جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Postشاخص 2800000 تا 3000000 تا پایان سال براحتی در دسترس است.
یادتون باشه من اولین شخصی ام که اینجا تارگت3میلیونی را تا حداکثر 5-6ماه آینده پیش بینی می کند.
دوباره بعدا نیان اینجا ما_ما کنند،که ما گفتیم چنان است و ما گفتیم بهمان است...
هیچکس من جمله آقای کروکودیل تو این سایت، اعتقادی به شاخص 3میلیونی تا اسفند1402 و نهایت تا اردیبهشت 1403 ندارند.بلکه حواله می دهند به 2سال و 3سال دیگه.صحبت از 4سال دوم ریاست جمهوری می کنند.افق 1408 را تبلیغ می کنند.یکی نیست بگه آخه با این تورم،رشد بورس را به 3تا6سال دیگه حواله دادن چه مفهومی دارد؟
ی استادی هم تو اینستا هست که دوره هاشو تخفیف میذاره،بخرن.پیش بینی کرده که تازه تا یکسال دیگه می رسیم به 2500000 واحد قبلی،و رشد بورس از 2سال دیگه شروع میشه.اینها واقعا کارشناس بورسی اند یا ضد بورس؟!
هنوز زوده بتونی ایرادی از ما بگیری:D
تمام این گفته ها الان داره مرور میشه
ما گفته بودیم ارزش معاملات بره بالای ۶ و ۷ میشه خوب سود کرد..
گفته بودیم شاخص به سمت ۳ در حرکته...
و پایان سال بعد هم ۳.۵ و۴
این چند روز رسانه ها و حقیقی ها و حقوقی ها زور زدن که اعلام کنن:
ارزش معاملات مقاومتشو رد کرده و بازی شروع شده...:D
میگه من اولین کسیم که گفتم شاخص ۳ میلیون!
خوب ما ک شهریور گفتیم ب سمت ۳ در حرکته....
حالا ۳ سقف سقفه برا امسال:D ولی اخر سال اینده رو بنده گفتم سقفش ۴
یعنی ۳ برا امسال یکم زوده مگر دلار ۶۰ رو بزنه دوباره تا پایان سالآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2023/12/03, 15:50.///
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postپس بعیده مثبت بشه
نمیخاستم دیگه پست بزارم ولی برای تو یکی لازم بود.
خیلی زوده بدونی چی به چیه پسر جون.
واگرنه کلیت سهام های هم وزن خبری نبود .
کلا شخصیت نچسبی داری
میدونی چرا
چون شیپورچی هستی .دقیقا موقع فروش میای بدگویی از بازار و سهام ها .وقتی هم ک سهم میخری بلند گو دستت میگیری .
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postپس بعیده مثبت بشه
نمیخاستم دیگه پست بزارم ولی برای تو یکی لازم بود.
خیلی زوده بدونی چی به چیه پسر جون.
بابا دیگه 1 میلیارد سرمایه چیه ک انقدر ادعا داری .
نظر
-
البته این مسیولانی ما داریم اینقدر بی عرزن ک بازم همه چی ب دلار بستگی داره برای سال بعد
.و شاید سقف ۴ میلیونی هم برای سال بعد رد بشه:D بستگی داره دلار زیر ۷۰ بمونه یا رد کنه
اگه دلار ۷۵رو رد کنه...۴ میلیون هم کمه برای شاخص بورس
ولی چیزی ک برای من مسلمه اینه ک مملکت بی صاحاب تر از اون چیزیه فکر کنید..
اگر ۹۰ درصد ملت هم در فقر مطلق برن و قدرت حمله ای هم ب دلار وجود نداشته باشه...
بازم در این کشور ممکنه بشنوی
دلار ۵۰ تومنی ۱۵ ماه دیگه شد ۱۰۰
چون اینا بی عرزن...وبی کفایت...///
نظر
-
تجدید ارزیابی هلدینگها
وضعیت بازار
بازار در این چند ماه متاثر از دست درازی دولت به جیب شرکتها (جریمه 26 همتی بانکها و نرخ خوراک و بحث حذف معافیت های مالیاتی و...) و رقابت با نرخ بهره بالا ، به قهقرا رفته بود.
ارزش معاملات سهمای کوچک و متوسط و زیانده از ارزش معاملات شرکتهای بزرگ بازار هم پیشی گرفته بود.
چرا که ...
اولا با نرخ بالای بهره ، بخش عمده پول فعالان بازار سمت صندوق های فیکس رفته بود و ارزش معاملات بازار کاهش یافته بود .
دوما با این ارزش معاملات 3-4 همتی و دست درازی دولت به جیب شرکتهای سودآور ، ترجیح فعالان این بود سراغ سهمایی بروند که مداخله دولت در آنها کمتر است و با این نقدینگی براحتی بتوان اون سهم رو با شناوری کم، پروژه کرد.
برنامه دولت و سازمان برای افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها در هلدینگ ها و بانکها و شرکتهای مختلف
جذابیت این شرکتها را افزایش میده و دیگه نگاهها صرف به سود و پی برایی نخواهد بود.
مثلا
در فولادیها قبلا ذوب آهن تجدید می داد ولی الان ...
فولاد مبارکه حدود 40 همت سرمایه گذاری بلندمدت کرده که ارزش روز این سرمایه گذاریها بالغ بر 150 همت است
و میتونه از طبقه زمین و سرمایه گذاری های بلند مدت و 30 همت از سود انباشته افزایش سرمایه بده
یا در کنار تجدید ارزیابی سیمانیها ، هلدینگ های سیمانی هم از محل سرمایه گذاری های بلندمدت افسر میدن
سفارس 3700 تومانی با سود برآوردی 700 تومان
با سرمایه 562.5 میلیارد تومان ،میتونه تا 27 همت(4800 درصد) از محل مازاد تجدید ارزیابی سرمایه گذاریها ی بلندمدت افسر بده (بعد افزایش سرمایه 14 تومان سود با قیمت تئوریک 75 تومان)
یا سیتا 1700 تومانی با سود برآوردی 345 تومان
میتونه بیش از 2200 درصد افزایش سرمایه بده
و گروه بانکی و...
بمرور بازار پر میشه از ده ها شرکت پنی استاک سیمانی-تجهیزاتی-بانکی-هلدینگی-فولادی و...
که بخش زیادی از اینها شرکتهای سودده هستند .
اونموقع شرکتهای زیانده که تنها برگ برنده شون همین تجدید ارزیابی برای خروج از ماده 141 بود ،رقابتشون با سهمای پنی استاک سودده سخت خواهد شد.
توجهات به شرکتهای تجدیدی سودده که قیمت تئوریک اینها نزدیک ارزش اسمی است بیشتر میشه و دولتی که بیش از 150 همت از جیب صنایع بورسی دزدیده، با کوچکترین هزینه ای میتونه این بازار رو سرپا نگه داره
کاظم نادرعلی
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
نظر
-
در اصل توسط شاهان پست شده است View Postاگر منظور شما از اون مثبت 30 تا سهم بزرگه بحث فرق میکنه
واگرنه کلیت سهام های هم وزن خبری نبود .
کلا شخصیت نچسبی داری
میدونی چرا
چون شیپورچی هستی .دقیقا موقع فروش میای بدگویی از بازار و سهام ها .وقتی هم ک سهم میخری بلند گو دستت میگیری .
اهرمی ها ها همه آستانه بالا شاخص ۳۰ هزار مثبت
عرض کردم ما برای اثبات قبلا پرتفوی گذاشتیم تو امروز چه کردید
لطفا برای اثبات شما هم محبت کنید.
ما که ادعایی نداریم ولی شما برای شفافیت بزار .
اینکه تو بی عرضه ای سهامت مثبت نیس پس نگو بازار منفیه
اون نادری هم هر روز این جا پلاس بود امروز چرا نیس بیاد خرید سایپای ۲۰۵ تومنی رو بزاره
اینکه من شارلاتانم شیپوری ام برای کسی نون آب نمیشه و دقیق از روز ورودبنده شاهد خروج پول از صندوق ثابت و...هستیم.
به جای کل کل با من بشین یاد بگیر دو قرون سود کن نه اینکه بیای اینجا ناله کنی افسوس بخوری چرا خگستر ۶۰۰ تومنی رو نفروختی.
Dex توام در نرو .انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
بعد از رکود مطلق ۶ ماهه بورس این روزها حجم معاملات که رفته بالای ۵، ۶ هزار از مثبت بودن شاخص وسهم ها هم برای عبور از این رکود مهمتر و حیاتی تر هست.
امروز بازار عالی بود ابتدا منفی و پیاده کردن خسته ها و بعد رنج های مثبت با حجم بالا. منفی های اول وقت که منجر به افزایش حجم معاملات میشه برای بزار فعلی حکم محرک داره که میتونه کمک بکنه به تغییر روند
نظر
-
پاسخ : تجدید ارزیابی هلدینگها
در اصل توسط Dexterous پست شده است View Postوضعیت بازار
بازار در این چند ماه متاثر از دست درازی دولت به جیب شرکتها (جریمه 26 همتی بانکها و نرخ خوراک و بحث حذف معافیت های مالیاتی و...) و رقابت با نرخ بهره بالا ، به قهقرا رفته بود.
ارزش معاملات سهمای کوچک و متوسط و زیانده از ارزش معاملات شرکتهای بزرگ بازار هم پیشی گرفته بود.
چرا که ...
اولا با نرخ بالای بهره ، بخش عمده پول فعالان بازار سمت صندوق های فیکس رفته بود و ارزش معاملات بازار کاهش یافته بود .
دوما با این ارزش معاملات 3-4 همتی و دست درازی دولت به جیب شرکتهای سودآور ، ترجیح فعالان این بود سراغ سهمایی بروند که مداخله دولت در آنها کمتر است و با این نقدینگی براحتی بتوان اون سهم رو با شناوری کم، پروژه کرد.
برنامه دولت و سازمان برای افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها در هلدینگ ها و بانکها و شرکتهای مختلف
جذابیت این شرکتها را افزایش میده و دیگه نگاهها صرف به سود و پی برایی نخواهد بود.
مثلا
در فولادیها قبلا ذوب آهن تجدید می داد ولی الان ...
فولاد مبارکه حدود 40 همت سرمایه گذاری بلندمدت کرده که ارزش روز این سرمایه گذاریها بالغ بر 150 همت است
و میتونه از طبقه زمین و سرمایه گذاری های بلند مدت و 30 همت از سود انباشته افزایش سرمایه بده
یا در کنار تجدید ارزیابی سیمانیها ، هلدینگ های سیمانی هم از محل سرمایه گذاری های بلندمدت افسر میدن
سفارس 3700 تومانی با سود برآوردی 700 تومان
با سرمایه 562.5 میلیارد تومان ،میتونه تا 27 همت(4800 درصد) از محل مازاد تجدید ارزیابی سرمایه گذاریها ی بلندمدت افسر بده (بعد افزایش سرمایه 14 تومان سود با قیمت تئوریک 75 تومان)
یا سیتا 1700 تومانی با سود برآوردی 345 تومان
میتونه بیش از 2200 درصد افزایش سرمایه بده
و گروه بانکی و...
بمرور بازار پر میشه از ده ها شرکت پنی استاک سیمانی-تجهیزاتی-بانکی-هلدینگی-فولادی و...
که بخش زیادی از اینها شرکتهای سودده هستند .
اونموقع شرکتهای زیانده که تنها برگ برنده شون همین تجدید ارزیابی برای خروج از ماده 141 بود ،رقابتشون با سهمای پنی استاک سودده سخت خواهد شد.
توجهات به شرکتهای تجدیدی سودده که قیمت تئوریک اینها نزدیک ارزش اسمی است بیشتر میشه و دولتی که بیش از 150 همت از جیب صنایع بورسی دزدیده، با کوچکترین هزینه ای میتونه این بازار رو سرپا نگه داره
کاظم نادرعلی
خب خدا رو شکر این شاگرد بننده نیز دقیقا به نکاتی رسیده اند که از قبل اینجا بارها عرض شده بود خدمتتان حالا از ایشان دیگه باور کنید..نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
دوستان بازار را من برگرداندم که لیدرهای برگشت بازار با سهام بنیادی باشد وگرنه به علت فقر تحلیل قصد بدی داشتند که با سهام در پیت و لگنی برگردانند!!!!!! که انها را متقاعد کردم.....
حالا افرادی که بنده رو میشناسند میدانند دروغ نمیگم افرادی هم که نمیشناسند شاید برای انها مشروحش را یه زمان توضیح دادم که انها نیز قبول کنند....آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/12/03, 19:58.نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postبعضی از حقوقی های بزرگ در بازار میگن از مدیریت بالاتر بهشون گفتن سهام بفروشید و مانع رشد قیمت سهام در بازار بشید !!
حالا دلیل اینکه گفتن بفروشید واقعا چیه ؟ عدم رشد قیمت یا ایجاد حجم مناسب برای ورود حقیقی های درشت !؟؟
مشکل خاصی که دیده نشده امروز از عرضه بیش از حد
امروز نیز همانند دیروز خرج نقدینگی بالایی از صندوقهای سود ثابت را شاهد بودیم که به بازار تزریق شده احتمالا بجز اینها نقدینگی از خارج از بازار نیز امده باشد
حجم معاملات با ورود نقدینگی رکورد 6ماه گذشته خودش را شکسته!!
مقاومت مهم شاخص محدوده 2200تا 2250 هست که در مبحث خودم تحلیلش را چند روز قبل گذاشتم ببینیم با رسیدن به ان چه رفتاری خواهد داشت.....نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
نظر
-
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Postدوستان بازار را من برگرداندم که لیدرهای برگشت بازار با سهام بنیادی باشد وگرنه به علت فقر تحلیل قصد بدی داشتند که با سهام در پیت و لگنی برگردانند!!!!!! که انها را متقاعد کردم.....
حالا افرادی که بنده رو میشناسند میدانند دروغ نمیگم افرادی هم که نمیشناسند شاید برای انها مشروحش را یه زمان توضیح دادم که انها نیز قبول کنند....
ممنون میشم فازی که داری رو کمی برامون تشریح کنی
اثر جنس خالص و ناخالص و مواد شیمیایی هم نمیتونه باشه !!!
عجیب چیزیه
یه سوالم دارم
میشه بفرمایید چرا این چند ماه بازار رو برنگردوندین و الان به فکرش افتادین که برگردونین ؟؟؟!!!!!خب مرد حسابی چند ماه زودتر برمیگردوندی
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postرو که نیست سنگ پای قزوینه
اهرمی ها ها همه آستانه بالا شاخص ۳۰ هزار مثبت
عرض کردم ما برای اثبات قبلا پرتفوی گذاشتیم تو امروز چه کردید
لطفا برای اثبات شما هم محبت کنید.
ما که ادعایی نداریم ولی شما برای شفافیت بزار .
اینکه تو بی عرضه ای سهامت مثبت نیس پس نگو بازار منفیه
اون نادری هم هر روز این جا پلاس بود امروز چرا نیس بیاد خرید سایپای ۲۰۵ تومنی رو بزاره
اینکه من شارلاتانم شیپوری ام برای کسی نون آب نمیشه و دقیق از روز ورودبنده شاهد خروج پول از صندوق ثابت و...هستیم.
به جای کل کل با من بشین یاد بگیر دو قرون سود کن نه اینکه بیای اینجا ناله کنی افسوس بخوری چرا خگستر ۶۰۰ تومنی رو نفروختی.
Dex توام در نرو .
من وقت این بچه بازیا ک عکس بذارم و ... ندارم . ولی ته کارو بخون وقتی میگم یک سهم من برابری میکنه با کل پرتفوت
نظر
-
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Postدوستان بازار را من برگرداندم که لیدرهای برگشت بازار با سهام بنیادی باشد وگرنه به علت فقر تحلیل قصد بدی داشتند که با سهام در پیت و لگنی برگردانند!!!!!! که انها را متقاعد کردم.....
حالا افرادی که بنده رو میشناسند میدانند دروغ نمیگم افرادی هم که نمیشناسند شاید برای انها مشروحش را یه زمان توضیح دادم که انها نیز قبول کنند....
واوضاع ت وخیمه
یا وسط بیمارستان مسگر آبادکه واسه روانی هاس وایسادی گوشی دادن بهت داری پیام میدی یا یه بیمار خطرناکی که خاموش تو جامعه راه میری.انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
نظر