جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی جمشیدی
    عضو فعال
    • Jan 2020
    • 1584

پاسخ : جــــو بــــازار

واشنگتن پست :
    حملات اسراییل برای بالابردن قدرت چانه زنی با حماس است و قصد ورود زمینی ندارد. دو منبع مصری به وال استریت ژورنال گفتند: بمباران شدید ارتش اسرائیل ممکن است تلاشی برای تحت فشار قرار دادن حماس برای مصالحه در مورد مذاکرات برای آزادی گروگان ها باشد.

نقل قول از کانال آقای کهنموئی:

البته نظر کانالهای تلگرامی دلار، نقدیون بورس، بنگاه و املاک و دلالان خودرو چیز دیگری است و چرا باید دلار و .... گران نشود
    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• اسماعیل
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 391

در چهل ساله گذشته چند جنگ در کشورهای هم مرز ایران رخ داده ولی ایران هرگز مستقیم وارد جنگ نشده...جنگ عراق جنگ افغانستان و غیره..اسرائیل با ایران هم مرز نیست نمیدانم چرا یک عده ترسیدن.

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
        اگه جنگی نشد یه روزی یه روزی این بازار برگشت میزنه ولی مهم اینه از کجا
        بعدش نیای بعد یه سال پست بیاری بالا
        زندگی بدون بورس هرگز
        چنان بلایی سرت بیاره که تا عمر داری اسم بورس میاد خارش بگیری
        بورس سر من میاره؟؟ سر خودت میاره که زهره ترک شدی و سال 99وارد بورس شدی

الان میخای باز دروغ بگی؟ شما 4شنبه نوشتی که نقد شدی امروز اولین روز منفیه بعد نقد شدنت هست هر هفته هم همین بساط داری نقد شدن سیگنال فروش خرید سیگنال خرید.....

هیچ بلایی سرمن نمیاد این اولین بارش نیست در این 20سال سود من فقط برای خرید در همچین روزهایی بوده الانم دنبال پول هستم بزنم بحساب کارگزار دهها سهم سراغ دارم که یکی دوتاش حد اقل از افراد اماتوری چون شما که دارید میفروشید بخرم

خدایی چه عجله ای هم داره که بگه درست گفتم 4شنبه گفته نقد شدم ....سرمایه ات هم که مشخصه کلش پول خرید یه یخچال ساید نیست وقتی هم میگی فلان سهم خریدم میرویم میبینیم کلا یه میلیون حجم خورده بعدش هم با دوتا سهم پولت تمام میشه همین بهتر که این چندر غازت از بازار ببری تا اسیب نبینی چون برات سخته دیگه جبرانش

....

آیدی غلط انداز سهامدار عمده!!!!!!!!!!!! چه جور سهامدار عمده ای هستی که هفته ای 3بار نقد میشی هفته ای 3بار ورود میکنی در لیست سهامداران عمده که تغییرات نمیبینیم!!!!
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2110

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
          در چهل ساله گذشته چند جنگ در کشورهای هم مرز ایران رخ داده ولی ایران هرگز مستقیم وارد جنگ نشده...جنگ عراق جنگ افغانستان و غیره..اسرائیل با ایران هم مرز نیست نمیدانم چرا یک عده ترسیدن.
          بایک موشک داخل ایران همه چزبرمیگرده ؟؟

نظر

• شاهپور
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 173

دوستان به جای درگیری لفظی، بیایم به همدیگه کمک فکری بدهیم تا آسیب کمتری ببینیم
            من خرید صندوق های مبتنی بر سکه وطلا مثل عیار مثقال و.... راپیشنهاد میدهم

نظر

• سهامدارعمده
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1198

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post

الان میخای باز دروغ بگی؟ شما 4شنبه نوشتی که نقد شدی امروز اولین روز منفیه بعد نقد شدنت هست هر هفته هم همین بساط داری نقد شدن سیگنال فروش خرید سیگنال خرید.....

هیچ بلایی سرمن نمیاد این اولین بارش نیست در این 20سال سود من فقط برای خرید در همچین روزهایی بوده الانم دنبال پول هستم بزنم بحساب کارگزار دهها سهم سراغ دارم که یکی دوتاش حد اقل از افراد اماتوری چون شما که دارید میفروشید بخرم

خدایی چه عجله ای هم داره که بگه درست گفتم 4شنبه گفته نقد شدم ....سرمایه ات هم که مشخصه کلش پول خرید یه یخچال ساید نیست وقتی هم میگی فلان سهم خریدم میرویم میبینیم کلا یه میلیون حجم خورده بعدش هم با دوتا سهم پولت تمام میشه همین بهتر که این چندر غازت از بازار ببری تا اسیب نبینی چون برات سخته دیگه جبرانش

....

آیدی غلط انداز سهامدار عمده!!!!!!!!!!!! چه جور سهامدار عمده ای هستی که هفته ای 3بار نقد میشی هفته ای 3بار ورود میکنی در لیست سهامداران عمده که تغییرات نمیبینیم!!!!
              خنک آن قمار بازی که بباخت هر چه بودش
              بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
              آره قرض قوله کن زیر بورس بگیر
              انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• شاهان
                ستاره دار (1)
                • Aug 2022
                • 1758

....

چیزی ک من از خرید فروش ها متوجه شدم ، اکثرا پول خاصی ندارن .
                فقط گ .... هست و اگر کننده بودن ک الان انقدر سرمایه کم نداشتن

نظر

• alein delon
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 380

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب و احترام

پیش‌نویس آتش بس ارائه شده و در روزهای آتی ثبت میشه

واین قضیه جنگ تقریبا خاتمه پیدا می‌کنه

البته بازار گردان ها از عملکردهای احساسی معامله گران سوئ استفاده میکنند واین مهم کاملا کوتاه و گذراست

بازار سرمایه رشد خیلی خوبی خواهد داشت به امید خدا

ارادت
                  پیش نویس داده بودن تو بعدش بررسی کردی گفتی بره برای امضا؟؟ شارلاتان جان

چی شد؟؟؟

13 سال هست داری تو فروم شانتاژ میکنی و رو خصدرا چقدر از ملت نوسان گرفتی با وعده فلان و بهمان.

شرم بر تو باد

نظر

• alein delon
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 380

چرا بازار تعطیل نکردند؟؟؟

فکر کنید. زیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااد

خیلی خیلی فکر کنید.

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4716

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                      تازمانیکه سایه جنگ برداشته نشودازاین بازارآبی گرم نخواهدشد!!
                      فکر می کنم متاسفانه ! بازار فعلا به صورت پلکانی به اصلاح ادامه خواهد داد !! به احتمال زیاد هر گونه برگشت و مثبتی در بازار ---تا تکلیف جنگ و تهدیدات و اوضاع در خاورمیانه روشن و به ثبات نسبی نرسد-- به یک روز هم نخواهد رسید !

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post

خیلی خیلی فکر کنید.
                        نه تنها بازار را تعطیل نکردند بلکه دارند هرچی نماد متوقف هم هست باز میکنند تا بازار خوب بریزد و اماده شود برای خرید خودشان

بورس را هیچوقت تعطیل نمیکنند چون معمولا کدهای خاص در اینجور ریزشها نیستند و اتفاقا هلش میدهند پایین

الان سازمان فکر میکند این ریزشها از کولش برداشته شده ؟ اما اینطور نیست و رد پای انها همچنان هست ...
                        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4093

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post

خیلی خیلی فکر کنید.
                          کی تعطیل کردند که دفعه دومشون باشه ؟
                          اصلا مگر مجاز به تعطیل هستند حتی اگر دست اندر کاران بورس بخواهند
                          ؟ از خداشون بود بهانه ای در راستای تحقق خواسته هاشون پیش بیاد که فعلا 20 روز است پیش اومده

نظر

• سهامدارعمده
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1198

نه تنها بازار را تعطیل نکردند بلکه دارند هرچی نماد متوقف هم هست باز میکنند تا بازار خوب بریزد و اماده شود برای خرید خودشان

بورس را هیچوقت تعطیل نمیکنند چون معمولا کدهای خاص در اینجور ریزشها نیستند و اتفاقا هلش میدهند پایین

الان سازمان فکر میکند این ریزشها از کولش برداشته شده ؟ اما اینطور نیست و رد پای انها همچنان هست ...
                            خوبه دیگه به نفع تو هس
                            از فک و فامیل هر کدوم ده تومن بگو برات کارت به کارت کنن تو کف بخر .
                            هنرمندی تو کف خریدن
                            فقط زمان خریدش شد یه ندا بده ما هم وارد بشیم . بدجور تو زیانیم
                            حداقل میانگین کم کنیم.
                            انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• baran
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 703

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                              خوبه دیگه به نفع تو هس
                              از فک و فامیل هر کدوم ده تومن بگو برات کارت به کارت کنن تو کف بخر .
                              هنرمندی تو کف خریدن
                              فقط زمان خریدش شد یه ندا بده ما هم وارد بشیم . بدجور تو زیانیم
                              حداقل میانگین کم کنیم.
                              ازگل رو اعصاب ملت اسکی نرو تو دیگه ....چلغوض آویزون تو که خودت از خودت تحلیلی نداری دیگه ایمنجا زر نزن تو خودت آویزون چند تا کار گزاری هستی تا بواسطه روند ورود نقدینگی اقدام کنی ....هنوز وسپهر هایی که اینجا آلارم خرید بالای 800 میدادی در اذهان ملت مانده حال چون نقدی هی بیا اینجا درفشانی کن .....ازگل عوضی

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

به نظر میرسه خرید حقوقی ها تا حدودی جو وحشت را کنترل کرده، در غیر این صورت شاید امروز با جو موجود، ارزش معاملات ۱۰۰۰ میلیارد هم نمیشد

نظر

در حال کار...
                                X