جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 912

پاسخ : جــــو بــــازار

جنگ احتمال ضعيفي داره بازار ار ارز كه معمولاً پيشاپيش به استقبال مخاطرات ميره چنين سيگنالي نداده. در كل خرابي بازار دليل جنگي نداره. با اينوجود سيگنال خريد در كليت بازار ديده نميشه. براي نوسان گرفتن رو برخي سهمها شرايط انگار مهيا داره ميشه. يكيش شايد صدرا!
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4124

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      جنگ احتمال ضعيفي داره بازار ار ارز كه معمولاً پيشاپيش به استقبال مخاطرات ميره چنين سيگنالي نداده. در كل خرابي بازار دليل جنگي نداره. با اينوجود سيگنال خريد در كليت بازار ديده نميشه. براي نوسان گرفتن رو برخي سهمها شرايط انگار مهيا داره ميشه. يكيش شايد صدرا!
      درود
      جنگ و درگیری بین دو طرف اونم شدید و حالت زمینی و حتی تن به تن که قطعی به نظر میرسه با ورود زمینی به غزه
      فقط مشکل و معما اینجاست که پای چه گروهی یا کشورهائی به این درگیری باز شود یا نشود و در چه حدی ، اینه که بازار را به گروگان گرفته

البته منم با شما هم نظرم خرابی دلیل جنگی ندارد
      قبل از جنگ هم داشت جون میکند ولی خب این مساله تشدیدش کرد و همان اندک انگیزه خرید را هم از بین برد

نظر

• شروع مجدد
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 912

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        درود
        جنگ و درگیری بین دو طرف اونم شدید و حالت زمینی و حتی تن به تن که قطعی به نظر میرسه با ورود زمینی به غزه
        فقط مشکل و معما اینجاست که پای چه گروهی یا کشورهائی به این درگیری باز شود یا نشود و در چه حدی ، اینه که بازار را به گروگان گرفته

البته منم با شما هم نظرم خرابی دلیل جنگی ندارد
        قبل از جنگ هم داشت جون میکند ولی خب این مساله تشدیدش کرد و همان اندک انگیزه خرید را هم از بین برد
        خب همون جنگ زميني مخاطره اي محسوب ميشه براي بازار كه بنظرم احتمالش زياد نيست. بنظر عوامل بي رونقي بازار دروني هست و ناشي از تمايل بازيگردان اصلي به ادامه اين وضعيت. بازار به گزارشات كه بعضاً خوب و مناسب هستن هم واكنش نشون نميده.
        هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• farhad_p
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 1006

با درود و عرض ادب
          دوستان عزیز بنده چند وقت پیش متوجه یک واگرایی منفی خفن در تایم فریم ماهانه شاخص کل و بیشتر سهام شدم که چند بار خواستم به اشتراک بگذارم ولی ترسیدم متهم بشم به جوسازی و . . .
          ولی وقتی بیشتر فکر میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که بهتره با شما دوستان عزیز در میون بگذارم که اگه اشتباه میکنم از طریق شما بزرگواران راهنمایی شوم.
          با سپاس
          سلامت و پر سود باشید @};-@};-
          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

دولت قبل هم چند سالی با پول های نفتی برجامی سرش گرم بود و اقتصاد و شرکت ها و بازار سرمایه را رها کرد و در نهایت دیدیم با کوچکترین مشکلی با تورم بی سابقه ۱۰۰۰ درصدی روبرو شد. در اواخر عمر دولتش از روی ناچاری دست به دامن بورس شد و به دروغ گفتن که میخوان اقتصاد را سرمایه محور اداره کنن ولی هدفشون جبران کسری بودجه بود.
            این دولت هم داره همان اشتباه را تکرار میکنه تا زمانی که دیر شده باشه و واقعیت های اقتصادی خودشو نشون بده. فعلا یه کم بایدن شل گرفته نفت میفروشن و کاری به کار بازار سرمایه و تولید و شرکت ها ندارن.

نظر

• CHESTER.2020
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 1255

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
              با درود و عرض ادب
              دوستان عزیز بنده چند وقت پیش متوجه یک واگرایی منفی خفن در تایم فریم ماهانه شاخص کل و بیشتر سهام شدم که چند بار خواستم به اشتراک بگذارم ولی ترسیدم متهم بشم به جوسازی و . . .
              ولی وقتی بیشتر فکر میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که بهتره با شما دوستان عزیز در میون بگذارم که اگه اشتباه میکنم از طریق شما بزرگواران راهنمایی شوم.
              با سپاس
              این واگرایی ها رو جدی بگیرید...

تایم فریم ماهانه
              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

بعضیا هنوز با این بحث دامنه نوسان مشغولن و هی میگن اضافه کن و کم کن و ....

وقتی اجازه نوسان به بازار داده نمیشه حالا دامنه نوسانش 2% باشه یا 7% یا 15% یا ....

چرا این چیزای ساده رو کانالهای بورسی نمیفهمن و مدام افکار عمومی رو با این چیزها بازی میدن و مشغول میکنن !!

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

حال بازار خرابه خراب ... فقط همون 4تاشرکتی که گزارش درست درمون دادن جون دارن .... بقیه ول به مانند8ماه اخیر

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4124

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                    خب همون جنگ زميني مخاطره اي محسوب ميشه براي بازار كه بنظرم احتمالش زياد نيست. بنظر عوامل بي رونقي بازار دروني هست و ناشي از تمايل بازيگردان اصلي به ادامه اين وضعيت. بازار به گزارشات كه بعضاً خوب و مناسب هستن هم واكنش نشون نميده.
                    فکر میکنم ادامه این موضوع در این تاپیک کمی بی ارتباط باشه ولی چون تنش های به ناچار مرتبط با بورس است شاید هم کمی بشه مرتبط دانست
                    به هر حال این بازار سرمایه تهران بازاری سیاست زده مطلق است

احتمالش زیاد است به نظرم مگر اینکه قدرتهای غربی از ان جلوگیری کنند . قدرتهای غربی حق حمله زمینی را به رسمیت شناختند و فکر میکنم پشت پرده هم زد و بند کردند و اوکی را دادند
                    فقط دست دست کردنش و امروز و فرداش بخاطر اینه که فرض کنیم حمله شد و حماس هم از بین رفت ، خب بعدش چی ؟ تکلیف مردمان باریکه غزه چی میشه و باید چطور اداره اش کرد . این موضوع فکر میکنم اصلی ترین مساله است

بازار گردان اصلی و مواردی که گفتید کاملا صحیح است . انگیزه و هیجان و همه چیز دست اونه

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1198

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
                      با درود و عرض ادب
                      با سپاس
                      شماهم سلامت پرسود باشید.

بجز بازی تک سهام در کلیت بازار همچنان روبه پایین هستیم.

در طول ماه اگه تمرکز کنیم در پولبک ها میشه چند باری نوسان خوبی گرفت.

باید قبول کنیم که فعلا جز ارزندگی هیچ دلیلی بر رشد بورس و بالعکس اکثراخبار روزانه برعلیه جو بورس حاکم هس.
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4124

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        حال بازار خرابه خراب ... فقط همون 4تاشرکتی که گزارش درست درمون دادن جون دارن .... بقیه ول به مانند8ماه اخیر
                        والا محسن جان من کل گزارش ها را بررسی کردم ، حدود 100 گزارش انصافا خوب بود . از عالی تا خوب دسته بندی میشه
                        بجز شدوص هیچ کدام نمیتونند یه مثبت درست حسابی بزنند
                        واقعا حال بازار خرابه

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

والا محسن جان من کل گزارش ها را بررسی کردم ، حدود 100 گزارش انصافا خوب بود . از عالی تا خوب دسته بندی میشه
                          واقعا حال بازار خرابه
                          میتونند مثبت بزنند بقیه هم ولی اجازه نمیدن، بیشتر با اردرهایی که معامله نمیشن !!!

برای همین حجم بازار پایین نگه داشته شده و با اردرگذاری فشار روی بازار حفظ میشه !

بعضی از ستاپها جوری تنظیم شده که به محض خرید در قیمتهای بالاتر توسط خریدار، بلافاصله یه معامله در قیمت پایینتر ولو با حجم کم انجام میشه !

به قول دوستان بازورگردانی ! بجای بازارگردانی !

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11251

واقعا حال بازار خرابه
                            هرصف خریدی عمرش یک روزه

خسینا هم 20میل صف زدن امروزمنفی میدن .. بازار دراوج ناامیدیه

البته حق هم داره دو تا لجنزار لیدر بازارهستند زیان رو زیان میسازن نفس بقیه را میگیرن

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4124

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                              هرصف خریدی عمرش یک روزه

خسینا هم 20میل صف زدن امروزمنفی میدن .. بازار دراوج ناامیدیه

البته حق هم داره دو تا لجنزار لیدر بازارهستند زیان رو زیان میسازن نفس بقیه را میگیرن
                              کاملا موافقم

نظر

• شروع مجدد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 912

بازار بشدت براي خريد وسوسه كننده هست هرچند نقدينگي زيادي موجود نيست ولي ترس از خواب پول و يا بدتر از اون مانع خريد هست. نميدانم آيا در ساليان اخير هيچوقت چنين موقعيتي وجود داشته؟ هرچند قياس موقعيتها و شرايط زماني مختلف شايد قياس مع الفارغ باشند.
                                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

در حال کار...
                                X