جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : جــــو بــــازار

چه صفهای خریدی برای برخی نمادها تشکیل شده!! صف خرید بالای 100میلیونی برای فاذر برای ذوب اکثر نمادها مثبت و متعادل کجا رفتند فروشنده های چند صد میلیونی در صف لگنسازها ؟؟؟از ابتدای صبح نبودند حتی!!
    آیا جنگ غزه دیروز شروع شده بود امروز تمام شد اصلن ربطی داشته به جنگ؟؟

بنظرم این منفیها و صفهای فروش انهم در کف بازار که اکثر نمادها و شاخص کل دارای واگرایی مثبت هستند دستوری هست و از اتاق فکر انها دستور میگیرد
    مثال دیروز گفتند چون سهامداران بفکر جنگ غزه هستند با الگوریتمها این صفهای فروش درست کنیم و بذاریم گردن جنگ اسراییل و غزه!!!!!! حجمهای خوبی میخرند اینا با اینکارها در منفی و ریلکس

زیاد نباید توجه کرد به صحبتهای افراد دمدمی مزاج که شناختی از بازار ندارند هروقت صحبت فروش کردند نمودار را باز کنید اواگراییها را چک کنید گر دیدید رو حمایت هست نماد فوق مشخصه که یا بلد نیستند بازار یا منظور دیگه دارند

باور کنید این بازار مشکل هست بخصوص برای زمانهایی که اصلاح دارد یا رنج هست

ما با تریدرانی سروکار داریم که در اتاق انها چندین کامپیوتر و مانیتور روشن هست بجز ابزارهایی که دارند...........
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
      بازار برای مثبت شدن و ریزش ترس خریداران نیاز به حمایت خیلی قوی دارد ، نیمه 2 بازار این اتفاق احتمالا می افتد و برای فردا بازار سبزی پیش بینی میشود !!!
      با اردر چینی های حمایتی الکی چیزی درست نمیشه باید رنج زده بشه توسط حامی بازار!!!
      نظر شخصی است و میتواند اشتباه باشد و به هیچ وجه پیشنهاد خرید و فروش نیست!!!
      از اردیبهشت همه جوره زیر بازار را خالی کردن تا به این نقطه برسن، بنابراین خیلی راحت و سریع قرار نیست مثبت بشه. از دید بازارساز که طی ۵ ماه بازار را سرکوب کردن تازه به مرحله برداشت محصول رسیده که سهم هایی که با رانت در اردیبهشت خالی کردن را جمع کنن. بنابراین فصل برداشت محصول رانت و سرکوب هم یه مقدار زمان نیاز داره تا خوب بتونن کیسه ها را پر کنند از سهام به گل نشسته.

نظر

• shimaalovelygirl
        ستاره دار (1)
        • Jul 2022
        • 1078

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
        بازار برای مثبت شدن و ریزش ترس خریداران نیاز به حمایت خیلی قوی دارد ، نیمه 2 بازار این اتفاق احتمالا می افتد و برای فردا بازار سبزی پیش بینی میشود !!!

با اردر چینی های حمایتی الکی چیزی درست نمیشه باید رنج زده بشه توسط حامی بازار!!!

نظر شخصی است و میتواند اشتباه باشد و به هیچ وجه پیشنهاد خرید و فروش نیست!!!
        امیدوارم که ایجاد جومنفی هرروزه و روی مخ سهامدار رژه رفتن از سوی شما،عمدی و مغرضان،و در جهت زیان رسانی به کاربران سایت نبوده باشد.هرچند که نقدبودن شما و کمین برای خرید سهام در قیمتهای پایینتر،مشهود بود.و حالا ظاهرا سهامی خریدید و درصدی از سرمایه را وارد بازار نموده اید که لحن شما عوض شده است؟!!!
        به هرحال بنظر من جوسازی منفی در روزهای ریزش و نوسان بازار،کار درستی نیست...

نظر

• amir12
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 701

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
          امیدوارم که ایجاد جومنفی هرروزه و روی مخ سهامدار رژه رفتن از سوی شما،عمدی و مغرضان،و در جهت زیان رسانی به کاربران سایت نبوده باشد.هرچند که نقدبودن شما و کمین برای خرید سهام در قیمتهای پایینتر،مشهود بود.و حالا ظاهرا سهامی خریدید و درصدی از سرمایه را وارد بازار نموده اید که لحن شما عوض شده است؟!!!
          به هرحال بنظر من جوسازی منفی در روزهای ریزش و نوسان بازار،کار درستی نیست...

خواهرم بجای ایران گرفتن به این و آن اطلاعات علمی بورسی ات و راونشناسی بورسی ات رو بیشتر کن و احساسی نظر ندهید !!! نظر های احساسی معاملات احساسی را بدون شک به دنبال خواهد داشت !!!

کدوم یک از نظراتم اشتباه بوده یک موردش رو بیان بفرمایید !!!

فعلا هم نظرم همون نظر قبلی است نوسان های کوتاه مدت و ریزش دوباره فرسایشی !!!( هیچ چی عوض نشده، چون مشکل الان بورس بیشتر داخلی است، دولت بی سواد و بی پول و مدیران عقیدتی و ... و...)

نظرات کاملا شخصی
          آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2023/10/29, 15:47.

نظر

• مهدی جمشیدی
            عضو فعال
            • Jan 2020
            • 1593

نقل از کانال آقای کهنموئی:

حمله حماس تعطیلات آخر هفته
            حمله اسرائیل تعطیلات آخر هفته
            ایران میگه کار ما نبوده
            امریکا و اسرائیل میگن کار ما نبوده
            اما داخل ایران نقدیون بورس، کانالای دلالی دلار، نمایشگاهای ماشین و املاکیا میگن کار ایران بوده و دلار و... باید بره بالا.
            جنگها هم هم مجازی و تلگرامی شدن.

پول دیروز سمت دلار و طلا بود، امروز اومد بیرون، عجب مردم جوگیری داریم ما.
            از الان پیش بینی میکنیم تعطیلات آخر هفته اسرائیل حمله زمینی به غزه داره مردم اونطرف تعطیلات آخر هفته میرن جنگ و اینجا شمال، البته بچه های بورس هم از طریق فضای مجازی وارد جنگ میشن.
            چند وقت دیگه حقوقی خریدارو تکمیل میکنه و دوباره یه نوسان تپل از بورس می گیره.
            بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1710

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
              به نظر من علی رغم جذابیت قیمت خیلی از سهام ! اما حجم معاملات در لیدرهای بازار در گروه های خودرو ، پالایش ، بانکی ها خیلی پایین است و این نشان از این دارد که علی رغم اصلاح نسبتا سنگین چند ماهه، بازار هنوز آماده برگشت قوی نیست !
              امیدوارم همه دوستان و من الجمله خودم در ماه های آتی از این بازار سود خوبی ببریم . لیکن آنچه که پیداست وضعیت موجود و فعلی چندان امیدبخش نیست .
              تجربه ی من در مورد پستهایی که شما قبلا طی این چند سال فرستادید و این مطالب فعلیتون در مورد عدم برگشت و حجم کم و کلا منفی نوشتن هاتون بهم میگه بهترین نشونه برگشت رونده بازاره
              چه قله بازار باشه چه کف برای من مطالب شما اتمام حجته در جهت عکس بازار البته

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

متوسط قیمت یک مترمربع واحد مسکونی (شامل آپارتمان و ویلا) در تمام مناطق آمریکا از حدود 760 دلار در سال 2000 به حدود 1800 دلار در سال 2022 رسیده است. بر این اساس متوسط قیمت دلاری املاک در تمام آمریکا در طول 22 سال منتهی به سال 2022 حدودا 2.4 برابر شده است.

البته اختلاف قیمت در ایالات های مختلف زیاد است.به عنوان نمونه متوسط قیمت یک متر آپارتمان در نیویورک حدود 13600، در کالیفرنیا حدود 7500،در فلوریدا حدود 4600 دلار است.
                آخرین ویرایش توسط zess؛ 2023/10/29, 18:13.

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  به نظر من علی رغم جذابیت قیمت خیلی از سهام ! اما حجم معاملات در لیدرهای بازار در گروه های خودرو ، پالایش ، بانکی ها خیلی پایین است و این نشان از این دارد که علی رغم اصلاح نسبتا سنگین چند ماهه، بازار هنوز آماده برگشت قوی نیست !
                  امیدوارم همه دوستان و من الجمله خودم در ماه های آتی از این بازار سود خوبی ببریم . لیکن آنچه که پیداست وضعیت موجود و فعلی چندان امیدبخش نیست .
                  درود بر شما

عرض شود خدمت جناب رادین که این حجم خیلی داستان دارد گرچه به عنوان یکی از مهمترین تایید های معاملاتی هست اما باز بتنهایی کافی نیست و تایید مطلق نداریم و همیشه باید چند تایید معاملاتی برای یک پوزیشن داشته باشیم
                  در این نکته که فرمودید میتوان گفت شما درست گفتید انهم به احتمال زیاد یعنی 70درصد!!! اما خب این 30درصد نیز مهم هست چون روندهای زیادی در صعودها بنده دیدم و داشتیم که با همین کاهش حجم معاملات روند به ادامه صعود رفته است
                  الان ما 70درصد احتمال داریم که اگر حجم معاملات زیاد نشود مجددا روند منفی شود و 30درصد نیز احتمال داریم به ادامه صعود برویم مسئله ای که به این 30درصد کمک میکند و من امیدم به انها هست یکی واگراییهای مثبتی که داریم دوم اصلاح زیادی که انجام شده و ارزندگی بازار با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و نهایتا فصل مجامع

برگشت اگر کنیم و اتفاقهای فورس ماژور نیفتد شاید حدود 5تا حداکثر 10درصد دیگه منفی بازار باشد انهم نه رو همه نمادها چون نمادهای زیادی داریم که در دوماه گذشته حمایتهای خوبی تشکیل دادند و همچنان بالاتر از این حمایتها هستند

حجم خیلی داستانها دارد و من حاضر نیستم روش زیاد صحبت کنم اطلاعات بدهم که بیفتد دست حقوقیها و افراد جو ساز 5سال قبل کمتر کسی از حجم میدانست کل تعاریف حجم را من انجام دادم و در فضای مجازی قرار گرفت همین الان نیز هنوز اکثرا نمیدانند که تعریف کاملش فقط میگن چون حجم بالا خورد عالیه در حالیکه هر حجمی خوب نیست برخی حجمهای بالا سمی هست و فرصت فروش و یا برخی حجمهای کم فرصت خرید

این مطلب بیشتر برای این عرض کردم که مطلق فرض نکنی حجم را!!!!!! مثال اگر روند نزولی شده باشد حجم بالا در مثبت با هر مقدار نیز باز به شکست خریداران می انجامد و نهایتا روند به ادامه مسیر میرود البته همین حجمها در روندهای نزولی یا صعودی باز محاسبات خاص رو نمودار دارد که میشه با بررسی حجمهای پس از ان تا حد زیادی متوجه شد که روند در چه موقعیتی است............
                  آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/10/29, 20:47.

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3750

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                    درود بر شما

عرض شود خدمت جناب رادین که این حجم خیلی داستان دارد گرچه به عنوان یکی از مهمترین تایید های معاملاتی هست اما باز بتنهایی کافی نیست و تایید مطلق نداریم و همیشه باید چند تایید معاملاتی برای یک پوزیشن داشته باشیم
                    در این نکته که فرمودید میتوان گفت شما درست گفتید انهم به احتمال زیاد یعنی 70درصد!!! اما خب این 30درصد نیز مهم هست چون روندهای زیادی در صعودها بنده دیدم و داشتیم که با همین کاهش حجم معاملات روند به ادامه صعود رفته است
                    الان ما 70درصد احتمال داریم که اگر حجم معاملات زیاد نشود مجددا روند منفی شود و 30درصد نیز احتمال داریم به ادامه صعود برویم مسئله ای که به این 30درصد کمک میکند و من امیدم به انها هست یکی واگراییهای مثبتی که داریم دوم اصلاح زیادی که انجام شده و ارزندگی بازار با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و نهایتا فصل مجامع

برگشت اگر کنیم و اتفاقهای فورس ماژور نیفتد شاید حدود 5تا حداکثر 10درصد دیگه منفی بازار باشد انهم نه رو همه نمادها چون نمادهای زیادی داریم که در دوماه گذشته حمایتهای خوبی تشکیل دادند و همچنان بالاتر از این حمایتها هستند

حجم خیلی داستانها دارد و من حاضر نیستم روش زیاد صحبت کنم اطلاعات بدهم که بیفتد دست حقوقیها و افراد جو ساز 5سال قبل کمتر کسی از حجم میدانست کل تعاریف حجم را من انجام دادم و در فضای مجازی قرار گرفت همین الان نیز هنوز اکثرا نمیدانند که تعریف کاملش فقط میگن چون حجم بالا خورد عالیه در حالیکه هر حجمی خوب نیست برخی حجمهای بالا سمی هست و فرصت فروش و یا برخی حجمهای کم فرصت خرید

این مطلب بیشتر برای این عرض کردم که مطلق فرض نکنی حجم را!!!!!! مثال اگر روند نزولی شده باشد حجم بالا در مثبت با هر مقدار نیز باز به شکست خریداران می انجامد و نهایتا روند به ادامه مسیر میرود البته همین حجمها در روندهای نزولی یا صعودی باز محاسبات خاص رو نمودار دارد که میشه با بررسی حجمهای پس از ان تا حد زیادی متوجه شد که روند در چه موقعیتی است............
                    درود و عرض ادب ..الان یه سوالی برام پیش اومد که روند حجم رو میسازه یا برعکس ؟؟؟شاید هم اساسا سوال غلطی باشه ..ولی اگر دوست داشته باشید ممنون میشم نظرتون رو بدونم

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      درود و عرض ادب ..الان یه سوالی برام پیش اومد که روند حجم رو میسازه یا برعکس ؟؟؟شاید هم اساسا سوال غلطی باشه ..ولی اگر دوست داشته باشید ممنون میشم نظرتون رو بدونم
                      درود بر شما

سوال خیلی خوبیه....در روندهای سالم و بدون دستکاری حجم روند را میسازد اما باید بشکل تکرار شونده باشد مثال در روندهای نزولی حجم بالا در منفی هر بار باعث شکست حجم شود و در مثبتها حجم کاهش یابد و در روندهای صعودی باید حجم بالا در مثبت انجام شود و در منفیها حجم کاهش یابد...خیلی خاطرت رو میخواستم امید خان فداتم
                      آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/10/29, 21:09.

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4923

خبر مثبت برای بورس/ اطلاعیه مهم سازمان بورس ابلاغ شد
                        اطلاعیه مهم سازمان بورس برای بازار سرمایه ابلاغ شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اطلاعیه مهم سازمان بورس ابلاغ شد و افزایش ضریب ارزش تضمین دارایی‌های بورسی از ۶۰ درصد به ۶۵ درصد به کارگزاران ابلاغ شد.

این خبر مثبتی برای بازار سرمایه است زیرا قدرت خرید سهامداران را بیشتر می‌کند.

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3750

درود بر شما

سوال خیلی خوبیه....در روندهای سالم و بدون دستکاری حجم روند را میسازد اما باید بشکل تکرار شونده باشد مثال در روندهای نزولی حجم بالا در منفی هر بار باعث شکست حجم شود و در مثبتها حجم کاهش یابد و در روندهای صعودی باید حجم بالا در مثبت انجام شود و در منفیها حجم کاهش یابد...خیلی خاطرت رو میخواستم امید خان فداتم
                          ارادتمندیم..ممنونم که قابل دونستید....

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4923

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                            اطلاعیه مهم سازمان بورس برای بازار سرمایه ابلاغ شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اطلاعیه مهم سازمان بورس ابلاغ شد و افزایش ضریب ارزش تضمین دارایی‌های بورسی از ۶۰ درصد به ۶۵ درصد به کارگزاران ابلاغ شد.

این خبر مثبتی برای بازار سرمایه است زیرا قدرت خرید سهامداران را بیشتر می‌کند.
                            فقط ما یادمان نیست کی 50 درصد شد 60 درصد که الان دارند میکنند65 درصد به گمانم دروغ باشد

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4718

درود بر شما

درود بر شما
                              مورد بسیار مهمی را اشاره فرمودید . قطعا حجم پایین معاملات دو گونه میشه ازش برداشت نمود . حجم اندک معاملات : 1- اگر اوضاع و شرایط سیاسی و اقتصادی عادی باشد و پس از اصلاح نسبتا سنگین بازار ، حجم معاملات کم شود این می تواند یک آلارم برای برگشت بازار باشد .
                              2- اما اگر پس از اصلاح نسبتا سنگین ، اوضاع سیاسی و اقتصادی کماکان نامعین و بی ثبات باشد ممکن است داستان به گونه دیگری رقم بخورد .
                              امیدوارم بازار برگردد و همه دوستان سود چندصد درصدی ببرند . بدون شک اظهار نظر اینجا خدای نکرده برای خوشحالی از زیان دیگران نیست . قطعا همه ما اینجا جمع شدیم از نظرات همدیگر آگاه شویم هر چند متفاوت باشند . برداشتها در مورد مسایل مختلف می تواند کاملا متفاوت است .

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                                تجربه ی من در مورد پستهایی که شما قبلا طی این چند سال فرستادید و این مطالب فعلیتون در مورد عدم برگشت و حجم کم و کلا منفی نوشتن هاتون بهم میگه بهترین نشونه برگشت رونده بازاره
                                چه قله بازار باشه چه کف برای من مطالب شما اتمام حجته در جهت عکس بازار البته
                                درود بر شما
                                خوشحال هستم که تونستم کمکی کنم ./.:biggrinsmiley.:/
                                یک دوست دیگری هم بود همینگونه می اندیشید ! حدودا یکماه قبل بود همین سخن شما را فرمودند و از همون موقع بازار 15 تا 20 درصد پایین تر اومده است .
                                قلبا امیدوارم بازار از همین امروز برگردد و انشالله همه سهامداران و من الجمله شما سود چند صد درصدی ببرید .
                                بدون شک نظر من هم مثل خیلی دیگر از دوستان مبرا از خطا نیست و احتمال خطا همیشه است . و اگر نظری اینجا اعلام می شود مبنی بر برداشت هر فرد از اوضاع سیاسی و اقتصادی و بین المللی است .
                                من کماکان نظرم همین است تا تکلیف جنگ معلوم نشود بازار بالایی خاصی نخواهد داشت . اینکه تکلیف جنگ چی می شود به احتمال زیاد خود اسراییل و آمریکا و حزب الله و ... نمی دانند چی پیش می آید . پس در شرایط نامشخص کنونی ریسک بازار برطرف نشده است که بازار علی رغم اصلاح سنگین بخواهد برگردد . من معتقدم حتی خرید به قصد نوسان گیری هم مترادف با پذیرش ریسک نامعمول خواهد بود .
                                آرزو دارم که شما و همه سهامداران سود بسیار خوبی ببرید .
                                ممکنه بعضی از دوستان بگویند خوب شما که نقد شدید و سهامدار نیستید چرا می نویسید .باید عرض کنم درسته من سرمایه ام را به بازار دیگری منتقل کردم لیکن معنایش این نیست که از بازار برای همیشه خداحافظی کنیم . روزی که سایه جنگ در منطقه دور شود و ثبات نسبی برقرار شود داستان متفاوت خواهد بود .

نظر

در حال کار...
                                X