جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1345

شیما چرا بن شده ؟
    از مدیریت تقاضا دارم آزادش کند

با تشکر

نظر

• HapuKumar
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 45

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
      شیما چرا بن شده ؟
      از مدیریت تقاضا دارم آزادش کند

با تشکر
      دست بردار بابا جان! این نوعش را دیگه ندیده بودیم! افراد بسیار منطقی تر و باسواد تر مثل سهامدار67 و bi4 مسدود شدند، تو نیومدی حرفی بزنی، حالا کسی که مرتب در حال توهین و ناسزاگویی است را میگی باز کنن! و اصلا مگه اینجا در این تاپیک جای این نوع درخواستها است؟!
      البته من نمیگم این شخص را باز کنن یا ببندن، خود مدیریت سایت تصمیم میگیره در این باره، ولی این نوع رفتار شما خیلی عجیبه! یعنی شما هم موافق بی ادبی و ناسزاگویی هستی؟!

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1345

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post

دست بردار بابا جان! این نوعش را دیگه ندیده بودیم! افراد بسیار منطقی تر و باسواد تر مثل سهامدار67 و bi4 مسدود شدند، تو نیومدی حرفی بزنی، حالا کسی که مرتب در حال توهین و ناسزاگویی است را میگی باز کنن! و اصلا مگه اینجا در این تاپیک جای این نوع درخواستها است؟!
        البته من نمیگم این شخص را باز کنن یا ببندن، خود مدیریت سایت تصمیم میگیره در این باره، ولی این نوع رفتار شما خیلی عجیبه! یعنی شما هم موافق بی ادبی و ناسزاگویی هستی؟!
        درود
        خبر نداشتم بیفور و سهامدار هم مسدود هستند ( از مدیریت تقاضای آزاد سازی این عزیزان را نیز خواستاریم )
        شیما روزی 100 تا پست ارسال می کرد ، از روند بازار هم که راضی بود ، میشد بن نباشه الان !

خیر با توهین و ناسزا مخالفم ، ولی متن هاش را بیشتر کری خوانی می بینم تا ناسزا

ضمن اینکه الان کسی نمی نویسه و حداقل چهارتا پست نوشته بشه ببینیم شیما خوشحاله ناراحته نقده یا فول سهم و اوضاع کف بازار چطوره ! ( شاید باورت نشه اما من از پست های شیما سیگنال جوو بازار می گیرم که الان چه حسی دارن سهامدارها ! و برام مفید هست پست هاش )

نظر

در حال کار...
        X