جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3750

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط farzadi پست شده است View Post
    با سلام و وقت بخیر خدمت همگی همرزمان بورسی...بورس ایران: میدان رزم و جنگ و جهاد و مجاهدت و خلاصه همه چی تموم شده /.:blushsmiley:./
    داستان من و کساپا: از سال 83 با وسطش 9-8 سال مرخصی تو بورس همیشه فعال بودم...اردیبهشت 99 بالاجبار 3 میلیارد تومن، بغیر از سرمایه خودم، بهم دستور داده شد سهام بخرم :) من هم شروع کردم به گشتن و تو یه کانال بورسی خیلی رو کساپا تاکید میکرد و نمیدونم چرا حرف این کانال بورسی رو باور کردم با اینکه چارت نشون میداد همون موقع هم از 100 تومن اومد بود من 1 میلیارد از 3 میلیارد رو کساپا خریدم میانگین 2736 تومن و 2 تا 1 میلیارد شتوکا و پخش (سهام مورد علاقه بهرام خان) هم خریدم...بعدش تو سقف نفروختم و سقوط خفن کساپا - شتوکا و پخش که بالا میرفتن اونها رو میفروختم و کساپا اینقدر اضافه کردم تا میانگین اومد رو 1700 و افزایش سرمایه اول و فعلی نگه داشتم...قبلا مجمع تمام سهام در به داغون میرفتم میشد بازیگرها رو پیدا کرد و اگر میشناختن میگفتن چه برنامه ای برا سهم دارن..فقط کساپا رو تا الان بازیگراشو پیدا نکردم :) :( خلاصه نتیجه اخلاقی داستان من و کساپا: بقول ما اصفهانی ها: پوولی بی زِبوونا، دَسسی آدِمی زِبوون داار نبایِد داد...من یکبار کم عقلی کردم رو حرف کانال بورسی خریدم و زد و گرفت ولی شما همیشه با همون چارت و بنیادی و تحقیقات حسابی قبل خرید پیش برید...ایام بکام
    درود....نوش جان ..میدونید ...تقریبا بیشتر بورسی ها همچی سهامی به تورشون خورده ...یا یه دوره ای سهامدارش بودن و تو سبد داشتن ..یا بهشون پیشنهاد شده ...
    ولی مساله اینه که خیلی سخت بشه رو همچی سهامی دوام اورد و جرات خرید حجم پیدا کرد ...چون حتی نمیشه رو صحبت های خود بازیگر هم حساب کرد ..چون طبعا برنامه و تارگتش رو حتی اگر باهات درمیان بذاره ..بازهم برات غیر قابل باور هست ..نمیدونید تا کجا باید و میشه باهاش همراهی کنی ..کی خارج بشی ...با صددرصد سود..دویست درصد ..سیصد درصد ..تا کجا ؟؟
    همچی فرصت هایی ..شانس بالامیخواد ..یه سرمایه بیکار میخواد...ریسک پذیری بالاتر از حد عادی میخواد و بالاتر از همه یه تسلط فوق العاده روی روحیه میخواد..اگه ادم مجموع اینارو داشته باشه و با یه مقدار مهارت و دانش بورسی و شناخت بازار و سهام ترکیب بشه ..احتمال خیلی زیادی داره تو باقی سهام هم بشه بازدهی های بالاتر از متوسط بازار گرفت...

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3750

حالا نمیدونم امار یا تحقیقاتی هست که بگه اکثریت افراد تا چه حدی از سود یا ضررحاضرند در سهمی صبر کنند ...

نظر

• farzadi
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 134

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        درود....نوش جان ..میدونید ...تقریبا بیشتر بورسی ها همچی سهامی به تورشون خورده ...یا یه دوره ای سهامدارش بودن و تو سبد داشتن ..یا بهشون پیشنهاد شده ...
        ولی مساله اینه که خیلی سخت بشه رو همچی سهامی دوام اورد و جرات خرید حجم پیدا کرد ...چون حتی نمیشه رو صحبت های خود بازیگر هم حساب کرد ..چون طبعا برنامه و تارگتش رو حتی اگر باهات درمیان بذاره ..بازهم برات غیر قابل باور هست ..نمیدونید تا کجا باید و میشه باهاش همراهی کنی ..کی خارج بشی ...با صددرصد سود..دویست درصد ..سیصد درصد ..تا کجا ؟؟
        همچی فرصت هایی ..شانس بالامیخواد ..یه سرمایه بیکار میخواد...ریسک پذیری بالاتر از حد عادی میخواد و بالاتر از همه یه تسلط فوق العاده روی روحیه میخواد..اگه ادم مجموع اینارو داشته باشه و با یه مقدار مهارت و دانش بورسی و شناخت بازار و سهام ترکیب بشه ..احتمال خیلی زیادی داره تو باقی سهام هم بشه بازدهی های بالاتر از متوسط بازار گرفت...
        سلام مجدد و ارادت
        سهام در به داغون که مجامع میرفتم مثلا تپولا رو پیدا کردم میانگین 130 تومن خریدم و بعدا جناب ABAD همراه شدن (فکر کنم بالای 4000 تومن فروختن) و در مجمع چند نفر حقیقی که 50% شرکت رو داشتن ملاقات کردم که بنظرم آدمهای قابل اعتمادی بودن و برنامه طولانی مدت و قیمتهای بالا مدنظرشون بود...من 60% بالای 4000 فروختم و هنوز 40% رو دارم ببینیم رالی بعدی تا کجا میره...بازدهی بالا میشه گرفت اگر مثل جناب ABAD تلفیقی از خصوصیات پاراگراف آخر رو شما ذکر کردید، داشته باشیم و بکار ببندیم...من اینقدر کراس ایچی بالای ابر تایم فریم ماهانه در چارتها پیدا کردم و با اینکه intuition یا guts :) بهم میگفته بخودت اعتماد کن بخر ولی نخریدم حتی با رعایت درصد سرمایه در پرتفو...بعدش میشینم مثل کروی تماشا میکنم و میگم ببین چه کرد و تو نخریدی :( انشالله همگی همرزمان موفق و سلامت باشند و از قبل عذرخواهی میکنم اگر حالت چت شد...یا حق<:-p @};-

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3750

البته ...نمیدونم تا چه حد علمی ..ممکن یا موثر باشه ...و حتما بستگی به سرمایه ...محل تامین سرمایه و یه مقداری روحیات فرد هم داشته باشه ..آدم درصدی از سرمایه رو به این تیپ سهم ها که تو گروه ها وکانال ها یا صحبت ها ..حرفشون به میان میاد اختصاص بده ..و بگیره بندازه تو پورتفو ...حتی برا اینکه ..درجا زدن یا احیانا منفی شدنش هم به ادم استرس وارد نکنه و سندرم دست بی قرار رو فعال نکنه ..بتونه تو یه کارگزاری دیگه کد بگیره و بزاره اونجا باشه یا به اسم‌ یکی دیگه از اعضای خانواده بگیره که پورتفو جلو چشمش نباشه ..

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

سطح 2.200.000 حفظ می شود؟

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

هر وقن حرف از فشار به مسولین پیش میاد که چرا دارند عامدانه بازار رو در جهت ریزش با انواع ترفند ها هدایت میکنند یکهو عده ای پیدا میشوند و صحبت از دانش بورسی ارتباطات با افراد خردمند و داشتن تحلیل های عالی بنیادی یا تکنیکال به زبان میاورند و به کاربران این فروم همان جفنگیات مسولین رو القا میکنند که چون شما بیسواد هستید سهامتون رو ما دلسوزانه هر روز منفی میکنیم

بله مزدوران ما کاربران گوشامون دراز نیست

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

الا همین الان پول وارد برخی سهم های پرتفوم شد یکهو

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4097

ثشرق مورد بحث دیروز بازم به ظن دستکاری بسته شد
                  این چه بورسی است که توش دستکاری میشه و بهش اعتراف هم میشه ؟
                  الان فرض کنیم یه سرمایه گزار خارجی قصد سرمایه گزاری داشته باشه . همین اعتراف به دستکاری باعث نمیشه فرار کنه ؟ بازار سرمایه و دستکاری؟ کدام بورس سالمی در جهان توش دستکاری صورت میگیره ؟

اخه دست کاری در بالا بردن و سفته بازی فقط نیست
                  در نزول و ریزش زورکی هم دستکاری داریم و اتفاقا بیشتر هم داریم

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1097

حمایت 2200 شاخص کل در حال شکسته شدن است بدون شک یک اصلاح کوتاه مدت دیگر در پیش است

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1198

اینکه برای نمایش انتخاباتی صحبت از دلار 47 .48میکنن .الهی شکر حتی نمایشی هم قشنگه .
                      ولی به خاطر دو سه هزار پایین تر سهما رو که رنج منفی نمیزنن.
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• MOSTAFAVI
                        ستاره‌دار(1)
                        • Jun 2012
                        • 5633

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8632

تعداد کاربران حاضر 6 و 90 میهمان

دیگه دل و دماغی نمانده
                          دو ماه دیگر سال برای بورس به اتمام میرسد. (عملکرد منفی)
                          مرداد 99 تاکنون میکند سه سال و نیم رکود مطلق و خروج سرمایه.

نوسان سهام در حد 10-15%
                          با این تفاسیر بورس از تورم بشدت عقب است.

سهام به طور متوسط از فروردین امسال حدود 65% افت داشتند.

بازار کاملاً ساید است و در اکثر نمادها نه تنها شاهد رشد نیستیم بلکه کاهش رویت میشود.

این بازار به نام بازار سرمایه شناخته شده است. بازاری که در آن سرمایه اتی رویت نمیشود و روز به روز شاهد خروج هر چه بیشتر پول و سرمایه هستیم.
                          حتی ورودهای گه گاهی برای انداختن و در رفتن بکار برده میشوند.

سرمایه ها کجا سیر میکنند خدا داند.

برخی میگویند در اختلاسها همچون چای دبش و بانک مرکزی و نمیدونم کجا ها.

من یک تعداد سهام برام مونده که دیگه نگاهشون هم نمیکنم.

واقعاً جای تبریک دارد به مسئولان و حتی رهبر معظم، بالاخص مدیر سازمان و شرکت بورس برای این عملکرد دولتی و فرادولتی .

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/12/25, 16:18.

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

این مقدار کارمزد و مالیاتی که از معاملات بورس میگیرن اصلا تناسبی با شرایط رکود و وضعی که بر بورس سال هاست حاکم شده نداره. چرا باید در حالی که در بیش از ۳ سال گذشته چیزی جز ضرر و عقب ماندن از تورم نصیب سهامدار نشده، کارمزد زیاد و مالیات در معاملات لحاظ بشه. در کجای دنیا از ضرر و زیان هم مالیات میگیرن !
                            دارایی ما در بورس از همینجا سه برابر هم بشه باز سود محسوب نمیشه و همان آپارتمان یا ماشینی میتونیم باهاش بخریم که چند سال پیش میتونستیم.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

?قیمت مفت خودرو در افغانستان
                              ?شاید جالب باشد بدانید که قیمت خودروهای ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ در افغانستان چقدر است.
                              ?قیمت خودروی کیا سونت در افغانستان به پول ایران ۷۱۲ میلیون تومان است.
                              ?میتسوبیشی اوتلندر جدید هم فقط ۱.۴ میلیارد تومان قیمت دارد.

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

عزیزان خودتون رو فریب ندهید تا این دولت بد تینت شیطانی با بمباران رسانه ای مواجه نشه خبری از رشد بورس نخواهد بود.

نظر

در حال کار...
                                X