کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حرف خنده داریه
بازار به تنها چیزی که برای صعود نیاز نداره اعتماد عمومی هستش
اعتماد عمومی برا وقت سقوطه که بشینی به امید شاخص 20 میلیونی روزی 7 تا منفی بخوری و چشماتو ببندی تا یوقت وسوسه نشی دکمه فروش رو فشار بدی
موافقم زدی بخال
بازار مال عموم نیست و سرمایه عموم در حدی نیست که بخواد بازار را بالا و پایین کند اینا اتفاقا بنفعشان هست که اعتماد این خرده سهامداران هم گرفته شود تا بتوانند در کفهای جدید سهم را ارزونتر جمع کنند
این بازار هیچگاه با اعتماد عمومی نه صعود کرده نه نزول!!!!! بازار دست حدود 200تا کد هست هروقت اراده کنند صفهای میلیاردی میچینند برای برا خرید
توجه کردید که وقتی میخواهند ببرند بالا سهم ایکس مثال 500میلیون سهمش برمیدارند صف میکنند بعد صف میدهند باز میبینی یه میلیارد سهم دیگه گذاشتند در صف خرید من بارها به کارگزارم و یکی دوتا کارگزاریها زنگ میزنم که این اردرها از کجا میاد اونا هم خبر ندارند حتی از کدام کارگزاری این اردرها میاد و در حال تعجب هستند!!!!! برای فروش هم بهمچنین هیچکی خبر نداره این حجمها از کدام کارگزاری میاد در تابلو احتمالا اتاق فکر دارند و کارگزاری اختصاصی
الان شرکتهای زیادی هستند که خبرهای خوب دارند اما عمدا بایکوت کردند خبرها بوقتش یه مرتبه میبینی همه خبرهای خوب باهم میاد و عدم اعتماد عمومی خرده سهامداران جای خودش را به اعتماد عمومی میده!!!!!!!
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
اتحادیه اروپا تحریمهای موشکی و تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران را حفظ میکند
شورای اروپا در بیانیهای اعلام کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا تحریمهای پیشین سازمان ملل علیه ایران در زمینه تسلیحاتی و موشکی را که ۱۸ اکتبر به پایان میرسد، همچنان حفظ میکند.
اینکه بعضی روزها در اطلاعیه میاد که بازارگردان ها الزام به فروش ندارن چه معنی میتونه داشته باشه جز اینکه در بسیاری مواقع آنها را ملزم به فروش و سرکوب بازار میکنن.
اینم یکی از جلوه های بازار دستوری !
متاسفانه عقل ما رو کوچک کردند چرا تجمع صلح امیز جلوی در مجلس و سازمان بورس تشکیل ندادیم امسال .!؟
الان این قانون یک شبه صادر شده و کاملا غیر منطقی و غیر عادلانه بازار زرد فرابورس چی داره میگه که حجم مبنا شده دو درصد کل سهم
مثلا شما ببینید سهم شستان به چه فلاکتی افتاده با ۱۰۰ میلیون حجم مبنا و نوسان ۳ درصدی در سهمی که در تاریخش بیشتر از ۴۰ میلیون حجم نخورده !!!
جناب عشقی تو یک خائن هستی که داری با قوانین و دستورات بی عملی و اشتباهاتت سرمایه و زندگی ایرانیان رو نابود میکنی هیچ فرقی ناظر بازار با مافیا نداره
متاسفانه عقل ما رو کوچک کردند چرا تجمع صلح امیز جلوی در مجلس و سازمان بورس تشکیل ندادیم امسال .!؟
الان این قانون یک شبه صادر شده و کاملا غیر منطقی و غیر عادلانه بازار زرد فرابورس چی داره میگه که حجم مبنا شده دو درصد کل سهم
مثلا شما ببینید سهم شستان به چه فلاکتی افتاده با ۱۰۰ میلیون حجم مبنا و نوسان ۳ درصدی در سهمی که در تاریخش بیشتر از ۴۰ میلیون حجم نخورده !!!
جناب عشقی تو یک خائن هستی که داری با قوانین و دستورات بی عملی و اشتباهاتت سرمایه و زندگی ایرانیان رو نابود میکنی هیچ فرقی ناظر بازار با مافیا نداره
دوست گرامی
بنده همین موضوعات اشاره شده شما را مکرراً اشاره کردم اما همینجا برخی به تمسخر گرفتند .
ریسکی که سازمان به بازار تحمیل کرده وبا قوانین خلق الساعه اجازه ورود سرمایه را نمی دهند و تلاشی که تا امروز سازمان داشته برای فراری دان سرمایه ها از بورس بوده .
متاسفانه سازمان به هر کارشناسی مجوز تاسیس صندوق رو داده و دهن همشون رو هم بسته و کارشناسی هم به وضع بحرانی بازار سرمایه اعتراضی نمی کند و صدای سهامداران باقی مانده هم بجای نرسیده !!!
دوست گرامی
بنده همین موضوعات اشاره شده شما را مکرراً اشاره کردم اما همینجا برخی به تمسخر گرفتند .
ریسکی که سازمان به بازار تحمیل کرده وبا قوانین خلق الساعه اجازه ورود سرمایه را نمی دهند و تلاشی که تا امروز سازمان داشته برای فراری دان سرمایه ها از بورس بوده .
متاسفانه سازمان به هر کارشناسی مجوز تاسیس صندوق رو داده و دهن همشون رو هم بسته و کارشناسی هم به وضع بحرانی بازار سرمایه اعتراضی نمی کند و صدای سهامداران باقی مانده هم بجای نرسیده !!!
عباس خان! گرچه من خیلی حوصله و انگیزه ای برای تجمع و اعتراض ندارم ولی واقعا دیگه نمیشه در برابر اینهمه کثاف کاریهای سازمان بورس و این یارو عشقکی، ساکت ماند و تحمل کرد! ? ? ?
شما خودتون مجری و پیگیر یه تجمع جدی و اعتراضی و احتمالا بزرگ جلوی درب سازمان این مردک عشقکی، باش. من خودم حتما میام. ? ? ?
میتونید همینجا یه تاپیک درست کنید و افراد را دور هم جمع کنید یا در تلگرام یه گروه ایجاد کنید یا راه دیگه ای ...
عباس خان! گرچه من خیلی حوصله و انگیزه ای برای تجمع و اعتراض ندارم ولی واقعا دیگه نمیشه در برابر اینهمه کثاف کاریهای سازمان بورس و این یارو عشقکی، ساکت ماند و تحمل کرد! ? ? ?
شما خودتون مجری و پیگیر یه تجمع جدی و اعتراضی و احتمالا بزرگ جلوی درب سازمان این مردک عشقکی، باش. من خودم حتما میام. ? ? ?
میتونید همینجا یه تاپیک درست کنید و افراد را دور هم جمع کنید یا در تلگرام یه گروه ایجاد کنید یا راه دیگه ای ...
امیدخان
زمانیکه باید بدنبال اعتراض و تجمع می بودیم گذشت . نه سرمایه ای مانده و نه انگیزه ای !!
به پایان می اندیشم بخصوص که حملات ددمنشانه اسراییل به مردم بی دفاع غزه را که می بینم .
انسان گرگ انسان است
هابز
به نظر می رسد با واکسیناسیون بازار از تحولات خاورمیانه در چند روز پیش جو بازار در نیمه اول قرمز و به تدریح متعادل باشد مگر اینکه اخبار پشت پرده تحولات خیلی غلیط تر از آن باشد که ما می دانیم.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر