جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریشنا
    عضو فعال
    • Dec 2015
    • 1097

پاسخ : جــــو بــــازار

از منظر تکنیکال در شاخص کل اندیکاتور r s i از محدوده خوبی عبور کرد و سیگنال خرید را تا حدودی به اهالی بازار داد کندل سبزی هم که امروز زد بالاتر از کندل سبز دیروزی تثبیت شد و تاییدی بود بر ادامه این روند تازه شکل گرفته صعودی و هنوز سیگنال نزول و یا خروجی در هیچیک اندیکاتورها امروز مشاهده نشد حالا این خبر فیک است یا نیست بحثی جدا اما نمودار چیز دیگری میگوید

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4097

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      مملکت ما کجاش درست هست که بورسش باشد ؟؟؟اقتصادش؟؟آموزش پرورشش؟؟بهداشت و درمانش ؟؟؟دولتش ؟مجلسش ؟؟...همینی هست که می بینیم...
      !!دیگه وقتی حرف اقتصاددان و جامعه شناس و متخصص تو این سیستم خریدار نداره ...دیگه ما نه زورش رو داریم نه وزنش رو ..بیاییم چی بگیم‌؟؟
      این جا به قول بی فور سیتی کازینو هست .نشستیم دور یه میز با هم و با دولت و حقوقی ها سر قمار ...منتهی قوانین بازی طوری هست که هر وقت دلشون خواست میتونن بزنن زیر دستت یا زیرمیز...یا هرجا عشقشون کشید قوانین بازی رو عوض کنن
      ما هم اینجا ول معطلیم !!داریم خواب یه ۹۹ دیگه رو می بینیم!!از همون ۹۹ که نه پدر یاد داشته باشه نه پسر دیده باشه !!بالاخره بشر به به امید و آرزو زنده اس
      درود
      حال کردم شک و قشنگ تفسیر کردید /:.rolleyessmileyani

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
        اغتشاشیدم سردر سازمان بورس
        با پوزش از دوستان
        درود بر شما

قبلا هم تو ریزش ها وقتی صحبت از تجمع و اعتراض جلو سازمان بورس میشد سریع بورس برای یکی دو روز مثبت میکردن بعد همه چی فراموش میشد به همین راحتی.

حالا باید دید برامون چه خوابی دیدن. اگر بازار روند نزولی که درش قرار گرفته رو بخواهد ادامه دهد باز دوباره پخش خبر اعتراض و تجمع جلو بورس باعث میشه بازار یکی دو روز مثبت شود.

نظر

• جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4923

حمایت عجیب پورابراهیمی از افزایش مجدد نرخ ارز
          رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در اظهاراتی عجیب با حمله به سیاست تثبیت ارزی، از حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی و افزایش مجدد نرخ رسمی ارز حمایت کرد.

نظر

• nasserm
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 564

سخنگوی دولت: قصد تغییر نرخ برای خوراک پتروشیمی را نداریم
            چهارشنبه ، ۲۸ تیر ۱۴۰۲-۱۳:۳۴
            #
            سخنگوی دولت در واکنش به شایعه گران شدن بنزین گفت: به این شایعات باید خندید.

علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره تعیین نرخ خوراک پتروشیمی‌ها، اظهار کرد: مطابق قانون هدفمندی یارانه ها که مربوط به ۱۳_۱۴ سال پیش است، نرخ منابع انرژی و محل مصارف در زمینه یارانه ها مشخص شده است.

وی ادامه داد: مجلس هر ساله منابع و مصارف را در قانون بودجه مشخص می کند. سال قبل یکی از گلایه های مجلس این بود که قیمت گاز افزایش نداشته و منابع تبصره ۱۴ آنطور که مدنظر ما بود محقق نشده و مصارف را تامین نمی کند. امسال هم مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۲ پیش بینی منابع و مصارف کرده و دولت باید به سمت تحقق این پیش بینی ها برود در غیر این صورت دچار ناترازی می شود. در راستای اجرایی کردن حکم بودجه، نرخی برای خوراک پتروشیمی پیش بینی شد. دستگاه ها نگاه کارشناسی مختلفی داشتند و در مراحل بررسی نظر پتروشیمی ها، وزارت نفت، صمت و اقتصاد هم اخذ شد و آیین نامه ای تهیه شد و دولت قصد تغییر آن را ندارد.

بهادری افزود: نکته ای که سخنگوی اقتصادی گفت، پیشنهاد وزارت اقتصاد برای لایحه برنامه هفتم توسعه بود که الان در دستور کار مجلس است. امسال که گذشت، ولی این پیشنهاد این است که برای آینده در فرمول تعیین نرخ خوراک پتروشیمی ها بازنگری داشته باشیم این پیشنهاد امروز در کمیسیون اقتصادی دولت بررسی شد اما مورد موافقت قرار نگرفت و از دستور کار خارج شد

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1780

دوماه هست که بازار بردن به اصلاح و هرروز هم بحث پتروشیمی ها برای کاهش دستوری بازار علم کردند .
              به نظرم بازار مسیر خودش رو از پترو پالایش ها جدا می کنه . و انتظار افت بیش از این برای پتروشیمی ها ندارم ودر محدوده فعلی رنج خواهند بود .
              دیگه هرچی خواستند بر سر بازار آوردند .

نظر

• MOSTAFAVI
                ستاره‌دار(1)
                • Jun 2012
                • 5633

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1710

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  مملکت ما کجاش درست هست که بورسش باشد ؟؟؟اقتصادش؟؟آموزش پرورشش؟؟بهداشت و درمانش ؟؟؟دولتش ؟مجلسش ؟؟...همینی هست که می بینیم...
                  !!دیگه وقتی حرف اقتصاددان و جامعه شناس و متخصص تو این سیستم خریدار نداره ...دیگه ما نه زورش رو داریم نه وزنش رو ..بیاییم چی بگیم‌؟؟
                  این جا به قول بی فور سیتی کازینو هست .نشستیم دور یه میز با هم و با دولت و حقوقی ها سر قمار ...منتهی قوانین بازی طوری هست که هر وقت دلشون خواست میتونن بزنن زیر دستت یا زیرمیز...یا هرجا عشقشون کشید قوانین بازی رو عوض کنن
                  ما هم اینجا ول معطلیم !!داریم خواب یه ۹۹ دیگه رو می بینیم!!از همون ۹۹ که نه پدر یاد داشته باشه نه پسر دیده باشه !!بالاخره بشر به به امید و آرزو زنده اس
                  امید عزیز شما خودت میدونی بنده ارادت دارم خدمتت ولی خب یه انتقاد جدی هم از شما دارم که خب خواستم مثل این چند ماه رد شم ولی نتونستم
                  از چند ماه یا حتی چند سال پیش که شما داری مطلب میزنی از 10 پست و مطلبت 11 تا محتواش در مورد بد بودن و رانتی بودن و ضرر دادن و به درد نخور بودن بورسه( همون حرفای شخصیت منفی باف تو کارتون گالیورخلاصه....... من میدونم وفلان .....)
                  هر کسی هم شک داره به این حرف به راحتی با نهایتا 10 دقیقه صرف وقت میتونه به این موضوع پی ببره
                  شما خودت ماشالله تو بازار خودرو هم که فعالی
                  خب داداشم اگر بده برو تو همون بازار خودرو کار کن اگر خوبه صب تا شب بد گفتنت چیه ؟؟؟
                  اگر تو بورس میتونی کار کنی خب کار کن نمیتونی برای چی موندی و دل بقیه رو چرا صبح تا شب داری خالی میکنی ؟؟؟
                  من واقعا موندم این همه چ..ناله برخی کاربرا صبح تا شب برای چیه ؟؟؟؟!!!!
                  خب همه باهم تو این بازاریم همه هم سود و ضرر داریم ایا کسی جلوی بیرون رفتن ماها رو گرفته یا اسلحه گذاشته روی پیشونیمون برای خرید و فروش
                  این حرفای خاله زنکی برخی برای چیه نمیدونم ؟؟؟برخی اصلا عادتشونه
                  خلاصه یه ادم (دور از جون شما) خیلی باید کودن و احمق باشه که بدونه یه بازار مالی اونم کجا (بورس ایران) جواب نمیده و نمیتونه سود کنه ولی بازم بمونه و فعالیت داشته باشه همیشه هم از بد بودنش بگه !!!! یا نه این فرد نه احمقه نه کودن این بد گفتنش کاملا عمدیه که اسم این کار یه چیز دیگه س
                  .
                  پریروز تو بدترین شرایط بازار گفتم بازار برمیگرده و اتفاقا یه رشد محشری طی 2-3 سال اینده خواهد داشت و ده بار دیگه هم میگم سر حرفم هم هستم .......فقط امیدوارم نصیب یه عده نشه
                  آخرین ویرایش توسط Arian02؛ 2023/07/19, 17:57.

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1710

اقا خانم همون طور که تو بازارهای موازی کسی از بدی بازار نمیگه و درستشم همینه بورسی جماعتم نباید بگه ماست من ترشه تمام
                    همینه که هست .....بازار برای هیچ کس دعوت نامه نفرستاده
                    عرضه کار تو بازار بورس ایران رو نداری نیا توش

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1189

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      از چند ماه یا حتی چند سال پیش که شما داری مطلب میزنی از 10 پست و مطلبت 11 تا محتواش در مورد بد بودن و رانتی بودن و ضرر دادن و به درد نخور بودن بورسه( همون حرفای شخصیت منفی باف تو کارتون گالیورخلاصه....... من میدونم وفلان .....)
                      هر کسی هم شک داره به این حرف به راحتی با نهایتا 10 دقیقه صرف وقت میتونه به این موضوع پی ببره
                      خب داداشم اگر بده برو تو همون بازار خودرو کار کن اگر خوبه صب تا شب بد گفتنت چیه ؟؟؟
                      اگر تو بورس میتونی کار کنی خب کار کن نمیتونی برای چی موندی و دل بقیه رو چرا صبح تا شب داری خالی میکنی ؟؟؟
                      خب همه باهم تو این بازاریم همه هم سود و ضرر داریم ایا کسی جلوی بیرون رفتن ماها رو گرفته یا اسلحه گذاشته روی پیشونیمون برای خرید و فروش
                      خلاصه یه ادم (دور از جون شما) خیلی باید کودن و احمق باشه که بدونه یه بازار مالی اونم کجا (بورس ایران) جواب نمیده و نمیتونه سود کنه ولی بازم بمونه و فعالیت داشته باشه همیشه هم از بد بودنش بگه !!!! یا نه این فرد نه احمقه نه کودن این بد گفتنش کاملا عمدیه که اسم این کار یه چیز دیگه س
                      اینکه من احساس کنم بورس ایران (با توجه به جمیع شرایط موجود در کشور و خودم) میتونه بهترین جایی باشه که من بتونم سرمایه‌گذاری کنم، یه بحثه
                      و اینکه اونجا پر از دزدی و فساد و قوانین احمقانه هست یه بحث دیگه است
                      و این دو تا منافاتی با هم ندارند

ضمن اینکه ممکنه من صد جور محاسبه و برنامه‌ریزی کرده باشم و مثلا دولت یا هر خراب شده‌ای یکهو بیاد با یه مصوبه‌ای چیزی گند بزنه به همه چیز ... خب معلومه که دادم بلند میشه
                      آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/07/19, 18:38.

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1710

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                        اینکه بورس ایران (با توجه به جمیع شرایط موجود در کشور و خودم) بهترین جایی باشه که من میتونم سرمایه‌گذاری کنم، یه بحثه
                        و اینکه اونجا پر از دزدی و فساد و قوانین احمقانه هست یه بحث دیگه است
                        و این دو تا منافاتی با هم ندارند

ضمن اینکه ممکنه من صد جور محاسبه و برنامه‌ریزی کرده باشم و مثلا دولت یا هر خراب شده‌ای یکهو بیاد با یه مصوبه‌ای چیزی گند بزنه به همه چیز ... خب معلومه که دادم بلند میشه
                        خب اگر قبلا نمیدونستی الان که میدونی!!!!
                        کل اون برنامه ریزیها میتونه با یه تصمیم
                        بهم بخوره(که ممکنه از روی ناراحتی و دعوای رئیسی با زنش شب قبل تصمیم باشه ) نمونه ش تصمیم 2درصدی شدن بازار سال 99 با تصمیم دهنوی وهزار تصمیم دیگه
                        هر کسی یک ماه تو این بازار باشه میدونه که اینطوریه
                        ببین با این وضعیت میتونی ادامه بده .....نمیتونی خارج شو

من فکر نمیکنم این مطلب پیچیده باشه...خیلی سادس
                        انگار اینطوریه که من نوعی گوشت رو بزارم جلوی گرگ و انتظار داشته باشم نخورتش !!!!!

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1189

خب اگر قبلا نمیدونستی الان که میدونی!!!!
                          کل اون برنامه ریزیها میتونه با یه تصمیم
                          بهم بخوره(که ممکنه از روی ناراحتی و دعوای رئیسی با زنش شب قبل تصمیم باشه ) نمونه ش تصمیم 2درصدی شدن بازار سال 99 با تصمیم دهنوی وهزار تصمیم دیگه
                          هر کسی یک ماه تو این بازار باشه میدونه که اینطوریه
                          ببین با این وضعیت میتونی ادامه بده .....نمیتونی خارج شو

من فکر نمیکنم این مطلب پیچیده باشه...خیلی سادس
                          انگار اینطوریه که من نوعی گوشت رو بزارم جلوی گرگ و انتظار داشته باشم نخورتش !!!!!
                          شما میدونی ممکنه خونه‌ات رو، ماشینت رو یا هر چی دزد ببره ... پس دیگه نه ماشین بخر، نه هیچ وسیله‌ای!!!
                          ولی نه! ... شما با وجود اینکه این مطلب رو میدونی، میری ماشین میخری ... وقتی هم که دزد برد ... دادت بلند میشه
                          اینکه نمیشه بگیم آقا تو که میدونستی ممکنه ماشینت رو دزد ببره ... نباید ماشین میخریدی ... باید فقط از تاکسی و اتوبوس استفاده میکردی!!!
                          آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/07/19, 19:23.

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1710

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                            شما میدونی ممکنه خونه‌ات رو، ماشینت رو یا هر چی دزد بره ... پس دیگه نه ماشین بخر، نه هیچ وسیله‌ای!!!
                            ولی نه! ... شما با وجود اینکه این مطلب رو میدونی، میری ماشین میخری ... وقتی هم که دزد برد ... دادت بلند میشه
                            اینکه نمیشه بگیم آقا تو که میدونستی ممکنه ماشینت رو دزد ببره ... نباید ماشین میخریدی ... باید فقط از تاکسی و اتوبوس استفاده میکردی!!!
                            میدونیم دزد اعظم تو این خراب شده خود حکومت و زیر دستش دولته (شاه دزده)
                            احتمال دزدی از خونه و ماشین در مقایسه با احتمال دزدی تو بازار سهام تقریبا هیچه و از طرفی خونه و ماشین رو هم میشه بیمه کرد، هم میشه تجهیزات نظارتی و ایمنی و دزد گیر و غیره نصب کرد که احتمال دزدیده شدن بازم پایین بیاد
                            سهام رو میخوای چیکار کنی که دولت دزد که هر ابزاری دم دستشه و براش عین اب خوردنه دست نبره توش ؟؟؟
                            یقه ی کی رو میخوای بگیری ؟؟
                            گیرم گرفتی انگ ضد انقلاب میزنن همون دو قرونتم میکشن بالا
                            .
                            تو این مملکت بانک مرکزی در قبال سپرده نقد توی بانکها میگه به من مربوط نیست سهام که جای خود دارد
                            مگه نماینده طویله رو یکسال نبریدن براش که چرا گفتی نماینده ها رشوه ماشین شاسی گرفتن ؟؟؟شما از نماینده کشور قدرتت بیشتره؟؟؟

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1189

احتمال دزدی از خونه و ماشین در مقایسه با احتمال دزدی تو بازار سهام تقریبا هیچه و از طرفی خونه و ماشین رو هم میشه بیمه کرد، هم میشه تجهیزات نظارتی و ایمنی و دزد گیر و غیره نصب کرد که احتمال دزدیده شدن بازم پایین بیاد
                              در مثال جای مناقشه نیست ... مثال رو گفتم تا منظور رو رسونده باشم

سهام رو میخوای چیکار کنی که دولت دزد که هر ابزاری دم دستشه و براش عین اب خوردنه دست نبره توش ؟؟؟
                              یقه ی کی رو میخوای بگیری ؟؟
                              گیرم گرفتی انگ ضد انقلاب میزنن همون دو قرونتم میکشن بالا
                              .
                              تو این مملکت بانک مرکزی در قبال سپرده نقد توی بانکها میگه به من مربوط نیست سهام که جای خود دارد
                              مگه نماینده طویله رو یکسال نبریدن براش که چرا گفتی نماینده ها رشوه ماشین شاسی گرفتن ؟؟؟شما از نماینده کشور قدرتت بیشتره؟؟؟
                              حالا اینکه آیا واقعا کاری میتونیم بکنیم یا نه، یه بحث دیگه‌است
                              ولی شما تو پست اولت، به نظرم نسبت به اعتراض و بیان مشکلات بورس موضع گرفتی
                              چه کاری بتونیم بکنیم و چه نتونیم ... حق اعتراض نسبت به کثافت‌کاری رو که داریم!! ... حق داریم از مشکلات و حرومزادگی‌هایی که وجود داره حرف بزنیم

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3750

امید عزیز شما خودت میدونی بنده ارادت دارم خدمتت ولی خب یه انتقاد جدی هم از شما دارم که خب خواستم مثل این چند ماه رد شم ولی نتونستم
                                .
                                پریروز تو بدترین شرایط بازار گفتم بازار برمیگرده و اتفاقا یه رشد محشری طی 2-3 سال اینده خواهد داشت و ده بار دیگه هم میگم سر حرفم هم هستم .......فقط امیدوارم نصیب یه عده نشه
                                سلام و عرض ادب .البته جواب سوال شما در یک کلمه "اعتیاد"هست! البته در تاپیک امروز چه کردید هم اعلام کردم که ثتران اضافه کردم !
                                آمار نگرفتم ولی فکر کنم پست های بورسی من تعدادشون خیلی کمتر از پست های غیر بورسی بنده باشه این رو کم لطفی می فرمایید.

البته هرکسی دلیلی برای ماندن و کارکردن در این بازار داره...ولی حتی ماندن و سود کردن در این بازار یا حتی بازارهای دیگه ثابت نمی کنه اون بازار همه چیزش درست و روی حساب کتاب هست
                                من هم درصدی از سرمایه ام درگیر این کار هست و با یه تریدر یا سرمایه گذار حرفه ای تو این بازار تومنی صنار توفیر دارم و لذا دید و انتظاری که هست متفاوت با عزیزان حرفه ای نظیر شما ودیگر دوستان هست .
                                تا الان شاید نباشه که سهمی رو تخریب یا سهم دیگه رو تشویق به خرید کرده باشم چون بازار و سهام به حرف من تغییر جهت نمیده
                                اما نقد بازار رو حق خودم میدونم کما اینکه بازار خودرو و فعالینش رو هم کم نقد نکردم حتی خود فعالین بازار خودرو بین خودشون خیلی تندتر در مورد بیزینسشون صحبت می کنن....کسی هم دلخور نمیشه
                                اما فرمایش شما ادم رو یاد صحبت های اون خانمی میندازه که جلو دوربین در برابر انتقاد از وضعیت مملکت خیلی راحت گفت که هرکسی این وضعیت رو نمی پسنده جمع کنه ازین مملکت بره
                                الان‌شما هم می فرمایید که هرکسی انتقادی ازنحوه اداره بازار داره نقد کنه از بازار تشریفش رو ببره !!
                                اما اگر نظرتون این هست که با تعریف و حلوا حلوا کردن در این سایت جهت بازار تغییر می کنه بفرمایید چندتا پروفایل یدکی سرهم کنیم و دست به کار بشیم !!
                                ما هم بخیل نیستیم !امیدوارم این رشد پدر نشنیده و پسر ندیده چندبرابرسال ۹۹گین نصیب شما و دیگر فعالین بورسی نماید !قسمت و روزی ما هم هرچه شد راضی هستیم یه مثل ترکی هست که میگه :خدا روزی پرنده کور و دم در لانه اش میرسونه ...

نظر

در حال کار...
                                X