جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
از علامت برگشت بازار چه به صورت موقت چه به صورت پولبک این هست که در اخرین روز منفی ان که همه نا امید هستند یه چند تا ایدی که اتفاقا خودشان نیز تازه با ضرر فروختند!! میایند و میگن سریعتر بفروشید دیدی من درست گفته بودم!!!!!!!!!!
حافظه ها را قوی کنیم برای بخاطر سپردن اینا...........نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
در مورد زمان خريد در بورس ميشه گفت الان احتمالاً فرصت خريد خوبي هست ولي ممكنه فرصت خريد بهتر هم در پيش باشه! ولي هر زماني كه اقدام به خريد كنيد بايد حتماً و لزوماً يك انسان پاك باخته باشيد!آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Postاز علامت برگشت بازار چه به صورت موقت چه به صورت پولبک این هست که در اخرین روز منفی ان که همه نا امید هستند یه چند تا ایدی که اتفاقا خودشان نیز تازه با ضرر فروختند!! میایند و میگن سریعتر بفروشید دیدی من درست گفته بودم!!!!!!!!!!
حافظه ها را قوی کنیم برای بخاطر سپردن اینا...........
از گیر دادن به این و اون حاصل چه بوده برای من یا شما یا دیگری ؟ گیر اقتصادی و سیاسی بگیر تا هر انچه فکرشو بکنیم
کلا فضای مجازی برای ایرانی ها از اینجاش بگیر تا شبکه های اجتماعیش و ... نیاز به یک بازنگری در رفتارها دارد . شاید ایرانی ها فضای مجازی را با میدان جنگ اشتباه گرفتند و شاید عقده های انباشت را به دلائل مختلف در زندگی که عمده انها حاصل حکومتی است که برامون رقم زده ، در فضای مجازی به نحوی رفع و رجوع میکنیم . زورمون وقتی به جائی نمیرسه باید بپریم به همدیگه و این شده فرهنگ ایرانی جماعت در فضای مجازی
به جناب عالی منظورم نیست . به خود نگیرید . کلیت این موضوع حقیقت است
چرا نگر ها را تغئیر نمیدیم ؟ صاحب این کازینو بمیره که با حرف چند تا ایدی بخواد بالا پائین شود
والا حق با همون چند ایدی بود که از چند ماه قبل پیشنهاد فروش میدادند . خدا پدر مادرشون را بیامرزه یا سال های سال براشون نگهدارد
نظر
-
یه چیزی داریم به اسم ناظر
در نماد سمگا روزانه 1 یا 2 حقوقی ده ها میلیون فروش دارند و در رنج های پائین هم چنین کاری میکنند
دیروز دو حقوقی 67 میلیون
امروز یک حقوقی یه تنه بیش از 50 میلیون . اگر اینجا صاحب داشت که این حجم ها را باید یکجا بلوکی بفروشه . یا در روندهای مثبت قوی بفروشه نه در روندی جانگاه
روزهای قبل هم به همین منوال و کمتر
به نظر میاد از این مثبت الکی ها را امروز تجربه میکنیم . امیدوارم چنین نباشد
دیروز غروب یه بنده خدائی در زمینه این کازینو کمی درد دل داشت
خون گریه میکرد ... خون
میگفت اواخر 98 اومدم اینجا . دقیقا 4 سال قبل و شاخث حدود 450 هزار
پولی که اورده به میزان اپارتمان کوچک تک خوابه بوده با شاخص 450 هزار واحد
الان میگه با شاخص 2 میلیونی پولم رسیده به رهن کامل همون خونه . یعنی اپارتمانی که سال 98 و شاخص 450 هزاری را میتونسته بخره الان با شاخص 2 میلیونی فقط میتونه رهنش کنه
سپردن پول به دست گربه های گوشت دزد و ربات و الگوریتم ... عاقبت نتیجه اش شد این
منم نمیدونم به اینطور افراد بینوا چی بگم . دلداری بدم . سرزنش کنم ؟ فقط بیشتر اوقات و اعصاب خودم خرد میشه چون مشاهده درد دیگران برام عذاب اور است
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postاقا ... دوست عزیز ول کنید این دو تا ایدی و کی چی گفتن ها را . این سایت دیگه فرومی نیست که واردش نشی و اعصابت سرجاش باقی بمونه
از گیر دادن به این و اون حاصل چه بوده برای من یا شما یا دیگری ؟ گیر اقتصادی و سیاسی بگیر تا هر انچه فکرشو بکنیم
کلا فضای مجازی برای ایرانی ها از اینجاش بگیر تا شبکه های اجتماعیش و ... نیاز به یک بازنگری در رفتارها دارد . شاید ایرانی ها فضای مجازی را با میدان جنگ اشتباه گرفتند و شاید عقده های انباشت را به دلائل مختلف در زندگی که عمده انها حاصل حکومتی است که برامون رقم زده ، در فضای مجازی به نحوی رفع و رجوع میکنیم . زورمون وقتی به جائی نمیرسه باید بپریم به همدیگه و این شده فرهنگ ایرانی جماعت در فضای مجازی
چرا نگر ها را تغئیر نمیدیم ؟ صاحب این کازینو بمیره که با حرف چند تا ایدی بخواد بالا پائین شود
والا حق با همون چند ایدی بود که از چند ماه قبل پیشنهاد فروش میدادند . خدا پدر مادرشون را بیامرزه یا سال های سال براشون نگهداردآنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postفردا شاخص کل جعلی حدود ۷، ۸ هزار واحد مثبت میشه، احتمالا با چند تا شاخص ساز که سهم ها نتونن بلند بشن از کف چون هنوز زمانش نرسیده.
البته برای ریسک پذیرها زمان سپردن خونه و ماشین و همه چیزشان به بورس داره فرا میرسه یا به باد میدن یا چند برابرش میکنن /:.yead.:/
نظر
-
اگر جرات زدن حرف حق نداری، لا اقل برای کسی که حرف ناحق میزند دست نزن
در اصل توسط b4city پست شده است View Postاقا ... دوست عزیز ول کنید این دو تا ایدی و کی چی گفتن ها را .
حالا تو چرا انقدر کفری میشی؟
جز اینه که خودتم توو این دو سه سال یکی از ارکان تشدید رنج سهامدارا بودی و با اظهار نظرهای نا_به_جات اسباب گمراهی خلق الله بودی؟
توو همین دو سه سال سهمای زیادی از گروه های مختلف بودن که راهشون روجدا کردن و نون رسوندن،
و اگه نگم توو تک تکشون، دست کم توو خیلیاشون وقتی توو کف کف بودن رد پای مصیبت سرایی ها و لگدپرونیات به جنازه سهمها قبل رشد رو میشه دید!
به خود شما بوده که ملت میگفتن «مصیب» دیگه؟ اگه درست یادم باشه به خاطر اصرارت بر «مصیبت سرایی» بوده دیگه؟
به نظرم به جای اصرار به منبر رفتنات، بهتره یخده تمرین سکوت کنی (حالا اینکه وقتی که صرف حرف زدن میکردی رو، صرف بهبود شناختت از بازار بکنی تا از شدت مصیبتهات کم بشه یا نه به خودت ربط داره)
اینو به خاطر خصومت شخصیم باهات نمیگم، کما اینکه بارها شده از حرفای استثناءٔ به جات دفاع کنم.
اما
تا وقتی روش و منشت اینه که ادای کلانترا رو در بیاری
نقش گشت ارشاد رو بازی کنی
اما در واقع گشت گمراهی باشی
تا وقتی حرف نزنی الا حرف گمراه کننده، و دفاع نکنی الا از کسایی که اینجان فقط برا گمراهی،
چاره ای نیست جز یکی کردنت با همون دارو دسته
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postاگه میخواید بدونید متهم ردیف اول بازار دستوری کی هست اون منم. در تاپیک مسابقه شاخص کل دستور دادم که شاخص این هفته بشه ۲/۰۵۴ که دیروز دیدم ۸ هزارتا کم داره در پیام بالا دستور دادم علی رغم بازار ریزشی و خونین ۸ هزارتا اضافه بشه تا شاخص برسه به عدد ۲/۰۵۴ و امروز دقیقا به همین عدد رسوندیم /:.yead.:/
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postاقا ... دوست عزیز ول کنید این دو تا ایدی و کی چی گفتن ها را . این سایت دیگه فرومی نیست که واردش نشی و اعصابت سرجاش باقی بمونه
والا حق با همون چند ایدی بود که از چند ماه قبل پیشنهاد فروش میدادند . خدا پدر مادرشون را بیامرزه یا سال های سال براشون نگهدارد
یه چیزی هست بنام پیش زمینه که وقتی مطلبی بگی باید طرفت اون پیش زمینه را داشته باشد تا مطلب رو بگیرد وگرنه هر چی بگی انگار براش یاسین خوندی
برخی ایدیها بودند که واقعا نقد شدند و رفتند برخی دیگه هفته ای دوبار میگفتند نقد بشید فرداش میگفتند سهم خریدیم!!!!
شما که پیش زمینه اون داشتی باید نقد میشدی کما اینکه فریب یکی از اینا هم خوردی و فکر کرده بودی چیزی بارش هست طرف بعد که با سر رفتی پایین ولش کردی
اگر اون ذهنیت قبلی از بازار داری که سهام درپیت صعودی شوند و بخری فعلا چنین چیزی ممکن نیست همین الان نیز بفروش و برو
اون پیش زمینه ای که شما از بازار داری فعلا بازار در ان فاز نیست چند ماه قبل رو 190تومان مگه سیگنال فروش زنجان نمیدادی؟؟ این سهم 20درصد داده در یه بازار نزولی که خوب بوده البته نوسانگیرها دو تا 20درصد هم ازش گرفتند
یا شگستر که میگفتی نخرید که کلاهبرداریه هر که خریده هم در سو.د هست و هم نوسان 20درصدی داده
سهامی که انتخاب میکردی بدرد نمیخورده ،،، سیگنالهای فروشت هم رو بهترین سهامه بازاره مشخصه که چنین تفکر عتیقه ای باید نقد کند برود و بعد در صعود گله ای بازار همراه گله بیاد
نه شما نه من نه اون افراد سوادشان به صعود گروه انبوه سازی نرسید پیش زمینه ان هم نداشتیم اما همین ایدی دکستروز در کف معرفی کردند در همین بازار نزولی و در همین تالار و جلوی چشم همه ،،،نمادهای ان 100و دویست درصد مگه ندادند؟؟؟ دهها نماد برات میارم در همین بازار نزولی بالای صد درصد داده تاپیک چندتاش مثل بوعلی اینا اوردم بالا که......
نمیگم خودم خیلی دقیق درست گفتما؟ نخیر من خودم نیز ضرر کردم اما خب ممکنه یکی مثل من نیز پیدا شود که سهمش را دوست داشته باشد عاشق بازار همراه سود و زیانش باشد ... و نقد نکند دلیل نمیشه که شما نیز نقد نکنی......
از شما نیز بنده در عمرم حرف بدرد بخور ندیدم جز خزعبلات!!!آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/02/28, 19:25.نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
نظر
-
پاسخ : اگر جرات زدن حرف حق نداری، لا اقل برای کسی که حرف ناحق میزند دست نزن
در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
حالا تو چرا انقدر کفری میشی؟
باید تو مایه ها سنی خودم باشی
شاید من اشتباه میکنم . از چنین سنی بیشتر توقع دارم . هر چند طینت و رفتارها اونقدرا به سن هم مرتبط نیست
ایرانی ها را باید رفرش و بازنگری مجازی کرد . هر چند اگر رفتارهای مجازی ، همانی باشد که درون و طینت است و به قول معروف از کوزه همان برون تراود ... بعید است بشه براش فکر و چاره ای اندیشید . رفرش هم جواب نمیده
نظر
-
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
یه چیزی هست بنام پیش زمینه که وقتی مطلبی بگی باید طرفت اون پیش زمینه را داشته باشد تا مطلب رو بگیرد وگرنه هر چی بگی انگار براش یاسین خوندی
برخی ایدیها بودند که واقعا نقد شدند و رفتند برخی دیگه هفته ای دوبار میگفتند نقد بشید فرداش میگفتند سهم خریدیم!!!!
شما که پیش زمینه اون داشتی باید نقد میشدی کما اینکه فریب یکی از اینا هم خوردی و فکر کرده بودی چیزی بارش هست طرف بعد که با سر رفتی پایین ولش کردی
اگر اون ذهنیت قبلی از بازار داری که سهام درپیت صعودی شوند و بخری فعلا چنین چیزی ممکن نیست همین الان نیز بفروش و برو
اون پیش زمینه ای که شما از بازار داری فعلا بازار در ان فاز نیست چند ماه قبل رو 190تومان مگه سیگنال فروش زنجان نمیدادی؟؟ این سهم 20درصد داده در یه بازار نزولی که خوب بوده البته نوسانگیرها دو تا 20درصد هم ازش گرفتند
یا شگستر که میگفتی نخرید که کلاهبرداریه هر که خریده هم در سو.د هست و هم نوسان 20درصدی داده
سهامی که انتخاب میکردی بدرد نمیخورده ،،، سیگنالهای فروشت هم رو بهترین سهامه بازاره مشخصه که چنین تفکر عتیقه ای باید نقد کند برود و بعد در صعود گله ای بازار همراه گله بیاد
نمیگم خودم خیلی دقیق درست گفتما؟ نخیر من خودم نیز ضرر کردم اما نه انقدر که مثل جنابعالی وا داده باشم و نتوانسته باشم حداقل قسمتی از زیانم جبران کرده باشم یه مطلب دیگه هم ممکنه من گفته باشم یکی دیگه ان پیش زمینه نداشته بوده.....
نه شما نه من نه اون افراد سوادشان به صعود گروه انبوه سازی نرسید پیش زمینه ان هم نداشتیم اما همین ایدی دکستروز در کف معرفی کردند در همین بازار نزولی و در همین تالار و جلوی چشم همه ،،،نمادهای ان 100و دویست درصد مگه ندادند؟؟؟ دهها نماد برات میارم در همین بازار نزولی بالای صد درصد داده تاپیک چندتاش مثل بوعلی اینا اوردم بالا که......
از شما نیز بنده در عمرم حرف بدرد بخور ندیدم جز خزعبلات!!!
دوستانه میگم این دیدگاه خصمانه را رها کن . از تغئیر نگرش در فضای مجازی گفتم که میشه تعمیم داد به کلیت زندگی . برای ارامش خودت گفتم چرا نمیگیری ؟ دقیقا از این رفتارت با دیگران چه سودی بردی خداوکیلی جان هر کی دوست داری بگو . با خیلی ها همین رویه را داری
اخه من چه بدی به تو کردم که چند سال است تشنه خون منی ؟ چرا در این فضا عده ای اجازه نمیدن دیگران مطلبی داشته باشند
بایا این سایت حداکثر 10 تا ایدی به درد بخور دیگه داره که هر از گاهی یه چیزی بنویسه که سود و فایده ای داشته باشد یه مطلبی اقتصادی و علمی و اموزشی در اون نهفته باشه . اخریش منم . یکی یکی اینها را فراری بدید بعدش چی ؟ بعدش قصه خونه مادر بزرگه را باید دنبال کنی
به خاک پدرم قسم اگر در زندگی حقیقی هم چنین باشید اسیب می بینی . چون به یک رویه کلی تبدیل شده رفتار شما . شما بسیار بد رفتار و خصمانه و اهانت امیز هستید در کل . نمره رفتار شما از 20 زیر 5 است . نمیدونم چرا این حجم مشکل داری ؟ 10 بار هم باهات از در دوستی در اومدم . عمومی و خصوصی . چرا اینقدر شماها ....
اقا یه چیزی بنویسید یه نکته اخلاقی چیزی توش باشه . مدام اهانت و متلک و ... اخه چه سودی داره ؟
من ورود خروجم 95% موارد با نظر و تحلیل خودمه . فریب کسی را نمیخورم و این توانائی را هم دارم که هر سهمی را دل و روزده اش را بکشم بیرون . صدها بار اسم سهمی اومده 10 دقیقه بعد دل و روده اش را ریختم بیرون . حداقل این توانائی میتونه کمی کمکم کنه
زنجان را 230 خروج زدم . تاریخ کامنتهام هست . اگر 190 سیگنال فروش دادم و تونستی ثابت کنی حاضرم هر چی گفتی را عملی کنم
نتونستی ثابت کنی عذر خواهی کن از این رفتارت
شگستر مگه چه گلی به سر زده ؟ بله هنوزم معتقدم کلاهبرداری است . صبر کن زغوره حلوا سازی
سیگنال فروش رو کدام سهم خوب بازار دادم ؟
اخرین هنر من کم سواد این بود که عرضه اولیه ها را پیشنهاد عدم خرید دادم و به گزارش هاشون اشاره کردم
اجازه بدید این نوع مطالب بازم نشر پیدا کنه
دیگه کسی نمونده مطلبی به درد بخور اینجا داشته باشه
یه بهرام نامدار مونده و یه سراج که نمودار اینجا نشر میکنند
و حداکثر به تعداد انگشتان یک دست و انگشت اشاره و سبابه دست دیگر ، افرادی که مطلب به درد بخور بنویسند . منظورم از به درد بخور اینه که مطلبی جدید و تحلیلی و درست داشته باشه
اینا هم فراری شوند شما بمات و حوضت
موفق باشی
نظر
-
بازار همینه نحوه صحبت درسته بدت نیاد بحث پول و سرمایه هست نه چیز دیگه کاش یکی بود اینجا با اردنگی یاد من میداد بازار رو!!!!!!!!!! نمیخوام تعریف خودم کنم اما دیدم تعریف خودت کردی منم گفتم یکی از صحبتهام که شانسی درست بوده را بگم که کم نیارم در برابرت!!
بحث پیش زمینه را ادامه میدهم نمی خوام تعریف خودم کنم ابتدا هم گفتم که زیان کردم و میکنم و قرار نیست هیچگاه زیانم در بازار تکرار نشود
شبی که گزارش افزایش از تجدید ذوب امد همه میگفتند در گروهها که تا هزار تومان صعود میکند بعد 10درصد زیر قیمت اسمی 100تومان باز میشود!! حتی چند نفر بمن زنگ نیز زدند که بدبینانه سهم تا 800شارپی میرود تنها شخصی که در ایران گفت چنین چیزی ممکن نیست و صعودی در کار نیست بنده بودم 50سال دیگه ان پستی که شب گزارش ذوب قبل از دیدن رفتار بازار در تاپیکش گذاشتم به عقل اون افرادی که فکر میکنی مثل نیما و کاظم و اینا هم نمیرسد
اما ی لایک هم نشد چرا؟؟ چون پیش زمینه این فکر کسی نداشت که بگیرد و لایک کند اما بعد میبینی زیر یه پست جفنگ ده تا لایک میشود چون پیش زمینه ها یکی هست
من خودم هر جا میبینم یه تحلیل عالی شده اما در زمانی که ان مطلب گفته شده من نگرفته بودم و پیش زمینه ان نداشته ام میروم مطالعه میکنم تا خودم را و اطلاعاتم از بورس را به ان مطلب برسانم برای موفقیت در خواندن تحلیلهای بعدی
این مسائل نیز چیزی نیست که با وب گردی و خواندن حرف این و ان بدون تکنیک و نمودار و....بتونی بهش برسی چند روز دیگه ایام عیده و فرصت بیکاری و....پیشنهاد میدهم بهت برو کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی تهیه کن برای شروع کار حداقل دوبار بخون بعد برو سراغ سایر علوم بازار و .........خودم نیز همین قصد رو دارم و دارم اموزش میبینم ......آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/02/28, 20:33.نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
نظر
نظر