جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sharifi
    عضو عادی
    • Oct 2015
    • 136

پاسخ : جــــو بــــازار

سلام دوستان
    جو فعلی بازار روی سهم های
    شپلی
    ذوب
    لاوان
    بکام
    هست
    که عمده ارزش معاملات بازار در اختیار این سهم ها هست.

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
      افت قیمت گروه بانک ربطی به گزارش های اعلامی نداره
      تو بازار پول نیست . برای همین پول ها هر چند وقت یک بار از یه گروه خارج میشه و میره رو یه گروه دیگه و مجدد همین چرخش ادامه پیدا میکنه
      بحث کاهش ذخیره بانک ها نزد بانک مرکزی بود داشتن ده درصد بالاتر بانک میخریدن . حالا که منفی شدن ربط به گزارش میدن
      در کل ملت جالبی هستیم
      دقیقا...من همه سرمایه ام را بانکی خریدم...اعتبارمم خرید کردم...حالا که شما دلیل اصلی ریزش گروه بانک را فرمایش کردید...از فردا با ضرر میفروشم میام بیرون
      بسیار متشکرم از شما

نظر

• Alain Delon
        Banned
        • Dec 2014
        • 628

جالبه!!! خبرگزاری فارس رسانه محافظه کار همیشه منتقد ، خبر زده که استقبال بی رمق بوده

این چه جور بی رمقی به گفته مخالفان است که الان ظرفیت خرید پژو پارس در همه نمایندگی ها تمام شده و ظرفیت پژو 206 رو به اتمام است و در بازار آزاد حواله وام 1.5 میلیون تومان در حال معامله است.

معاون فروش سایپا:وام 25میلیونی، 1.5میلیون تومان خرید و فروش می شود

معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا از خرید و فروش وام 25 میلیونی خودرو به ارزش 1.5 میلیون تومان خبر داد

ادامه استقبال متقاضیان؛ سایپا تا ظهر سه شنبه بیش از 14 هزار خودرو فروخت

معاون بازار یابی و فروش گروه خودروسازی سایپا با بیان اینكه تاكنون استقبال خوبی از خرید خودروهای با طرح وام 25 میلیونی به عمل آمده است گفت: تا ظهر امروز (سه شنبه) 14 هزار و 377 خودرو گروه خودروسازی سایپا به فروش رفته است.

وی یادآورشد: هم اكنون شاهد ازدحام متقاضیان خرید در بسیاری از نمایندگی های گروه خودروسازی سایپا هستیم و ظهر امروز (سه شنبه ) فروش ما از 14 هزار و 377 خودرو فراتر رفته است.
        تقی زاده اظهارداشت: با آغاز فروش خودروهای این گروه، خودروهای تیبا و پراید سایپا بیشترین متقاضی را داشتند و تا ظهر امروز هفت هزار و 586 دستگاه پراید، 2 هزار و 816 دستگاه تیبا و 2 هزار و 430 دستگاه تندر90 در نمایندگی های این گروه در سراسر کشور به فروش رفته است.
        آخرین ویرایش توسط Alain Delon؛ 2015/11/10, 15:05.

نظر

• b-asgharne
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1055

ببخشید حواسم نبود همه پست ها تو یک تاپیک هستش چون تو صفحات مختلف باز کرده بودم

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          فشار فروش در بانکها چند روزی هست بطور محسوسی زیاد شده !

در صادرات بحث میزان شاید یکی از دلایل احتمالی برای فروش باشه !
          به نظرتون میزان چه تاثیری می تونه رو سوددهی صادرات داشته باشه؟

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
          سلام متاسفانه خوروسازان بدنبال سود حداکثری هستند نه دنبال مشتری و بازار . اگر نگاهشان عوض نشود مشکل خواهند داشت
          کاش همشون رو خارجی ها بخرند.

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
          شاید این حرف من الان به نظرتون طنز بیاد!
          اما بزودی خودروسازان در رسانه میلی تبلیغ کنند:هر خانواده ایرانی چند خودرو!
          یکی برای روزهای فرد
          یکی برای روزهای زوج!
          خودرو مخصوص بانوان!
          خودرو دانشجو ، و ...
          یکی هم واسه سکونت (ماشین کاروان دار یا کاروان خالی) چون همه این خودروها رو مجبورند خارج از شهر پارک کنند و داخل شهر جا نخواهد بود.خدایا یعنی ماهم بالاخره قبرستان اتوموبیل می بینیم(مثل خارجی ها).
          آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2015/11/10, 15:55.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
            به نظرتون میزان چه تاثیری می تونه رو سوددهی صادرات داشته باشه؟
            در تاپیک صادرات هم مطرح کردم ! هنوز معلوم نیست مشکل میزان فقط مربوط به پدیده هست یا نه مشکلات دیگری هم دارد !؟

امتیازاتی هم قرار شده به صادرات بدهند که هنوز معلوم نیست می دهند یا نه !

ظاهر ماجرا این است که می خواهند با عوض کردن تابلوی میزان به صادرات، خیال ملت را راحت کنند که پولشان را مطالبه نکنند !!!

حالا باید دید این جواب می دهد یا نه

برخی مشکلات حقوقی هم مطرح هست ظاهرا، مثل اینکه می گویند اگر روال واگذاری یا ادغام میزان در صادرات قانونی طی شود باید مجمع وبصادر تشکیل شود و رای بگیرند و مصوبه مجمع می خواهد !!!

برخی هم می گویند نه همچین مسیری لازم نیست !

نظر

• Alain Delon
              Banned
              • Dec 2014
              • 628

در مورد تعیین تکلیف موسسه میزان و تعهد بانک صادرات ، مطلبی عرض کنم.
              1- بابت این اقدام بانک صادرات در خصوص قبول تعهدات موسسه منحل شده میزان، بانک مرکزی یک خط اعتباری به بانک صادرات اعطا کرده تا مبالغ لازم در اختیار بانک صادرات قرار گیرد.
              2- قرار است که بانک صادرات فقط اصل سپرده را به صاحبان حساب پرداخت کند و سودی به سپرده گذاران پرداخت نمیکند. یعنی فقط اصل پولی که مردم در موسسه گذاشتن زنده میشه و از سود سپرده خبری نیست.
              3- فعلا بانک صادرات پرداخت مبالغ کم را آغاز کرده و مبالغ بالا را به مرور و در آخر پرداخت میکند.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

نظر

• Alain Delon
                  Banned
                  • Dec 2014
                  • 628

خبر ساعت 21 شبکه یک

تا پایان وقت اداری امروز ، بیش از 46 هزار خودرو فروخته شد و میزان 45 % درصد از تعهدات تکمیل شد.

تعهدات فروش خودرو که تا پایان اردیبهشت ماه سال 95 ادامه دارد، فقط ظرف مدت دو روز 45 درصد آن تکمیل و به فروش رسید.

ظرفیت فروش پژو پارس و تندر به اتمام رسیده است.
                  آخرین ویرایش توسط Alain Delon؛ 2015/11/10, 22:03.

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

در اصل توسط Alain Delon پست شده است View Post
                    خبر ساعت 21 شبکه یک

تا پایان وقت اداری امروز ، بیش از 46 هزار خودرو فروخته شد و میزان 45 % درصد از تعهدات تکمیل شد.

تعهدات فروش خودرو که تا پایان اردیبهشت ماه سال 95 ادامه دارد، فقط ظرف مدت دو روز 45 درصد آن تکمیل و به فروش رسید.

ظرفیت فروش پژو پارس و تندر به اتمام رسیده است.
                    تا زمانی که در داخل شرکت های خودرویی دارن راحت دزدی میکنن اینا سودی نمیسازن
                    گزارش 9 ماهه میاد و متوجه حرف من میشید
                    فقط تنها راه نجات صنعت خودرو ، واگذاری برخی از خودروسازها به خارجی هست تا با مدیریت درستشون این صنعت را رونق بدن
                    یکی از مشکلات مهم این صنعت قیمت دلار هست . هر چی قیمت دلار بالابره به ضرر این گروه هست . چون خودرویی ها مثل سابق توان افزایش قیمت محصولات را برای جبران این هزینه ندارن
                    در این گروه فقط خپارس ارزنده هست . اونم بخاطر شرایط تولیدش و خریدار خارجی

نظر

• Alain Delon
                      Banned
                      • Dec 2014
                      • 628

سلام، بنده یک شفاف سازی انجام دهیم.

من هیچ زمانی از کیفیت خودروسازان داخلی و فعالیت درون گروهی آنها حمایت نکردم و نمیکنم. بحث کیفیت را باید در جای دیگر دنبال کنیم.

شخصاً از بزرگترین منتقدان صنعت خودروسازی هستم و معتقدم که باید خودروسازان ما به شرکتها و خودروسازان معتبر دنیا فروخته و واگذار شود و یا همکاری قوی و جوئینت خوبی صورت گیرد و دانش و تکنولوژی روز دنیا به خودروسازان داخلی انتقال یابد.

اما همه ما اینجا در یک سایت بورسی فعال هستیم و فعال بازار سرمایه هستیم. پس بحث کیفیت و سایر مسایل را با بحث معاملات سهام خودروسازان تفاوت و تمایز قائل شویم.

تا این دولت راس کار است، سهام خودروسازان همچنان در کانون توجهات است، چون دولت ثابت کرده که حامی و حمایت کننده شدید صنعت خودرو کشور است. ( بنده قبلاً عرض کردم که دولت قبل حامی شرکتهای پالایشی و پتروشیمی بود و این دولت حامی صنعت خودرو )

حال نکته اینجاست که انگار خیلی ها دشمن خونی و قسم خورده خودروسازان هستند. تا مثلاً نیم درصد سهام گروه خودرو مثبت میشود از زمین و آسمان ، میریزند و شروع به بدگویی و دست به تخریب میزنند و هر رشد و مثبت شدن خودرویی ها خواب آنها را آشفته میکند و انگار چشم دیدن رشد سهام خودرویی را ندارن.

انگار بعضی ها فقط سوزنشان در گروه خودرو گیر کرده.

یعنی الان همه تولیدات سایر شركتها عالی است و فقط خودرومون مشكل داره!!؟؟

به اعتقاد بنده همین سهام خودروسازان که اینهمه دشمن قسم خورده داره، نام و اعتبار و برند و ارزش جایگزینی آن صدها برابر شرف دارد به امثال شرکتهای ضعیف و زیان ده با زیان انباشته سنگین و آینده مبهم به مانند شپلی ، ذوب ، شاوان که در این مدت بیش از 50% قیمت سهامشان رشد کرد و و آب از آب تكون نخورد و صدای کسی در نیامد.

پی نوشت: 1- عرض بنده کلی بود و منظورم شخص خاصی نیست، لطفاً سوءتفاهم نشود
                      2- ببخشید که اگر مطلبم کمی تند بود
                      3- دکمه تشکر بنده کار نمیکند و از همین جا از مطالب و پستها و نظرات همه دوستان تشکر میکنم
                      آخرین ویرایش توسط Alain Delon؛ 2015/11/10, 22:14.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

1394/8/19 20.52
                        در پایان دومین روز از آغاز طرح جدید دولت در خرید اقساطی؛

تعداد ثبت نام کنندگان خودرو به40هزار تن رسید

وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین اعلام کرده که استقبال گسترده مردم از این طرح، موجب دلگرمی دست اندرکاران و کارگران زحمت کش صنعت خواهد شد.

به گزارش ایرنا از شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت(شاتا) در اطلاعیه وزارت صنعت، معدن و تجارت آمده است: براساس گزارش ها، تا عصر امروز(سه شنبه ) در گروه صنعتی ایران خودرو بیش از 20 هزار خودرو ثبت نام شده است که 40 در صد آن پژو 405، نزدیک به 30 درصد سمند و بقیه پژو پارس، ال 90 و پژو206 و دنا بوده است
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• azarpad
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 232

اين تعداد فروش خودرو واقعا عجيبه !

چي شد مردم مگه تحريم نكرده بودند !

از كجا پول قسط را مياوردند ؟

اين طرح يك ماه ديگه ادامه پيدا كنه كل خودرويي ها كمبود خودرو پيدا ميكنند ...
                          آخرین ویرایش توسط azarpad؛ 2015/11/11, 00:09.

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

همچنان به سیاسی نوشتن در این تاپیک ادامه میدید !

پس ازاین به بعد اگر من هم سیاسی نوشتم دوستان ناراحت نشن و اعتراضی نکن!
                            جوابی ندارید که بدید ! جز خاطرات چشم چرانی در پارک و بازی با نوه ها و تار و تنبور و ...

قرار دوستان این بود که کسی در این تاپیک غیر از مسایل مربوط به جو بازار چیزی ننویسد !

تقریبا همه دوستان رعایت می کنند بجز شما و یکی دیگر از دوستانتان که اینجا خاطره تعریف می کند و سفرنامه منتشر می کند !

تاپیک نبض سیاست هست ! هر روز آنجا نظرات سیاسی بنویس !

واقعا برات سخته در اون تاپیک بنویسی این نظرات را ؟ یا احترام گذاشتن به حقوق دیگر کاربران برات مهم نیست !
                            من که یکبار گفتم نگار مینوی که بی خود کرد هرکسی که برای موضوع قانون صادر کرد. تو برو ذات خودت را درست کن و مغرض نباش که بیایی من و آقای معینی را مسخره کنی و بخواهی مقدمه آمدن و سیاسی نوشتن و تعریف از محمود جون را بچینی. سر به سر من هم نگذار و فضولی نوشتن من درباره نوه هایم یا نمیدانم کدام چشم چرانی! به تو ربطی ندارد. تو اگه نیت خیر داری برو به فکر خودت باش.من نمیدانم چرا مدیریت فروم مثل مدیریت دولت شده است و اقدام مناسبی برای برخورد با فضول و چرت و پرت گویان و برخی زالوصفتان ظاهر الصلاح که اسم نمیبرم نمیکند.
                            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                              من که یکبار گفتم نگار مینوی که بی خود کرد هرکسی که برای موضوع قانون صادر کرد. تو برو ذات خودت را درست کن و مغرض نباش که بیایی من و آقای معینی را مسخره کنی و بخواهی مقدمه آمدن و سیاسی نوشتن و تعریف از محمود جون را بچینی. سر به سر من هم نگذار و فضولی نوشتن من درباره نوه هایم یا نمیدانم کدام چشم چرانی! به تو ربطی ندارد. تو اگه نیت خیر داری برو به فکر خودت باش.من نمیدانم چرا مدیریت فروم مثل مدیریت دولت شده است و اقدام مناسبی برای برخورد با فضول و چرت و پرت گویان و برخی زالوصفتان ظاهر الصلاح که اسم نمیبرم نمیکند.
                              حضرت امام
                              در نوشتن همه آزاد هستن و کسی مانع دیگری نیست اما بر این اساس که هر سخن جاو هر نکته مکانی دارد
                              دوستان فعال در این تایپیک قرار شد در این تایپیک تحلیل سهم ارایه کنند تا مورد استفاده همه باشه
                              تلاش بر این هست که ظرفیت نقد پذیری داشته باشیم و نظرات خودمان را بدون توهین انتقال دهیم
                              الحمدالله این فروم از باب تایپیک بسیار متنوع هست و هر گروهی با نظرات خاص میتونه مدام در جاهای خاص خودش بنویسه
                              شما هم که الحمدالله پیر خردمندی هستید اقتضای سن شماست که در نهایت پختگی کلامی اظهار کنید
                              چرا توهین؟؟؟
                              سرکار خانم مینوی نکته ای رو به دوستان یاد اوری کرد که فاقد توهین به دیگرکاربران بود
                              سزاوار نیست شنونده توهینی از جانب مخالفین یا کاربران باشد

نظر

• ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

سلام
                                صبح بخیر
                                امیدوارم روز خوبی داشته باشید

صبح داشتم میومدم دیدم یه بنده خدایی داره صندوق صدقات رو از طریق شکاف بالاش خالی میکنم
                                از یک منظر شاید درست نباشه
                                ولی یه لحظه احساس کردم این صندوق متعلق به همیناست
                                چرا پول به اینها نمیرسه و یا چرا کم میرسه نمیدونم
                                شاید به خاطر اینه که جای مناسبی خرج نمیشه که اینها مجبور میشن با سیم درش بیارن

دیروز و پریروز هم کلی پول از جیب ملت خارج شد و به جیب دولت (صنعت و معدن و مالیات) و خودرو سازها و با نکها ریخته شد
                                یعنی این پولها جای مناسبی خرج میشه
                                یا سر از طرحهای چابهار در میاره
                                یا در سوریه گلوله میشه و به تن کسی میشینه
                                حکایت همون صندوق صدقاته
                                ما که از میزان ثبت نامها که بیش از 40 هزارتا بوده خوشحالیم شاید قیمت سهامشون یه تکونی بخوره
                                اگه اینهان که بازمیگن اگر اینارو بفروشیم تازه جلوی منفی بیشتر گرفته میشه
                                دروغ که حناق نیست

امروز هم اگه مثل دیروز باشه یه مثبت رو خودروئیها میخوره و نیمه دوم بازار منفی میشه
                                اگر بخان بترکونن که همه رو منفی میکنند
                                ولی به نظر میرسه روند مثبتی خیزکی وجود داره
                                منحنی قیمتهارو نگاه میکنی نمیشه از روی اندیکاتورها به نتیجه خاصی رسید
                                برای همین فعلا باید به سیاستها و دودوزه بازیهای سیاسی بیشتر توجه کرد
                                فاندامنتال درحال حاضر فقط در جهت فریب و افتادن تو چاله و یا چاهها کمک میکنه
                                البته نه همشون

دیشب باران بسیار خوبی تو تهران اومد
                                صبح هم هوا بسیار تمیز و دلچسب بود
                                آماده برای یک روز جنجالی بورسی
                                دوستان هم که همه سالم و سلامت
                                روز پر برکتی داشته باشید

نظر

در حال کار...
                                X