اضطراب رو نداره
    من دیگه حرفی ندارم

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1709

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب .البته جواب سوال شما در یک کلمه "اعتیاد"هست! البته در تاپیک امروز چه کردید هم اعلام کردم که ثتران اضافه کردم !
      آمار نگرفتم ولی فکر کنم پست های بورسی من تعدادشون خیلی کمتر از پست های غیر بورسی بنده باشه این رو کم لطفی می فرمایید.

البته هرکسی دلیلی برای ماندن و کارکردن در این بازار داره...ولی حتی ماندن و سود کردن در این بازار یا حتی بازارهای دیگه ثابت نمی کنه اون بازار همه چیزش درست و روی حساب کتاب هست
      من هم درصدی از سرمایه ام درگیر این کار هست و با یه تریدر یا سرمایه گذار حرفه ای تو این بازار تومنی صنار توفیر دارم و لذا دید و انتظاری که هست متفاوت با عزیزان حرفه ای نظیر شما ودیگر دوستان هست .
      تا الان شاید نباشه که سهمی رو تخریب یا سهم دیگه رو تشویق به خرید کرده باشم چون بازار و سهام به حرف من تغییر جهت نمیده
      اما نقد بازار رو حق خودم میدونم کما اینکه بازار خودرو و فعالینش رو هم کم نقد نکردم حتی خود فعالین بازار خودرو بین خودشون خیلی تندتر در مورد بیزینسشون صحبت می کنن....کسی هم دلخور نمیشه
      اما فرمایش شما ادم رو یاد صحبت های اون خانمی میندازه که جلو دوربین در برابر انتقاد از وضعیت مملکت خیلی راحت گفت که هرکسی این وضعیت رو نمی پسنده جمع کنه ازین مملکت بره
      الان‌شما هم می فرمایید که هرکسی انتقادی ازنحوه اداره بازار داره نقد کنه از بازار تشریفش رو ببره !!
      اما اگر نظرتون این هست که با تعریف و حلوا حلوا کردن در این سایت جهت بازار تغییر می کنه بفرمایید چندتا پروفایل یدکی سرهم کنیم و دست به کار بشیم !!
      ما هم بخیل نیستیم !امیدوارم این رشد پدر نشنیده و پسر ندیده چندبرابرسال ۹۹گین نصیب شما و دیگر فعالین بورسی نماید !قسمت و روزی ما هم هرچه شد راضی هستیم یه مثل ترکی هست که میگه :خدا روزی پرنده کور و دم در لانه اش میرسونه ...
      هم شما هم همه فعالین حق نقد رو دارن مخصوصا در مورد این جریانات اخیر ولی سر جدت نقش گالوم گالیور رو بازی نکن
      بپذیریم یا نه بازار این کشور اینه
      کجای شتر صافه که گردنش صاف باشه
      مثبت گفتن پشیزی ارزش نداره مخصوصا از جانب ماها که مخاطب چند صد هزاری نداریم ولی منفی بافی هم جز اعصاب خردی و تنش و ناامیدی و دلسردی به نظرم کمترین کمکی نمیکنه
      نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1189

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
        یا پیه شو بزن به تنت یا پولتو جایی ببر که نتونن کاری بکنن
        اگر چنین جایی رو پیدا کردم حتما می‌برم ... وقتی دارم تو این ممکلت زندگی می‌کنم (نه بورس به طورکلی) پیه همه چیز رو به تنم مالیدم

با چس ناله 24 ساعته تو فضای مجازی اونم تو یه فاروم بورسی که جز چند صد نفر سهامدار جزء کسی نیست کاری از پیش نمیره جز اعصاب خردی خودت و بقیه

با خیال راحت نشستم بازار رو نگاه میکنم چون بعد از 15-16 سال فعالیت میدونم این موارد و تصمیمات کوتاه مدتی ارزش استرس و اضطراب رو نداره
        خب روحیات آدم‌ها با هم فرق میکنه
        همین چند روز پیش یه کاربری "کاشان۲" گفت اگه من اینجا حرف‌هام رو نمی‌زدم شاید تا الان صد بار سکته کرده بودم
        بیشتر کسانی که دچار ضرر و زیان میشن خواه و ناخواه روشون فشار و استرس و اضطراب وجود داره
        اینکه بیان حرفشون رو بزنن خیلی وقت‌ها از میزان این فشار و ناراحتی کم میکنه

حالا اینکه تو تصمیم‌هایی که میگیرن بهشون کمکی بکنه یا نه، بحث دیگریست

نظر

• سبحان 10
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1132

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post
          نقل قول نوشته اصلی توسط سبحان 10 نمایش پست ها
          با اعصاب سهامداران بازی می کنند

نمی دانم چرا شرکت ها صبر می کنند 4/31 گزارش 3 ماهه را بفرستند

اگر زودتر بفرستند این جو سریع بر می گردد

شما فکرش را بکن

فخوز 3 ماه 30-35 تومان پوشش قیمت 350 تومان

کاوه3 ماه 75-90 تومان پوشش قیمت 1100تومان

سرود 3 ماه 250-300تومان پوشش قیمت 4000تومان

ارفع 3 ماهه 200تومان پوشش قیمت 2800تومان

خاور و خدیزل نیز به همچنین

و ....
          سرود 3 ماهه 2446 ریال پوشش داد

منتظر اعلام سود بقیه سهم ها هستم

و در ادامه کاوه 834 ریال پوشش داد

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4923

یکبار بگویید نمیخواهیم خودرو وارد شود

مهران سالاریه ­رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده با اشاره به اصلاحیه قانون ساماندهی صنعت خودرو، گفت: بر این اساس همه شرکت‌های واردکننده خودرو اعم از نو و کارکرده بجز کامیون‌های مشمول بند ث ماده ۳۰ قانون احکام دائمی که بخشی مشمول ارایه گواهی اسقاط و بخشی پرداخت وجه هستند، مابقی مکلف به ارایه گواهی اسقاط هستند.

وی افزود: این دسته از واردکنندگان صرفا باید به تهیه گواهی اسقاط برای محصولاتشان جهت شماره‌گذاری اقدام کنند و امکان پرداخت ۱,۵ درصد قیمت فروش برای آن‌ها میسر نیست.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده گفت: این واردکنندگان باید به ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری در سامانه نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده به نشانی NNHK.ir اقدام و فرآیند مشخص شده را مطابق قانون برای دریافت مجوز شماره‌گذاری خودروهایشان طی کنند.

وی اضافه کرد: فعلا تا زمان تصویب آیین‌نامه مربوطه، واردکنندگان خودرو مکلفند به ازای واردات هر دو دستگاه خودرو، گواهی یک خودرو فرسوده را ارایه کنند.

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3748

هم شما هم همه فعالین حق نقد رو دارن مخصوصا در مورد این جریانات اخیر ولی سر جدت نقش گالوم گالیور رو بازی نکن
              بپذیریم یا نه بازار این کشور اینه
              کجای شتر صافه که گردنش صاف باشه
              مثبت گفتن پشیزی ارزش نداره مخصوصا از جانب ماها که مخاطب چند صد هزاری نداریم ولی منفی بافی هم جز اعصاب خردی و تنش و ناامیدی و دلسردی به نظرم کمترین کمکی نمیکنه
              حالا مثلا نپذیریم این وضعیت مملکت رو میخوایم چه گلی به سرمون بزنیم ؟؟مگه ما گفتیم همه چی مملکت گل و بلبل هست فقط بورسش تافته جدا بافته اس ؟؟
              تو این ریزش از اردیبهشت .‌حدود ۲۰ درصد از ارزش پورتفوم اب شد جایی دیدید شکایت کرده باشم یا اصلا گفته باشم فلان مقدار ضرر کرده ام و به زمین و زمان بد گفته باشم ؟؟
              اتفاقا در این ریزش اخیر به نسبت خیلی هم ریلکس بودم نه به کسی توصیه کردم بفروشد و دربرود ونه گفتم امروز و فردا برمی گردد و ضرر ها جبران میشود
              اتفاقا در یکی دوتا پست مربوط بر مدیریت سرمایه و ریسک تاکید کردم حالا هرکسی بنا به شرایطش ممکنه به نوعی این کارو انجام بده
              ولی اگر نظرتون این هست در مورد آینده تاریک ایران به لحاظ اقتصادی و اجتماعی و زیست محیطی خوشبین باشم ..با کمال احترام‌ من نقطه روشنی نمی بینم ..
              حالا تو سایت یه گالیور و کاپیتان لیچ داریم یه گلام هم داشته باشیم به جایی برنمیخوره!!

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

تیر 90 :

در بازار امروز تهران به دلیل کاهش قیمت اونس طلا در آخرین روز معاملاتی هفته، قیمت سکه و هر گرم طلای ۱۸ عیار کاهش یافت. در مقابل قیمت دلار و شش ارز دیگر روند صعودی را دنبال کرند.

به گزارش افکار نیوز، در بازار امروز سکه طرح قدیم با ۳ هزار تومان کاهش ۶۸۸ هزار تومان، سکه طرح جدید با ۴ هزار تومان کاهش ۶۸۴ هزار تومان، نیم سکه با یک هزار و تومان کاهش ۳۴۳ هزار تومان، ربع سکه بدون تغییر قیمت ۱۸۲ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۷۰ هزار و ۱۰۰ تومان قیمت گذاری شد. قیمت هر اونس طلا امروز به دلیل تعطیلی بازار جهانی بدون تغییر یک هزار و ۵۷۳ دلار است.

به گزارش افکار نیوز، در بازار ارز نیز قیمت هر دلار با ۱۵ تومان رشد به یک هزار و ۸۴۲ تومان رسید و یورو ۲ هزار و ۳۳۵ تومان، پوند انگلیس ۲ هزار و ۸۹۰ تومان، درهم امارات ۵۰۱ تومان و یوان چین ۲۹۲ تومان معامله شد. در قیمت کلیه ارزهای یاد شده افزایش بین ۳ تا ۷ تومانی رخ داده است.

نظر

• عباس انصاری
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1776

با این گزارشات عالی سه ماهه شرکتها
                  هفته آینده رو صعودی می بینم
                  هرچند برای گروه پترو هم احتمال منفی درشت نمی بینم .

نظر

• trojan
                    ستاره دار(1)
                    • Nov 2013
                    • 881

تو کشور غیر از معدودی از صنایع عملا شرکت های بزرگ خصوصی وجود نداره و همه یکم اینور و اونور دولتی اند . خصوصی به این مفهوم که مالکیت سهام مدیریتی یک شرکتی کاملا غیر وابسته به حقوقی های دولتی باشه و عملا اون شرکت بتونه تصمیماتی بدون دخالت نهادهای دولتی بگیره و ...
                    حقوقی ها رو نگاه کنید یا کاملا و یا با یکی دو واسطه دولتی اند . پتروشیمی ها هم خیلی نمی تونن با تصمیمات دولت مخالفت کنن . یا همراه میشن یا مدیران تغییر می کنند و بعد همراه میشن . این بحث اخیر قیمت خوراک هم باید دقیق توسط اهل فن تحلیل بشه که تاثیر مخرب رو سودسازی پترویی ها و البته ساير گروه هاي بورسي كه مصرف گاز دارند در چه مقياسي هست . آيا تاثير مخرب ملموسه يا نه ؟ اون موقع بازار طبيعتا تحت تاثير قرار ميگيره . بايد كمي صبر كنيم آناليز دقيق تحليلي دربياد و اگه دولت روي تصميمش پافشاري كرد ، تصميم بگيريم كه با سهام بمونيم يا خروج بزنيم ... اما صحبت اصلي من اينه كه مديران صنايع بورسي توان مقابله با دولت رو ندارن و درنهايت تسليم ميشن .

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                      در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                      تو کشور غیر از معدودی از صنایع عملا شرکت های بزرگ خصوصی وجود نداره و همه یکم اینور و اونور دولتی اند . خصوصی به این مفهوم که مالکیت سهام مدیریتی یک شرکتی کاملا غیر وابسته به حقوقی های دولتی باشه و عملا اون شرکت بتونه تصمیماتی بدون دخالت نهادهای دولتی بگیره و ...
                      حقوقی ها رو نگاه کنید یا کاملا و یا با یکی دو واسطه دولتی اند . پتروشیمی ها هم خیلی نمی تونن با تصمیمات دولت مخالفت کنن . یا همراه میشن یا مدیران تغییر می کنند و بعد همراه میشن . این بحث اخیر قیمت خوراک هم باید دقیق توسط اهل فن تحلیل بشه که تاثیر مخرب رو سودسازی پترویی ها و البته ساير گروه هاي بورسي كه مصرف گاز دارند در چه مقياسي هست . آيا تاثير مخرب ملموسه يا نه ؟ اون موقع بازار طبيعتا تحت تاثير قرار ميگيره . بايد كمي صبر كنيم آناليز دقيق تحليلي دربياد و اگه دولت روي تصميمش پافشاري كرد ، تصميم بگيريم كه با سهام بمونيم يا خروج بزنيم ... اما صحبت اصلي من اينه كه مديران صنايع بورسي توان مقابله با دولت رو ندارن و درنهايت تسليم ميشن .
                      به نظر میاد نقشه اینطور طراحی شده :

به واسطه رشد دلار یا برخی امتیازات و تحرکات در بخشی از اقتصاد یا تورم و نوسان قیمت محصولات، درامد فروش و سود شرکتها در بازار در مقطعی بهبود پیدا میکنه !

بعد از این بهبود، اهالی بازار با تحلیل وضعیت بنیادی و تکنیکی بازار چشم اندازی از رشد برای خودشون ترسیم میکنن !

با ورود پول به بازار اونا از اونطرف اماده فروش میشن و در مسیر رشد نسبی بازار کاملا فروشنده هستن !

بعدش که بازار اصلاح نسبی در پیش میگیره دولت وارد عمل میشه و بخشی از سود شرکتها رو (که در چشم انداز بازار توسط تحلیلگران لحاظ شده بود ) میبلعه حالا بر هر ترفندی ! گاز ! برق !تعرفه صادرات ! مالیات ! قیمت دستوری ! دستکاری طرف عرضه و تقاضای محصول در بورس کالا و ... هرچی!!

از اینجا که تقریبا میانه اصلاح زمانی یا قیمتی بازار هست ، اهالی بازار چشم انداز ترسیم شده رو از دست رفته میبینین ! و شروع به فروش میکنن !

اینجا همون جایی هست که یکی دو هفته قبل نوشتم کاری کردن بازار با دست خودش بزنه تو سر خودش !!

خوب بازار با ترس و هیجان سریعتر از قبل منفی میشه و حمایتها از دست میره !

پارسال هم مشابه این رفتار داشتن !

بعد از شکستن حمایتها و کاهش فشار فروش ! چون بازار چشم انداز مناسبی از سوداوری شرکتها به دلیل دستکاری دولت در سود شرکتها نداره ،

اغلب در ورود به بازار دچار ترس و تردید میشن ! و با این سود قیمتها رو مناسب برای ورود ارزیابی نمیکنن !

حالا ممکنه اینجا باز آقای بازار بخواد یه نوسانی از بازار بگیره که به دلیل اون ترس و تردید اهالی بازار یا وارد نمیشن یا با سرمایه کم ورود میکنن !!
                      آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2023/07/20, 12:43.

نظر

• عباس انصاری
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1776

همه کارشناسان بازار برای شنبه روز متعادلی پیش بینی کردند .
                        و روی تک سهم ها تاکید دارند .

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4923

امکان لغو تخفیف خوراک 5 درصدیِ پالایشگاه‌های شیراز و تبریز

پنجشنبه ، ۲۹ تیر ۱۴۰۲-۱۱:۱۰
                          #
                          متوسط عمر بالای ۳۵ سال پالایشگاه‌های نفت کشور موجب شده است که ایران به عنوان یکی از باسابقه‌ترین صنایع پالایش نفت در جهان به حساب آید، با وجود اینکه سالیان زیادی از این تجربه می‌گذرد اما در جهت ارتقای کیفی و فناوری پالایشگاه‌های فعلی گام‌های مناسبی پیموده نشده و فرسودگی و قدیمی بودن تجهیزات و فناوری‌های این واحدها، سبب شده تا حجم زیادی از محصولات پالایشی کشور را نفت‌کوره (محصولی کم‌ارزش‌تر از نفت خام) تشکیل دهد و در مقابل سهم فرآورده‌های سبک مانند بنزین بسیار پایین باشد.

پایین بودن سطح فناوری پالایشگاه‌های کشور سبب شده تا متناظر با افزایش ظرفیت پالایشی کشور، عرضه فرآورده‌ها متناسب با تقاضای بازار داخلی نباشد و کشور به تدریج تبدیل به واردکننده فرآورده‌های نفتی سبک مانند گازوئیل و بنزین شود.

فرسودگی و پایین بودن سطح فناوری پالایشگاه‌‌ها، ریشه بسیاری از مشکلات صنعت پالایشی کشور نیز هست که مهم‌ترین پیامدهای این موضوع شامل «سبد پالایشی نامطلوب همراه با ارزش افزوده پایین»، «مصرف بالای انرژی و هزینه‌های پالایشی» و «توجیه اقتصادی پایین برای بخش پالایشی کشور» است.

‌فروردین امسال‌ هوشنگ فلاحتیان، معاونت برنامه‌ریزی وزارت نفت از ارائه طرحی به‌ منظور اختصاص سود سالیانه پالایشگاه‌های کشور در پروژه‌های ارتقا و بهینه‌سازی خود این واحدها خبر داد.

وی اظهار داشت: ما طرحی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کردیم تا پالایشگاه‌های موجود انگیزه بیشتری برای اجرای پروژه‌های کیفی‌سازی و کاهش نفت کوره داشته باشند. با حمایت مجلس مصوبه‌ای اخذ شد که طبق آن، همه پالایشگاه‌های کشور باید حداقل 40 درصد از سود خود را به طرح‌های ارتقای کمی و کیفی تخصیص دهند و اگر این پروژه‌ها را طبق زمان‌بندی وزارت نفت اجرایی نکنند، تخفیف 5 درصدی بر قیمت خوراک آنها تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

این موضوع در بند ر تبصره یک قانون بودجه سال 1402 به صورت زیر مطرح شده‌ است:

ر- وزارت نفت مکلف است تخفیف پنج ­درصدی (۵%) خوراک نفت خام موضوع جزء (۱) بند «الف» ماده (۱) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۱۳۹۳/۱۲/۴ را صرفاً با رعایت شرایط زیر به شرکت‌های پالایش نفت اختصاص دهد:

اختصاص چهل درصد (۴۰%) از سود خالص سالانه شرکت پالایش نفت به حساب اندوخته قانونی مخصوص طرح(پروژه)های کیفی‌­سازی با اولویت کاهش نفت کوره در مجمع عمومی
                          تأیید پیشرفت فیزیکی طرح (پروژه) توسط شرکت مشاور منتخب وزارتخانه­‌های نفت، امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور مطابق برنامه زمان­‌بندی مورد تأیید وزارت نفت برای دوره سه­ ماهه قبل از اعمال تخفیف خوراک
                          مطابق اطلاعیه منتشر شده در کدال، این ماه مجامع عمده شرکت‌های تولیدکننده از جمله شرکت‌های پالایشگاهی هست. همانطور که اشاره شد مطابق بند ر تبصره 1 قانون بودجه سال 1402 شرکت‌های پالایشگاهی مشروط به اختصاص حداقل 40 درصد سود سالانه به پروژه‌های بهینه‌سازی و انتقال به اندوخته قانونی سرمایه‌گذاری، می‌توانند از تخفیف 5 درصدی خوراک نفت خام و میعانات گازی بهره‌مند شوند.

با این حال مشاهده شده که دو شرکت پالایشگاهی که تا به امروز مجمع خود را برگزار کرده‌اند یعنی پالایشگاه تبریز و پالایشگاه شیراز این مصوبه را رعایت نکرده و ضمن تقسیم سود 68 درصد و 74 درصد، مبلغی را به حساب‌های اندوخته اختصاصی مربوط به سرمایه‌گذاری در طرح‌های بهینه‌سازی اختصاص نداده‌اند.

‌سوال اینجاست که دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برای اجرای این تکلیف قانونی چه اقداماتی انجام خواهند داد؟ آیا 5 درصد تخفیف خوراک این مجتمع‌ها لغو خواهد شد؟

نظر

• عباس انصاری
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1776

همه کارشناسان بازار برای شنبه روز متعادلی پیش بینی کردند .
                            و روی تک سهم ها تاکید دارند .
                            اما نظر بنده :
                            پایان موج اصلاحی. و تغییر روند نزولی به صعودی .
                            روزهای آینده شاهد موجی از تقاضا و شادابی در بازار سرمایه پیش بینی می کنم .
                            انشالله خدا یاری کند.

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

اما نظر بنده :
                              پایان موج اصلاحی. و تغییر روند نزولی به صعودی .
                              روزهای آینده شاهد موجی از تقاضا و شادابی در بازار سرمایه پیش بینی می کنم .
                              انشالله خدا یاری کند.
                              درود
                              دلایل و نشانه های برای فرمایشات تون دارین ؟

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5633

? توجه ؛ گزارشات ۳ ماهه در صنایع #پتروشیمی و #فولادی و #فلزی و عدم تکرارپذیری گزارشات

▪️دوستان توجه داشته باشند که نرخ خوراک گاز پتروشیمی و سوخت گاز صنایع فوق در ۳ ماهه اول امسال، مثل پارسال بوده و تغییری نداشته و مصوبه افزایش نرخ خوراک و سوخت تازه از اول تیرماه ۱۴۰۲ اعمال می شود

▪️ضمنا با مصاحبه صریح دیروز سخنگوی دولت ، نرخ های جدید و افزایش یافته خوراک گازی و سوخت برای امسال قطعی شده و دیگه پرونده اش بسته شد

▪️از طرفی افزایش عوارض و مالیات بر صادرات مواد معدنی و فلزی و فولادی و پتروشیمی هم درهیات دولت در ۲۱ تیرماه تصویب شده

▪️ضمنا میانگین قیمت فروش دلار حواله های ارزی و اسکناس در سامانه ETS نیز نه تنها افزایش نداشته بلکه حدود ۱۰۰۰ تومان کاهش داشته است

▪️قیمت های جهانی کامودیتی ها نیز فعلا در همان محدوده کف های سالیانه هستند.

? لذا عملا آثار افزایش بهای تمام شده و کاهش حاشیه سود شرکتهای فوق در فصل تابستان خودش را نشان خواهد داد و با این اوصاف براورد می شود صورت های مالی سه ماه دوم سال ۱۴۰۲ صنایع فوق الذکر دچار کاهش سود خواهد شد

(منبع: دانشگاه بورس)

نظر

در حال کار...
                                X