جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Vishkia
    عضو عادی
    • Oct 2014
    • 205

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط پویا سرمایه پست شده است View Post
    ظاهر که چه عرض کنم...باطنا هم اصفهانی هستم...مهندس تو تموم تاپیکا گذاشتی ...اگه خیلی دوست داری نقاشیات پربیننده باشه برو تو هم یه کانال درست کن اونجا بزار...قول میدم خودم برات تبلیغشم بکنم....ای کلک تو هم که انگار اصفهانی هستی...یا لااقل باد اصفهان بهت خورده
    من متولد و بزرگ شده اصفهانم ولی پدر و مادرم نه. تو تاپیکهایی که فکر کردم مرتبط هست گذاشتم تا دوستان استفاده بکنن. از کانال هم اصلا خوشم نمیاد. اکثر کانالها فضای تحلیلی خوبی ندارن و مناسب من نیستن. خودم هم نه وقت و نه علاقه کانال زدن رو ندارم. سهامی که به لحاظ نموداری مناسب میبینم تحلیلش رو قرار میدم بلکه اگر کسی خواست بررسی کنه و تصمیم بگیره.
    در ضمن شما ظاهرا از مخالفهای سرسخت تکنیکال هستی ولی باید خدمتت عرض کنم اینها نقاشی نیست دادا[emoji6]
    حداقل به بنده کاملا ثابت شده که نقاشی نیست.
    امیدوارم با هر روشی که در بورس کار می کنی موفق و پرسود باشی[emoji4]

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

نظر

• قمار باز حرفه ای
      Banned
      • Oct 2014
      • 647

بچه ها خود من هم ی لحظه اشتباه کردم اینجا مطلب سیاسی زدم

ولی بیایم برای ی بار هم که شده به حرف جناب رودل و سر کار خانم نگار گوش بدیم

و دیگه اینجا پست سیاسی نزنیم:x

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        من تا حالا به کسی رای ندادم...حتی خاتمی و موسوی....چون این رژیم را اصلا لایق رای نمیدونم...گور پدر هم روحانی و هم احمدی ...بنطر من رژیم داره بلایی سر این ملت میاره که این ظلم اقتصادی در برابرش هیچه...اگر بخوام کمی توضیح بدم شاید اینجا به کسی برخوره
        در ضمن سطح اگاهی ملت ما همینقدر هست...همین قدره که در حد روحانی و احمدی و در راس اونها جناب فرزانه بر سر ما حکومت کنند...دنبال بهتر از این نباشید...با رای کسی تو این مملکت چیزی تغییر نمیکنه...طرف اومده میگه یک مرد بعد از انقلاب اومده اونم احمدی بوده...بنطر من زن تن فروش خیابونی تو این مملکت بمراتب مردتر از احمدی نژاده...
        =D>
        آفرین ,اصل موضوع را شما گرفته اید !!
        سطح کیفی و کمی ملت ایران را چنان خوار و تقلیل داده اند که به احمدی نژاد میگویند مرد !... , یکباری برای کاربر میناوی توضیح دادم که تغییر ذائقه ایی که در عمق وجود ذهنی ایرانی ها داده ند نسل فعلی ایران اصلا فراموش کرده اند چه بودند و چه کیفیتی داشتند و در کمال تعجب هر چه انسانی عوضی تر و خیانتش آشکار تر باشد محبوبتر برای برایند فکری جامعه میشود...و این را نمیشود دیگر کاریش کرد!انتهای ماجرای ایران از ابتدایش مشخص است ! و حداقل برای تغییر این ذائقه در ایرانی ها چندین نسل زمان میبرد که تا آن زمان احتمالی نه تو مانی و نه من :)
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Vishkia
          عضو عادی
          • Oct 2014
          • 205

دوستان نگران بازار نباشید. به تدریج بهتر میشه و همین الان هم مشخصه. سهام خوب دارن راهشون رو از سهام بد جدا می کنن. انتظار نداشته باشید مملکتی که شرایط چند سال گذشته رو داشته و در رکود عمیق هم فرو رفته ظرف چند ماه اوضاعش روبراه بشه.
          تنها کاری که می تونم توصیه بکنم اینه که وقت بگذارید و صنایع و سهام پر پتانسیل رو برای شرایط پیش رو پیدا کنید تا رستگار بشید.
          همگی پرسود باشید[emoji4]

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

معلوم گمراه چه کسی و چه کسانی هستند !! که به این دولت دل خوش کردند بنده وقت اضافه برای حرفهای شما ندارم که بحث بی مورد کنم باز هم خوش باشید با این دولت تا از گمراهی در بیاید البته شاید در پایان سال دوم ریاست جمهوری روحانی 1400 !!!
            شما از کجا میدانید بنده خوشم با این دولت و با این دولت از گمراهی در می آیم !!!
            این همان جهل ترکیبی شماست ,!!!که محاسبه میکنید هر که با این دولت نیست پس با آن یکی است و یا برعکس و سپس انگ میزنید و نتیجه گیری از همانی که خودتان در توهمات گفته اید !!!... مشخص است که مغز شما خواسته و یا ناخودآگاه شستشو داده شده و سپس فریز شده است , ! قبلا خدمتتان عرض کردم که کیفیت عقلی شما زیر 19 سال یک نوجوان کشور جهان سومی است :)
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/11/10, 01:10.
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• محمود گرگانی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 973

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
              =D>
              آفرین ,اصل موضوع را شما گرفته اید !!
              سطح کیفی و کمی ملت ایران را چنان خوار و تقلیل داده اند که به احمدی نژاد میگویند مرد !... , یکباری برای کاربر میناوی توضیح دادم که تغییر ذائقه ایی که در عمق وجود ذهنی ایرانی ها داده ند نسل فعلی ایران اصلا فراموش کرده اند چه بودند و چه کیفیتی داشتند و در کمال تعجب هر چه انسانی عوضی تر و خیانتش آشکار تر باشد محبوبتر برای برایند فکری جامعه میشود...و این را نمیشود دیگر کاریش کرد!انتهای ماجرای ایران از ابتدایش مشخص است ! و حداقل برای تغییر این ذائقه در ایرانی ها چندین نسل زمان میبرد که تا آن زمان احتمالی نه تو مانی و نه من :)
              در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
              من تا حالا به کسی رای ندادم...حتی خاتمی و موسوی....چون این رژیم را اصلا لایق رای نمیدونم...گور پدر هم روحانی و هم احمدی ...بنطر من رژیم داره بلایی سر این ملت میاره که این ظلم اقتصادی در برابرش هیچه...اگر بخوام کمی توضیح بدم شاید اینجا به کسی برخوره
              در ضمن سطح اگاهی ملت ما همینقدر هست...همین قدره که در حد روحانی و احمدی و در راس اونها جناب فرزانه بر سر ما حکومت کنند...دنبال بهتر از این نباشید...با رای کسی تو این مملکت چیزی تغییر نمیکنه...طرف اومده میگه یک مرد بعد از انقلاب اومده اونم احمدی بوده...بنطر من زن تن فروش خیابونی تو این مملکت بمراتب مردتر از احمدی نژاده...
              هر چند نرود میخ اهنین بر سنگ
              من هم از سال 80 تا الان در هیچ انتخاباتی شرکت نکردم و در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد حتی اگه کاندید انتخابات پدرم باشه.
              علت اینکه گفتم احمدی نزاد تنها مردی بود که قصد خدمت به مردم داشت دلایل زیادی داره که اینجا مجالش نیست فقط یک موردشو میگم.
              تا حالا فکر کردین چرا بعد از اتمام ریاست جمهوری احمدی نزاد تو تلویزون از خودش و وزارش تقدیر کردن(همچین چیزی بود) منو شما میدونیم اگه صدا و سیما از کسی تعریف و تقدیر کنه نتیجه معکوس میذاره اونوقت صدا وسیما با اون همه کارگردان و نویسنده متوجه اثر برنامه هاش روی افکار عمومی نیست؟
              این همه جکی که درباره احمدی نژاد ساختند همه اینا برنامه ریزی شدست .
              جون احمدی نژاد از جنس خودشون نبود برای همین باید پیش افکار عمومی خراب بشه. وگرنه مثه خاتمی ممنوع تصویرش میکردند تا محبوب تر بشه. خاتمی رو هم گذاشتن برا روز مبادا
              شمایی که مدعی هستی سطح کیفی و کمی چنان بالا و بلنده از شب و روز روحانی کردنت مشخصه شما خوراک خوبی برای این حکومت هستین چون با چندتا جمله روشنفکرمابانه مخ تون زده میشه
              چندین بار در این سایت گفتم بنده طرفدار هیچ شخصی نیستم اما در مقام قضاوت احمدی نزاد رو برتر از روسای جمهور دیگه میدونم.
              بس عمارت که بود خانهٔ رنج
              بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• محمود گرگانی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 973

یه جوری صحبت از سطح کیفی و کمی زندگی مردم ایران میکنند که انگار خودشان تو کره ماه زندگی کردند.

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
                  هر چند نرود میخ اهنین بر سنگ
                  من هم از سال 80 تا الان در هیچ انتخاباتی شرکت نکردم و در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد حتی اگه کاندید انتخابات پدرم باشه.
                  علت اینکه گفتم احمدی نزاد تنها مردی بود که قصد خدمت به مردم داشت دلایل زیادی داره که اینجا مجالش نیست فقط یک موردشو میگم.
                  تا حالا فکر کردین چرا بعد از اتمام ریاست جمهوری احمدی نزاد تو تلویزون از خودش و وزارش تقدیر کردن(همچین چیزی بود) منو شما میدونیم اگه صدا و سیما از کسی تعریف و تقدیر کنه نتیجه معکوس میذاره اونوقت صدا وسیما با اون همه کارگردان و نویسنده متوجه اثر برنامه هاش روی افکار عمومی نیست؟
                  این همه جکی که درباره احمدی نژاد ساختند همه اینا برنامه ریزی شدست .
                  جون احمدی نژاد از جنس خودشون نبود برای همین باید پیش افکار عمومی خراب بشه. وگرنه مثه خاتمی ممنوع تصویرش میکردند تا محبوب تر بشه. خاتمی رو هم گذاشتن برا روز مبادا
                  شمایی که مدعی هستی سطح کیفی و کمی چنان بالا و بلنده از شب و روز روحانی کردنت مشخصه شما خوراک خوبی برای این حکومت هستین چون با چندتا جمله روشنفکرمابانه مخ تون زده میشه
                  چندین بار در این سایت گفتم بنده طرفدار هیچ شخصی نیستم اما در مقام قضاوت احمدی نزاد رو برتر از روسای جمهور دیگه میدونم.
                  این شمائی که فرمودید منظورتان کیست ؟!
                  اگر بنده هستم یک پست از بنده بالا بیاورید از روحانی کردنم , شب و روزش به کنار !

نظر

• محمود گرگانی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 973

این شمائی که فرمودید منظورتان کیست ؟!
                    اگر بنده هستم یک پست از بنده بالا بیاورید از روحانی کردنم , شب و روزش به کنار !
                    بله منظورم شما هستین که احتمال میدم در این مورد اشتباه کرده باشم دلیل این اشتباه هم این بود که دیده بودم که بعضی از کاربرهای این سایت از احمدی نزاد و بعضی دیگه از روحانی طرفداری مکردند و چون اکثر نوشته های شما انتقاد و ... به احمدی نزاد بودباعث این اشتباه شد.
                    دوست داشتم از سطح کیفی و کمی زندگیت و مراحل رسیدن به این سطح رو برام بگی.
                    اون کاربر علیرضا هم انگار زیاد با زنای تن فروش سرو کار داره که مبنایی برای مقایسه انتخاب کرده.

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

یه جوری صحبت از سطح کیفی و کمی زندگی مردم ایران میکنند که انگار خودشان تو کره ماه زندگی کردند.
                      باز هم اگرمنظورتان بنده هستم , ...عارضم خدمتتان که فکر نمیکنم انسانی در کره ماه بتواند به حیات ادامه بدهد, ...اما تمام حرف من اینست تلاش کنیم با عقل و ریاضی مسائل را بررسی کنیم نه با احساس و انگ زدن به این و آن و کلی گویی !! و امیدوار باشیم فرزندان ما نیز تلاشی مانند ما کنند و منتقل کنند به بعدی و به مرور از خراقات و جهل و بت پرستی فاصله بگیرند !!! البته میدانم سخت است و در نبرد بین احساس و منطق , معمولا احساس برنده میدان است , اما از جایی بایستی شروع کرد و این کلاه گشاد روی سرمان را به مرور از سر برداشت !...وظیفه دگر اندیش متفاوت است از بقیه , به نظر من لطفی ندارد تنها آمد و نظاره کرد و مرد و از این دنیا رفت !

نظر

• محمود گرگانی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 973

باز هم اگرمنظورتان بنده هستم , ...عارضم خدمتتان که فکر نمیکنم انسانی در کره ماه بتواند به حیات ادامه بدهد, ...اما تمام حرف من اینست تلاش کنیم با عقل و ریاضی مسائل را بررسی کنیم نه با احساس و انگ زدن به این و آن و کلی گویی !! و امیدوار باشیم فرزندان ما نیز تلاشی مانند ما کنند و منتقل کنند به بعدی و به مرور از خراقات و جهل و بت پرستی فاصله بگیریم !!! البته میدانم سخت است و در نبرد بین احساس و منطق , معمولا احساس برنده میدان است , اما از جایی بایستی شروع کرد و این کلاه گشاد روی سرمان را به مرور از سر برداشت !...وظیفه دگر اندیش متفاوت است از بقیه , نمیتوان تنها آمد و نظاره کرد و مرد و از این دنیا رفت !
                        چقدر خوب بود که همان ابتدا اینقدر خوب و منطقی صحبت میکردید مطمئن باشید بنده برای صحبتهای منطقی ارزش قائلم و قبول میکنم حتی اگه خلاف فکر و اندیشه من باشه چون باعث میشه اشتباهم رو پیدا کنم. والا حقیقتش من نمیخوام و در توانمم نیست که بخوام تاثیری در جامعه داشته باشم. هر چند ماه یکبار مطالب اینچنینی مینوسم بعدش هم پیشمون میشم.
                        تنها چیزی که ازم بر میاد اینکه برای مردم کشورم ارزوی سلامتی و ارامش داشته باشم.
                        به امید فرداهای بهتر برای همه عزیزان
                        شبتون خوش

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

سلام
                          صبح بخیر
                          امیدوارم روز خوبی داشته باشید

از قدیم گفتند آب که سر بالا بره قورباغه هم ابو عطا میخونه

گفتند تورم رو نمیتونه کنترل کنه که کرد
                          گفتند دلار رو نمیتونه ثابت نگه داره که کرد
                          گفتند نمیتونه با جهان کنار بیاد که کنار اومد
                          گفتند نمیتونه تحریمهارو برداره که داره برمیداره
                          گفتند به کارخانه ها باید یارانه تولید بده
                          آخه برای چی باید بده
                          به اسم اصل 44 و با استفاده از صندوق ارزی نیمی از کشور رو به اسم خودشون کردند
                          حالا هم بدون کار میخان یارانه بگیرن
                          شاید دیگه کافی باشه پول یامفت گرفتن
                          روی تموم شریانهای پولی قرار گرفتند تا از جریان پول مثل زالو بادکش چاق و چله بشن بازم کافیشون نیست
                          بابک یکیشونه
                          بابک همینطوری که بابک نشده که
                          زمان برده
                          همه اینها هم بودند
                          بورس هم یکی دیگه شونه
                          حالا که داره کار میکونه بزارین کارش رو بکنه ببینیم بقیه تصمیماش عملی میشه یا نه
                          اما اگه عملی شد به هر ریسمانی چنگ نزنید
                          این بورس هم درست میشه
                          چیزی نمونده
                          اگر هم نشه تازه معلوم میشه همه زیره یک چترند
                          خدای ما هم بزرگه

ما که دیروز کلی خودرو و شبندر خریدیم
                          امروز شاید روز خودروئیها باشه
                          با خبر تشکیل صف جلوی نمایندگیها فکر کنم دیگه خودروئیها باید یه تکونی به خودشون بدن
                          ما هم منتظر میشیم
                          روز پر برکتی داشته باشید

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

بله منظورم شما هستین که احتمال میدم در این مورد اشتباه کرده باشم دلیل این اشتباه هم این بود که دیده بودم که بعضی از کاربرهای این سایت از احمدی نزاد و بعضی دیگه از روحانی طرفداری مکردند و چون اکثر نوشته های شما انتقاد و ... به احمدی نزاد بودباعث این اشتباه شد.
                            دوست داشتم از سطح کیفی و کمی زندگیت و مراحل رسیدن به این سطح رو برام بگی.
                            اون کاربر علیرضا هم انگار زیاد با زنای تن فروش سرو کار داره که مبنایی برای مقایسه انتخاب کرده.
                            جواب برات دارم....اما در حد اینکه با من هم کلام بشی نیستی...کسی که یک میمون را تنها مرد بعد از انقلاب این مملکت میدونه دیگه طرز فکرش بهتر از این نیست

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

شما از کجا میدانید بنده خوشم با این دولت و با این دولت از گمراهی در می آیم !!!
                              این همان جهل ترکیبی شماست ,!!!که محاسبه میکنید هر که با این دولت نیست پس با آن یکی است و یا برعکس و سپس انگ میزنید و نتیجه گیری از همانی که خودتان در توهمات گفته اید !!!... مشخص است که مغز شما خواسته و یا ناخودآگاه شستشو داده شده و سپس فریز شده است , ! قبلا خدمتتان عرض کردم که کیفیت عقلی شما زیر 19 سال یک نوجوان کشور جهان سومی است :)

اینقدر از انسانهای که فکر می کنند از همه چیز آگاهی دارند و سطح فکری دیگران را پایین می دانند و در یک کلمه مزخرف می باشد بد می اید که حد نداره
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

دوباره اين تاپيك شد پاتوق سياسيون بى سياست خدا رو شكر ناظر هم شده ستاره سهيل.........بنظر مياد لابسا از وام خريد كالا كه سود تسهيلات هم ١٠ درصد أعلام شده و صبح هم اخبار ميگفت قراره اين تسهيلات بطور مستقيم وارد توليد بشه بيشترين نفع رو ميبره دوستان اگه نظري دارن بفرمايند

نظر

در حال کار...
                                X