کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
میبخشید دیشب زود گرفتم خوابیدم و الآن چشمم به پیام شما افتاد
جواب سئوال اولتون رو اول بدم:
من دو الی سه هفته همانطور که توی تاپیک اعلام کرده بودم خرید و فروشهام رو ارسال نکرده بودم اما خرید و فروشهایی رو داشتم برای مثال تاپکیش و شیران و حآفرین به میبلغ حدودی 450 میلیون تومان رو فروختم و نصف بیشتر اعتبارم رو صاف کردم و تعدادی سهم خرید کردم که تو تاپیک امروز چه کردید؟ چرا؟ قبلآ لیست کردم و میتوانید مشاهده کنید بعد از اون مجددآ حآفرین و فرود و خودرو و کاما و شغدیر و شجم و شپدیس تو محدوده کف خرید داشتم شاروم رو هم هفته گذشته یه فروش و یه خرید در همان یک روز داشتم و یک نوسان 7درصدی حدودآ گرفتم خریدهای قبلیم هم چند مرحله بالا خرید داشتم که هنوز دارمشون و نفروختمشون و اما جواب سئوال دوم: اعتباری که من دارم سالیانه هستش اما بهره رو ماهانه کسر میکنند با یهره 21 درصد برای 700 میلیون اگه 30 روز استفاده کنم! حدودآ 17 میلیون کسر میشه که با بهره و کارمزد کارگزار و مالیات بر ارزش افزوده دولت که میگره حدودآ در ماه بین 20 الی 25 میلیون متغیر هستش که ماهانه از موجودی حسابم کسر میشه ولی باور بفرمائید در مقابل نوساناتی که با این پول در کوتاه مدت میگیرم رقم زیادی محسوب نمیشه!بنابراین گرفتن بازدهی با درصد بالاتر رو هیچوقت فدای دادن بهره با درصد ناچیز نمیکنم. از اونجائیکه پول اعتبار معمولآ پول ترس و دلهره آوری هستش بنده سعی میکنم از آن به عنوان تیر آخر در ترکش ازش استفاده کنم و با گرفتن کمترین نوسان معمولآ زود صافش میکنم اما به هیچکسی پیشنهاد استفاده کردن از پول اعتباری رو نمیدهم آخه بعضی ها اعتقاد دارند پول اعتبار پول بی برکتی هستش و زندگی آدم رو تباه میکنه... نظر شخصی
درود
صاحب اختیارید . اجازه برای این کار معنائی نداره هر چند شما هم منتظر اجازه کسی نیستید
دوست خوب و باصفا سوالی بپرسم جسارت نیست ؟
ایا خرید جدید داشتید یا همون قبلی ها بوده ؟
طبق فرموده خودتون شما مدتها قبل خریدهاتون تکمیل شد و بصورت پله ای ، تمام شده تون در اکثر خریدها بالاست هنوز
در کدام مورد به سود رسیدید یا فردا میرسید ؟
سوال دوم ، ایا اعتبار با سود ماهانه گرفتید ؟
ایا کارگزاری شما این امکان را داره که با گردش زدن ، اعتبار بدون سود براتون در بیاد ؟
بنده تا به حال 1 ریال سود بابت اعتبار ندادم . با گردش زدن ، سود اعتبار را صفر میکنم چون این امکان در کارگزاری هست ، حتی کارگزاری یه چیزی به من بدهکار هم هست که اونو دیگه نمیشه ازش گرفت /:.yead.:/
سود دادن به کارگزاری ها کار بیهوده ای است مگر بازاری صعودی و مطمئن در کار باشد
نظرشخصی:بهتربود اصلاح شاخص یکباره انجام میشد وتمام وظاهرا باید یک موج صعودی وپولبک داشته باشیم شاید رسیدن به رشد اصلی فرسایشی بشه ولی به هرحال باید بابازار همراه بود وازش تبعیت کرد
بعداز اتمام این موج صعودی ایجاد شده باید کنارکشید مراقب باشید خیلی ریسکی نگاه کنیم شاید سقف قبلی روببینه ویه سقف دوقلو بزنه وشاید هم یه شکست فیک سقف قبلی داشته باشیم که به نظرم خالی خواهند کرد
خبر و عدد تکنیکی که در فضای مجازی و واقعی پخش میشه و همه خبردار هستند خبر سوخته است.
اصل خبر اونی بود که تو اردیبهشت خبر داشت و نقد کرد. نه الان که من و شما بفروشیم به هوای اینکه ۵ درصد تعداد سهاممون پایینتر اضافه کنیم.
نمیگم نفروشید چون تنها ابزار ما بیخبران همین نمودار ساخته شده است که تحویلمون میدن برای بررسی! خب با استناد با این نمودارها باید در رفت ولی به نظرم چون این نمودار ها رو میسازن تا سهاممون
از چنگمون در بیارن باید مقداری برای این کار تردید داشت.
البته همین تردید باعث ضرر سنگین من و شمای فعال بازار تا اینجا شده است. لاکردار جوری بازی رو چیدن همه جوره آچمز شدیم نمیدونیم چه کنیم.
بعد اون چند تا کندل ریزشی سنگین یکی از دوستان که سعی میکند از این ور اون ور کسب اطلاع کند بازار چی مشه به من گفت گفتن بعد عاشورا.
البته گفت گفتن باید اون موقع خبر آپدیت بشه. باز که پرسیدم گفت نه گفتن مهر به بعد.
همین داستان مهر به بعد مدت کوتاهی است که نقل مجالس و محافل و فضای مجازی شده.
یادم نمیاد بازار زمانی که همه منتظر اون روزها هستند اتفاقی افتاده باشد. بعید میدونم بازار تو مهر که همه خبرش دارن برگرده! یا قبلتر برمیگرده یا نه میذارن مدتی بعد از نا امید کردن امیدواران مهر ماه
درود
تو پیش بینی شاخص گفتم این هفته بالا داریم ولی انصافا فکر نمیکردم برگشت انقدر قوی باشد!
امیدوارم روند صعودی بازار استارت خورده باشد.
میدونم خیلی از نقدیون موندن چه کنن:D
یکی از کاربران اینجا هم که توانایی بسیاری در تبلیغ و مانور سهام خریداری شده دارد ظاهرا هفته پیش نقد شده (با توجه به پست های انکار رشد بازار که تا دیروز داشت)
احتمالا باید منتظر خرید و مانور دادن روی سهم خریداری شده ایشون هم بود.
نظر