جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

سلام فرمانده بورس رو کردی محل اجتماع زخم خورده ترین ها که روزی آتش خشمشون خودت و خونت و خانوادت و همفکرات رو به قیمت جونشون هم شده باشه به لجن میکشند...دیگه همه خباثت ها و ظلم های شما رو دیدیم با تمام وجود میگم ایران تمام شد رفت بخاطر وجود شما.

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3746

....از اون اخبار و بحث های تجدید هم چیزی به بازار نماسید ...

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

با کامل شدن سیستم مالیاتی و ایجاد فشار مالیاتی روی بازارهای طلا، مسکن و خودرو !

بخشی از سرمایه ها به سمت بورس هدایت خواهد شد !

رشد نسبی و آهسته و پیوسته بورس میتونه بهترین گزینه باشه هم برای جلب اعتماد به بازار، هم جلوگیری از سفته بازی و نوسانهای نامطلوب !

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1475

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          با کامل شدن سیستم مالیاتی و ایجاد فشار مالیاتی روی بازارهای طلا، مسکن و خودرو !

بخشی از سرمایه ها به سمت بورس هدایت خواهد شد !

رشد نسبی و آهسته و پیوسته بورس میتونه بهترین گزینه باشه هم برای جلب اعتماد به بازار، هم جلوگیری از سفته بازی و نوسانهای نامطلوب !
          تا بانکها برای فروش مسکن تحت فشار قرار نگیرن با مالیات و از این دسته اهرمها افت زیادی نمیکنن
          ایشالله مسکن افت قیمت زیادی کنه و جوانها صاحب سرپناه برای یک زندگی آبرومندان بشن
          همه چی دست دولت هست

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

بدون ذره ای اغراق و با بیشترین رصد کردن شما بایستی بگم مهره ای هستید برای این امر که جا بندازید در اذهان ما کاربران که در حاکمیت عقلانیت و درایت و مردم سالاری وجود دارد ولی خوب چون مباحث جغرافیای و یا بین المللی یا تحریمی یا اعتراضات مردمی نگذاشت اون تصمیمات متاسفانه نشد که محقق بشه و اصلا حکومت عوضی و بیشرف و ضعیف کش و مال مردم خور نیست !!!

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
              تا بانکها برای فروش مسکن تحت فشار قرار نگیرن با مالیات و از این دسته اهرمها افت زیادی نمیکنن
              ایشالله مسکن افت قیمت زیادی کنه و جوانها صاحب سرپناه برای یک زندگی آبرومندان بشن
              همه چی دست دولت هست
              ظاهرا به دولتی ها گفتن اگه نفروشن تو سامانه اموال مازاد دولت به فروش میرسونن !

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

درود
                به اینکه صف خرید وفروش خوبه یا بد ندارم .ولی به این شدت کنترل وفشاردر برخی سهام برای صف خرید نشدن دیگه خیلی عجیبه و این رویه حکم ناموسی برای سازمان پیدا کرده .
                نمونه حتوکا مادر مرده کاری هم به ارزندگی عدم ارزندگی هم ندارم.
                کساپا ح هم ۱۰ درصد داد و طمع درخرید پایین ما رو محروم کرد از این سود.
                انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

به نظر من هم هدف همینه و جلو رشد پر شتاب را از هر طریقی میگیرن. اعتماد از دست رفته در سال های اخیر به راحتی به دست نمیاد و یکی از راه هاش همین طولانی کردن روند صعودی هست.
                  امیدوارم سال ۹۹ و فلاکتی که به بار آوردن تجربه شده باشه و این دفعه واقعا برای حمایت از اقتصاد و تامین نقدینگی صنایع بورس را رونق بدن تا هم مردم سرخورده نشن و هم صنایع و تولید از نقدینگی سرگردان جامعه بهره ببره

نظر

• bahramkhaliran
                    عضو جدید
                    • Sep 2020
                    • 812

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    به نظر من هم هدف همینه و جلو رشد پر شتاب را از هر طریقی میگیرن. اعتماد از دست رفته در سال های اخیر به راحتی به دست نمیاد و یکی از راه هاش همین طولانی کردن روند صعودی هست.
                    امیدوارم سال ۹۹ و فلاکتی که به بار آوردن تجربه شده باشه و این دفعه واقعا برای حمایت از اقتصاد و تامین نقدینگی صنایع بورس را رونق بدن تا هم مردم سرخورده نشن و هم صنایع و تولید از نقدینگی سرگردان جامعه بهره ببره
                    سلام
                    درکشوری که85درصد ثروت شرکتهادردست دولت باشد!
                    درکشوری که95درصدمدیریت شرکتهادردست دولت باشد!
                    در...
                    وقتی که باند دولت مثل کلاشان زمان حسن کلید عمل کند!
                    بورس سریع رشد می کندوبورس بازان ماهیشا ن رامی گیرند!
                    فعلان که کاربه جایی رسیده که سگ هم صاحبش رانمی شناسد!
                    فقط مواظب باشید عمدا خود راآتش نه زنیدکه گناه کبیره است(غیرقابل بخشش)!

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5633

مسکن در تهران به روایت دنیای اقتصاد

نظر

• ققنوس14
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1544

آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4093

بخشی از این به اصطلاح بازار سرمایه رسما و علنی کازینوی واقعی شده . فقط تابلو دست نوشته به کازینو خوش امدید ندارد
                          یه سری نماد در بازه های 5 ساله و 10 ساله هم نون نداده و نخواهند داد حتی به میزان سود بانکی کوتاه مدت

بخشی هم در عرض یکی دوسال 20-30 برابر میشن
                          رانت میخواد که ما نداریم . دیگه فوقش با خودت بگی به درک ، منم همراه میشم و سود میکنم . ولو اینکه سودم از زیان دیگران حاصل شود و اون بالاها بندازم به یکی
                          اصل و اساس این کازینو هم همینه . سود شما از زیان دیگران حاصل میشود

رانتی از جنس کساپا که عرض کردم در 20 ماه گذشته 32 برابر شده و جالبه فعلا بازیگراش قصد ندارند بزند تو سرش و به همین دلیل حقش باز طالب پیدا کرد ولو اینکه مارکتش 8 همت است و حباب خالص . 1.5 همت هم ارزشش نیست ولی 8 همت شده . شاید خریداران حقش سود خوبی هم بکنند ولی خب هر سهمی حباب شد ولو اینکه ماه ها و مدتها اون بالا بالاها نگهش داری ، عاقبت یه روزی نیشش را میزنه

رانت از جنس ثشرق 300 تومنی سال گذشته که داره میرسه به 4000 تومن . تا الان 12.5 برابر شده
                          ننش که ثمسکن باشه 5 و خرده ای همت است و این 4 همت شد و رد کرد و هنوزم دست بردار نیستند . کازینو شاخ و دم داره ؟ حالا اینو کجا خراب کنند سر دیگران .... خدا هم نداند

10 بار هم پیغام ناظر اومده به ظن دستکاری و ابطال و غیره و ... ولی بازم زدند زیرش . احیانا ناظر هم دمش را دیدند و گفتند تو هم بیا داخل جمع و سر و صدا نکن بگذار کارمونو بکنیم
                          سوء تفاهم نشه کسی از بالا رفتن هر سهمی بدش نمیاد ولی اینکه شما رسما کازینو باز کنی یه بحث دیگه است

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3746

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            بخشی از این به اصطلاح بازار سرمایه رسما و علنی کازینوی واقعی شده . فقط تابلو دست نوشته به کازینو خوش امدید ندارد
                            یه سری نماد در بازه های 5 ساله و 10 ساله هم نون نداده و نخواهند داد حتی به میزان سود بانکی کوتاه مدت

بخشی هم در عرض یکی دوسال 20-30 برابر میشن
                            رانت میخواد که ما نداریم . دیگه فوقش با خودت بگی به درک ، منم همراه میشم و سود میکنم . ولو اینکه سودم از زیان دیگران حاصل شود و اون بالاها بندازم به یکی
                            اصل و اساس این کازینو هم همینه . سود شما از زیان دیگران حاصل میشود

رانتی از جنس کساپا که عرض کردم در 20 ماه گذشته 32 برابر شده و جالبه فعلا بازیگراش قصد ندارند بزند تو سرش و به همین دلیل حقش باز طالب پیدا کرد ولو اینکه مارکتش 8 همت است و حباب خالص . 1.5 همت هم ارزشش نیست ولی 8 همت شده . شاید خریداران حقش سود خوبی هم بکنند ولی خب هر سهمی حباب شد ولو اینکه ماه ها و مدتها اون بالا بالاها نگهش داری ، عاقبت یه روزی نیشش را میزنه

رانت از جنس ثشرق 300 تومنی سال گذشته که داره میرسه به 4000 تومن . تا الان 12.5 برابر شده
                            ننش که ثمسکن باشه 5 و خرده ای همت است و این 4 همت شد و رد کرد و هنوزم دست بردار نیستند . کازینو شاخ و دم داره ؟ حالا اینو کجا خراب کنند سر دیگران .... خدا هم نداند

10 بار هم پیغام ناظر اومده به ظن دستکاری و ابطال و غیره و ... ولی بازم زدند زیرش . احیانا ناظر هم دمش را دیدند و گفتند تو هم بیا داخل جمع و سر و صدا نکن بگذار کارمونو بکنیم
                            سوء تفاهم نشه کسی از بالا رفتن هر سهمی بدش نمیاد ولی اینکه شما رسما کازینو باز کنی یه بحث دیگه است
                            درود...یادش بخیر ..بهرام خان هم یه مدت این کساپا رو پرزنت می کرد ..کاش میشد فهمید تا کجا با این کساپا بوده ...اصلا تو مخیله کسی می گنجید این حد از رشد ؟؟
                            یا تشرق و ایضا ثپردیس ...
                            هم خود حقوقی ها هم سازمانی ها هم سهامداران عمده خودشون تواین جریانات نقش دارند به احدی هم جواب پس نمیدن ..
                            ماهم این وسط ریزه خواری می کنیم !!البته اگه شانس بیاریم ..!!چون هم اعتیاد پیدا کردیم ..هم با این حجم از سرمایه کار خاص دیگه ای نمیشه انجام داد ..و هم اینکه خیلی هزینه مالی و روانی بالای این کار دادیم و سخت هست که ازین هزینه چشم پوشی کنیم ..و بعضا هم‌ بازدهی های خیلی خوبی گرفتیم ..ولی اینی که نمی تونیم ازین بازار دل بکنیم ..شاید این دلایل باشه ..ولی با این همه این بازار بعضا پتانسیل ها و فرصت های خیلی خوبی رو داره البته روی کاغذ!!
                            مشکل ما بورسی ها یه مقدار این هست که بعضی واقعیاتی رو که با انتظارات ما از بازار همخوانی نداره ..به طور ناخوداگاه نادیده می گیریم ...یا طوری که خوشایند و موافق انتظاراتمون باشه تفسیر می کنیم ..مثل همین داستان تجدید ارزیابی ها...
                            با همه این داستانا ...من شخصا ...و فعلا ازین بازار راضی هستم ...و فکر می کنم ...بخش اعظم از ضررهایی که تو این بازار کردم ..به اشتباهات خودم تو این بازار برمی گرده ..و میشد که عملکرد بهتری داشت...

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5633

نماد‌های پیشران بازار سهام
                              امروز فولاد، فملی و تاپیکو نمادهای قرمز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در ریزش شاخص کل بورس داشتند. در مقابل حکشتی، فولاژ و پارس از نمادهای سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای وهور، شرانل و غصینو بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نمادهای انتخاب، وسپهر و بپاس بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند.

در بین نمادهای پرتراکنش بورس امروز نماد شهر بیشترین تراکنش را داشت و ثشاهد و وخارزم در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز کرومیت، نطرین و فصبا بیشترین تراکنش را داشتند.

نظر

• farzadi
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 134

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                درود...یادش بخیر ..بهرام خان هم یه مدت این کساپا رو پرزنت می کرد ..کاش میشد فهمید تا کجا با این کساپا بوده ...اصلا تو مخیله کسی می گنجید این حد از رشد ؟؟
                                یا تشرق و ایضا ثپردیس ...
                                هم خود حقوقی ها هم سازمانی ها هم سهامداران عمده خودشون تواین جریانات نقش دارند به احدی هم جواب پس نمیدن ..
                                ماهم این وسط ریزه خواری می کنیم !!البته اگه شانس بیاریم ..!!چون هم اعتیاد پیدا کردیم ..هم با این حجم از سرمایه کار خاص دیگه ای نمیشه انجام داد ..و هم اینکه خیلی هزینه مالی و روانی بالای این کار دادیم و سخت هست که ازین هزینه چشم پوشی کنیم ..و بعضا هم‌ بازدهی های خیلی خوبی گرفتیم ..ولی اینی که نمی تونیم ازین بازار دل بکنیم ..شاید این دلایل باشه ..ولی با این همه این بازار بعضا پتانسیل ها و فرصت های خیلی خوبی رو داره البته روی کاغذ!!
                                مشکل ما بورسی ها یه مقدار این هست که بعضی واقعیاتی رو که با انتظارات ما از بازار همخوانی نداره ..به طور ناخوداگاه نادیده می گیریم ...یا طوری که خوشایند و موافق انتظاراتمون باشه تفسیر می کنیم ..مثل همین داستان تجدید ارزیابی ها...
                                با همه این داستانا ...من شخصا ...و فعلا ازین بازار راضی هستم ...و فکر می کنم ...بخش اعظم از ضررهایی که تو این بازار کردم ..به اشتباهات خودم تو این بازار برمی گرده ..و میشد که عملکرد بهتری داشت...
                                با سلام و وقت بخیر خدمت همگی همرزمان بورسی...بورس ایران: میدان رزم و جنگ و جهاد و مجاهدت و خلاصه همه چی تموم شده /.:blushsmiley:./
                                داستان من و کساپا: از سال 83 با وسطش 9-8 سال مرخصی تو بورس همیشه فعال بودم...اردیبهشت 99 بالاجبار 3 میلیارد تومن، بغیر از سرمایه خودم، بهم دستور داده شد سهام بخرم :) من هم شروع کردم به گشتن و تو یه کانال بورسی خیلی رو کساپا تاکید میکرد و نمیدونم چرا حرف این کانال بورسی رو باور کردم با اینکه چارت نشون میداد همون موقع هم از 100 تومن اومد بود من 1 میلیارد از 3 میلیارد رو کساپا خریدم میانگین 2736 تومن و 2 تا 1 میلیارد شتوکا و پخش (سهام مورد علاقه بهرام خان) هم خریدم...بعدش تو سقف نفروختم و سقوط خفن کساپا - شتوکا و پخش که بالا میرفتن اونها رو میفروختم و کساپا اینقدر اضافه کردم تا میانگین اومد رو 1700 و افزایش سرمایه اول و فعلی نگه داشتم...قبلا مجمع تمام سهام در به داغون میرفتم میشد بازیگرها رو پیدا کرد و اگر میشناختن میگفتن چه برنامه ای برا سهم دارن..فقط کساپا رو تا الان بازیگراشو پیدا نکردم :) :( خلاصه نتیجه اخلاقی داستان من و کساپا: بقول ما اصفهانی ها: پوولی بی زِبوونا، دَسسی آدِمی زِبوون داار نبایِد داد...من یکبار کم عقلی کردم رو حرف کانال بورسی خریدم و زد و گرفت ولی شما همیشه با همون چارت و بنیادی و تحقیقات حسابی قبل خرید پیش برید...ایام بکام

نظر

در حال کار...
                                X