جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1079

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
    مهم نیست در مورد من چی فکر می کنید مطلقا اهمیتی برای من ندارد .

اولا برو اون تاپیک رو بخون ببین من از سقف ۹۹ چقدر تو سودم من نگفتم از سقف ۹۹ تو سود ۳۰۰ درصدی هستم

شما مختار هستی هر روز بیای و ناله کنی ولی هستند کاربرانی که سودهای کلان گرفتند در همین سایت در این ۳ سال هر چند من نگرفتم اون سودها رو

ثانیا دیگه پست های من رو نقل قول نکن که جوابت رو نمیدم

واضح است که شما یا از ارکان سازمان بورس و اتاق فکر اونجایی ،یا مواجب بگیر سازمان هستی(بدون یک برگه سهم)،در جهت خط دهی به ذهن خوانندگان و کاربران بورسی به هدف تایید روند فعلی بورس

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
      واضح است که شما یا از ارکان سازمان بورس و اتاق فکر اونجایی ،یا مواجب بگیر سازمان هستی(بدون یک برگه سهم)،در جهت خط دهی به ذهن خوانندگان و کاربران بورسی به هدف تایید روند فعلی بورس

چون خانم هستید به حرمت بانوان ایرانی جوابت رو ندادم و گذشت کردم

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

در اصل توسط جان کافی پست شده است View Post
        با سلام وشب بخیر...@};-

به نظرم فردا چهارشنبه کامل خارج شدن از بورس به صلاح باشد با این خبرها ...
        درود بر شما

صرفا در همین موقعیتها و کفها هست که میتوان ایدیها را شناخت و فهمید چه افرادی دارند بدون شورت شنا میکنند و به یاد سپرد که برای اینده میتوان از ان سود برد......
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
          این ریزش نفت و اونس که در یکساعت قبل اتفاق افتاده نشان میده خبرهای جنگ ظاهری هست و ممکنه پشت پرده توافقاتی باشه...

به خبرها توجه نباید کرد شاخصهایی که راست و دروغ خبرها تعیین میکند قیمت دلار به ریال هست و نفت برنت و اونس روزگار کسی سیاه هست که بخواد در این بازار با خبرها معامله کند

همه چیز خوب و بد در قیمت نشان داده میشه...

بازار فردا از منفی به مثبت و فروشنده های اول صبح در اکثر نمادها احتمالا پشیمان میشوند با کلوزهای خوبی که بازار میدهد...

توجه کردید که این دوپست در کل ایران فقط یکی از پس گفتنش برمیاد که در خدمت شماست و بی مهری هایتان نیز نادیده میگیرد....

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
            یعنی انگار به بچه ۵ ساله نشسته داره تایپ میکنه
            حتی زحمت یه احتمالا هم نمیده
            بازار فردا از منفی به مثبت فروشنده ها پشیمون حرفای تکراری که خیلیارو به بدبختی کشوند
            به اخبار هم میگه توجه نکنید ظاهریه /:.yead.:/
            درود بر شما

حالا من بچه 5ساله!! شما و دوستانی که لایکت کردند هم حداقل به اندازه بچه 5 ساله صبر میکردید تا فردا بشه بازار تمام بشه ببینید درست گفته شده یا نه؟؟

من کی گفتم کسی سهم بخرد؟؟ مگه بچه ام که بگم بعد طرف زیان کند بدهکار بشم سود کند هم کار خودش باشه!!!!!! خدا کنم هرکه میخواد با حرف این و ان معامله کند زیان خوبی کند تا مجبور شود برود اموزش ببیند مطالعه کند بازار یاد بگیرد تا اینجا بنده نیز از تحلیلهاش استفاده کنم دوزار برای افراد دهن بین و بیسواد در این بازار ارزش قائل نیستم چون جز زیان هیچی برای بقیه ندارند

عرض شده بود که فروشنده های اول صبح پشیمان میشو.ند توجه کردید که هرکه اول صبح فروخت منفی 5 و 7 اخر وقت میتوانست رو مثبت حتی بفروشد!!!! و بنده هم نگفته بودم که دیگه بعدش نفروشد کمکشان کردم که بالاتر اگر خواستند اخر وقت بفروشند همین

خبرها هم که درست گفتم و نظرم همین هست که ظاهریه!!!!! حالا میگی نه توجه کن به پست بعد:

بازار شنبه بدون توجه به خبرهایی که تا اخر هفته میاد متعادل و مثبت هست!!!!!!!!! اگر اعتقادی داشتم همانند جنابعالی به خبرها این سطر را میذاشتم جمعه شب پس از بررسی خبرها مینوشتم!!!!!!!!!همانند سایر اساتیغ!!!!!!!!
            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/11/01, 12:55.

نظر

• shimaalovelygirl
              ستاره دار (1)
              • Jul 2022
              • 1079

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
              چون خانم هستید به حرمت بانوان ایرانی جوابت رو ندادم و گذشت کردم

من بی ادبی به شما نکردم.طبق گفته هایتان اینجور برداشت می شود.من اصلا خودم را ملاک قرارندادم و از دیدگاه اکثریت افراد بورسی ذکر کردم.
              عجیب است که شما بسیار تعصب دارید روی بورسی که هم اینک دستکاری می شود و گندزده است به زندگی خیلی ها(گذشته از من).
              من بااینکه سالهای 98 و 97 و 96 در بورس نبودم و روند شاخص کل و هموزن را طی اون سالها مطابق به نرخ دلار و نفت و...بررسی می کنم،واقعا حس میکنم که بورس آن زمان واقعا خیلی بهتر از بورس دوره آقای عشقی و این دولت است.حالا سال 99 بماند.
              شما چرا اصرار داری سهامداران مقصرند و می توانستند خیلی بازدهی کسب کنند ولی نخواستند.بسی جای تامل دارد.طی40ماه گذشته به هربهانه ای بازار بورس را ریزش دادند و در زمان استارت رشد نیز افسار بازار را گرفته و به پایین هول دادند.دستکاری توسط ربات و الگوریتم و بازارگردان دزد سرگردنه کاملا مشهود است.

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8680

یعنی خود ستون پنجم هستند فعالان بازار سرمایه با مدیریت عشقی و خاندوزی.

حتی خود موساد و اسرائیل هم نمیتونه اینطوری تخریب و داغون کند.

الان نشستند و میخندند به این وضعیت ما.

نظر

• شروع مجدد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 910

بله بازار روندش طبيعي نيست البته بايد گفت غالباً . نه اون رشد انفجاري سال 99 و نه اين ريزش هاي اخير . ماندن در بازار اين الزامات رو هم داره تا جاييكه بتونن دستكاري مي كنن قيمتها رو. البته اين دستكاري در سهام كوچك و يا سهام زيانده خيلي مشهودتر هست. باز هم بنظر مياد فارغ از هيجاناتي كه سهام پروژه اي و پفك نمكي دارن بايد سراغ سهام با گزارشات خوب و سود ده رفت كه در طول ساليان امتحان پس دادن و ثابت شده ميتونن به سهامدار درازمدتي كم يا زياد ، سود برسونن.
                  آنکه نامخت از گذشت روزگار
                  هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1079

درود بر شما

حالا من بچه 5ساله!! شما و دوستانی که لایکت کردند هم حداقل به اندازه بچه 5 ساله صبر میکردید تا فردا بشه بازار تمام بشه ببینید درست گفته شده یا نه؟؟

من کی گفتم کسی سهم بخرد؟؟ مگه بچه ام که بگم بعد طرف زیان کند بدهکار بشم سود کند هم کار خودش باشه!!!!!! خدا کنم هرکه میخواد با حرف این و ان معامله کند زیان خوبی کند تا مجبور شود برود اموزش ببیند مطالعه کند بازار یاد بگیرد تا اینجا بنده نیز از تحلیلهاش استفاده کنم دوزار برای افراد دهن بین و بیسواد در این بازار ارزش قائل نیستم چون جز زیان هیچی برای بقیه ندارند

عرض شده بود که فروشنده های اول صبح پشیمان میشو.ند توجه کردید که هرکه اول صبح فروخت منفی 5 و 7 اخر وقت میتوانست رو مثبت حتی بفروشد!!!! و بنده هم نگفته بودم که دیگه بعدش نفروشد کمکشان کردم که بالاتر اگر خواستند اخر وقت بفروشند همین

خبرها هم که درست گفتم و نظرم همین هست که ظاهریه!!!!! حالا میگی نه توجه کن به پست بعد:

بازار شنبه بدون توجه به خبرهایی که تا اخر هفته میاد متعادل و مثبت هست!!!!!!!!! اگر اعتقادی داشتم همانند جنابعالی به خبرها این سطر را میذاشتم جمعه شب پس از بررسی خبرها مینوشتم!!!!!!!!!همانند سایر اساتیغ!!!!!!!!
                    با سلام و ادب

دستکاری در نیمه بازار دیروز کاملا واضح بود و بنده نیز می دانستم که امروز درنیمه دوم بازار را برمی گردانند.به هرحال این نوسانات برای ما سهامدارانی که در Nدرصد زیان به سر می بریم هیچ نقطه امید یا جذابیتی محسوب نمی شود.شما اگر به تحلیل شاخص طی چندماه آینده و روند پیش روی بازار بپردازید ما از شما متشکر می شویم.
                    مثلا یکی از همین اساتیغ(به قول شما) در اینستا با تحلیل جدیدی از شاخص کل،مدعی است که طی2سال بعد در سال1404 تازه به سقف 2500000واحد قبلی می رسیم.شما این را تایید می کنید یا خیر و نظر شما چیست؟در مورد قیمت دلار نظرتان چیست؟

نظر

• Omid_Khan
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 714

آفرین به شما! شما خیلی خوبی!
                      اجازه بده زنها بهت توهین بکنن ولی جوابشون را نده! آفرین! خیلی مردی! ? ? ?
                      و فقط زنها حرمت دارن، تو که بعنوان یک مرد و آقا نداری! نه؟!

نظر

• naderi1
                        ستاره‌دار(26)
                        • Sep 2020
                        • 792

به قول یکی از کاربران بر حسود، مغرض و غرض ورز لعنت
                        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                          با سلام و ادب

دستکاری در نیمه بازار دیروز کاملا واضح بود و بنده نیز می دانستم که امروز درنیمه دوم بازار را برمی گردانند.به هرحال این نوسانات برای ما سهامدارانی که در Nدرصد زیان به سر می بریم هیچ نقطه امید یا جذابیتی محسوب نمی شود.شما اگر به تحلیل شاخص طی چندماه آینده و روند پیش روی بازار بپردازید ما از شما متشکر می شویم.
                          مثلا یکی از همین اساتیغ(به قول شما) در اینستا با تحلیل جدیدی از شاخص کل،مدعی است که طی2سال بعد در سال1404 تازه به سقف 2500000واحد قبلی می رسیم.شما این را تایید می کنید یا خیر و نظر شما چیست؟در مورد قیمت دلار نظرتان چیست؟
                          درود بر شما

نمیتوان الان گفت که هدف شاخص کجاست!! باید ابتدا روند صعودی شروع شود یکی دوتا مقاومت مهم بشکند بعد بتوان با استفاده از پیوتهای مینور یا ماژوری که بر اساس حجم معاملات و ورود نقدینگی ایجاد میشود اظهار نظر کرد
                          بنظرم هنوز اون پول بزرگه وارد بازار نشده!! اما خوب بازار را اماده ورودشان کرده اند احتمالا از جنگ غزه میترسند خبرهای منطقه خوب بشود دیگه مشکلی نباید باشد

در بازارهای دلار خودرو و ملک فکر نکنم فعلا مرده ای باشد مگر اینکه اتفاق غیر مترقبه و فورس ماژور روی دهد ..........تا انتخابات مجلس...بعد باید بررسی کرد...

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2577

فردین آقابزرگی، کارشناس بورس امروز با رسانه ها مصاحبه داشته و اعلام کرده شاخص بورس تا انتهای سال ۳ تا ۳.۵ میلیون واحد را می‌بیند.

فردین آقابزرگی، کارشناس بورس:

شاخص ما تا انتهای سال 3 تا 3.5 میلیون واحد را می‌بیند.

تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3751

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                              فردین آقابزرگی، کارشناس بورس امروز با رسانه ها مصاحبه داشته و اعلام کرده شاخص بورس تا انتهای سال ۳ تا ۳.۵ میلیون واحد را می‌بیند.

فردین آقابزرگی، کارشناس بورس:

شاخص ما تا انتهای سال 3 تا 3.5 میلیون واحد را می‌بیند.

تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲
                              ..همچی صحبت هایی رو نشر ندید ..دارودسته اون ۲۵ تا گوساله و عشقی و وخاندوزک این بحث ها رو جدی می گیرند ..و بازشروع می کنن به برنامه ریزی و کرم ریزی تو بازار سرمایه ...

نظر

• Dexterous
                                ستاره‌دار(35)
                                • May 2012
                                • 694

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                ..همچی صحبت هایی رو نشر ندید ..دارودسته اون ۲۵ تا گوساله و عشقی و وخاندوزک این بحث ها رو جدی می گیرند ..و بازشروع می کنن به برنامه ریزی و کرم ریزی تو بازار سرمایه ...

چشم عباس آقا

یعنی ایشون نشر ندن اون 25 تا گوساله نمیبیننش؟

ولی خودمونیم، دلیل اصلی مشکلت با نشرشو بگو، قول میدم بین خودمون بمونه

Dexter is to kill killers
                                DEXTEROUS too
                                من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

در حال کار...
                                X