جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
انحلال دولت بی سواد و درمانده ، انحلال مجلس شاسی بلند سوار ......... ، و برگزاری انتخابات آزاد با مشارکت همه عقاید و نمایندگان محبوب مردمی ( نه مورد پسند حکومت ) تنها راه نجاتی که می تواند معجزه کند !!!
هرچه به انتخابات 11 اسفند نزدیکتر بشیم ؛ منفی های بورس شدید تر !!!با اشاره به عملکرد دو ساله دولت رئیسی
رهبر انقلاب: از همه دولتها حمایت کردم اما از این دولت علاوه بر حمایت، تمجید میکنم/ شاخصهای اقتصاد رشد و پیشرفت را نشان میدهد
نظر
-
کاش میشد فهمید یا یه زری چیزی میزدند ببینیم پکوندن اینجا چه دردی را درمان میکنه
اینکه کنترل دلار و تورم و طلا نیست
این زیان به سهامدار است . این فرق داره با بقیه بازارها
به چه زبونی باید هالی این پیشانی پینه بسته های دین فروش کرد ؟ اقا جان پکوندن اینجا نه در کاهش یا توقف تورم موثر است و نه کاهش یا توقف نقدینگی و نه هیچی . جز انباشت نارضایتی روز افزون
42 ماه است به ذلت کشاندی و نتیجه عکس داد . همه چی سوبله چوبله شد . هنوز نمیفهمی ؟؟
نظر
-
این بازار وقتی برمیگردد که سهامداران کمی به مغز خودشان فشار بیاورند و سره از نا سره را جدا کنند
سهم ارزنده با غیر ارزنده
سهم سودساز با زیانساز
سهمی که طرح توسعه دارد با سهمی که ندارد
سهمی که در گزارش 12ماهه سود خوبی بسازد با سهمی که نسازد و زیان بسازد ...
الان یه کم تفکیک قائل شده بازار اما کافی نیست!!
هیچ فریاد رسی نیست روش تحلیل در این نوع بازارها همین هست
سهم خوب و بنیادی میخری صعود کرد چه بهتر نزول کرد رو سود مجمع و بلند مدت باید حساب کنی تا به سود برسی...نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
در اصل توسط رادین1 پست شده است View Postبه نظر من فشار فروش امروز بیشتر از روزهای قبل بود و این به برگشت سریعتر بازار کمک خواهد کرد . شاید فردا از اواسط بازار و نهایتا پس فردا شاهد یک برگشتی در بازار باشیم .
بازار با این رشد دلار باید حداقل 30 درصد رشد کنه
نظر
-
در اصل توسط شاهان پست شده است View Postبرگشت یکی دو روزه فایده نداره
بازار با این رشد دلار باید حداقل 30 درصد رشد کنه
نظر
-
سیرک سازمان
- اگه قرار بر این بود که شاخص سازی نشه و فارس هم به درجه ای از ارزندگی برسه که بقیه بازار قرار دارند، الان مارکتش به جای 547 همت زیر 200 همت بود...
- 347 همت از ارزش کل بازار بورس 7.1 هزار همتی کم میشد و شاخص روی 1.95 میلیون واحد بود...
- همین امر اگه برای چندتا شاخص ساز دیگه تکرار میشد، عدد واقعی شاخص زیر 1.7 میلیون واحد بود.
- @tahlil_center ?
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
نظر
-
در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
دلار زیر 55 به رویاها پیوست
تا به حال 3 بار شاخص جعلی و ویرانگر رفته زیر 2 و محدوده 1950 و برگشته
26 تیر و 31 مرداد و 6 ابان
هیچ دلیلی براش نیست به چهارمین بار برسد هر چند این مکاره بازار دلیل هم نمیخواد ولی به نظرم فردا اخرین منفی شاخص جعلی باشد در حد 5 تا 10 هزار
شستا که فردا منفی نیست
خودرو هم میتونه 240 و خگستر 400 ارام بگیره
وبملت و کگل هم منفی یکی دو درصدی بیشتر ندارد
فولاد فملی هم فعلا بسته تا اگر بازار برگشتی زد رو صفر تابلو باز شود
باید دید برنامه شون چیه
اگر واقعا قصد زیر 2 برای چهارمین بار داشته باشند خب بحثی دیگر است و تعمدی چنین خواهند کرد ولی روی کاغذ و حساب کتاب ها واقعا نمیخونه
نظر
-
- فرصت بزرگ
- سعید درخشانی
- فرض کنید من سهامدار یک شرکتی هستم که سالی ۳۰-۴۰ درصد کسب و کار اون به صورت حقیقی ( فارغ از تورم ) رشد میکنه ، با اضافه کردن تورم ۳۰ درصد میشه انتظار داشت فروش شرکت سالی ۸۰ درصد رشد بکنه ، همین الان سهم رو بخرم ( با قیمت روز ) ظرف ۳ تا مجمع آتی احتمالا من به پولم میرسم ( ۳۰ ماه یا دو سال و نیم آینده ).
- حالا چقدر مهمه که قیمت سهم چی بشه؟
- بعضی شرکتها در بازار سرمایه الان دقیقا همین مختصات رو دارند و به نظر میاد از هر طرحی در بازار اولیه برای سرمایه گذاری بهتر هستند چون عمدتا طرح ها بازگشت سرمایه زیر ۴ سال ندارند و اینکه اینجا شما درگیر هیچ کاری نیستید به جز سهامداری!
- من نمیخوام بگم که شرایط بازار عادی هست ، نه ! ولی این غیرعادی بودن شرایط بازار سرمایه اتفاقا موقعیت های خیلی خوبی ایجاد کرده که حداقل من در طول کار حرفه ای خودم ندیدم.
- اینروزها زمان خوبی هست برای اینکه سرمایه گذاری عمری و با احتمال موفقیت بسیار بالا داشته باشیم.
- @tahlil_center
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
نظر
نظر