جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریشنا
    عضو فعال
    • Dec 2015
    • 1101

شاخص کل امروز پس از یک نزول با شیب تند اولین کندل منفی ترس 43000تایی را زد از لحاظ نموداری هنوز دوتا کندل ترس 40 الا 50 هزارتایی دیگر جا دارد که بزند و بعد از آن روند نزولی به پایان خواهد رسید از اواسط یا اواخر روزهای کاری هفته آینده باید در انتظار برگشت روند شاخص کل باشیم

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3142

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

خب منم همینو گفتم همین که سهام معامله میشه کلاهتون رو بندازین بالا، خیلی دنبال قیمتش نباشید.
      این قیاس قابل قبول نیست یا منصفانه نیست
      ملک جایی برای رشد نداشته که رشد نکرده
      رکودشم واسه همینه که قدرت خرید نیست
      جنگ و صلح بهانه س
      بزار صلح بر قرار بشه ملک رو ببین.
      شهری که نه آب داره نه برق داره نه هوا داره به قیمت شهرهای امریکا رسیده بود
      ولی سهام چی؟ شت کوینی هست واسه خودش.
      هر روز بدتر از دیروز.

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1498

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
        شاخص کل امروز پس از یک نزول با شیب تند اولین کندل منفی ترس 43000تایی را زد از لحاظ نموداری هنوز دوتا کندل ترس 40 الا 50 هزارتایی دیگر جا دارد که بزند و بعد از آن روند نزولی به پایان خواهد رسید از اواسط یا اواخر روزهای کاری هفته آینده باید در انتظار برگشت روند شاخص کل باشیم
        شاخص تا 2300 و بعد 2100 اصلاح داره

نظر

• شاخص بورس جعلی است
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 423

پزشکیان مدنیزاده صیدی ...متن یک سهامدار خرد در زیر ببینید خجالت بکشید شرم کنید ننگ بر شما.

نقل از سایت همسایه:

پرسپولیسabc5479841165@.
          5 ساعت پیش
          دنبال کنید

#شاخص_بورس تمام سرمایه یک عمرم تو بورس ایران. اس. لا. می غا. رت شد. کاشی خدا این جرعت را بهم بده همراه خودم بچمم خلاص کنم میدانم نابود کردم زندگیشو. دیگه نمیخوام مثل خودمم زجر بکشه. کاشکی روزی که مسببین آن ظلم به مردم. محاکمه میشن. این تویت هم سندی باشه برای اثبات ظلمشون

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1101

سلام

محدوه 2480000واحد الی 2380000 واحد در نمودار شاخص کل به نظرم حمایت محکم و معتبری است که بعید میدانم براحتی بشکند! اما هر احتمالی را باید در نظر گرفت و ممکنه این حمایت هم براحتی شکسته شود. در کل شاید بتوان روند کلی شاخص دستوری و جعلی را پیش بینی کرد اما قیمتها با این شرایط فعلی قابل پیش بینی نخواهند بود. بنده شخصآ از هفته آینده از صندوق درآمد ثابت به سهام شیفت خواهم کرد به این دلیل که خیلی از سهمهای بازار 50درصد از لحاظ قیمتی ریخته اند و اگه با برگشت روند بازار حداقل همین 50 درصد ریزش اخیر را بخواهند جبران کنند برابر است با 100 درصد سود در کوتاه مدت(سه ماهه) برای کسی که توی این قیمتها به بازار ورود میکند که از نظر بنده قابل اغماض نیست.

image.png

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
            شاخص تا 2300 و بعد 2100 اصلاح داره

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1101

تکراری....
              [/QUOTE]
              فایل های ضمیمه شده

نظر

• بیت کوین
                عضو عادی
                • Jan 2018
                • 268

شنبه بازار یه مثبت میزنه === حالا میخواد موقتی باشه یا هرچی

نظر

• کاوه آهنگر
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 420

من نمیدونم بعضیا ازین بورس مادر مرده چی میخوان!!!
                  آقاجان چیزی توش نیست!! چرا اصرار دارین بمونید!!!
                  یک بچه ۵ ساله هم میدونه الان نباید سهم خرید ولی بعضی اصرار دارن بمونند و تنها کاری که بلدند فحش بدن!!
                  من یک چیز توی بورس یاد گرفتم اونم اینه تا امروز هرچی بردم و باختم سرنوشت منه و اگه باختم دیگه باختم و ازین ببعد اگر جبرانی باشه انگار یک سرمایه گذاری جدید با سود جدیده
                  وقتی میدانید در آینده نزدیک خبری نیست بکنید و بیرون بیایید و جای دیگه دنبال جبران باشید
                  اینقدر به ناظر و مسوول و این و اون فحش ندید اگرچه اونام مقصرن ولی شما دنبال سرمایه خودتون باشید!!
                  یه بنده خدایی میگفت بابام هروقت خمینی توی تلوزیون میدید هی فحش میداد فحش های ناجور!!طرف میگه رفتم به بابام گفتم بابا تو به خمینی فحش میدی میشنوه ؟ اونیکه میشنوه و اعصابش بهم میخوره اهل خانه و خانواده خودته!! اون اونور نشسته!!میگفت بابام آدم منطقی بود ازون ببعد دیگه فحش نمیداد!!
                  اعصابتپن بهم نریزید ناظر و مسوول و این و اون سرجاشون نشستن واین فحشا هیچ جور بهشون نمیرسه!!
                  کسی مجبورتون نکرده توی بورس باشید سرمایتون ببرید جای دیگه.خودت وقتی دلت برای سرمایت نمیسوزه انتظار داری ناظر و مدیر صندوق و رییس بورس دلش برات بسوزه؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• Dexterous
                    ستاره‌دار(35)
                    • May 2012
                    • 700

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                    یک بچه ۵ ساله هم میدونه الان نباید سهم خرید ولی بعضی اصرار دارن بمونند و تنها کاری که بلدند فحش بدن!!
                    من یک چیز توی بورس یاد گرفتم اونم اینه تا امروز هرچی بردم و باختم سرنوشت منه و اگه باختم دیگه باختم و ازین ببعد اگر جبرانی باشه انگار یک سرمایه گذاری جدید با سود جدیده
                    وقتی میدانید در آینده نزدیک خبری نیست بکنید و بیرون بیایید و جای دیگه دنبال جبران باشید
                    اینقدر به ناظر و مسوول و این و اون فحش ندید اگرچه اونام مقصرن ولی شما دنبال سرمایه خودتون باشید!!
                    یه بنده خدایی میگفت بابام هروقت خمینی توی تلوزیون میدید هی فحش میداد فحش های ناجور!!طرف میگه رفتم به بابام گفتم بابا تو به خمینی فحش میدی میشنوه ؟ اونیکه میشنوه و اعصابش بهم میخوره اهل خانه و خانواده خودته!! اون اونور نشسته!!میگفت بابام آدم منطقی بود ازون ببعد دیگه فحش نمیداد!!
                    اعصابتپن بهم نریزید ناظر و مسوول و این و اون سرجاشون نشستن واین فحشا هیچ جور بهشون نمیرسه!!
                    کسی مجبورتون نکرده توی بورس باشید سرمایتون ببرید جای دیگه.خودت وقتی دلت برای سرمایت نمیسوزه انتظار داری ناظر و مدیر صندوق و رییس بورس دلش برات بسوزه؟؟؟؟؟؟؟

چشم عباس آقا
                    شنبه اول وقت فروش میزنیم
                    ولی مسالتن حاج آقا
                    اینجا فروم بورسیه
                    توی بورس هم که به فرمایش شما نه الان خبریه نه در آینده نزدیک
                    با اینجا اومدن و خوندن مطالب دوستانی که قد یه بچه پنج ساله هم به فرمایش شما درک اقتصادی ندارن و الکی خودشون رو معطل کردن، چی نصیب شما میشه جز سر درد و اعصاب خوردی؟؟ هوم؟🤔
                    البته میفهمم نوع دوستی و خیرخواهی امانتون رو بریده عا😄
                    ولی بازم، بهتر نیست تلویزیون رو خاموش کنی تا به خودت آسیب نزنی خدای نکرده؟

Dexter is to kill killers
                    DEXTEROUS too
                    من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• کاوه آهنگر
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 420

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

چشم عباس آقا
                      شنبه اول وقت فروش میزنیم
                      ولی مسالتن حاج آقا
                      اینجا فروم بورسیه
                      توی بورس هم که به فرمایش شما نه الان خبریه نه در آینده نزدیک
                      با اینجا اومدن و خوندن مطالب دوستانی که قد یه بچه پنج ساله هم به فرمایش شما درک اقتصادی ندارن و الکی خودشون رو معطل کردن، چی نصیب شما میشه جز سر درد و اعصاب خوردی؟؟ هوم؟🤔
                      البته میفهمم نوع دوستی و خیرخواهی امانتون رو بریده عا😄
                      ولی بازم، بهتر نیست تلویزیون رو خاموش کنی تا به خودت آسیب نزنی خدای نکرده؟

چشم عباس آقا
                      شما هر کار دوست داری بکن!!😄😄😄😄😄😄
                      ما هم میریم پی کارمون
                      خلایق هر چه لایق

نظر

• بیت کوین
                        عضو عادی
                        • Jan 2018
                        • 268

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post

داداش وقتی دماسنج داره چیزهای خطرناک را نشون میده === شما بزن دماسنج را بشکون دیگه خیالت راحت میشه ؟؟؟؟ === باشه ما با بورس کاری نداریم دیگه همه چیز درست میشه؟؟

حسین راغفر اقتصاد دان مصاحبه کرده گفته 8 میلیون راننده اسنپ و 3 میلیون پیک موتوری داریم که اینا معیشتشون روزانه است === گفته اینام دیگه با این اوضاع زندگیشون نمی چرخه ==حالا راه حلش را برای جلوگیری از قیام گرسنگان ببین چی گفته == میگه دولت بیاد به کسانی که به نون شب محتاجن پول فراوان بده === اگر هم نداره چاپ کنه و بده === یعنی هر جور است آشغالا را فعلا زیر فرش قایم کنه برای مدتی === باشه شما آدرس یه جای دیگه را بده ما هم قول میدیم بریم همونجا جبران کنیم

نظر

در حال کار...
                        X