جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1161

کسی از حاج آقا Zess خبرنداره؟معمولا این مواقع که حقوقی ها بازار را به صف فروش می کشاندند،پیداش می شد و کلی سم می پاشید به سرتا پای سهم و سهامه...
    نکنه اونم مثل چندتای دیگه که تو سایت عنوان شده،در جریان جنگ ایران و اسقاطیل به درجه رفیع شهادت نایل گشته است؟!!!خدایش بیامرزد.
    شایدم از نوسانگیری کناره گیری کرده و مثل اون دوستمان سهامدار67 خبر رانتی بهش رسیده و فول سهم شده و دست از جوسازی منفی برداشته است!!!

نظر

• shimaalovelygirl
      ستاره دار (1)
      • Jul 2022
      • 1161

گالیور هم پیداش نیست خیلی وقته.اون چی شده؟چیزیش نشده باشه...
      بهرام خان نامدار هم از وقتی رفت تو اون خونه ییلاقی رو کوه برفی،کلا دیگه مفقودالاثر شد و آثاری از اثرش نیست...

نظر

• shimaalovelygirl
        ستاره دار (1)
        • Jul 2022
        • 1161

اون حقوقی ها و بازارگردانان احمق و حرامخوری که دیروز گند زدن به بورس و از تعادل خارجش کردند،چرا امروز نمیان جمع کنند بازارو؟آشغالای لاشخور دنبال خرید تو قیمتهای پایینترند؟!!!
        جناب صیدی که الکی دم از مارکت 400میلیارد دلاری میزنی،5سال نابودی سرمایه سهامدار بس نیست؟پرکردن جیب لاشخورهای رانتی تا کی؟تا کجا؟

نظر

• liverno
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1761

سریعا خریدها تکمیل بشه
          قراره تا 100 درصد برند بالا
          خریدهای درشت بازار وارد شدند

نظر

• liverno
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 1761

صف فروش خودرویی ها در حال قورت دادن

نظر

• liverno
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1761

با خبر شدیم به برخی پولهای بزرگ سیگنال ورود به بازار سهام در این قیمتهای مفت داده شده
              هوشیار باشید و سهام های خودتان را خرید بزنید
              خبرهایی در راه است

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1650

امروز تااونجایی که میشد خرید کردم....نمیدونم چرا احساس خوبی به بازار دارم....برااولین بار زدم توکار خودروییها...ارزش جایگزینی به جای ای پی اس....تغییر کلی نگرش....خداشنبه رو به خیر کنه....واقعا نزدیک به ۸۰درصداز تمام دارایی رو واردبورس کردم.....دعا کنیم دسته جمعی....خیرمون همین یه جا دست کم به هم برسه....

نظر

• liverno
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1761

شنبه 100% خودروسازان خفن صف خرید
                  پول بازار سکه طلا و درشت پولها شیفت به بورس

نظر

• MNB1984
                    عضو فعال
                    • Jan 2020
                    • 381

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                    امروز تااونجایی که میشد خرید کردم....نمیدونم چرا احساس خوبی به بازار دارم....برااولین بار زدم توکار خودروییها...ارزش جایگزینی به جای ای پی اس....تغییر کلی نگرش....خداشنبه رو به خیر کنه....واقعا نزدیک به ۸۰درصداز تمام دارایی رو واردبورس کردم.....دعا کنیم دسته جمعی....خیرمون همین یه جا دست کم به هم برسه....
                    با عرض خوشامدگویی
                    بالاخره شما هم نوشتید
                    بنظرم ریسک بدی نبوده.البته فقط کافیه کمی بخت باهامون یار باشه و مسیر ورود پول به این طرف باشه...
                    اگر قرار مسیر پول سمت بورس باشه بنظرم 6 ماهی روند رو به بالا خواهد بود...
                    من خودم فول سهم با تمام سرمایه!!!
                    یعنی اگر بخوام معامله کنم بشخصه یک خرید انجام میدم و در انتهای بازی یک فروش...برای همین این ریزش ها زیاد برام مهم نیست...
                    اگر توی این راند 100 درصد بورس بده با توجه به سود یکسال گذشته مجموع سود سرمایه گذاری من به 800 درصد میرسه...
                    فقط کافیه بخت همچنان یاری کنه...

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1545

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                      گالیور هم پیداش نیست خیلی وقته.اون چی شده؟چیزیش نشده باشه...
                      بهرام خان نامدار هم از وقتی رفت تو اون خونه ییلاقی رو کوه برفی،کلا دیگه مفقودالاثر شد و آثاری از اثرش نیست...
                      از دادشتون اژدر خان هم خبری نیست

فکرکنم بعنوان جاسوس درزمان جنگ ۱۲روزه هرسه تاشون رو گرفته باشن

نظر

• shimaalovelygirl
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2022
                        • 1161

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

از دادشتون اژدر خان هم خبری نیست

فکرکنم بعنوان جاسوس درزمان جنگ ۱۲روزه هرسه تاشون رو گرفته باشن
                        وا...
                        خدا نکنه
                        جاسوسی اصلا بهشون نمیومد

نظر

• کریشنا
                          عضو فعال
                          • Dec 2015
                          • 1128

اصلاح تموم نشده طیب آقا هنوز پولبک کامل نشده فکر کنم شنبه هفته آینده هم بعضی سهمها صف فروش باشند! اما از طرفی دیگه میتواند فرصت خرید باشند! هر چند به آبان ماه مخوف که معمولآ سود شرکتها توی این ماه به حساب سهامداران واریز میشود هم داریم نزدیک میشویم.خریدها توی منفی کامل و از صف فروش هفته آینده شاید جذاب باشد اما خرید از صف خریدها تو کوتاه مدت خالی از ریسک نمیباشد. خصوصآ اهرمی ها

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

چون در مابین دو عدد مذکور به اصلاح کوچک داشتیم این مطلب را عرض میکنم

اصلاح مابین این دو عدد میشه گفت تمام شده است و شاخص می‌تونه با مثبت ادامه دهد

نظر

• shimaalovelygirl
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2022
                            • 1161

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post

با عرض خوشامدگویی
                            بالاخره شما هم نوشتید
                            بنظرم ریسک بدی نبوده.البته فقط کافیه کمی بخت باهامون یار باشه و مسیر ورود پول به این طرف باشه...
                            اگر قرار مسیر پول سمت بورس باشه بنظرم 6 ماهی روند رو به بالا خواهد بود...
                            من خودم فول سهم با تمام سرمایه!!!
                            یعنی اگر بخوام معامله کنم بشخصه یک خرید انجام میدم و در انتهای بازی یک فروش...برای همین این ریزش ها زیاد برام مهم نیست...
                            اگر توی این راند 100 درصد بورس بده با توجه به سود یکسال گذشته مجموع سود سرمایه گذاری من به 800 درصد میرسه...
                            فقط کافیه بخت همچنان یاری کنه...
                            یعنی سود یکسال گذشته شما تاکنون 800درصد شده؟با این ریزش سهمگین بورس و غافلگیرشدن همه ،شما 800درصد سود کردی؟شما زدید رو دست بهرام خان پس.طلا که اینقدر بالارفت توی 5سال 7برابر شد.تازه هیچ بورسبازی پول تو طلا نمی ریزه زیاد.اونوقت شما از مرداد99تا الان لابد توی 32000درصد سودی.اصلا کی به کیه.بگو یکسال1800درصد سود کردم.احتمالا با اتکا به همون بخت که گفتی به این سودهای نجومی رسیدی.
                            دست بردارید.آخه آدم خودش را که نمی تونه گول بزنه...
                            صیدی و فرزین هم میان اینجا مطالب شما را می خوانند و مجددا فردا دستور ریزش بورس را صادر می کنند.

نظر

در حال کار...
                            X