جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saft
    عضو عادی
    • Apr 2014
    • 226

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

به نظرم فعلا ریسک این موضوع از هرچیزی بیشتره !!

همونطور که دیروز اشاره کردم ریسک کهنگی تجهیزات امسال به بیشترین حد خودش رسیده !!

هشدارها و گزارشهایی که کمابیش از گوشه و کنار برای بخشهای مختلف داره منتشر میشه ! کمی ترسناک هست !

هر اتفاقی در این حوزه میتونه تا ماهها صنعت و تولید و خدمات و ... با بحران مواجه کنه !

برخی پیش بینی ها حتی دسته بندی صنایع برای زمانهای اضطراری (قطعی برق به مدت روزهای طولانی) هم به مسئولین پیشنهاد کردن !

البته این وسط کانالهای بورسی منتظرن پولهای لاتاری خودرو بیاد بره تو سهام !

دیگه خواجه حافظ شیرازی هم فهمید کمبود و قطعی برق بخاطر استخراج یا باصطلاح ماین کردن بیت کوین در استانهاییه که برادرا همراه با شرکتهای چینی در اونجا مشعولن حالا اینوسط یکی تحت عنوان استاد برق شریف که معلوم نیست ربطش چیه به این قضیه اومده داره به عمد یا غیر عمد آدرس غلط میده... راستی اگر کهنگی تجهیزات . مصرف بالای مردم و .... دلایل این قطعیها هست جرا هنوز دولت اصرار به صادر کردن برق علیرغم کمبود داخل به عراق داره وقتی معلوم نیست بتونه کامل مطالباتشو از انها در این زمینه وصول کنه چیزی که سالهاست مسبوق به سابقه هست/:.yead.:/

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

برق مشکل صنعت هست و مشکل بزرگی هم هست

ولی دیگه برای بورس خیلی دارن بزرگنمایی میکنن

مشکل برق امسال که ایجاد نشده! هرچند وضع بدتر شده

ولی مثل بقیه موارد که از هر مدت مد میشه... قیمت‌گذاری دستوری، نرخ بهره ، تحریم ها و .....

این مملکت همینه.... همین هم بوده و خواهد بود،

اگر میگین ۹۹ استثنا بود قبول! برین ۴۰سال قبل موجهای صعود بورس رو ببینین. آیا رشد بورس بخاطر افزایش سودآوری و بهره وری و رشد تولید رخ داده؟ که الان مشکل بورس این چیزا باشه؟

حتی یک موج صعودی بورس مثال بزنین که رشد تولید باعثش بوده!

بعضیا بورس ایران رو با نزدک و داوجونز اشتب گرفتن

جوری مشکل برق رو گنده کردن که انگار بورس با برق گره خورده و دیگه درست بشو نیس!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2182

نتییجه واگذاری شرکتهای غارتگر مواد خام در حوزه فولاد و پتروشیمی و سایر صنایع انرژی بر به اولیگارشهای در آفتاب و مهتاب در سه دولت کثیف گذشته ، خصوصا در دولت احمدی نژاد .

سالها بهره مندی از آب و برق و گاز مفتی در شرکتهای هبه شده به اشخاص و گروه های خاص ، زیرساختهای آب و برق و گاز را به کل در هم کوبیده و متاسفانه اغلب دودش دارد به چشم کوچکترها و غیر خودی ها می رود.

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

متوسط کرک اسپرد محصولات پالایشی تقریبا افت 10 درصدی داشته و عملا کف 3 ساله شکسته شده.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35705

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            برق مشکل صنعت هست و مشکل بزرگی هم هست

ولی دیگه برای بورس خیلی دارن بزرگنمایی میکنن

مشکل برق امسال که ایجاد نشده! هرچند وضع بدتر شده

ولی مثل بقیه موارد که از هر مدت مد میشه... قیمت‌گذاری دستوری، نرخ بهره ، تحریم ها و .....

این مملکت همینه.... همین هم بوده و خواهد بود،

اگر میگین ۹۹ استثنا بود قبول! برین ۴۰سال قبل موجهای صعود بورس رو ببینین. آیا رشد بورس بخاطر افزایش سودآوری و بهره وری و رشد تولید رخ داده؟ که الان مشکل بورس این چیزا باشه؟

حتی یک موج صعودی بورس مثال بزنین که رشد تولید باعثش بوده!

بعضیا بورس ایران رو با نزدک و داوجونز اشتب گرفتن

جوری مشکل برق رو گنده کردن که انگار بورس با برق گره خورده و دیگه درست بشو نیس!
            به نظر شما موضوعی مثل اسماعیل هنیه روی عملکرد شرکتهای تولیدی بیشتر تاثیر باید داشته باشه ! یا مسائلی مثل برق و گاز و هزینه انرژی و .... !

کندل ابراهیم که در ماجرای هلی کوپتر رقم خورد ! کندل اسماعیل هم شدیدتر از ابراهیم !

اینها تازه روی مارکت تاثیر داشت نه صورتهای مالی !

اغلب حمایتها شکسته شد ! در بیشتر الگوهای اصلاحی قابل تحمل، کل رشد نسبی اخیر خنثی شد و تبدیل به سر و شانه شده تا حد زیادی !

حالا اینموارد مثل برق و گاز و .... در صورتهای مالی تاثیر خواهد گذاشت !

ناترازی برق وزیر جدید گفته نسبت به 1400 تقریبا 3 برابر شده ! گاز هم اینروزا از الان داره ریپ میزنه ! وای به حال زمستان !

البته اینطور که شما نوشتید ظاهرا مسایل بنیادی و تولید و سود و زیان شرکتها در بورس تهران تاثیری نداره !

همین امشب همتی خان ! فرمودن میانگین سود شرکتها از 24% رسیده به 12% !

با این اوضاع امسال احتمال زیاد زیر 10% بریم و تعداد شرکتهای زیانده هم زیادتر بشه !

وقتی ریسکهای بازار بالاست و عوامل بنیادی هم ضعیف تر دارن میشن ! مدیریت بازار هم فشل تر از همیشه هست ! چه می شود کرد !؟؟

هیچ حمایتی از شرکتها نمیشه ! مسایل زیربنایی مثل برق و گاز و زیرساختها هم در کوتاه مدت حل نخواهد شد !

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

به نظر شما موضوعی مثل اسماعیل هنیه روی عملکرد شرکتهای تولیدی بیشتر تاثیر باید داشته باشه ! یا مسائلی مثل برق و گاز و هزینه انرژی و .... !

کندل ابراهیم که در ماجرای هلی کوپتر رقم خورد ! کندل اسماعیل هم شدیدتر از ابراهیم !

اغلب حمایتها شکسته شد ! در بیشتر الگوهای اصلاحی قابل تحمل، کل رشد نسبی اخیر خنثی شد و تبدیل به سر و شانه شده تا حد زیادی !

ناترازی برق وزیر جدید گفته نسبت به 1400 تقریبا 3 برابر شده ! گاز هم اینروزا از الان داره ریپ میزنه ! وای به حال زمستان !

البته اینطور که شما نوشتید ظاهرا مسایل بنیادی و تولید و سود و زیان شرکتها در بورس تهران تاثیری نداره !

با این اوضاع امسال احتمال زیاد زیر 10% بریم و تعداد شرکتهای زیانده هم زیادتر بشه !

وقتی ریسکهای بازار بالاست و عوامل بنیادی هم ضعیف تر دارن میشن ! مدیریت بازار هم فشل تر از همیشه هست ! چه می شود کرد !؟؟

هیچ حمایتی از شرکتها نمیشه ! مسایل زیربنایی مثل برق و گاز و زیرساختها هم در کوتاه مدت حل نخواهد شد !
              درود

ببینید شما میگید ، باید! اثر هنیه زیاد باشه یا برق و گاز و ....

اگر بشینیم برای مملکت باید! بچینیم من هزار تا باید واجب‌تر بلدم که باید باشه ولی نیس!

باید فلان باشه..باید این باشه...باید دولت فلان کنه....خوب نیس!

من موضوع ساده ای رو میگم.

خیلی ساده! نمودار ۴۰سال بورس جلو ماست. در دولت‌های مختلف.

نزول و صعودهاي مهم بورس هم مشخص!

من معتقدم اقتصاد ایران مبنای تورم افسارگسیخته داره و قیمت کالا و خدمات بخصوص سرمایه ای ها رو انتظارات تورمی بهتر نشون میده تا رشد اقتصادی.

هر وقت بازار مطمئن بشه دولت سیاست انبساطی خواهد داشت بورس و دلار و ملک و .... پرش قیمتی تجربه میکنن.

این عامل یا دماسنج بسیار مهمتر هست .

حالا اینکه باید! اینجوری باشه؟ درسته که اینطوری باشه؟ خوب نه! نباید!
              ولی هست!

تکرار میکنم. این نمودار بلندمدت بورس...ببینین کدوم فاکتور موجهای اصلی رو عاملش بوده...بقیه عوامل اثر دارن ولی به مراتب کمتر.
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

به دیگر سخن:
                مثلن! اگر تا چند ماه دیگه حاشیه سود شرکتها ۱۰درصد بهبود بشه! شاید بورسهم ۲۰تا ۳۰درصد رشد کنه.

ولی اگر مثلن بهره بین بانکی یا فاکتورهایی که سیاست کلان دولت رو نشون میده ۵ درصد...۱۰ درصد تغییر کنه. اونوقت بورس چند برابر میشه! و برعکس هم همینطور!

انتظارات تورمی...... بروز رکود در آینده اینا خیلی خیلی تعیین کننده‌تر هستن تا مثلن مشکل برق...یا حتی مشکل قیمت گذاری.....اینا هم تاثیر دارن معلومه! ولی موجهای اصلی رو انتظارات تورمی رقم میزنه

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2182

وقتی میانگین سود شرکتها رفته زیر 12 درصد ( که البته این 12 درصد هم عملا متعلق به چند شرکت صادر کننده مواد خام هست ) ،

باید نرخ بهره بدون ریسک را به سرعت ببرند زیر 3 درصد مثل همه کشورهای نرمال دنیا ،
                  سرمایه گذاری و اشتغال باید در این کشور دلال پرور توجیه اقتصادی پیدا بکند ،

ضمنا لازم است با اهرم مالیات کمرشکن روی بازارهای مخرب طلا ، رمز ارز و ارزهای خارجی و املاک بلا استفاده ، سرمایه ها را بفرستند به سمت زیر ساختهای آب ، برق و گاز و احداث صنایع پر بازده و جذاب.

چنانچه روی سرمایه های کلان متعلق به نزول خورهای نوسانگیر از بازار های مخرب ، مالیاتهای کمر شکن بالای 70 درصد وضع بشود ،
                  این تروریستهای اقتصادی اعم از شخص حقوقی و یا حقیقی در آفتاب و یا در مهتاب مجبور می شوند سرمایه هایشان را ببرند در زیرساختهای یوتیلیتی و طرح های توسعه ، حتی در ریل و ترانزیت و..

نظام تامین مالی در ایران باید مشارکتی بشود .
                  نزول خوری و تنزیل بدون ریسک و باتضمین برای همه ممنوع ، خصوصا برای دولت و حکومتی که ادعای اسلامی بودن دارد.

نظر

• ashkan zandi
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1129

به نظرم فعلا ریسک این موضوع از هرچیزی بیشتره !!

همونطور که دیروز اشاره کردم ریسک کهنگی تجهیزات امسال به بیشترین حد خودش رسیده !!

هشدارها و گزارشهایی که کمابیش از گوشه و کنار برای بخشهای مختلف داره منتشر میشه ! کمی ترسناک هست !

هر اتفاقی در این حوزه میتونه تا ماهها صنعت و تولید و خدمات و ... با بحران مواجه کنه !

برخی پیش بینی ها حتی دسته بندی صنایع برای زمانهای اضطراری (قطعی برق به مدت روزهای طولانی) هم به مسئولین پیشنهاد کردن !

البته این وسط کانالهای بورسی منتظرن پولهای لاتاری خودرو بیاد بره تو سهام !

از نظر اینا فقط مهم قسمت دلار بره بالا شرکت ورشکسته تعطیل میترکونه
                    خدا شاهده در مورد برق و گاز فکر میکنن انشا نوشتنه حتی یکی میگه ااا به عراق برق میدیم پس مشکلی نیست و پس سهام میترکه
                    بذار یه زمستان سرد بیاد ببینیم کمبود گاز یعنی چی سیستم برق و گاز و آب فرسوده شده و هدر رفتش خیلی زیاده ربطی به مصرف مردم نداره
                    ولی خب بورسی جماعت باید هر فاکتوری بیاره تا بگه شرکت ها میترکونن

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8564

خواهشاً اخبار مثبت کار کنید.

انشا الله

نظر

• شاهان
                        ستاره دار (1)
                        • Aug 2022
                        • 1758

تقاضا 2 تا 3 برابر 4 شنبه شد
                        رسما امروز دیگه 99 درصد قفل و اکثرا مشکل حجم مبنا پیدا میکنن
                        حقوقی ها هم تا ی جایی عرضه میکنن بعد عقب میکشن
                        فعلا هنوز خیلیا منتظر انتقام ایرانن یا اینکه برق نیست و ..... . فکر میکنن الان سهما تو سقف 99 هستن

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8564

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                          تقاضا 2 تا 3 برابر 4 شنبه شد
                          رسما امروز دیگه 99 درصد قفل و اکثرا مشکل حجم مبنا پیدا میکنن
                          حقوقی ها هم تا ی جایی عرضه میکنن بعد عقب میکشن
                          فعلا هنوز خیلیا منتظر انتقام ایرانن یا اینکه برق نیست و ..... . فکر میکنن الان سهما تو سقف 99 هستن
                          انتظار موهبتی الهی است که نسیب هر کسی نمیشود.

مگر نه !؟

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                            درود

ببینید شما میگید ، باید! اثر هنیه زیاد باشه یا برق و گاز و ....

اگر بشینیم برای مملکت باید! بچینیم من هزار تا باید واجب‌تر بلدم که باید باشه ولی نیس!

باید فلان باشه..باید این باشه...باید دولت فلان کنه....خوب نیس!

من موضوع ساده ای رو میگم.

خیلی ساده! نمودار ۴۰سال بورس جلو ماست. در دولت‌های مختلف.

نزول و صعودهاي مهم بورس هم مشخص!

من معتقدم اقتصاد ایران مبنای تورم افسارگسیخته داره و قیمت کالا و خدمات بخصوص سرمایه ای ها رو انتظارات تورمی بهتر نشون میده تا رشد اقتصادی.

هر وقت بازار مطمئن بشه دولت سیاست انبساطی خواهد داشت بورس و دلار و ملک و .... پرش قیمتی تجربه میکنن.

این عامل یا دماسنج بسیار مهمتر هست .

حالا اینکه باید! اینجوری باشه؟ درسته که اینطوری باشه؟ خوب نه! نباید!
                            ولی هست!

تکرار میکنم. این نمودار بلندمدت بورس...ببینین کدوم فاکتور موجهای اصلی رو عاملش بوده...بقیه عوامل اثر دارن ولی به مراتب کمتر.
                            ما هم نمودارها دنبال میکنیم ! اینطور نیست که بی توجه به نمودار باشیم !

به نظر شما سیاست انبساطی شده؟ یا میشه ؟ از کجا ؟ چجوری؟

بازارهای کالایی چند برابر شدن در این سالها ولی بازار سرمایه چند برابر بی ارزش تر شده ! و بی دلیل هم نبوده !

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

درود
                              بازم حیفم میاد تکرار نکنم!

با برق وضعش خرابه....سودآوری وضعش خرابه و هیچوقت درست نمیشه! ...فقط با اینا اگر به بازار نگاه کنید. اونوقت تحرکات مهم بازار رو از دست میدین.

از ما گفتن!

با این عمق بازار! با این قیمتا!
                              -----------------------‐-
                              اگر بخواد روند پرقدرت صعودی زودتر! شکل بگیره...

اونوقت....
                              به نظرم دامنه رو بهتر هست یکی دو هفته همینجوری محدود نگه دارن! بازار به شدت به مخابره صف خرید بدون فروشنده بلحاظ روانی نیاز داره!

قفل در صف خرید نگه داشتن بازار با این عمق کم واقعا کاری نداره!
                              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2024/08/31, 10:35.

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

ما هم نمودارها دنبال میکنیم ! اینطور نیست که بی توجه به نمودار باشیم !

به نظر شما سیاست انبساطی شده؟ یا میشه ؟ از کجا ؟ چجوری؟

بازارهای کالایی چند برابر شدن در این سالها ولی بازار سرمایه چند برابر بی ارزش تر شده ! و بی دلیل هم نبوده !
                                درود.
                                به نظرم بهترین دماسنج قیمت دلار آزاد هست. بازار کالایی فاکتورهای دیگه دخیل بوده...حذف ترجیحی و ......

قیمت دلار در این سال‌های رکود بورس اونقدرها هم بالا نرفته! فوقش دو برابر شده! بخصوص اگر بیش فروش ۹۹ رو حساب کنی این رشد دلار چیزی نبوده که موج قابل توجه در بورس ایجاد کنه. اونموقع دلار ۳ تومنی شد ۳۰ تومن یعنی ده برابر!

نسبتها رو ببینین...

چند پست قبل و در ابتدای این بحث ما! دوست عزیز محسن تحلیل نسبتا دقیقی از تغییرات دلار و بورس ارائه کرده بود که من دیگه تکرار نمیکنم.

حتی رشد اردیبهشت ۴۰۲ هم قابل توجیه هست با این استدلال.

در ضمن من که نگفتم بورس موج صعودی قوی شروع کرده! من کی اینو گفتم! ولی بنظرم اگه به هر دلیل دلار به صعود ادامه بده< قاعدتا سیاست انبساطی دولت تشدید میکنه> این عامل بسیار مهمتری از شرایط فاندامنتال و سودآوری شرکتها هست برای بورس

دارم میگم ، نبود برق و کهنگی تاسیسات و .... اصلا سودآوری شرکتها عامل تعیین کننده نیست! موجهای اصلی صعود بازار با این فاکتور نبوده....خوب اگر بوده شما نشون بدین!

گفتم ۹۹ رو هم استثنا کنین < که من این اعتقاد رو ندارم. بنظرم دلیل انتظارات تورمی باعث اون بود>
                                باقی موجهای اصلی بازار آیا بخاطر تغییر در سودآوری بوده؟ چه دوران نزول و رکود بورس... و چه صعود بورس.

سوال ساده ای هست! که اگر نظر من غلط باشه براحتی میشه نش ن داد دیگه.

بهرحال نظر من هست و اصراری ندارم....

مانا باشید
                                آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2024/08/31, 11:00.

نظر

در حال کار...
                                X