جــــو بــــازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(۲)
    • دی ۱۴۰۰
    • ۱۰۳۰

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است مشاهده پست
    قصدم فضولی نیست.از روی کنجکاوی و نوشته های شما می پرسم.باتوجه به زیان ۵میلیاردی شما در سهام طی اردیبهشت۱۴۰۲ تاکنون و باتوجه به اینکه شما همیشه بازهی بالاتر از شاخص کل و زیاندهی کمتر از آن داشته اید،اگر نزول ۵۰درصد سرمایه شما در بورس را ۵میلیارد(حدود۱۴درصد از کل) اعمال کنیم،۵۰درصد سرمایه شما در بورس حدود۳۵میلیارد تومان است.درواقع شما یه گفته خودتان،هم اینک ۷۰میلیارد تومان دارایی را در سهام و ملک و خودرو و درآمدثابت و طلا و... دراختیاردارید.شما واقعا سهامدار وفاداری هستید،چون هرشخصی جای شما بود،با ۷۰میلیارد تومان دارایی،حتی ۱ساعت هم در ایران زندگی نمی کرد.با این پول بهترین کشورها به شما اقامت دایم می دهند.شما چرا در بورس مانده اید؟آیا۷۰میلیارد تومان دارایی برای شما کفایت نمی کند؟
    اولا اینکه محاسبات شما دقیق نیست و سرمایه من اون نیست که شما گفتی

دوما : ۷۰ میلیارد تومن بنظر شما پول زیادیه؟

یک آپارتمان ۲۰۰ متری تو سعادت آباد یا قیطریه ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومن هست یعنی ۷۰ میلیارد محاسباتی شما پول ۲ تا آپارتمانه

سوما : گفتید هر کس ۷۰ میلیارد تومن داشته باشه تو ایران زندگی نمی کند این همه خونه ویلایی بالای ۱۰۰ میلیارد تومن تو ونک و تجریش و قیطریه و اقدسیه و فرمانیه و هکذا و ۲۰۰ هزار میلیونر دلاری ایران رو نمی بینید شما؟
    آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ ۱۴۰۲/۰۸/۱۰، ۱۱:۵۹.

نظر

• شروع مجدد
      عضو فعال
      • آبان ۱۳۹۹
      • ۹۵۳

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است مشاهده پست
      چند تا از رالی های بورس رو تو این چند سال بعنوان مثال میگم که دوستان همین تالار ازش گین گرفتند

خگستر از ۳۰۰ تا ۷۶۰

خودرو از ۲۰۰ تا ۴۰۰

درهاور از ۲۰۰۰ تا ۸۰۰۰

دشیمی از ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰

خاور از ۱۰۰ تا ۵۰۰

دبالک از ۴۵۰ تا ۱۴۰۰

دکوثر از ۲۴۰ تا ۱۵۰۰

و خیلی موارد دیگه
      شما از عموم صحبت كن نه از خواص. اوني كه در كف خريد و در سقف فروخت جزو خواص هست حالا اگه شما و برخي از دوستان از اين حلقه هستيد صميمانه بهتون تبريك ميگم. توصيه اي كه به عموم ميشه كرد اينه كه دنبال سهمهايي از نوع سهام ليست بالا نباشن و اگه ميخوان در بورس دوام بيارن سهامي به اصطلاح بنيادي و سود ده بخرن كه طبعاً نوسانات اونجوري ندارن.
      آنکه نامخت از گذشت روزگار
      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• farhad_p
        عضو فعال
        • تیر ۱۳۹۰
        • ۱۰۰۹

نمیگم اخبار و تنش ها بر بورس تاثیر نداره خیر ولی تا این حد توهم تئوری داشتن از فعالان بورس بعیده

به وقتش این بورس چنان نونی خواهد داد که همه دست بدهن بمونند

وقتش که برسه چی دست بدست هم میدن برا جهش توپ بورس

الان در جهت عکس همه چی بورس رو می کشند پایین

بعنوان یکی از قدیمی های بورس که بیشتر دارایی فعلی رو از بورس بدست آوردم کم از این بازی ها ندیدم نه دفعه اول هست و نه دفعه آخر

منتظر گین خوب هستم برا رشد بعدی بورس

چرخ گردون از این بازیچه ها بسیار دارد

با درود و عرض ادب
        دوست عزیز چه فرمایشیه !!!!
        انگار بگیم نگران نباشید ، خیالتون راحت ، به شما قول میدم که بلاخره صبح حتما از راه میرسه!!!
        بایستیم آب شدن سرمایمونو نظاره کنیم بعد بگیم نگران نشید،ته این دره میرسیم به سر بالایی !!!!!
        جسارت بنده رو ببخشید،قصدم توهین و تخریب نبود،فقط نتونستم بی تفاوت باشم و نظرمو دادم،سپاس?
        سلامت و پر سود باشید ?
        گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(۲)
          • دی ۱۴۰۰
          • ۱۰۳۰

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است مشاهده پست
          شما از عموم صحبت كن نه از خواص. اوني كه در كف خريد و در سقف فروخت جزو خواص هست حالا اگه شما و برخي از دوستان از اين حلقه هستيد صميمانه بهتون تبريك ميگم. توصيه اي كه به عموم ميشه كرد اينه كه دنبال سهمهايي از نوع سهام ليست بالا نباشن و اگه ميخوان در بورس دوام بيارن سهامي به اصطلاح بنيادي و سود ده بخرن كه طبعاً نوسانات اونجوري ندارن.
          مثلا محسن از همین تالار یا میثم از همین تالار یا سیوان همین تالار یا سبحان یا وحید ۲۰ جزو عموم هستند یا خواص که چنین گین هایی گرفتند؟

نظر

• شروع مجدد
            عضو فعال
            • آبان ۱۳۹۹
            • ۹۵۳

مثلا محسن از همین تالار یا میثم از همین تالار یا سروناز همین تالار جزو عموم هستند یا خواص که چنین گین هایی گرفتند؟
            لابد هستن ديگه اگر همچين هنرهايي داشتن/:.yead.:/
            آنکه نامخت از گذشت روزگار
            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(۲)
              • دی ۱۴۰۰
              • ۱۰۳۰

در اصل توسط farhad_p پست شده است مشاهده پست
              نمیگم اخبار و تنش ها بر بورس تاثیر نداره خیر ولی تا این حد توهم تئوری داشتن از فعالان بورس بعیده

به وقتش این بورس چنان نونی خواهد داد که همه دست بدهن بمونند

وقتش که برسه چی دست بدست هم میدن برا جهش توپ بورس

الان در جهت عکس همه چی بورس رو می کشند پایین

بعنوان یکی از قدیمی های بورس که بیشتر دارایی فعلی رو از بورس بدست آوردم کم از این بازی ها ندیدم نه دفعه اول هست و نه دفعه آخر

منتظر گین خوب هستم برا رشد بعدی بورس

چرخ گردون از این بازیچه ها بسیار دارد

با درود و عرض ادب
              دوست عزیز چه فرمایشیه !!!!
              انگار بگیم نگران نباشید ، خیالتون راحت ، به شما قول میدم که بلاخره صبح حتما از راه میرسه!!!
              بایستیم آب شدن سرمایمونو نظاره کنیم بعد بگیم نگران نشید،ته این دره میرسیم به سر بالایی !!!!!
              جسارت بنده رو ببخشید،قصدم توهین و تخریب نبود،فقط نتونستم بی تفاوت باشم و نظرمو دادم،سپاس������
              سلامت و پر سود باشید ������
              درود و ارادت

منظورم این نبود

اگر پائینتر فکر می کنید بتوانید بخرید خوب خارج بشید و پایین بردارید

اگر مثل من تردید دارید با سهام خوب خود بمانید ولی نقدینگی جدید تا پایان تنش ها و استارت روند صعودی وارد نکنید

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(۲)
                • دی ۱۴۰۰
                • ۱۰۳۰

مشکل اصلی اینجاست که اگر شما بیای و همه ۱۰۰ درصد مشکلات رو بندازی گردن بورس و روسای اون و کارگزاری ها اینجا همه برات کف می زنند.

حالا اگر بگی ۹۰ درصد مشکل واسه بورس و روسای اون و غیره است ولی ۱۰ درصد نیز مشکل من سهامدار است که سبد خوب نداشتم همه بهت حمله می کنند چرا که از دید اینها همه مشکلات سهم بورس و مدیران آن است و ما سهامداران هیچ سهمی از مشکلات در این بورس نداریم.

من میگم باید بپذیرم تو همین بورس با همین مدیران و با همین مشکلات افراد موفق بودن و مشکل من بوده که او این ۳ سال نتونستم مثلا به اندازه وحید ۲۰ یا مگنوس کارلسن سود بگیرم

نظر

• سهامدار خرد
                  عضو فعال
                  • شهریور ۱۳۹۹
                  • ۲۳۲۳

اتفاقا همین امروز وقت وارد کردن سرمایه به بورس هست
                  دقیقا امروز

نظر

• shimaalovelygirl
                    Banned
                    • تیر ۱۴۰۱
                    • ۱۱۷۱

چند تا از رالی های بورس رو تو این چند سال بعنوان مثال میگم که دوستان همین تالار ازش گین گرفتند

خگستر از ۳۰۰ تا ۷۶۰

خودرو از ۲۰۰ تا ۴۰۰

درهاور از ۲۰۰۰ تا ۸۰۰۰

دشیمی از ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰

خاور از ۱۰۰ تا ۵۰۰

دبالک از ۴۵۰ تا ۱۴۰۰

دکوثر از ۲۴۰ تا ۱۵۰۰

و خیلی موارد دیگه
                    شما تمام گفته هایتان ضد و نقیض است.طبق فرمایش شما،هر سهامدار عاقلی باید مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک داشته باشد و سبد متنوعی داشته باشد.با این تفاسیر در بازار بورس طی ۴۰ماه گذشته،هر فردی سرمایه خود را به اندازه معقول در سهام مختلف و درآمدثابت تقسیم کرده باشد،در بهترین حالت بازدهی اش از سقف مرداد۹۹ شاید به ۱۵درصد هم نرسد.از کف شاخص ۱۲۵۰ می توان بازدهی ۱۰۰درصدی متصوربود،ولی شما چگونه ۳۰۰تا۴۰۰درصد بازدهی از سقف۹۹ توانسته اید کسب نمایید؟!!!این بازدهی فقط در تعدادی محدود از سهام به صورت ریسک پذیر و آن هم فقط قسمت کوچکی از دارایی قابل حصول است،نه کل دارایی کاملا ریسک گریز و مدیریت شده شما...

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(۲)
                      • دی ۱۴۰۰
                      • ۱۰۳۰

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است مشاهده پست
                      اتفاقا همین امروز وقت وارد کردن سرمایه به بورس هست
                      دقیقا امروز
                      نمی دونم شاید حق با شما باشه ولی من سرمایه جدید فعلا وارد نمی کنم

نظر

• farhad_p
                        عضو فعال
                        • تیر ۱۳۹۰
                        • ۱۰۰۹

با سپاس
                        منظورم کلی و حرف شما بود نه وصف حال خودم ، بنده چند روز دیرتر ولی با اطمینان بیشتر در ۰۲/۲۰ به کل خارج و در انتظار به سر میبرم.
                        پر سود و سلامت باشید @};-

نظر

• farhad_p
                          عضو فعال
                          • تیر ۱۳۹۰
                          • ۱۰۰۹

درود و ارادت

منظورم این نبود

اگر پائینتر فکر می کنید بتوانید بخرید خوب خارج بشید و پایین بردارید

اگر مثل من تردید دارید با سهام خوب خود بمانید ولی نقدینگی جدید تا پایان تنش ها و استارت روند صعودی وارد نکنید

با سپاس
                          منظورم کلی و حرف شما بود نه وصف حال خودم ، بنده چند روز دیرتر ولی با اطمینان بیشتر در ۰۲/۲۰ به کل خارج و در انتظار به سر میبرم.
                          پر سود و سلامت باشید @};-
                          آخرین ویرایش توسط farhad_p؛ ۱۴۰۲/۰۸/۱۰، ۱۲:۱۹.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(۲)
                            • دی ۱۴۰۰
                            • ۱۰۳۰

شما تمام گفته هایتان ضد و نقیض است.طبق فرمایش شما،هر سهامدار عاقلی باید مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک داشته باشد و سبد متنوعی داشته باشد.با این تفاسیر در بازار بورس طی ۴۰ماه گذشته،هر فردی سرمایه خود را به اندازه معقول در سهام مختلف و درآمدثابت تقسیم کرده باشد،در بهترین حالت بازدهی اش از سقف مرداد۹۹ شاید به ۱۵درصد هم نرسد.از کف شاخص ۱۲۵۰ می توان بازدهی ۱۰۰درصدی متصوربود،ولی شما چگونه ۳۰۰تا۴۰۰درصد بازدهی از سقف۹۹ توانسته اید کسب نمایید؟!!!این بازدهی فقط در تعدادی محدود از سهام به صورت ریسک پذیر و آن هم فقط قسمت کوچکی از دارایی قابل حصول است،نه کل دارایی کاملا ریسک گریز و مدیریت شده شما...
                            مهم نیست در مورد من چی فکر می کنید مطلقا اهمیتی برای من ندارد .

اولا برو اون تاپیک رو بخون ببین من از سقف ۹۹ چقدر تو سودم من نگفتم از سقف ۹۹ تو سود ۳۰۰ درصدی هستم

شما مختار هستی هر روز بیای و ناله کنی ولی هستند کاربرانی که سودهای کلان گرفتند در همین سایت در این ۳ سال هر چند من نگرفتم اون سودها رو

ثانیا دیگه پست های من رو نقل قول نکنید که جواب شما رو نمیدم

نظر

• shimaalovelygirl
                              Banned
                              • تیر ۱۴۰۱
                              • ۱۱۷۱

مثلا محسن از همین تالار یا میثم از همین تالار یا سیوان همین تالار یا سبحان یا وحید ۲۰ جزو عموم هستند یا خواص که چنین گین هایی گرفتند؟

بازار از سقف ۹۹ تاکنون هر گینی به هرشخصی داده،یقین داشته باش،پس گرفته است.در برآیند کلی بازار بورس از مرداد۹۹تاکنون چیزی جز زیان خالص نه برای سهامدار و نه برای تریدر نداشته است.بقیه اش همش حرف است...

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                                ستاره‌دار(۲)
                                • دی ۱۴۰۰
                                • ۱۰۳۰

بازار از سقف ۹۹ تاکنون هر گینی به هرشخصی داده،یقین داشته باش،پس گرفته است.در برآیند کلی بازار بورس از مرداد۹۹تاکنون چیزی جز زیان خالص نه برای سهامدار و نه برای تریدر نداشته است.بقیه اش همش حرف است...
                                خیر ...خیلی ها هنوز تو سود عالی هستند

بعنوان نمونه برو از محسن یا میثم یا وحید ۲۰ یا مگنوس کارلسن یا مهرسانا یا سبحان بپرس چند درصد تو سود هستند از سقف ۱۳۹۹

نظر

در حال کار...