جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35705

پاسخ : جــــو بــــازار

فعلا در تمام نمادهای بزرگ حقوقی ها فروشنده هستن !

حقوقی ذوب البته هنوز شروع نکرده !

در حالیکه قرار بود پول از سمت حقوقی ها و بانکی ها و صندوق توسعه بیاد ! بازارو جمع کنه !!

150 میلیارد تومان حدودا ورودی پول حقیقی هست فعلا !

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8525

بازار اصلاً تحلیل پذیر نیست تحت هیچ آیتمی.

کسی از شیما لاو خبری دارد ؟

نظر

• amir12
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 698

اکثر سهام قفل در صف خرید و بدون فروشنده !!!
        بعد اکثر سهامداران بالای 40 ،50 درصد توی ضرر سنگین و دامنه نوسان 2 درصد . حجم مبنا هم ماشالله حداقل بالای 2 ملیون سهم!!!

دزد سر گردنه دقیقا مصداق همین رفتار هست !!

جای مهر روی پیشونی ات خیلی ربانی و عرفانی است اقایون دزد !!!

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
          بعد اکثر سهامداران بالای 40 ،50 درصد توی ضرر سنگین و دامنه نوسان 2 درصد . حجم مبنا هم ماشالله حداقل بالای 2 ملیون سهم!!!

به نظر من بازارساز با این رفتار فقط دنبال بهم ریختن ذهن معامله گران هست ! همین !

کانالهای بورسی که هر روز دارن سود روی سود میذارن و تعداد صف خرید شدن نمادهایی که معرفی کردن درج میکنن !!

سهمی که با 2 کندل 12% ریخته ! الان با 6-7 کندل هنوز نتونسته به اون قیمت قبلی برگرده !

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            به نظر من بازارساز با این رفتار فقط دنبال بهم ریختن ذهن معامله گران هست ! همین !

کانالهای بورسی که هر روز دارن سود روی سود میذارن و تعداد صف خرید شدن نمادهایی که معرفی کردن درج میکنن !!

سهمی که با 2 کندل 12% ریخته ! الان با 6-7 کندل هنوز نتونسته به اون قیمت قبلی برگرده !
            به نظرم در بیشتر سهام فعلن بیشتر کد به کد کردن هست. دست کم احتمال این بیشتره.

چند سهمی که من میبینم عرضه ها حساب شده بلافاصله خرید میشه.

فساد عریان هست بیشتر! تا به هم ریختن ذهن معامله گرا!
            اگر ناظر عرضه داشت ، صفهای خرید رو بدون عرضه راحت میشد یکی دو هفته نگه داشت

ولی در سهام زیادی که صف خرید بود حقوقی به اندازه عرضه میکنه....و حقیقی خودی می‌خره!
            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2024/08/31, 12:19.
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              فعلا در تمام نمادهای بزرگ حقوقی ها فروشنده هستن !

حقوقی ذوب البته هنوز شروع نکرده !

در حالیکه قرار بود پول از سمت حقوقی ها و بانکی ها و صندوق توسعه بیاد ! بازارو جمع کنه !!

150 میلیارد تومان حدودا ورودی پول حقیقی هست فعلا !
              حقوقی ذوب هم در تایم پایانی فروشنده شد ! حکشتی هم همینطور ! ...

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

ولی در سهام زیادی که صف خرید بود حقوقی به اندازه عرضه میکنه....و حقیقی خودی می‌خره!
                دقیقا الان موقع ورود پول‌های خودی هاشونه
                حجم مبنا هم که نمیخوره
                نیازی نیست بالاتر بخرن
                هنیه رو میزنند دامنه نوسان ۷ درصدی و الان که ... فقط ۲ درصد اونم با حجم مبنا
                بخدا فقط لعنت فرستادن به ابا و اجداد اینا و ۷ نسل بعدشون از لعن و نفرین های زیارت عاشورا باید بیشت باشه

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4093

داش مهدی عزیز از شما که کارکشته بازاری بعید است انتظار چند هفته صف داشته باشی اونم در این مکاره بازار
                  این بازاری است که 23 مرداد را هم دید . موقعی که خبرگزاری اینترنتی اکسیوس خبر از حمله قریب الوقوع ایران را میداد . 60 قفله صف فروش و بدون خریدار

از منظر روانی هم گرچه درست میگی ولی دیگه دوران شانتاژ و فریب گذشته
                  قبلا هم عرض کردم مردم و سرمایه گزاران دیگه اون ببوهای چند سال پیش نیستند . اوستا شدند . اینو به عینه در سطح جامعه دارم می بینم و میگم نه نظر شخصی رو هوا باشه

بنا بر انتظار شما قفل هم باشه بدون عرضه نیک دانند به دلیل دامنه محدود است و با خبر های مثبت همتی مسلما با 2% نباید صف ها باز شود اینو میدونند . من و شما هم میدونیم
                  در ضمن شاخص سازها به نظرم با همین 2 درصد هم فردا صاف هستند . چیزی که امروز از حجم معاملات و روند عرضه حقوقی ها دیدم
                  بجز چند تا بانکی که به هوای کاهش سود بین بانکی ، بانکها نفع میبرند و فعلا صف میمونند

قبل از کشته شدن هنیه و داستان شدن چند باره این مکاره بازار برای بار چندم از اول سال تا کنون ، شاخص 2120 بود . بعد از اون 130 هزار تا ریخت
                  من فکر میکنم فعلا همین حدود را پس بگیره تا بعد ببینیم چی میشه و وقوع اقدامات عملی در جهت رشد و انگیزه ورود پول
                  حرف درمانی ها باید به عمل مبدل شود

در ضمن همین امروز مواردی بود که راحت میشد خرید . دوستان هول نشوند و وارد بنجل ها بی بنیادها و ... شوند . مواردی که امروز راحت اول وقت یا تا اخر وقت میشد خرید اصلا مورد اعتماد نیستند

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

بانک مرکزی 50 همت اعتبار جدید برای وام ازدواج و فرزند آوری از الان تخصیص داده تا اخر سال !

5 همت قرار بود هر بانک بیاره ! صدتا اما اگر گذاشتن ! آخرش گفتن کلا 10 همت !

که اونم معلوم نشد اومد اصلا یا نه !

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      داش مهدی عزیز از شما که کارکشته بازاری بعید است انتظار چند هفته صف داشته باشی اونم در این مکاره بازار
                      این بازاری است که 23 مرداد را هم دید . موقعی که خبرگزاری اینترنتی اکسیوس خبر از حمله قریب الوقوع ایران را میداد . 60 قفله صف فروش و بدون خریدار

از منظر روانی هم گرچه درست میگی ولی دیگه دوران شانتاژ و فریب گذشته
                      قبلا هم عرض کردم مردم و سرمایه گزاران دیگه اون ببوهای چند سال پیش نیستند . اوستا شدند . اینو به عینه در سطح جامعه دارم می بینم و میگم نه نظر شخصی رو هوا باشه

بنا بر انتظار شما قفل هم باشه بدون عرضه نیک دانند به دلیل دامنه محدود است و با خبر های مثبت همتی مسلما با 2% نباید صف ها باز شود اینو میدونند . من و شما هم میدونیم
                      در ضمن شاخص سازها به نظرم با همین 2 درصد هم فردا صاف هستند . چیزی که امروز از حجم معاملات و روند عرضه حقوقی ها دیدم
                      بجز چند تا بانکی که به هوای کاهش سود بین بانکی ، بانکها نفع میبرند و فعلا صف میمونند

قبل از کشته شدن هنیه و داستان شدن چند باره این مکاره بازار برای بار چندم از اول سال تا کنون ، شاخص 2120 بود . بعد از اون 130 هزار تا ریخت
                      من فکر میکنم فعلا همین حدود را پس بگیره تا بعد ببینیم چی میشه و وقوع اقدامات عملی در جهت رشد و انگیزه ورود پول
                      حرف درمانی ها باید به عمل مبدل شود

در ضمن همین امروز مواردی بود که راحت میشد خرید . دوستان هول نشوند و وارد بنجل ها بی بنیادها و ... شوند . مواردی که امروز راحت اول وقت یا تا اخر وقت میشد خرید اصلا مورد اعتماد نیستند
                      دیگه واسه جنگ هم بورس بیشترین خسارت و واکنش رو نشون داد، واقعا جنگی هم بشه که بعیده دیگه واکنش بورس سنگین نخواهد بود

نظر

• shdoosti
                        عضو فعال
                        • Aug 2022
                        • 351

درود
                        بازم حیفم میاد تکرار نکنم!

با برق وضعش خرابه....سودآوری وضعش خرابه و هیچوقت درست نمیشه! ...فقط با اینا اگر به بازار نگاه کنید. اونوقت تحرکات مهم بازار رو از دست میدین.

از ما گفتن!

با این عمق بازار! با این قیمتا!
                        -----------------------‐-
                        اگر بخواد روند پرقدرت صعودی زودتر! شکل بگیره...

اونوقت....
                        به نظرم دامنه رو بهتر هست یکی دو هفته همینجوری محدود نگه دارن! بازار به شدت به مخابره صف خرید بدون فروشنده بلحاظ روانی نیاز داره!

قفل در صف خرید نگه داشتن بازار با این عمق کم واقعا کاری نداره!
                        کاملا موافقم. باید فعلا یه مدت صف خرید جلو بره.

نظر

• پیمان
                          ستاره دار (1)
                          • Sep 2020
                          • 636

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
                          درود دوست عزیز
                          امروز ثبت نام ایران خودرو ظاهرا تموم شده و نباید بازار دلچسبی برای عموم ملت تا امروز وجود میداشت
                          دلار دیروز یه کف زد و امروز طلا با چاشنی قیمت اونس تا اینجا بالا اومده
                          حالا که ثبت نام تموم شده حراج دلار و طلا هم تموم شد
                          شاید علتش این باشه
                          درود خدمت همه عزیزان
                          هنوز نتیجه لاتاری ایران خودرو اعلام نشده بازار سرمایه یه تکونی به خودش داد
                          باید تا زمان اعلام نتایج بازار خوب باشه که بعضی از ملت همیشه در صحنه راغب بشن پولشون را به بازار بیارن
                          اینا شیطون رو درس میدن

نظر

• پیمان
                            ستاره دار (1)
                            • Sep 2020
                            • 636

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post

درود
                            برای سهام فرابورس را که حجم مبنای 1 داشتند حجم مبنا تعیین کردند که فروشنده هم نداره و همینطوری هم که کلی ریزش کردند
                            حیف دزد سر گردنه

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3746

اون پولا ازین بازار خارج نشده که دوباره بخواد برگرده اینجا...

نظر

• پیمان
                                ستاره دار (1)
                                • Sep 2020
                                • 636

امید جان
                                سال 97 و 98 هم پولها توسط افرادی که اصلا سر رشته ای از بورس نداشتند و به خیال یک شبه ره صد ساله وارد بازار شدند
                                ارادت

نظر

در حال کار...
                                X