جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : جــــو بــــازار

اصلا تصور همچین بازاری را برای این هفته نداشتم. شاخص داره با خودرویی و پالایشی تغییر روند میده. به نظر میاد بعدش بقیه بازار هم راه میفته.
    بعضی سهم های بنیادی به قیمت هایی رسیدن که آدم وسوسه میشه براش ملک در رکود را هم بفروشه.
    یه دل میگه ریسک بکن یه دل میترسه مانع میشه. دل را به دریا بزنیم یا نه

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1713

از نظر اندیکاتوری (حداقل چیزی که من استفاده میکنم) تایم ماهیانه شاخص کل برای اولین بار بعد از ریزش99 داره وارد دور جدید یه صعود بلند مدتی میشه که میتونه 3سال یا بیشتر هم باشه اخرین باری که این شرایط بوده و کراس انجام شده دی 95 بوده
      البته موتور محرکش مشخصا تورمه و زیاد خوشحالی نداره برام معلوم هم نیست ایا تو پایانش بتونیم جلوباشیم از بازارای موازی یا نه ....
      تنها نگرانیم شروع جنگ لبنانه

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4128

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
        اصلا تصور همچین بازاری را برای این هفته نداشتم. شاخص داره با خودرویی و پالایشی تغییر روند میده. به نظر میاد بعدش بقیه بازار هم راه میفته.
        بعضی سهم های بنیادی به قیمت هایی رسیدن که آدم وسوسه میشه براش ملک در رکود را هم بفروشه.
        یه دل میگه ریسک بکن یه دل میترسه مانع میشه. دل را به دریا بزنیم یا نه
        درود
        هم واقعیت است و هم چاشنی طنز
        با ظرافت گفتید ، فعلا تا اینجای کار که شاخص داره تغئیر روند میده نه بازار

از شما بعید است این حرفها دوست خوب ، ملک بفروشی پولش را بیاری اینجا ؟؟/:.negaran.://:.nono.:/

این دریائی که دلتون میتپه دل بهش بدید یا بزنید ، هیچیش مشخص نیست . همون رودخانه ای که داخلش هستید را قناعت کنید بهتر است چون بهتر میشه روش حساب باز کرد

این دریای مورد نظر ، نه عمیق ترین بخشش کشف شده و نه میزان شوری ابش و نه تلاطم ها و طوفان هاش و سایر مخاطرات .... حتی شوری اب را هم با مزه کردن نمیشه تشخیص داد
        یهو می بینی با اینکه تست شوری میکنی و میگی زیاد بدم نیست ولی یهو دیدی میلیون ها تن نمک بهش اضافه شد . یا در ظاهر ارام و افق دید مناسبش یهو دیدی صد تا تایتانیک را غرق کرد . جک و جونورهای خطرناکش هم در کمین هستند . کوسه ادمخوار داره که در هیچ ابی از هیچ دریائی در این کره خاکی یافت نتوان کرد

بهترین ریسک و کار ممکن این بود که سال گذشته همین مواقع که اتفاقا جناب عالی هم به شدت به رمز ارزها بخصوص بیت بد بین بودید ، دل را بزنیم به همون بیت
        قصد سرزنش جناب عالی یا مورد دیگری ندارم . کلی میگم

فعالیت در بازارهای مالی رمز و رازهای فراوانی دارد . از اینجاش بگیر تا رمزش و ...

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4128

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          از نظر اندیکاتوری (حداقل چیزی که من استفاده میکنم) تایم ماهیانه شاخص کل برای اولین بار بعد از ریزش99 داره وارد دور جدید یه صعود بلند مدتی میشه که میتونه 3سال یا بیشتر هم باشه اخرین باری که این شرایط بوده و کراس انجام شده دی 95 بوده
          البته موتور محرکش مشخصا تورمه و زیاد خوشحالی نداره برام معلوم هم نیست ایا تو پایانش بتونیم جلوباشیم از بازارای موازی یا نه ....

تنها نگرانیم شروع جنگ لبنانه
          اصل و اساس موضوع و نگرانی همینه که گفتید
          اصلا ما اینجائیم که جلوتر از موازی باشیم ولی موضوع همینه که گفتید ، معلوم نیست پایانش چی باشه

هر چند فعلا ارزوی همگان این است که در نهایت خوش بینی و خوش شانسی و سهم خوب و تمام تلاش و غیره بتونند بخشی از عقب ماندگی تورمی چند سال اخیر را جبران کنند . بقیه اش پیشکش

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4719

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
            تنها
            نگرانیم شروع جنگ لبنانه
            درود بر شما

من به شما اطمینان می دهم اگر لبنان با خاک یکسان شود بیشتر از حمایتی که ایران از غزه و حماس کرد ! از حزب الله و لبنان نخواهد کرد ! یعنی جنگ غزه علی رغم قساوت اسراییل وکشتار این همه بیگناه ! حداقل یک منفعت جهانی (و داخلی برای مردم ایران )داشت ! و آن اینکه ایران فقط بلوف میزند و جرات درگیری ندارد ! بنابر این این الدرم بولدرم ها فقط مصرف داخلی دارد . "راستی خط قرمزهای امیر عبدالهیان را یادتون هست " که در ابتدای درگیری حماس واسراییل !!! خط قرمزما ورود اسراییل به غزه است !!!

دلار 60 تومانی را برای امسال تثبیت شده بدانید ! و تورم سال آتی هم که کمتراز امسال نخواهد بود بنابراین دلیلی برای نگرانی دربازار بورس فعلی وجودندارد .

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4128

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
              درود بر شما

من به شما اطمینان می دهم اگر لبنان با خاک یکسان شود بیشتر از حمایتی که ایران از غزه و حماس کرد ! از حزب الله و لبنان نخواهد کرد ! یعنی جنگ غزه علی رغم قساوت اسراییل وکشتار این همه بیگناه ! حداقل یک منفعت جهانی (و داخلی برای مردم ایران )داشت ! و آن اینکه ایران فقط بلوف میزند و جرات درگیری ندارد ! بنابر این این الدرم بولدرم ها فقط مصرف داخلی دارد . "راستی خط قرمزهای امیر عبدالهیان را یادتون هست " که در ابتدای درگیری حماس واسراییل !!! خط قرمزما ورود اسراییل به غزه است !!!

دلار 60 تومانی را برای امسال تثبیت شده بدانید ! و تورم سال آتی هم که کمتراز امسال نخواهد بود بنابراین دلیلی برای نگرانی دربازار بورس فعلی وجودندارد .
              حزب الله فرق داره با حماس رادین عزیز
              حماس خودش شکل گرفته و استقلالی نسبی داشت ولی این یکی ساخته و پرداخته است
              حتی اگر همینی باشه که شما گفتید ولی در صورت رخداد چنین موضوعی واکنش بازار بهش قطعا منفی خواهد بود و ناگوار

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4719

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                حزب الله فرق داره با حماس رادین عزیز
                حماس خودش شکل گرفته و استقلالی نسبی داشت ولی این یکی ساخته و پرداخته است
                حتی اگر همینی باشه که شما گفتید ولی در صورت رخداد چنین موضوعی واکنش بازار بهش قطعا منفی خواهد بود و ناگوار
                درود
                حفظ نظام اوجب واجبات است !! حزب الله قربانی بعدی حفظ نظام خواهد بود حتی اگرلازم شد حوثیها و حشد شعبی هم اشانتیون در کنار حزب الله به مسلخ فرستاده خواهند شد !!! این خط نوشته بماند به یادگار .

درخصوص واکنش بازار بایدعرض کنم بیشتر از یکی دو روز نخواهد بود چون سهامداران از سابقه قبلی میدانند که اتفاقی درداخل نخواهد افتاد .

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

بعضی سهم ها به نقطه ای رسیدن که ترس و ریسک براشون معنی نداره. برای نمونه وسپه با پی بر ای ۳ و تقسیم سود ۱۰۰ درصدی و قیمت حدود ۵۰ درصد ناو
                  همچین سهمی میتونه در ۳ سال بیش از قیمت خودش سود نقدی بده و در نهایت خود سهم با ارزش ذاتی دو برابر قیمت فعلی مجانی میفته.
                  همچین اتفاق هایی در بورس ۴، ۵ سال یک بار میفته
                  سهم های بسیار ارزشمندتر از این مثال نیز هستن. ولی این مثال را از بابت ریسک کم بیان کردم.
                  حالا ملک بهتره یا امثال این سهم، بازم نمیدونم !

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1641

امروز بالاخره از ضرر در اومدم...از اول سال تاحالا...تازه سربه سر شدم(یه ضررجزئی هنوز هست که ازشادی ازش چشم پوش میکنم!!)....
                    نکته ش چیه؟...اینه که امروز خوشحالم از اینکه بعداز یکسال...پول خودم دستمو گرفته ...یعنی 12ماه...وقت وسرمایه بذاری....بعد ذوق کنی که پولتوگم نکردی...

نظر

• shdoosti
                      عضو فعال
                      • Aug 2022
                      • 351

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                      امروز بالاخره از ضرر در اومدم...از اول سال تاحالا...تازه سربه سر شدم(یه ضررجزئی هنوز هست که ازشادی ازش چشم پوش میکنم!!)....
                      نکته ش چیه؟...اینه که امروز خوشحالم از اینکه بعداز یکسال...پول خودم دستمو گرفته ...یعنی 12ماه...وقت وسرمایه بذاری....بعد ذوق کنی که پولتوگم نکردی...
                      سلام. از اول سال یعنی از 1 فروردین یا از پیک 17 اردیبهشت. اگر از پیک 17 اردیبهشت منظورتون هست که شاخص 2600 بود که خوب عمل کردید که در شاخص 2150 به همون پول رسیدید.

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1641

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
                        سلام. از اول سال یعنی از 1 فروردین یا از پیک 17 اردیبهشت. اگر از پیک 17 اردیبهشت منظورتون هست که شاخص 2600 بود که خوب عمل کردید که در شاخص 2150 به همون پول رسیدید.
                        ممنون...چون احساس کردم دارین ازم تعریف میکنین...بله...فکر کنم از همون اردیبهشت یا خرداد بوده....

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1641

در اصل توسط b1saeed پست شده است View Post
                          ار
                          قساوت اسراییل وکشتار این همه بیگناه توسط اسراییل

منفعت جهانی استخراج کردید
                          داداش...شما که خودتون توجنگ اوکراین...عروسی راه انداخته بودین...اونا آدم نبودن؟...نه...صحبت ایشون استخراج وبیت کوین نبود...صحبت سر پوشالی بودن...یه بنده خداهایی بود...شما به دل نگیر...بحث بورس وبازدهیه...ماچی میگیم...شما چی میگین

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1713

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                            درود بر شما

کلیت حرف شما رو قبول دارم ولی باید دید عموم مردم چه فکری میکنن همین جنگ غزه اگر نبود مطمعن باشید بازار چند ماه قبل شروع کرده بود به رشد
                            لبنان اگر جنگی در بگیره قطعا تاثیرش بیشتره با خوش خیالی ما و اینکه میدونیم خبری نمیشه نباید ریسک بدون منطق کرد

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

چهارتا شاخص ساز اومدن به کل علم تکنیکال رکب زدن و شاخص را از ابر سبز به سمت بالا عبور دادن /:.yead.:/
                              بیش از ۵۰۰ سهم هم شگفت زده جای خودشون خشکشون زده دارن تماشا میکنن جاموندن از شاخص را

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

بازار فردا نیز احتمالا مثبت باشد بخصوص انکه اگر شپنا باز لیدری را بعهده بگیرد یا نگیرد یه سهم ارزنده دیگه شاید پیدا شود

تا الان که نگرانی نداشته بازار و همچنان ورود نقدینگی در بازار هست

تا برویم هفته اینده ببینیم چی مشود

نگران خبرها هم نباید بود اگر قصدشان بالا بردن بازار باشد خبرهای خوب سهامدار پسند نیز رو میکنند و بقیه نقدیون را مجبور به خرید میکنند!!!! تا ببینیم چی پیش میاد......
                                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

در حال کار...
                                X