کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تجربه ی من در مورد پستهایی که شما قبلا طی این چند سال فرستادید و این مطالب فعلیتون در مورد عدم برگشت و حجم کم و کلا منفی نوشتن هاتون بهم میگه بهترین نشونه برگشت رونده بازاره
چه قله بازار باشه چه کف برای من مطالب شما اتمام حجته در جهت عکس بازار البته
برخی دوستان ماشالا اندیکاتورین واسه خودشون !
تشکر جناب رادین
مثل همیشه عالی ظاهر شدید @};-
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است
View Post
یه گیری داره بازار که 4شنبه بهش میرسیم...... باید مواظب بود سهام درپیت نندازند ......... سهام صرفا با دید بلند مدت و سود مجامع و پی به ای پایین طرح توسعه دارها نیز خوبه سهامی کلا خوبه که از داشتنش حس خوبی داشته باشی......
.............
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
این صحبتی که میکنم ربطی به خوب و بد خودرو خساپا ندارد.
دوستانی که مخالف شاخص بودن خودرو و خساپا هستند (لیدر) به نظرم بهتر تجدید نظر کنند.
شاخص بودن دلیل بر این نیست که حتما باید رشد بیشتری از بازار داشته باشند. درست یا غلط در بین اهل بازار جا افتاده وقتی خودرو خساپا مثبت باشند ولو ضعیف برای بازار بس است.
خیلی از سهام سفته بازی چه رو به بالا چه رو به پایین نگاهشون به این دو تا لگن ساز. یه جورایی این دو تا چراغ راه بازارن. با سبز و قرمز شدنشون بخش زیادی از سهام به خصوص سفته بازی ها روندشون تغییر میدن.
بله همه میدونن این دو تا بر روی سهام شاخص ساز و بزرگ بازار تاثیری ندارند.
سرانجام مدیر عامل شرکت پاسخ سوالات من رو در کدال منتشر کرد. عینا سوالات من است.
البته یک مقدمه ای هم درخصوص علت این نامه نگاری و مثالهایی از انتشار اطلاعات در شبکه های اجتماعی و صداوسیما بجای کدال نوشته بودم که در انتهای نامه هم به آن قسمت نامه ام پاسخ داده.
قبلا در شرکتهای دیگری هم اقدامات مشابهی انجام و برخی شرکتها را ملزم به شفاف سازی کردم که در اغلب آنها بنا به مصالحی در سکوت اقدام شده است.
در مجموع اطلاعات نسبتا دقیقی را آقای مدیری در پاسخ به نامه من منتشر کرده است که بسختی میشد آنها را از طرق دیگر کسب کرد.
وقتی داده به بازار تزریق شود تحلیل گران هم میان سراغش
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است
View Post
یه گیری داره بازار که 4شنبه بهش میرسیم...... باید مواظب بود سهام درپیت نندازند ......... سهام صرفا با دید بلند مدت و سود مجامع و پی به ای پایین طرح توسعه دارها نیز خوبه سهامی کلا خوبه که از داشتنش حس خوبی داشته باشی......
خوشبختانه گیرش...کوچولو بود...انشاا...همینجوری یه نفس میریم تاعید...
قبلا هم گفتم در اینکه سایپا و ایران خودرو در جو عمومی بازار موثر هستند شکی نیست انهم بیشتر کوتاه مدت ،منتها بحث لیدر و لیدر بازی و... حرف لق و غلطیست که همان رانت خواران و مافیا که قبلا بهش پرداختم با قدرت و رسانه و... جا انداختن و عده ای هم ناخواسته در خدمتشان هستن.
چطور لیدری هستند که از سقف سال ۹۹ یکسوم و یک چهارم شدند ولی هستند نمادهای زیادی که مدتها پیش سقف سال ۹۹را هم رد شدند و چندبار هم سود نقدی تقسیم کردند! اگر بازار با انها بالا پایین میشده و اینقدر تاثیر دارند پس این تناقض چگونه قابل حل است!
ممکن است گفته شود لیدر نمادهای سفته بازی است که این مطلب هرچند باز دقیق نیست اما تاحدودی به واقعیت نزدیک تر است.
حتی در گروه خودرو طی این سه سال بودند نمادهایی که خلاف اینها حرکت کردند.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
? امکان واریز وجه بدون محدودیت و آسان در سامانههای معاملاتی بورس
کاربران سامانههای معاملاتی بورس اوراق بهادار از این پس میتوانند قدرت خرید حساب کاربری خود را با هر مبلغی که مد نظر دارند، بدون محدودیت در درگاههای آنلاین بانکی و بدون نیاز به مراجعه حضوری به بانک افزایش دهند.
تا به امروز، کاربران میتوانستند روزانه تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به قدرت خرید حساب کاربری خود اضافه کنند؛ که اکنون مطابق با دستورالعملهای جدید بانک مرکزی و سازمان بورس این سقف حذف شده است.
? امکان واریز وجه بدون محدودیت و آسان در سامانههای معاملاتی بورس
کاربران سامانههای معاملاتی بورس اوراق بهادار از این پس میتوانند قدرت خرید حساب کاربری خود را با هر مبلغی که مد نظر دارند، بدون محدودیت در درگاههای آنلاین بانکی و بدون نیاز به مراجعه حضوری به بانک افزایش دهند.
تا به امروز، کاربران میتوانستند روزانه تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به قدرت خرید حساب کاربری خود اضافه کنند؛ که اکنون مطابق با دستورالعملهای جدید بانک مرکزی و سازمان بورس این سقف حذف شده است.
درود.باید به فال نیک گرفت.شاید قراره پولهای زیادی وارد بورس بشه و احتیاج به بانک رفتن نداشته باشد.
نظر