جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postبااین وضعیت بورس . چرا رییس سازمان با کارشناسان خود نشسته و بلند نمیشن بازاررا تعطیل کنند لااقل کاری بکنند تا دریافتی ها حلال باشد ............
نظر
-
تعمدی است
برنامه ریزی شده است
اب کردند ذره ذره پول ملت را با شاخص قلابی طبق روال ریزش های قبلی
دیروز چه دلیلی داشت یه مثبت ضعیف بزنه و از نیمه دوم شل کنه و بازم بی اعتمادی و فشار فروش ؟ دیروز خیلی نا امید کننده بود
اینا اگر میخواستند تا 8 ماه دیگه هم همین محدوده 1950 تا 2 نگهش دارند نمیشد ؟
تعمدی است و همگان هم تماشاچی بدون ذره ای اعتراض به این وضعیت
نظر
-
دوستانی که پیام های ما رو نقل قول کرده و هر روز درصدی به خود البته اگه سهامدار باشن و دیگران وارد کردن و ما رو متهم به ایجاد جو فروش روانی متهم کردن که اپسیلونی تاثیر هم ندارع
و پی درپی با جملات اینجا دیگه جای فروش نیست و خیلی ارزنده شده و بزخری دارن میکنن و فضای شفاف رو مبهم کردن بیان دو جمله گوهر بار بگن یه چند روز دیگه ملت رو امیدواری کاذب بدن.
بگین تا کی باید منتظر شد تاکجا پرتفوی باید بریزه
البته بله روزی خواهد آمد...
الان چه تفسیری دارین
حتما میخاید بگید آخرین زور فروشنده هاس درسته؟
متاسفم با این بازار خوانی و عدم شناخت .
من نظرم رو بارها گفتم لطف کنید به جای ایجاد فضای احساسی دو کلمه حرف حسابی بزنید و تحلیل ارایه بدیدانسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postتعمدی است
برنامه ریزی شده است
اب کردند ذره ذره پول ملت را با شاخص قلابی طبق روال ریزش های قبلی
دیروز چه دلیلی داشت یه مثبت ضعیف بزنه و از نیمه دوم شل کنه و بازم بی اعتمادی و فشار فروش ؟ دیروز خیلی نا امید کننده بود
اینا اگر میخواستند تا 8 ماه دیگه هم همین محدوده 1950 تا 2 نگهش دارند نمیشد ؟
تعمدی است و همگان هم تماشاچی بدون ذره ای اعتراض به این وضعیت
نظر
-
اکثر کانال دارها هم نقد هستن واونایی هم که میبینید دارن مینالن دروغ تحویل ملت میدن اونا از اینکه نونشون آجر شده به ستوه اومدن .ویه سری هم شرف دارن حداقل سکوت رو پیشه کردنانسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postدوستانی که پیام های ما رو نقل قول کرده و هر روز درصدی به خود البته اگه سهامدار باشن و دیگران وارد کردن و ما رو متهم به ایجاد جو فروش روانی متهم کردن که اپسیلونی تاثیر هم ندارع
و پی درپی با جملات اینجا دیگه جای فروش نیست و خیلی ارزنده شده و بزخری دارن میکنن و فضای شفاف رو مبهم کردن بیان دو جمله گوهر بار بگن یه چند روز دیگه ملت رو امیدواری کاذب بدن.
بگین تا کی باید منتظر شد تاکجا پرتفوی باید بریزه
البته بله روزی خواهد آمد...
الان چه تفسیری دارین
حتما میخاید بگید آخرین زور فروشنده هاس درسته؟
متاسفم با این بازار خوانی و عدم شناخت .
من نظرم رو بارها گفتم لطف کنید به جای ایجاد فضای احساسی دو کلمه حرف حسابی بزنید و تحلیل ارایه بدید
نظر
-
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postاکثر کانال دارها هم نقد هستن واونایی هم که میبینید دارن مینالن دروغ تحویل ملت میدن اونا از اینکه نونشون آجر شده به ستوه اومدن .ویه سری هم شرف دارن حداقل سکوت رو پیشه کردن
همه تو این بازار ضرر کردن.
بعضیها کمتر و بعضیها زیاد.
نظر
-
هیچ کثافتکاری در کار نیس ما شاهد تغیرات بنیادین در عرصه سیاست هستیم که در ماه های پیش رو خواهید فهمید .
اینکه بیست تا سهم تو واچ بیارید ورود خروج پول رو بررسی کنید که الان نشد کار/
بارها گفتم برای بار آخرم میگم و تمام .
در چندین سهم که خودم حداقل رصد میکنم با خروج حقیقی هایی مواجه بویم که در اوج ریزش و اعتراضات سهامدار بودن. خودتون تا آخر بخونید دیگه.انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Postکانال دارها مگه همگی معامله گران افسانه ای هستند؟
همه تو این بازار ضرر کردن.
بعضیها کمتر و بعضیها زیاد.
اکثرا وصل به کارگزاری ها و پشت سیستم هستن واز ورود و خروج افراد به سهم ها و اخبار داغ مطلع.انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
سلام
12 سال قبل زمانی که اولین بار پایم را به تالار بورس گذاشتم , پیرمردی کنارم نشسته بود که گفت
بسیار بسیار مراقب سرمایه ات باش که اینجا ( بورس ) دزد خونه است خیلی شیک و مجلسی سرمایه
ات را به یغما می برند به جایی هم نمی توانی شکایت کنی
بعد از 12 سال تازه فهمیدم که آن پیرمرد فرزانه چی گفت اما دیگر چه فایده که سرمایه مان تو این تورم
افسار گسیخته پودر شد و اون مسئول بی لیاقت هم در راس بورس بی خیال همچنان بر مسند ریاستهیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postهیچ کثافتکاری در کار نیس ما شاهد تغیرات بنیادین در عرصه سیاست هستیم که در ماه های پیش رو خواهید فهمید .
اینکه بیست تا سهم تو واچ بیارید ورود خروج پول رو بررسی کنید که الان نشد کار/
بارها گفتم برای بار آخرم میگم و تمام .
در چندین سهم که خودم حداقل رصد میکنم با خروج حقیقی هایی مواجه بویم که در اوج ریزش و اعتراضات سهامدار بودن. خودتون تا آخر بخونید دیگه.
با نوشته های شما فقط ترس القا میشه
بازار قراره صفر بشه . خیال شما راحت
نظر
-
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postالان چیکار کنیم حاجی ...ضررمون جوری هست که ادم دلش نمیاد نقد کنه ازینور هم لامصب کف ها یکی بعد دیگری از دست میرند ادم نمیتونه اینجا اضافه کنه ...دیگه شهریور هم فصل تسویه اعتبار و سالگرد مهسا هست ...
اینکه یک وهشتصد رو تو زبونا انداختن عملیات فریبه خوشبینانه از اونجا فرسایشیه .
مگر مگر دستور از بالا بدن .که اون جز تحلیل به حساب نمیاد.بعدا ملت نگن چی شد تو اینجوری گفتی .به غیر دستور این بازار محکوم به ریزش بیشتره
این جمله آخر یادت باشه.انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
نظر