جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
    دوست عزیز روحانی اصلا نیاز به مجلس نداره و قرار هم نیست نقش مهمی تو مجلس داشته باشه. چون از قبل برای مجلس برنامه ریزی کردن عارف رو نگه داشتند برای مجلس حدس میزنم عارف به عنوان منتقد روحانی میاد مردم هم فکر میکنند عارف منجی شونه و رای مجلس رو به نفع کاندیداهای خاصی که عمدتا هم سو و هم جهت با روحانی هستند تغییر میده.

منظور بنده به یک نفر نیست باید تعداد آرای مخالف دولت زیاد بشه اصولگرایان وزنه برتر و بیشتری نسبت به اصلاح طلبان داشته باشند با تشکر
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• محمود گرگانی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 972

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

منظور بنده به یک نفر نیست باید تعداد آرای مخالف دولت زیاد بشه اصولگرایان وزنه برتر و بیشتری نسبت به اصلاح طلبان داشته باشند با تشکر
      درست میفرمایین بنده هم گفتم که عارف نمیذاره ارا سمت اصولگریان بره. هر چند سر دسته این دو حزب یکیه و این دو حزب یا چند حزب رو طراحی کرده تا بهتر و بیشتر سواری بگیره در واقع همون جنگ زرگریه اما مردم و حتی خیلی از اعضای این احزاب نمیدونند بازی چیه.
      بس عمارت که بود خانهٔ رنج
      بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

در اصل توسط پویا سرمایه پست شده است View Post
        الان نزدیکه 2.5 ساله از دوره ریاست جمهوریش میگذره...میخام ببینم چه دستاوردی داشته...غیر از بستن سایتهای هسته ای که بنده خدا ها برای تولید بمب براش برنامه چیده بودند...که اون هم هر نه نه قمری میتونست این کار را بکنه چه کار مفیدی برا مملکت کرده...همش حرف یا مفت زده و میگه درست میشه...بنا بود 100 روزه درست کنه....چند تا پیرا پاتال و مخ فسیل شده دور هم جمع شدند و هی میگند رشد اقتصادی و.....برید جمش کنید....برید بچسبید به همون روضه خونیدون...از رو هم نمیرند
        در این گفته های شما هیچ شک و تریدی وجود نداره که در این 2 سال نیم فقط باد هوا شنیدیم و هزینه ها و درامد به هیچ وجه با هم همخوانی نداره و موضوع هسته ای شدن هم در دوران ریاست احمدی نژاد هم خواست نظام بوده در یک سال و نیم باقی مانده هم کاملا معلوم میشه که ایا باز هم حرف مفت تحویل مردم میده یا تغییری در زندگی مردم ایجاد میشه

اینجا جای گفتن مطالب متفرقه نیست ولی باید این اتفاقی که دیروز برای بنده افتاده را بگویم دیروز از خیابانی رد میشدم که یک باره جوانی حدود 25 ساله امدم جلوم گفت خیلی گرسنه هستم پول ندارم غذا بخورم کمی به من کمک می کنی در روز بارانی شدید واقعا ناراحت کننده بود این هم از این دولت که می خواست وضع اقتصادی را درست کنه !!!

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
          درست میفرمایین بنده هم گفتم که عارف نمیذاره ارا سمت اصولگریان بره. هر چند سر دسته این دو حزب یکیه و این دو حزب یا چند حزب رو طراحی کرده تا بهتر و بیشتر سواری بگیره در واقع همون جنگ زرگریه اما مردم و حتی خیلی از اعضای این احزاب نمیدونند بازی چیه.
          پس وظیفه کسانی که اگاهی دارند از این موضوع سنگین تر میشه تا دوباره فریب نخورند مردم !!

نظر

• Vishkia
            عضو عادی
            • Oct 2014
            • 205

در اصل توسط پویا سرمایه پست شده است View Post
            مهندس یه نقاشیا که 100 جا نمیزارند...برو یه کانال بزن و اونجا خاستی برا 100 نفر فوروارد کن
            سرمایه دار (ظاهرا اصفهانی هم هستی) میشه بگی اینجا نذارم کووجا بذارم؟! در ضمن شوما میتونی نیگا نکنی عیزم[emoji6]

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

چطور 2 سال با ما سهامداران به هر نحوی بازی کردن .
              خدا ازشون نگذره

نظر

• پویا سرمایه
                عضو عادی
                • Jun 2025
                • 135

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
                سرمایه دار (ظاهرا اصفهانی هم هستی) میشه بگی اینجا نذارم کووجا بذارم؟! در ضمن شوما میتونی نیگا نکنی عیزم[emoji6]

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
                ظاهر که چه عرض کنم...باطنا هم اصفهانی هستم...مهندس تو تموم تاپیکا گذاشتی ...اگه خیلی دوست داری نقاشیات پربیننده باشه برو تو هم یه کانال درست کن اونجا بزار...قول میدم خودم برات تبلیغشم بکنم....ای کلک تو هم که انگار اصفهانی هستی...یا لااقل باد اصفهان بهت خورده

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

[B]...
                  .
                  .

اینجا جای گفتن مطالب متفرقه نیست ولی باید این اتفاقی که دیروز برای بنده افتاده را بگویم دیروز از خیابانی رد میشدم که یک باره جوانی حدود 25 ساله امدم جلوم گفت خیلی گرسنه هستم پول ندارم غذا بخورم کمی به من کمک می کنی در روز بارانی شدید واقعا ناراحت کننده بود این هم از این دولت که می خواست وضع اقتصادی را درست کنه !!!
                  مشخص است شما بتازگی راهت به اجتماع افتاده و خیلی از این رخداد متاثر شدی :)
                  ملت ایران سالهای سال است کلیه را میفروشند برای گذران روزمره شان , مهاجرت مغزها و نخبگان ,فرار دستها و دل و جگر و قلوه به همراه خانواده با هزاران ریسک خطرناک مهاجرت میکننداغلبشان در مسیر کشورهایی مانند استرالیا میدانند که مرگ حتمی است اما میروند, دختر بچه های ایرانی بی اورزه هایشان فرار میکنند به شهرها با اورزه ها به امارات و دبی و کشورهای مشابه میروند تا همخوابه اعراب بشوند ,زنا و سقط جنین بیداد میکند , اعتیاد و ایدز عمومیت یافته در دختران که به 13 سال رسیده است (ما رکورد زدیم !)به ازاء هر ایرانی 2.5 پرونده قضایی در دادسرا و دادگاهها در جریان است,...بازم از وضعیتی که موجود گشته برایت بگویم :)
                  آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/11/10, 00:23.
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    چطور 2 سال با ما سهامداران به هر نحوی بازی کردن .
                    خدا ازشون نگذره
                    باور کنید ما سهام داران اگر بخواهیم می توانیم بالای 4 میلیون رای جمع کنیم و جواب از پشت خنجر زدن روحانی را بدهیم در سال 96 !!

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                      مشخص است شما بتازگی راهت به اجتماع افتاده و خیلی از این رخداد متاثر شدی :)
                      ملت ایران سالهای سال است کلیه را میفروشند برای گذران روزمره شان , مغزها و نخبگان ,فرار دستها و دل و جگر و قلوه به همراه خانواده با هزاران ریسک خطرناک مهاجرت میکنند)اغلبشان در مسیر کشورهایی مانند استرالیا میدانند که مرگ حتمی است اما میروند, دختر بچه های ایرانی بی اورزه هایشان فرار میکنند به شهرها یبا اورزه ها به امارات و دبی و کشورهای مشابه مهاجر میکنند تا همخوابه اعراب بشوند ,زنا و سقط جنین بیداد میکند , اعتیاد و ایدز عمومیت یافته در دختران که به 13 سال رسیده است (ما رکورد زدیم !)به ازاء هر ایرانی 2.5 پرونده قضایی در دادسرا و دادگاهها در جریان است,...بازم از وضعیتی که موجود گشته برایت بگویم :)

معلومه که شما به درستی متوجه جمله بنده نشدید که چه نوشتم !!! بنده گفتم قرار بود اقای روحانی هم چرخ هسته ای را بچرخاند و هم چرخ اقتصاد را در این دو سال و نیم دیگه نباید این موضوعات پیش بیاید که یک جوانی بخواهد حداقل گرسنه باشد بنده در ایران زندگی می کنم و در دولت گذشته هم همین موضوعات را دیدم ولی در این دولت دیگه حداقل باید پرونده این نوع کارها بسته میشد که جوانی پول غذا نداشته باشد به این نکته توجه کنید نه دنبال حاشیه باشید باز هم می گویم خوش باشید با این دولت و تا چرخ زندگی شما بچرخد !!!

نظر

• قمار باز حرفه ای
                        Banned
                        • Oct 2014
                        • 647

باور کنید ما سهام داران اگر بخواهیم می توانیم بالای 4 میلیون رای جمع کنیم و جواب از پشت خنجر زدن روحانی را بدهیم در سال 96 !!

عمرا اگه ی نفر هم به این کلید ساز رای بده

از ما گفتن از شما نشنیدن

تقلب رمز پیروزی انتخابات دولت تزویر و ریاست

وزارت کشور دست ایناس

روزنامه ها و سایت ها هم همش مال ایناس

این همه سهامدارا ضرر کردند زرت و زورت هیچ کدومشون بلند نشد

مطمئن باش اگر یه نفر هم بهشون رای نده میگن بالای صد در صد مردم به ما رای دادند

چطور نو شاخص کل بلوک میزنند همون کار تو انتخابات بعدی میکنند

ی عده سایت و روزنامه هم براشون کف میزنند که ما چقدر خوبیم خخخخ

نمیخوام بیشتر از این قضیه رو باز کنم و سر بسته گفتم........ بگذریم .......

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

من تا حالا به کسی رای ندادم...حتی خاتمی و موسوی....چون این رژیم را اصلا لایق رای نمیدونم...گور پدر هم روحانی و هم احمدی ...بنطر من رژیم داره بلایی سر این ملت میاره که این ظلم اقتصادی در برابرش هیچه...اگر بخوام کمی توضیح بدم شاید اینجا به کسی برخوره
                          در ضمن سطح اگاهی ملت ما همینقدر هست...همین قدره که در حد روحانی و احمدی و در راس اونها جناب فرزانه بر سر ما حکومت کنند...دنبال بهتر از این نباشید...با رای کسی تو این مملکت چیزی تغییر نمیکنه...طرف اومده میگه یک مرد بعد از انقلاب اومده اونم احمدی بوده...بنطر من زن تن فروش خیابونی تو این مملکت بمراتب مردتر از احمدی نژاده...

نظر

• پویا سرمایه
                            عضو عادی
                            • Jun 2025
                            • 135

بلا نسبت گوسفند که بخایم به این دولت نسبت بدیم...اخه یعنی مشکل اقتصاد تو کود رفته ما همین 50تا60 هزارفرغون و چندتا یخچال فریزر فروش نرفته بود...اخه یعنی اینقدر باید نفهم باشند که مملکت واقعا از نظر اقتصادی بحرانی شده را درک نکنند...سود بانکی را بیارند روی 15 درصد احتیاجی هم به شوک درمانی این فسیلها نیست

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

معلومه که شما به درستی متوجه جمله بنده نشدید که چه نوشتم !!! بنده گفتم قرار بود اقای روحانی هم چرخ هسته ای را بچرخاند و هم چرخ اقتصاد را در این دو سال و نیم دیگه نباید این موضوعات پیش بیاید که یک جوانی بخواهد حداقل گرسنه باشد بنده در ایران زندگی می کنم و در دولت گذشته هم همین موضوعات را دیدم ولی در این دولت دیگه حداقل باید پرونده این نوع کارها بسته میشد که جوانی پول غذا نداشته باشد به این نکته توجه کنید نه دنبال حاشیه باشید باز هم می گویم خوش باشید با این دولت و تا چرخ زندگی شما بچرخد !!!
                              من دقیق متوجه صحبت شما شدم , منتهی شما به خیال خودتان با لشگر کورها طرف هستید ;)
                              موردی بخواهید بررسی کنید مثل الانتان در گمراهی خواهید ماند !
                              موضوعات اجتماعی و اقتصادی را اگر معلوماتتان اجازه میدهد آماری و درصدی حساب کنید تا هم داده هایتان صحیح باشد و هم نتایج تحلیلتان انحراف کمتری از واقعیت داشته باشد !
                              اینطور تحلیل شما مانند موعظه خوانها و منبری هاست که تنها بدرد مغزهای تعطیلی میخورد که با دهان باز به موعظه گر نگاه میکنند !!
                              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                                من دقیق متوجه صحبت شما شدم , منتهی شما به خیال خودتان با لشگر کورها طرف هستید ;)
                                موردی بخواهید بررسی کنید مثل الانتان در گمراهی خواهید ماند !
                                موضوعات اجتماعی و اقتصادی را اگر معلوماتتان اجازه میدهد آماری و درصدی حساب کنید تا هم داده هایتان صحیح باشد و هم نتایج تحلیلتان انحراف کمتری از واقعیت داشته باشد !
                                اینطور تحلیل شما مانند موعظه خوانها و منبری هاست که تنها بدرد مغزهای تعطیلی میخورد که با دهان باز به موعظه گر نگاه میکنند !!

معلوم گمراه چه کسی و چه کسانی هستند !! که به این دولت دل خوش کردند بنده وقت اضافه برای حرفهای شما ندارم که بحث بی مورد کنم باز هم خوش باشید با این دولت تا از گمراهی در بیاید البته شاید در پایان سال دوم ریاست جمهوری روحانی 1400 !!!

نظر

در حال کار...
                                X