جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8696

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط zess پست شده است View Post
    با توجه به مقاومت پیش رو، احتمالا رفتار بازار و عرضه های احتمالی قابل در فردا مورد توجه هست
    کشتی خودت را

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8696

اینه

خوده خودشه

همه شاخص سازها صف خرید.

خداوکیلی رنگ سبز فسفری قشنگه.

مبارک همه راستقامتان که تا امروز مقاومت کردند و بازار را ترک نکردند.

به امید آن روز که در زمان اذان در مساجد جا نباشد و احکام و شرایط عدالتمند باشد.

نظر

• سبحان 10
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1149

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
        اینه

خوده خودشه

همه شاخص سازها صف خرید.

خداوکیلی رنگ سبز فسفری قشنگه.

مبارک همه راستقامتان که تا امروز مقاومت کردند و بازار را ترک نکردند.
        گالیور جان دیدی اسفند ماه شد و گفتم اسفند بازار خوب میشه

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3045

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب و احترام

تاثیرات تورم بر بازار سرمایه باید مورد بررسی قرار گیرد که از نظر بنده محل تورم در این بررسی عامل اصلی بر قیمت است یعنی در صورتیکه عامل افزایش نقدینگی در سایه چاپ پول باشد تاثیرات بر قیمت سهام مثبت است یعنی قیمت سهام افزایش پیدا می‌کند ولی در صورتیکه تورم از محل افزایش قیمت نفت و طلا باشد قیمت سهام کاهش پیدا می‌کند

دوستانیکه قیاس قیمت سهام را با سایر کالاها انجام میدهند به احتمال زیاد نظرشان همین تورم باشد و این تورم را تعمیم میدهند به قیمت سهام نمی‌گم مستقیما کار درستی است ولی چون در تورم قیمت دارایی های شرکت ها افزایش پیدا می‌کند در نتیجه ارزش روز مورد استناد قرار میگیرد و بتبع آن خریدار قیمت تابلو و قیمت واقعی را می‌سنجد و خریداران افزایش پیدا می‌کنند در نتیجه قیمت سهام افزایش پیدا می‌کند

و اما در مورد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و بعد از اعمال آن و کاهش قیمت سهام و نوع روند آن دقیقا به وضعیت داخلی شرکت و محیط وسایر عوامل بستگی دارد

ولی چون شفافیت ترازنامه ای بوجود میاد و بدنبال آن اعتبار افزایش پیدا می‌کند احتمال افزایش قیمتی زیاد است

ارادت
          یک موضوع خیلی مهم

هیچ دارایی در میان‌مدت و بلند مدت زیر ارزش ذاتی نخواهد ماند

فاصله خیلی زیادی قیمت اکثر سهام بازار سرمایه با ارزش ذاتی خود دارند

شاد باشید

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1097

انس در بازار جهانی در سراشیبی سقوط و بدنبال آن قیمت طلا در ایران در حال آماده شدن برای یک ریزش حداقل 35 درصدی

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3753

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
              انس در بازار جهانی در سراشیبی سقوط و بدنبال آن قیمت طلا در ایران در حال آماده شدن برای یک ریزش حداقل 35 درصدی
              امروز که خود انس تفاوت خاصی نداشته هنوز ..ولی امیدوارم‌ همین طور بشه ...

نظر

• کریشنا
                عضو فعال
                • Dec 2015
                • 1097

اگرچه انس فعلآ تفاوت خاصی نداشته ولی طلا را در ایران به شیوه قورباغه آب پز دارن پایین می آورند طوری که خریداران طلا نترسند همانطور که دو ماه پیش زمانی که بازار جیک جیک مستانش بود و خیلی ها از شاخص 3 میلیونی و 4 میلیونی و 8 میلیونی دم میزدند قیمت سهمهای کلیت بازار را با همین روش(قورباغه آب پز شد) به آرامی کشیدند پایین. اول با دستکاری اجازه ندادند شاخص کل زیاد اصلاح کنه و سر و شانه سقف مورد انتظار بنده در کل منتفی شد ولی با اینحال سهمها را جوری آوردند پایین که کمتر کسی انتظارش را داشت. شاید حتی اگر شاخص کل الگوی سر و شانه سقف را هم تکمیل میکرد! تا این اندازه سهمهای بازار ریزش شدید قیمتی نداشتند.

هم اکنون طلای آب شده و طلای 18 عیار و 24 عیار در داخل و حتی صندوقهای طلا در حال منفی شدن هستند

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                امروز که خود انس تفاوت خاصی نداشته هنوز ..ولی امیدوارم‌ همین طور بشه ...
                آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2025/02/24, 15:06.

نظر

• ashkan zandi
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1135

کلا چه تو بورس چه تو طلا مواظب حرفهای آدمهایی که شیشه میکشن باشید
                  هر تصمیمی میگیرید خودتون بگیرید خودتون یاد بگیرید
                  آدمهای شیشه ای همیشه رو توهم هستن

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1097

طلای گرم 18 عیار

اگرچه انس فعلآ تفاوت خاصی نداشته ولی طلا را در ایران به شیوه قورباغه آب پز دارن پایین می آورند طوری که خریداران طلا نترسند همانطور که دو ماه پیش زمانی که بازار جیک جیک مستانش بود و خیلی ها از شاخص 3 میلیونی و 4 میلیونی و 8 میلیونی دم میزدند قیمت سهمهای کلیت بازار را با همین روش(قورباغه آب پز شد) به آرامی کشیدند پایین. اول با دستکاری اجازه ندادند شاخص کل زیاد اصلاح کنه و سر و شانه سقف مورد انتظار بنده در کل منتفی شد ولی با اینحال سهمها را جوری آوردند پایین که کمتر کسی انتظارش را داشت. شاید حتی اگر شاخص کل الگوی سر و شانه سقف را هم تکمیل میکرد! تا این اندازه سهمهای بازار ریزش شدید قیمتی نداشتند.

هم اکنون طلای آب شده و طلای 18 عیار و 24 عیار در داخل و حتی صندوقهای طلا در حال منفی شدن هستند

نظر

• شروع مجدد
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 911

اینکه فکر کنیم مردم طلا می فروشند و پولش رو میارن تو بورس بیشتر شبیه یک توهم شیرین هست.
                      آنکه نامخت از گذشت روزگار
                      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• shdoosti
                        عضو فعال
                        • Aug 2022
                        • 351

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                        درود.

بله وضع بورس اسفناکه

ولی انتظار دارم تقریبن شرایط ۹۷ تکرار بشه. منظورم بزرگی اون موج ۹۷ تا ۹۹ نیس، روندش هست. بنظرم از نیمه اسفند بورس برای رسیدن به ۲۰۰میلیارد دلار مارکت کپ استارت میزنه

انتظار دارم طلا همین محدوده زیر ۷ میلیون و دلار ۹۵ سقف امسال هست انتظار دارم نیمه اول ۱۴۰۴ دلار تا زیر ۸۰ تومن رو ببینه و برای نیمه دوم ۱۴۰۴ تا بیش از ۱۳۰ تا ۱۴۰هزار را ببینه. نکته مهم اینه که دلار یک پایین تا زیر ۸۰ خواهد داشت!

انتظار دارم اکثر فروشنده‌های این روزا که اسیر کوتاه مدت و هیجانات شدن با خودشون تعجب کنن که چطوری فکر میکردن جنگ میشه! و بورس رو با این قیمتا فروختن و طلا رو با اون قیمت خریدن!

آخه ترامپ چرا جنگ راه بندازه وقتی هرچی بخواد بدون جنگ بهش میرسه! اونم کسی که آمده جنگهای موجود رو تموم کنه که داره واقعن تموم میکنه نا که جنگ راه بندازه! بجز جنگ هم قیمتهای فعلی بورس هیییبچ توجیهی نداره
                        شایدم انتظار بیخود دارم.

بله! مملکت ما بورس داغونه...همه دزدن....چه سرمایه گذاری ... و ....فقط عزیز دل اگر اینجوری نبود که پی به ای بورس ما هم مثل بقیه دنیا ۴۰_۵۰ میشد نه که در اوج سوپر حباب اش پی به ای از ۱۰ بالاتر بره و بگن واییییییییییی چه خبره!

بله! بورس در ایران یا ارزان هست...یا سوپر مفت! و قرار هم نیست گران بشه. همین که از سوپر مفت برسه به ارزان! باید چندبرابر قیمتهای فعلی بشه!

تا بهار سال دیگه وایستیم تا معلوم شه انتظارات من بیخود بوده یا نه

دلار زیر 80 تومن؟؟ /:.coolsmiley02:./

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

طلای گرم 18 عیار

این خطوط روند را هر کسی می تواند بسته به تخیل خودش رسم کنه
                          خط روند کف شما طوری کشیدی که شکسته شده
                          من میام مثلا در تایم بالاتر طوری می کشم که همه فکر کنند سکه کف خود را حفظ و روند صعودی هست/:.coolsmiley02:./
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2020
                            • 2057

تعجبه امروز35 تا استان تعطیل بود
                            بورس تعطیل نکردن
                            کارای عجیب میکنن
                            خبریه
                            ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• بهزاد بهزادی
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 494

سلام دوستان

در طی سالیان گذشته به وفور دیده ام دوستانی رو که تحلیلگران بسیار خوبی هستند اما در ترید و سرمایه گذاری در بازارهای مالی و من جمله بازار بورس در اون حد و اندازه ای که انتظار هست عملکرد مناسبی ندارند. خیلی از دوستان تقصیر رو متوجه شرایط محیطی حاکم بر بازار و ریسک های کلان و همچنین نوع مدیریت ها می کنند و قطعا این مورد بی تاثیر نیست اما دلیل اصلی برد و باخت های شما در بازار این نیست و این رو قاطعانه بهتون عرض میکنم.

من ترید رو تقریبا بیست سال پیش شروع کردم و از حدود پانزده سال پیش وارد بازارهای سهام شدم. حدود ده سال هست از بازار ایران کاملا به دور هستم ولی فعالیتم در کشور انگلستان در حوزه خرید و فروش سهام در بازارهای بورس لندن و همینطور بازار بورس نیویورک هست. زمانی که در ایران زندگی می کردم فعالیت در بازار بورس تهران شغل جانبی من بود که تقریبا همواره بازدهی مطلوبی رو نصیبم میکرد.

سالهای اول ترید و سرمایه گزاری همیشه این ذهنیت رو داشتم که باید به دنبال تکمیل دانش در حوزه های فنی و همچنین بنیادی بازار باشم تا بتونم در انتخاب سهام بهترین عملکرد رو داشته باشم. اما هرچه جلوتر اومدم بیشتر و بیشتر متوجه شدم که شما برای کسب سود دایمی نیاز به دانش فنی و بنیادی وسیعی ندارید. در اون مقطع اطلاعات در حوزه مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک به صورت امروز گسترده نبود و صرفا محدود به یک سری فرمول های کلی میشد که اکثر فعالین از همون قانون پیروی می کردند.

گفتار رو خلاصه کنم. ببینید رفقا، مسوولیت هر برد و باختی در این بازار همیشه خود افراد هستند. شرایط محیطی و حاکم بر بازار بورس هرچقدر هم گاها اذیت کننده هستند اگر شما بدونید چطور باید مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه رو در بورس پیاده کنید باز هم بازنده از میدان بیرون نخواهید آمد. تصمیم گرفتم یک وبینار رایگان در این مورد برای دوستانی که علاقه مند هستند به این موضوع، برگزار کنم و در اونجا به شما اون چیزی رو که شما نیاز دارید برای اینکه در بازارهای بورس موفق بشید، بهتون خواهم گفت. تمرکز عمده بحث روی روانشناسی ترید و مدیریت ریسک و سرمایه هست که مخاطب اون فعالین بازارهای بورس هست. حالا چه شما در بورس ایران فعال باشید و چه در بورس کشورهای دیگر...

اگر کسی از دوستان فعال که شرکت یا سازمانی در حوزه های مرتبط دارند و یا اگر مدیریت این انجمن علاقه دارند هاست و میزبان این وبینار رایگان باشند خوشحال میشم به من پیام بدن به صورت خصوصی تا در مورد برگزاری اون صحبت داشته باشیم. راه ارتباطی سریع تر من هم که آدرس ایمیلم به شرح زیر هست.

behzadi@gmail.com

در پایان اشاره کنم تنها دلیل برگزاری این وبینار احساس نیازی هست که به عنوان کسی که سالهاست در این حوزه فعال هست در بین جامعه فعالین بازار می بینم و فکر میکنم گفتن نگفته های بازار و گشودن رمز و راز برای همکارانم، کمترین کاری هست که میشه انجام داد... من این مطلب رو با اجازه مدیریت محترم انجمن در دو تاپیک پربیننده انجمن میگذارم.

بدرود- بهزاد

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

بازار به نظر تا حدودی مصنوعی به نظر میرسه
                                آخرین ویرایش توسط zess؛ 2025/02/25, 09:28.

نظر

در حال کار...
                                X