کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چیزی هم فروختی!؟ دیشب به گالیور گفتم کرم نوسان وقتی وول وول کنه! کاریش نمیشه کرد اون هم تو بازار مثبت امروز/:.winksmiley02.:/ یحتمل گالیور هم امروز یه چیزائی فروخته!/:.rolleyessmileyani
دنبال کردن خرید و فروشهای شما احتمالا بهترین کار برای یکسال آتی باشه
البته برای کسی که مدیریت سرمایه و صبر شما رو داشته باشه
بنده اونقدرها هم آدم صبوری نیستم اما مدیریت سرمایه ام رو همیشه به خوبی داشته و سعی کردم حفظ کنم. شاید این تنها نقطه مزیت و قوت بنده باشه! همیشه وقتی شروع میکنم سهمی رو پله ای خرید کردن! جوری مدیریت میکنم که تا 7 مرحله و در بعضی مواردتا 10 مرحله قدرت خرید داشته باشم و در فروش هم همینطور و در ورود و خرج کامل از بازار نیز 10 مرحله رو حتمآ رعایت میکنم به عبارتی 10 درصد 10درصد خروج یا ورود میکنم اما چرا از لیست کردن خرید و فروشهام اینجا کلآ امتناع کردم! به دلیل اینکه شاید این معاملات روزانه هر چند بسیار ساده هستش ولی به باور خیلی ها نرسه و برای بعضی قابل هضم نباشه!! به همین دلیل ترجیح دادم زحمت من هم کمتر بشه و تمرکزم رو بیشتر به رصد کلی بازار معطوف کنم تا اینکه بشینم روزانه لیست خرید و فروشهام رو برای دوستان که یقین دارم کسل کننده هم هستش تایپ کنم
نظر