جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
    قصدم فضولی نیست.از روی کنجکاوی و نوشته های شما می پرسم.باتوجه به زیان 5میلیاردی شما در سهام طی اردیبهشت1402 تاکنون و باتوجه به اینکه شما همیشه بازهی بالاتر از شاخص کل و زیاندهی کمتر از آن داشته اید،اگر نزول 50درصد سرمایه شما در بورس را 5میلیارد(حدود14درصد از کل) اعمال کنیم،50درصد سرمایه شما در بورس حدود35میلیارد تومان است.درواقع شما یه گفته خودتان،هم اینک 70میلیارد تومان دارایی را در سهام و ملک و خودرو و درآمدثابت و طلا و... دراختیاردارید.شما واقعا سهامدار وفاداری هستید،چون هرشخصی جای شما بود،با 70میلیارد تومان دارایی،حتی 1ساعت هم در ایران زندگی نمی کرد.با این پول بهترین کشورها به شما اقامت دایم می دهند.شما چرا در بورس مانده اید؟آیا70میلیارد تومان دارایی برای شما کفایت نمی کند؟
    اولا اینکه محاسبات شما دقیق نیست و سرمایه من اون نیست که شما گفتی

دوما : ۷۰ میلیارد تومن بنظر شما پول زیادیه؟

یک آپارتمان ۲۰۰ متری تو سعادت آباد یا قیطریه ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومن هست یعنی ۷۰ میلیارد محاسباتی شما پول ۲ تا آپارتمانه

سوما : گفتید هر کس ۷۰ میلیارد تومن داشته باشه تو ایران زندگی نمی کند این همه خونه ویلایی بالای ۱۰۰ میلیارد تومن تو ونک و تجریش و قیطریه و اقدسیه و فرمانیه و هکذا و ۲۰۰ هزار میلیونر دلاری ایران رو نمی بینید شما؟
    آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/11/01, 11:59.

نظر

• شروع مجدد
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 911

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
      چند تا از رالی های بورس رو تو این چند سال بعنوان مثال میگم که دوستان همین تالار ازش گین گرفتند

خگستر از ۳۰۰ تا ۷۶۰

خودرو از ۲۰۰ تا ۴۰۰

درهاور از ۲۰۰۰ تا ۸۰۰۰

دشیمی از ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰

خاور از ۱۰۰ تا ۵۰۰

دبالک از ۴۵۰ تا ۱۴۰۰

دکوثر از ۲۴۰ تا ۱۵۰۰

و خیلی موارد دیگه
      شما از عموم صحبت كن نه از خواص. اوني كه در كف خريد و در سقف فروخت جزو خواص هست حالا اگه شما و برخي از دوستان از اين حلقه هستيد صميمانه بهتون تبريك ميگم. توصيه اي كه به عموم ميشه كرد اينه كه دنبال سهمهايي از نوع سهام ليست بالا نباشن و اگه ميخوان در بورس دوام بيارن سهامي به اصطلاح بنيادي و سود ده بخرن كه طبعاً نوسانات اونجوري ندارن.
      آنکه نامخت از گذشت روزگار
      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• farhad_p
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 1006

نمیگم اخبار و تنش ها بر بورس تاثیر نداره خیر ولی تا این حد توهم تئوری داشتن از فعالان بورس بعیده

به وقتش این بورس چنان نونی خواهد داد که همه دست بدهن بمونند

وقتش که برسه چی دست بدست هم میدن برا جهش توپ بورس

الان در جهت عکس همه چی بورس رو می کشند پایین

بعنوان یکی از قدیمی های بورس که بیشتر دارایی فعلی رو از بورس بدست آوردم کم از این بازی ها ندیدم نه دفعه اول هست و نه دفعه آخر

منتظر گین خوب هستم برا رشد بعدی بورس

چرخ گردون از این بازیچه ها بسیار دارد

با درود و عرض ادب
        دوست عزیز چه فرمایشیه !!!!
        انگار بگیم نگران نباشید ، خیالتون راحت ، به شما قول میدم که بلاخره صبح حتما از راه میرسه!!!
        بایستیم آب شدن سرمایمونو نظاره کنیم بعد بگیم نگران نشید،ته این دره میرسیم به سر بالایی !!!!!
        جسارت بنده رو ببخشید،قصدم توهین و تخریب نبود،فقط نتونستم بی تفاوت باشم و نظرمو دادم،سپاس?
        سلامت و پر سود باشید ?
        گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
          شما از عموم صحبت كن نه از خواص. اوني كه در كف خريد و در سقف فروخت جزو خواص هست حالا اگه شما و برخي از دوستان از اين حلقه هستيد صميمانه بهتون تبريك ميگم. توصيه اي كه به عموم ميشه كرد اينه كه دنبال سهمهايي از نوع سهام ليست بالا نباشن و اگه ميخوان در بورس دوام بيارن سهامي به اصطلاح بنيادي و سود ده بخرن كه طبعاً نوسانات اونجوري ندارن.
          مثلا محسن از همین تالار یا میثم از همین تالار یا سیوان همین تالار یا سبحان یا وحید ۲۰ جزو عموم هستند یا خواص که چنین گین هایی گرفتند؟

نظر

• شروع مجدد
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 911

مثلا محسن از همین تالار یا میثم از همین تالار یا سروناز همین تالار جزو عموم هستند یا خواص که چنین گین هایی گرفتند؟
            لابد هستن ديگه اگر همچين هنرهايي داشتن/:.yead.:/
            آنکه نامخت از گذشت روزگار
            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
              نمیگم اخبار و تنش ها بر بورس تاثیر نداره خیر ولی تا این حد توهم تئوری داشتن از فعالان بورس بعیده

به وقتش این بورس چنان نونی خواهد داد که همه دست بدهن بمونند

وقتش که برسه چی دست بدست هم میدن برا جهش توپ بورس

الان در جهت عکس همه چی بورس رو می کشند پایین

بعنوان یکی از قدیمی های بورس که بیشتر دارایی فعلی رو از بورس بدست آوردم کم از این بازی ها ندیدم نه دفعه اول هست و نه دفعه آخر

منتظر گین خوب هستم برا رشد بعدی بورس

چرخ گردون از این بازیچه ها بسیار دارد

با درود و عرض ادب
              دوست عزیز چه فرمایشیه !!!!
              انگار بگیم نگران نباشید ، خیالتون راحت ، به شما قول میدم که بلاخره صبح حتما از راه میرسه!!!
              بایستیم آب شدن سرمایمونو نظاره کنیم بعد بگیم نگران نشید،ته این دره میرسیم به سر بالایی !!!!!
              جسارت بنده رو ببخشید،قصدم توهین و تخریب نبود،فقط نتونستم بی تفاوت باشم و نظرمو دادم،سپاس������
              سلامت و پر سود باشید ������
              درود و ارادت

منظورم این نبود

اگر پائینتر فکر می کنید بتوانید بخرید خوب خارج بشید و پایین بردارید

اگر مثل من تردید دارید با سهام خوب خود بمانید ولی نقدینگی جدید تا پایان تنش ها و استارت روند صعودی وارد نکنید

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(2)
                • Jan 2022
                • 1030

مشکل اصلی اینجاست که اگر شما بیای و همه ۱۰۰ درصد مشکلات رو بندازی گردن بورس و روسای اون و کارگزاری ها اینجا همه برات کف می زنند.

حالا اگر بگی ۹۰ درصد مشکل واسه بورس و روسای اون و غیره است ولی ۱۰ درصد نیز مشکل من سهامدار است که سبد خوب نداشتم همه بهت حمله می کنند چرا که از دید اینها همه مشکلات سهم بورس و مدیران آن است و ما سهامداران هیچ سهمی از مشکلات در این بورس نداریم.

من میگم باید بپذیرم تو همین بورس با همین مدیران و با همین مشکلات افراد موفق بودن و مشکل من بوده که او این ۳ سال نتونستم مثلا به اندازه وحید ۲۰ یا مگنوس کارلسن سود بگیرم

نظر

• سهامدار خرد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 2323

اتفاقا همین امروز وقت وارد کردن سرمایه به بورس هست
                  دقیقا امروز

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1090

چند تا از رالی های بورس رو تو این چند سال بعنوان مثال میگم که دوستان همین تالار ازش گین گرفتند

خگستر از ۳۰۰ تا ۷۶۰

خودرو از ۲۰۰ تا ۴۰۰

درهاور از ۲۰۰۰ تا ۸۰۰۰

دشیمی از ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰

خاور از ۱۰۰ تا ۵۰۰

دبالک از ۴۵۰ تا ۱۴۰۰

دکوثر از ۲۴۰ تا ۱۵۰۰

و خیلی موارد دیگه
                    شما تمام گفته هایتان ضد و نقیض است.طبق فرمایش شما،هر سهامدار عاقلی باید مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک داشته باشد و سبد متنوعی داشته باشد.با این تفاسیر در بازار بورس طی 40ماه گذشته،هر فردی سرمایه خود را به اندازه معقول در سهام مختلف و درآمدثابت تقسیم کرده باشد،در بهترین حالت بازدهی اش از سقف مرداد99 شاید به 15درصد هم نرسد.از کف شاخص 1250 می توان بازدهی 100درصدی متصوربود،ولی شما چگونه 300تا400درصد بازدهی از سقف99 توانسته اید کسب نمایید؟!!!این بازدهی فقط در تعدادی محدود از سهام به صورت ریسک پذیر و آن هم فقط قسمت کوچکی از دارایی قابل حصول است،نه کل دارایی کاملا ریسک گریز و مدیریت شده شما...

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                      اتفاقا همین امروز وقت وارد کردن سرمایه به بورس هست
                      دقیقا امروز
                      نمی دونم شاید حق با شما باشه ولی من سرمایه جدید فعلا وارد نمی کنم

نظر

• farhad_p
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 1006

با سپاس
                        منظورم کلی و حرف شما بود نه وصف حال خودم ، بنده چند روز دیرتر ولی با اطمینان بیشتر در 02/20 به کل خارج و در انتظار به سر میبرم.
                        پر سود و سلامت باشید @};-

نظر

• farhad_p
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 1006

درود و ارادت

منظورم این نبود

اگر پائینتر فکر می کنید بتوانید بخرید خوب خارج بشید و پایین بردارید

اگر مثل من تردید دارید با سهام خوب خود بمانید ولی نقدینگی جدید تا پایان تنش ها و استارت روند صعودی وارد نکنید

با سپاس
                          منظورم کلی و حرف شما بود نه وصف حال خودم ، بنده چند روز دیرتر ولی با اطمینان بیشتر در 02/20 به کل خارج و در انتظار به سر میبرم.
                          پر سود و سلامت باشید @};-
                          آخرین ویرایش توسط farhad_p؛ 2023/11/01, 12:19.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

شما تمام گفته هایتان ضد و نقیض است.طبق فرمایش شما،هر سهامدار عاقلی باید مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک داشته باشد و سبد متنوعی داشته باشد.با این تفاسیر در بازار بورس طی 40ماه گذشته،هر فردی سرمایه خود را به اندازه معقول در سهام مختلف و درآمدثابت تقسیم کرده باشد،در بهترین حالت بازدهی اش از سقف مرداد99 شاید به 15درصد هم نرسد.از کف شاخص 1250 می توان بازدهی 100درصدی متصوربود،ولی شما چگونه 300تا400درصد بازدهی از سقف99 توانسته اید کسب نمایید؟!!!این بازدهی فقط در تعدادی محدود از سهام به صورت ریسک پذیر و آن هم فقط قسمت کوچکی از دارایی قابل حصول است،نه کل دارایی کاملا ریسک گریز و مدیریت شده شما...
                            مهم نیست در مورد من چی فکر می کنید مطلقا اهمیتی برای من ندارد .

اولا برو اون تاپیک رو بخون ببین من از سقف ۹۹ چقدر تو سودم من نگفتم از سقف ۹۹ تو سود ۳۰۰ درصدی هستم

شما مختار هستی هر روز بیای و ناله کنی ولی هستند کاربرانی که سودهای کلان گرفتند در همین سایت در این ۳ سال هر چند من نگرفتم اون سودها رو

ثانیا دیگه پست های من رو نقل قول نکنید که جواب شما رو نمیدم

نظر

• shimaalovelygirl
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2022
                              • 1090

مثلا محسن از همین تالار یا میثم از همین تالار یا سیوان همین تالار یا سبحان یا وحید ۲۰ جزو عموم هستند یا خواص که چنین گین هایی گرفتند؟

بازار از سقف 99 تاکنون هر گینی به هرشخصی داده،یقین داشته باش،پس گرفته است.در برآیند کلی بازار بورس از مرداد99تاکنون چیزی جز زیان خالص نه برای سهامدار و نه برای تریدر نداشته است.بقیه اش همش حرف است...

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                                ستاره‌دار(2)
                                • Jan 2022
                                • 1030

بازار از سقف 99 تاکنون هر گینی به هرشخصی داده،یقین داشته باش،پس گرفته است.در برآیند کلی بازار بورس از مرداد99تاکنون چیزی جز زیان خالص نه برای سهامدار و نه برای تریدر نداشته است.بقیه اش همش حرف است...
                                خیر ...خیلی ها هنوز تو سود عالی هستند

بعنوان نمونه برو از محسن یا میثم یا وحید ۲۰ یا مگنوس کارلسن یا مهرسانا یا سبحان بپرس چند درصد تو سود هستند از سقف ۱۳۹۹

نظر

در حال کار...
                                X