کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تا وقتی دزدی اقازاده ها باشه و خرابکاری های بانک و رباخواریشون ...و انحصار و رانت برای یک عده خاص....
این مملکت روز ب روز بدتر میشه ک بهتر میشه...
بورسم الان شده چند سهم...ک خود پفیوزشون از ملت نوسان بگیرن
بقیه بازار وسهام هم ول کردن
آقا شیره 4روز پیش فروختی خدافظی کردی رفتی،حالا بازم نطقت باز شد؟
خودتم میدونی با دلار 95هزار تومنی قیمت سهام الان باید حداقل 4برابر الان باشد.چه خودرو چه سایپا یا شستا ذوب وتجارت وبصادر ووووو همه و همه توسط دولت و حقوقی های رانتی اش سرکوب شده اند و پایین نگه داشته شده اند.
پس لطفا جو الکی ندهید...
"از کرامات شیخ ما این است شیره را خورد و گفت شیرین است"
حقیقتآ بعضی ها مصداق ضرب المثل فوق هستند امروز تا دیده انس در بازار جهانی ریخته بعد میاد میگه انس ریزش خواهد کرد/:.yead.:/ این هم خودش را تحلیلگر حساب میکنه هنر و عیار یک تحلیلگیر به اینه که قبل از ریزش یا صعود بیاد هشدارش را بده نه بعد از مرگ سهراب بیاد نوشدارو تجویز کنه لابد چند روز دیگه که شاخص کل از 3 میلیون واحد گذشت دیدی گفتم هاش شروع میشه حالا خوبه من از دو روز پیش از ریزش قریب الوقوع انس جهانی هشدارم را داده بودم
این سهم از داستان اومدن ترامپ و اینکه ارزهای دیجیتال میترکونن
ی عده بدبخت شدن رفت
چند تا از دوستای من در مدت یک ماه اخیر 45 درصد سرمایشون تو ارز دیجیتال رفت
بنظر دلار و طلا هم برن فاز اصلاحی یا رنج
میمونه فقط ب بازار بورس ک اگر ی 40 درصدی تا فصل مجامع بده
دیگه نون درآوردن سخت شده
"از کرامات شیخ ما این است شیره را خورد و گفت شیرین است"
حقیقتآ بعضی ها مصداق ضرب المثل فوق هستند امروز تا دیده انس در بازار جهانی ریخته بعد میاد میگه انس ریزش خواهد کرد/:.yead.:/ این هم خودش را تحلیلگر حساب میکنه هنر و عیار یک تحلیلگیر به اینه که قبل از ریزش یا صعود بیاد هشدارش را بده نه بعد از مرگ سهراب بیاد نوشدارو تجویز کنه لابد چند روز دیگه که شاخص کل از 3 میلیون واحد گذشت دیدی گفتم هاش شروع میشه حالا خوبه من از دو روز پیش از ریزش قریب الوقوع انس جهانی هشدارم را داده بودم
اگه با منی خوبه پست قبلی رو که تاریخش هفت روز قبل هست رو ریپلای کردم هشدار ریزش دادم
راستی شاخص ۲۵۰۰ و ۲میلیون نشده فعلا؟؟
نظر