جــــو بــــازار
Collapse
X
-
ماکه هنوز چیزی درباره اصلاح آبان...نه دیدیم نه شنیدیم...توآبان...قیمت سهام بزرگ سایپا وایران خودرو وفولاد وبقیه...چند بودن...چند شدن...بازار که فقط دارایکم نیست...اگه منظور منفی امروز بوده....همین امروز بازار برمیگرده....اگه چیز دیگری مدنظر بوده بگین بشنویم.....
باز نصف روز بازار منفی شد...دیدین گفتم شروع شد....حیف.... شیما نیست....وگرنه اساسی جواب میداد...😁😁
👍 3🤢 1نظر
-
اصلاح هنوز کاملآ تایید نشده است شاخص کل حداقل سه تا کندل منفی پشت سر هم باید بزند تا بشود گفت وارد اصلاح شده! امروز گروه پالایشی خوش درخشیدند و شتران صف خرید بست خیلی از سهمهای دیگر بازار صف خرید خودشان را حفظ کرده اند لیدرهای بازار نیز در حال مثبت شدن هستند اما اهرمی ها هنوز منفی معامله میشوند! از طرفی دیگر شاخص کل باید از مقاومتی که دیروز نتوانست عبور کند بگذرد تا بشه به ادامه این روند صعودی خوشبین بود! روزهای پرنوسان و بسیار حساسی را در پیش داریم باید دست به عصا بود تا تکلیف این چند روزه شاخص کل مشخص شود
نظر
-
باز نصف روز بازار مثبت شد...دیدین گفتم شروع شد....حیف.... به قول یوزارسیف همه چیز را نمیشود به عوام گفت! و الا آنخ ماهو کاهن اعظم معبد مصر میبایست یوزارسیف را شکست میداد و پادشاه مصر میشد!! ملت چقدر عجول تشریف دارند!! انتظار دارند اصلاح یکهویی و در یک زمان یکی دو روزه رخ بدهد! صبور باش جانم صبور... تا انتهای این بازی هنوز کمی مسیر باید طی شود بعد بنشین قضاوت کن حتی کی مونی کاهن محافظ معبد مصر اینقدر عجول نبود که شما هستی!! زنگ خطر اصلاح دو روز است که به صدا در آمده است و یک عده هنوز در خواب زمستانی خود فرو رفته اند!
😂 2👍 2👎 1نظر
-
دقیقا همانطوری که عرض کرده بودم مقاومت شاخص کذایی سه میلیون و دویست هزار که الان تبدیل شده به سطح حمایتی و خوب عمل میکنهدر اصل توسط طيب پست شده است View Post
موضوع خیلی مهم شکست با قدرت محدوده سه میلیون و دویست هزار واحد است که بعد از آن روند اصلی صعودی آغاز میشه و پول های هنگفتی وارد بازار میشه
با روندنجنگیم
از نظر بنده این مقاومت شکسته خواهد شد
👍 3نظر
-
خوب است اساتید سُرسُرولوژی نظر پر مغزشان را در مورد فولاد و آب شدن صفش آپدیت نمایند
عه! الان دیدم
این استاد هم گویا به مکتب پر طرفدار ملانصرالدین پیوسته اند و مرقوم فرمودند اصلاح هنوز کاملا تایید نشده
دیروز «سرسره» شروع شده بود
امروز «اصلاح»!
تازه هنوز تایید هم نشده
امان از جماعت جوگیر
امان تر!!! از جماعت دودوزه بازDexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
😂 1👍 1نظر
-
فعلا فولاد از ۲۰۲ تومن تا ۳۰۰ تومن بالا اومده، نقدادر اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
خوب است اساتید سُرسُرولوژی نظر پر مغزشان را در مورد فولاد و آب شدن صفش آپدیت نمایند
عه! الان دیدم
این استاد هم گویا به مکتب پر طرفدار ملانصرالدین پیوسته اند و مرقوم فرمودند اصلاح هنوز کاملا تایید نشده
دیروز «سرسره» شروع شده بود
امروز «اصلاح»!
تازه هنوز تایید هم نشده
امان از جماعت جوگیر
امان تر!!! از جماعت دودوزه باز
نظر

نی
نظر