جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4128

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post
    یکی دیگه از نشانه های یرگشت بازار در اسفند ماه

عدم اقبال به سهم های عرضه اولیه و سهم های رشد کرده مثل گروه ساختمان است
    درود بله موافقم
    البته لزوما این را نشانه رشد بازار نمیشه تلقی کرد . امیدوارم اینطور باشد و از اواخر اسفند و بهار رشدی را شاهد باشیم به شرط حفظ شرایط سیاسی امنیتی و منطقه ای !!! چون این موضوع مثل ترکه بید و قبراق و سر حال ، همچون جغد شومی بالای سر سرمایه سهامدار ایستاده

عرضه اولیه ها را عرض کرده بودم وضعیت بنیادشون اونطور که در tse نمایش دادند نیست . گزارش ها ضعیف است

گروه انبوه سازی هم به نظرم به دلیل رشد بالائی که در اکثر موارد داشتند و بخش بزرگی از جا ماندگی سالهای گذشته را جبران کردند ، در حالی که بازار این مدت ریخته بود ولی خب این موارد برعکس رشد خوبی داشتند ، فکر میکنم در صورت برگشت بازار این گروه از اقبال دور شود
    بهتر است وارد این گروه دیگه نشد
    البته با عرض معذرت از سهامداران این گروه . خواهش میکنم این نظر حقیر را نادیده بگیرید

چون یکی از دوستان که همواره به من لطف هم دارند !!!!! و سهامدار این گروه هستند میترسم الان بیاد با غلطت صافمون کنه

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      به نسبت کمبود نقدینگی در بازار مکاره ، پول های هنگفتی وارد عرضه اولیه ها میشه
      اقا جان حاصل 320 میلیارد پولی که رو سقف 3000 وارد بیوتیک شد و 320 میلیارد در فنر 1200 چی بود که حالا 265 میلیارد تا این لحظه ریختید تو حلق اردینه ؟
      این همه سهم افت کرده با پتانسیل رشد در صورت برگشت بازار هست و چنین پول های هنگفتی حروم میشه /:.nono.:/
      درود

بازار با منفی کردن زود هنگام عرضه اولیه ها داره پیام میدهد که یه وقت عرضه اولیه باز شروع نکنند!!

و بعد اینکه اینا گرون عرضه شدند و در بازار سهام ارزانتر زیاد هست........
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• Dexterous
        ستاره‌دار(35)
        • May 2012
        • 695

مشکلات بازار سرمایه کاملا روشن از کجا نشات میگیره

♻️بودجه نویسی دولت

?اول بخش هزینه ها و مصارف می نویسند.

?️بودجه صداوسیما 50% افزایش بدیم

?️برای عفاف و حجاب و ارتش سایبری50% افزایش بدیم

?️سازمان های تبلیغات اسلامی و نهادهای انقلابی بودجه شون 50% افزایش بدیم

?️بودجه مجلس و نهاد ریاست جمهوری افزایش قابل توجه

?️بودجه برای نیروهای نظامی امنیتی بسیج و سپاه قدس و...با افزایش قابل توجه

?بعد میرسند به منابع و درامدها

?️ انقدر نفت بفروشیم با دلار ایکس و با کسر سهم صندوق توسعه ملی و شرکت ملی نفت

?️انقدر هم اوراق بفروشیم
        ?️انقدر واگذاری دارایی داشته باشیم.

?️باز کسری بودجه بالایی داریم
        خب درامد مالیاتی 50% افزایش میدیم ک. لق مردم

خب باز هم 500 همت کسری داریم.

خب یه 25-30 همت از جیب پالایشگاهها میدزدیم
        یه 150 همت بابت نرخ گاز از جیب صنایع می دزدیم
        یه 26 همت از جیب بانکها
        افزایش حقوق و بهره مالکانه معادن و روشهای دیگر

طی سال هم بسته به کسری بودجه چوب تو ماتحت سهامداران میکنیم.
        رئیس سازمان بورس و رئیس شورای عالی بورس و مدیران شرکتهای بزرگ هم اکثرا گماشته دولتند و منافع سهامداران را فدای منافع دولت و فدای میز و سمت خود میکنند.

کاظم، نادر، علی
        Dexter is to kill killers
        DEXTEROUS too
        من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• niki
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 248

سلام , ارادت , ببخشید مخاطب خاصی مدنظرم نیست فقط دلم گرفت گفتم چند کلمه ای با دوستان تازه کار صحبت کنم , همین
          ای جوانها , ای تازه واردین به این بورس
          یادتان می آید در این یکسال گذشته عساتید ( اساتید ) در همه جای این سایت , این تاپیک , آن نرم افزار , آن کلاس , ....... دائم اظهار فضل میکردن , شاخص این میشود آن میشود , مجمع شرکتها تمام شود , آخر شهریور شود اعتباریها تمدید کنند , 13 آبان رد شود , تکلیف این روشن شود , جلسه آن برگزار شود , کریسمس تمام شود , به 22 بهمن نزدیک شویم و در آخر اگر همه این چرندیان اتفاق نیافتاد نزدیک انتخابات که شویم برای ایجاد شور انقلابی بازار راه خواهد افتاد , اما نیافتاد و البته تعداد زیادی بر اثر دنباله روی از این عساتید سرمایه شان به فنا رفت و بازهم ادامه سخنرانی این بلبلان را داریم , دوستان من ترا بخدا چند بار باید چوب این عساتید را بخورید , باور کنید در این بازار تنهای تنها هستید , خودتان باید از سرمایه تان مراقبت کنید , به هیچکس اعتماد نکنید , اراجیف گفتن که هزینه ندارد , کل زحمتش تایپ کردن است , که اکثر بازار همین هارت و پورت و گنده گویی را بلدند , سخن همه را بشنوید اما خودتان تصمیم بگیرید , اولین و پایه حضور در این بازار اعتقاد به اصل قبول مسئولیت است , گویندگان اراجیف ظاهر میشوند , و بعد غایب میشوند , آموزش و تجربه دو بال پرواز در این بازار است , باور کنید فقط خودتان هستید و خودتان
          دوستدارتان

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

در اصل توسط niki پست شده است View Post
            سلام , ارادت , ببخشید مخاطب خاصی مدنظرم نیست فقط دلم گرفت گفتم چند کلمه ای با دوستان تازه کار صحبت کنم , همین
            یادتان می آید در این یکسال گذشته عساتید ( اساتید ) در همه جای این سایت , این تاپیک , آن نرم افزار , آن کلاس , ....... دائم اظهار فضل میکردن , شاخص این میشود آن میشود , مجمع شرکتها تمام شود , آخر شهریور شود اعتباریها تمدید کنند , 13 آبان رد شود , تکلیف این روشن شود , جلسه آن برگزار شود , کریسمس تمام شود , به 22 بهمن نزدیک شویم و در آخر اگر همه این چرندیان اتفاق نیافتاد نزدیک انتخابات که شویم برای ایجاد شور انقلابی بازار راه خواهد افتاد , اما نیافتاد و البته تعداد زیادی بر اثر دنباله روی از این عساتید سرمایه شان به فنا رفت و بازهم ادامه سخنرانی این بلبلان را داریم , دوستان من ترا بخدا چند بار باید چوب این عساتید را بخورید , باور کنید در این بازار تنهای تنها هستید , خودتان باید از سرمایه تان مراقبت کنید , به هیچکس اعتماد نکنید , اراجیف گفتن که هزینه ندارد , کل زحمتش تایپ کردن است , که اکثر بازار همین هارت و پورت و گنده گویی را بلدند , سخن همه را بشنوید اما خودتان تصمیم بگیرید , اولین و پایه حضور در این بازار اعتقاد به اصل قبول مسئولیت است , گویندگان اراجیف ظاهر میشوند , و بعد غایب میشوند , آموزش و تجربه دو بال پرواز در این بازار است , باور کنید فقط خودتان هستید و خودتان
            دوستدارتان
            درود بر شما

این اساتید!! که نام بردید در هر صورت مقصر میشدند!!!!!!! اگر در هر مقطع که حمایتها میشکست سیگنال فروش و خروج میدادند حتی بیشتر مقصر میشدند!!!!!!!!!و بهش میگفتند بازار رو همین افراد منفی کردند!!!!

دیکته نانوشته غلط ندارد!!!!!!!!! 9 ماه گذشته معما چون حل شود اسان شود!!! الان خودت میتونی بگی در 3ماه اینده چی میشود؟؟؟ یا چیزی نمیگی تا بقیه که گفتند اگر غلط شد باز بیای بگی چرا گفتند؟؟؟!!!

بسم الله بیا بگو 3ماه اینده چی میشود که استفاده کنیم!!!!!!

من یکی دوتا صنعت که فروشی بودند و حدس میزدم امدم بارها گفتم!!!!!!!! و درست بوده .... هرچی گیر من امده بردار بده به انها که اشتباه گفتند!!!!!

بعد بارها هم عرض شد هرکه میخواد در بازار بمان باید حداقل بالای 10تا سهم داشته باشد برخی از سهام خودم منفی خوردند مینوشتم که دارم یکی امد بگه بفروش که میاد پایین؟؟؟

اگر بمن گفته بودند کمتر زیان میکردم منم کمک کردم رو سهام فروشی انها و گروه پربار میشد چرا بمن نگفتند؟؟؟ چون از همین حرفهای جنابعالی که حکم دهان بند هست برای افراد فعال میترسند...

در ضمن سهام زیادی در بازار داشتیم که امسال بازدهی خوب داشتند که کمتر کسی اسم انها را اورد

همین امروز حدود یک سوم نمادها متعادل و مثبت بودند دو سوم انها متعادل و منفی حالا بیا بگو بازار سیگنال فروشه بعد میبینی طرف میاد اسم چندین سهام صعودی میگه که من اینا رو داشتم و شما گفتی بفروش!!!!!!!!!

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

مشکلات بازار سرمایه کاملا روشن از کجا نشات میگیره

♻️بودجه نویسی دولت

?اول بخش هزینه ها و مصارف می نویسند.

?️بودجه صداوسیما 50% افزایش بدیم

?️برای عفاف و حجاب و ارتش سایبری50% افزایش بدیم

?️سازمان های تبلیغات اسلامی و نهادهای انقلابی بودجه شون 50% افزایش بدیم

?️بودجه مجلس و نهاد ریاست جمهوری افزایش قابل توجه

?️بودجه برای نیروهای نظامی امنیتی بسیج و سپاه قدس و...با افزایش قابل توجه

?بعد میرسند به منابع و درامدها

?️ انقدر نفت بفروشیم با دلار ایکس و با کسر سهم صندوق توسعه ملی و شرکت ملی نفت

?️انقدر هم اوراق بفروشیم
              ?️انقدر واگذاری دارایی داشته باشیم.

?️باز کسری بودجه بالایی داریم
              خب درامد مالیاتی 50% افزایش میدیم ک. لق مردم

خب باز هم 500 همت کسری داریم.

خب یه 25-30 همت از جیب پالایشگاهها میدزدیم
              یه 150 همت بابت نرخ گاز از جیب صنایع می دزدیم
              یه 26 همت از جیب بانکها
              افزایش حقوق و بهره مالکانه معادن و روشهای دیگر

طی سال هم بسته به کسری بودجه چوب تو ماتحت سهامداران میکنیم.
              رئیس سازمان بورس و رئیس شورای عالی بورس و مدیران شرکتهای بزرگ هم اکثرا گماشته دولتند و منافع سهامداران را فدای منافع دولت و فدای میز و سمت خود میکنند.

کاظم نادر علی

نظر

• پیمان
                ستاره دار (1)
                • Sep 2020
                • 646

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                دوستدارتان
                جناب نیکی درود
                فقط یه تشکر خشک و خالی کافی نیست. ممنون بابت پست تون......شاه بیت فرمایشات شما قبول مسئولیته ..... پذیرش اشتباه بزرگترین گام است و البته بخشش خود و تغییر باورهای غلط

ضمنا خواستم به فرمایشات شما چیزی اضافه کنم..... اینکه کلا ما در تمام زندگی هم تنها هستیم .... نه فقط در بورس...... خودمان هستیم و خودمان

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

به افتخار شرکتهایی که طرح توسعه دارند و سودهای خوبی میسازند در گزارش 12ماهه بشخصه کاری به قیمت سهام ندارم و سهامدارم و صبور به امید برگزاری مجامع پربار.......

حکایت ما نشود حکایت افرادی که دنبال علم کیمیا گری بودند!!!!!!!

نظر

• Dexterous
                    ستاره‌دار(35)
                    • May 2012
                    • 695

مجلس ماله کشان

یسری از فعالان بورس کاندید مجلس شدند

عده ای هم‌ بدو بدو که اینا لیست کاندیداهای بورسی هست بهشون رای بدید از بورس حمایت کنند.

بخشی از این جماعت بورسی
                    واسه گرفتن مجوز و پست و سمت چه کارها که نمی کنند.
                    از ترس اینکه مبادا با انتقاد از عملکرد سازمان ، منافعشان به خطر بیافتد
                    سکوت اختیار میکنند.

موقع اعتراضات به حق مردم و کشتار و تجاوز به نوجوانان و اعدام های فله ای
                    میان ماله میکشند

بعد انتظار دارید اینها بروند مجلس جلوی باند های مافیایی بایستند؟
                    از منافع شماها جلوی باندهای قدرت دفاع کنند؟

شماها واسه نظام سلطه دستمال نکشید
                    دفاع کردن از حقوق مردم و سهامداران پیشکش

«کاظم، نادر و/.:biggrinsmiley.:/ علی»

Dexter is to kill killers
                    DEXTEROUS too
                    من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4719

به نظر من قیمت سهام به جذابیت بالایی رسیده است .اگر قرار بر خرید سهام باشد الان بهترین شرایط است که بازار منفی است .اگر بازار روزی برگردد فرصت ورود بعد از 15 درصد رشد ممکنه روی دهد لذا درقیمتهای کنونی ریسک بازار سهام با تورم 40 و 50 درصدی اقتصاد بسیار ناچیز است .به نظر من باید خرید و تا شهریور ماه صبر کرد.

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

بزرگترین ریسک های بالای سر بازار در حال حاضر به ترتیب:
                        ۱- شاخص کل جعلی که با توجه به قیمت اکثر سهم ها باید زیر ۱ میلیون میبود
                        ۲- خاندوزی
                        ۳- عشقی

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4719

نا امید نشوید به وقتش این بازار هم می پره بالا . کمی صبر کنید .

نظر

• 2FAN
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 1051

سلام
                            وقت بخیر
                            امروز چرا اینقدر منفی شده
                            چه خبره
                            انمتخابات هم نزدیکه
                            پس کی میخواد
                            https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• 2FAN
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 1051

سلام
                              دوستان سهم یا صندوقی میشناسید که مطابق شاخص کل رشد کند
                              هرچی شاخص رشد کرد
                              اون سهم یا صندوق عینا رشد کند مرسی
                              https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                                سلام
                                دوستان سهم یا صندوقی میشناسید که مطابق شاخص کل رشد کند
                                هرچی شاخص رشد کرد
                                اون سهم یا صندوق عینا رشد کند مرسی

درود ...

سهم
                                فارس ...

حتی از شاخص هم بهتر عمل کرده چون وظیفه اش
                                شاخص سازی است ...

......................................

نسبت فارس به شاخص
                                جعلی کل :

.

نظر