کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فقط اخه یه ابهامی هست ..چرا دلار و به تبع اون طلا و تتر در مقایسه با بورس واکنش کندتری نسبت به این جریان دارند ؟؟؟
یک کنترل دولت در تتر و بازار داخل
اینکه میگم مدرک دارم بتونم آپلود میکنم .چن روز پیش حوالی 49 تومن اردر فروش گذاشته بودن دقیقا عین بورس برای ایجاد جو فروش دو سه تای اولی سنگین ردیف بعدی همه رند رند.
دوم تردید اکثریت و همچنان برتری حس مثبت به منفی
اکثریت عوام در حال رصد چانه زنی های ایران در سطح بین الملل هستن . والا خواص که رانت دارن کار خودشون رو انجام دادن.
عوام مثل من نوعی برحسب اخبار و روند قیمتی تترو دلاربه صورت روزانه و هفتگی و ماهانه اقدام میکنن.
من میگم دارن میفروشن که برن ....البته امیدوارم دیگه سمت بورس نیان ....
به خاطر سلامتی خودشان
سود و ضرر در بورس، هر دو، دو روی یک سکه هستند،
بازار بورس در یک دهه اخیر همان طور که مطمئنآ خیلی ها را از فلاکت نجات داده و به سودهای رویایی و یا شانسی رسانده، در سمت دیگر برای افرادی که در جای نامناسب وارد شدند و یا حد ضرر را رعایت نکردند و یا بد شانس بودند، ضرر سنگین ساخته.
کورسوی امیدی انگار از دوردستها داره دیده میشه
یا من اشتباه میکنم؟
لگن بزرگ جمع شد بله کورسو هست و قطعا حمایتی تا نهایت 1920 هست ولی مشکل اینه که تهش کجاست و ایا برگشتی هم باشد ایا نهایت میخواد برگرده 1950 و باز روز و روزی از نو ؟
اگر چنین باشد فایده ای نداره
دیروز نا امیدمون کرد و مشخص بود فعلا جائی قرار نیست بریم
اینکه میگم مدرک دارم بتونم آپلود میکنم .چن روز پیش حوالی 49 تومن اردر فروش گذاشته بودن دقیقا عین بورس برای ایجاد جو فروش دو سه تای اولی سنگین ردیف بعدی همه رند رند.
دوم تردید اکثریت و همچنان برتری حس مثبت به منفی
اکثریت عوام در حال رصد چانه زنی های ایران در سطح بین الملل هستن . والا خواص که رانت دارن کار خودشون رو انجام دادن.
عوام مثل من نوعی برحسب اخبار و روند قیمتی تترو دلاربه صورت روزانه و هفتگی و ماهانه اقدام میکنن.
با مجوزهایی که بانک مرکزی گرفته، امکان مداخله مستقیم و غیر مستقیم در بازار ارز چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی را دارد و در شرایط کنونی، فعلا کاملا بر بازار ارز سوار هست
هیچ کثافتکاری در کار نیس ما شاهد تغیرات بنیادین در عرصه سیاست هستیم که در ماه های پیش رو خواهید فهمید .
اینکه بیست تا سهم تو واچ بیارید ورود خروج پول رو بررسی کنید که الان نشد کار/
بارها گفتم برای بار آخرم میگم و تمام .
در چندین سهم که خودم حداقل رصد میکنم با خروج حقیقی هایی مواجه بویم که در اوج ریزش و اعتراضات سهامدار بودن. خودتون تا آخر بخونید دیگه.
درود
جوری نظر میدید گویا از داخل وزارات خارجه ، کنار دست وزیر هم نه ، سخنگوش نشستید و از همه جا خبر دارید
یه سری گمانه زنی میکنید که از این دست گمانه ها را قبلا هم داشتید و گویا علاقمند هستید به این مدل پیش بینی ها
حالا جالبه سال گذشته دقیقا عکس این نظر را داشتید
از هیچ گشایشی حرفی نمیزدید بلکه از وضعیت وخیم و تنش حتی در حد نظامی میگفتید که دلار و طلا به پرواز در میاد و بورس خون میباره . در حالی که هر دو مورد نشد
من از گشایش بدم نمیاد ولی اینطور نظر دادن های متناقض در مقاطع مختلف .... ؟ /:.negaran.:/
درود
جوری نظر میدید گویا از داخل وزارات خارجه ، کنار دست وزیر هم نه ، سخنگوش نشستید و از همه جا خبر دارید
یه سری گمانه زنی میکنید که از این دست گمانه ها را قبلا هم داشتید و گویا علاقمند هستید به این مدل پیش بینی ها
از هیچ گشایشی حرفی نمیزدید بلکه از وضعیت وخیم و تنش حتی در حد نظامی میگفتید که دلار و طلا به پرواز در میاد و بورس خون میباره . در حالی که هر دو مورد نشد
من از گشایش بدم نمیاد ولی اینطور نظر دادن های متناقض در مقاطع مختلف .... ؟ /:.negaran.:/
چند روز پیش گفتیم بهترین فرصت های خرید در یکی دو ماه آینده حاصل میشه بخصوص در منفی ها و صف های فروش، الان دیگه باید گفت بهترین شکارها در همین شهریور ایجاد میشه. به خاطر شرایط حساس این ماه ممکنه کارشکنی ها و ترس های مضاعف هم بر پیکر نیمه جان بورس اثر گذار باشه.
ریسک بازار هم خیلی داره بالا میره و همیشه سودهای بزرگ در کنار ریسک های بزرگ پدیدار میشه. بنابراین کسی که صف های فروش شهریور را میخره داره ریسک های سیستماتیک بزرگی را بجون میخره.
درود
تو صحبتام از گشایش و یا جنگ صحبت کردم ؟الان
گفتم تغیرات بنیادین داریم یا میره به سمت گشایش یا تغیر
کلا حواشی زیاد دوس داری
مثل اینکه یادت رفته تو ایران زندگی میکنی وروز قبل وبعدت فرق میکنه
ما اومدیم اینجا سود کنیم اینکه من تو راه پله وزارت خارجه نشستم یا دم نگهبانی یا اونجا جلوی درب بساط دستفروشی دارم چه به درد شما میخوره .
همون سال قبل یه حرکت چین و دعوت ایران و عربستان باعث شد دلار و جو برگرده والا اوضاع به شدت متشنج بود.
کلا هم هیچ علاقه ای ندارم با شما صحبت کنم.
امیدوارم احترام بزاری و نقل قول نکنی با تشکر استاد محترم
نظر