در اصل توسط تمام پست شده است
View Post
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
درود بر جناب عبدالههدر اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
درود جناب دالاهو
نظرتان در مورد فرود چیست؟
من سهماهایی که امروز خریدم به فرود ترجیح میدم، چرا که این جریان فروش آزاد محصولات فولادی تصمیم درست ،ضد رانتخواریه و خوب و مبارک در کل بورس است، ولی به امسال قد نمیده، اگر ادامه داره باشه برای آینده خوبه، ولی دست نقد سه سهمی که خریدم هر کدام از یک نظر جز بهترینها هستند، خود دانی . شاد و تندرست باشید.آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2025/11/30, 12:23.
👍 2🙏 1نظر
-
ممنون از شمادر اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
درود بر جناب عبدلهه
من سهماهایی که امروز خریدم به فرود ترجیح میدم، چرا که این جریان فروش آزاد محصولات فولادی تصمیم درست ،ضد رانتخواریه و خوب و مبارک در کل بورس است، ولی به امسال قد نمیده، اگر ادامه داره باشه برای آینده خوبه، ولی دست نقد سه سهمی که خریدم هر کدام از یک نظر جز بهترینها هستند، خود دانی . شاد و تندرست باشید.
🙏 1نظر
-
بدون خودرو و شاخص سازها بازار هیچ جایی نمیره ، دیروز خودرو صف فروش امروز محتشم صف فروش!در اصل توسط کریشنا پست شده است View Postخودرو و شپنا و به دنبال آن دیگر سهمهای بزرگ شاخص ساز صف فروش!! هیچ رکبی هم توی روزهای اول آذرماه در کار نبود... جهت یادآوری دوستان
هر چه که هست از اواسط آذرماه قراره اتفاق بیفته البته به نظر بنده...
در کل این بازار بالا هم بخواد بره با این دامنه 3 درصدی و این شاخص سازی های مضحک هیچ جایی نمیبره ،
شاید فقط برای تازه واردهایی که امسال وارد بورس شدن خوب باشه و حتی سرمایه شون را دو برابر کنه ولی برای ما قدیمی ها با ضررهای سنگین هرگز نمیتونه نه ضررهامون را کامل پوشش بده و نه تورم انباشته شده این چند سال را به ما بازگردونه. 😣
بورس جمهوری اسلامی دیگه به لعنت سگ هم برام ارزشی نداره و رشد 100 درصدی اون از همینجا هم هیچ تغییری در وضعیت من یکی بوجود نمیاره 😪ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👏 6😞 2😀 1😢 1نظر
-
درود بر جناب کریشا؛در اصل توسط کریشنا پست شده است View Postسهمهای بزرگ شاخص سازی چون فولاد شبندر و شپنا و خودرو و سایپا و... تاهمین دیروز صفهای خرید چند صد میلیونی داشتند! ولی امروز یک به یک در حال صف فروش بستن هستند! یک روز تفاوت زمانی! 180 درجه چرخش قیمتی!! اما اکثر سهمهای کوچک بازار در تعادل نسبی قیمتی معامله میشوند!! هوش مصنوعی قادر به چه کارهایی هست که الگوریتم چینی چنین توانایهایی را ندارد!!
نقدآ شبندر، شپنا، فولاد، خودرو و سایپا همه برگشتن، اینقدر عجول نباش و خیلی هم انرزی برای محتشم نگذار که جایی نمیره، تا اینجا هم در مقابل سهماییکه در بازار هستند، زیادی آمده، ببخشید. شاد وتندرست باشید.
☕ 1نظر
-
برام خیلی جالبه!! نمیدانستم همه دارند معاملات محتشم را با دقت رصد میکنند!! تا قبل از این فکر میکردم توی این تالار تنها من هستم که محتشم را رصد میکنم!
جهت اطلاع دوستانی که به دنبال دلیل صف فروش شدن محتشم هستند باید بگم دیروز حاج آقا رحیمی سهامدار عمده و اصلی برند محتشم 76 میلیون انتقال داده به بازارگردان جدید BFM صندوق سرمایه گذاری .آ.ب.یکم هامرز !! به چه دلیل!! نمیدانم ولی بازارگردانان محتشم از یکی به دوتا ارتقاء یافتند!! دلیل صف فروش شدنش هم به نظرم همین بود!! سهم کم آوردند و نیروی پشتیبانی و کمکی برای کنترل آوردند!
نظر
-
خدا را شکر بلاخره به حرف بنده که میگفتم چند روز اول آذرماه اتفاق خاصی نخواهد افتاد رسیدین!! بله کاملآ درست میفرمائید تا خودرو حرکت نکند! بازار جایی نخواهد رفت و همانطور که شاهد هستین خودرو هنوز که هنوزه زیر قیمت سقفی که چند هفته پیش زده(57 تومان) داره دست و پا میزنه
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
بدون خودرو و شاخص سازها بازار هیچ جایی نمیره ، دیروز خودرو صف فروش امروز محتشم صف فروش!
در کل این بازار بالا هم بخواد بره با این دامنه 3 درصدی و این شاخص سازی های مضحک هیچ جایی نمیبره ،
شاید فقط برای تازه واردهایی که امسال وارد بورس شدن خوب باشه و حتی سرمایه شون را دو برابر کنه ولی برای ما قدیمی ها با ضررهای سنگین هرگز نمیتونه نه ضررهامون را کامل پوشش بده و نه تورم انباشته شده این چند سال را به ما بازگردونه. 😣
بورس جمهوری اسلامی دیگه به لعنت سگ هم برام ارزشی نداره و رشد 100 درصدی اون از همینجا هم هیچ تغییری در وضعیت من یکی بوجود نمیاره 😪
نظر
-
بنده اصلآ آدم عجولی نیستم جناب دالاهو و محتشم فعلا تکنیکالی هنوز در کانال صعودی خودش قرار داره و میانگین قیمتش در حال بالا رفتن است هر چند که امروز بواسطه بازارگردان جدیدش صف فروش بست! ولی هیچ جای نگرانی ندارد. صبر میکنیم تا گذارش 9 ماهه هم بیاید به نظرم هنوز زوده که پدیده محتشم را قضاوت کنیم
در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
درود بر جناب کریشا؛
نقدآ شبندر، شپنا، فولاد، خودرو و سایپا همه برگشتن، اینقدر عجول نباش و خیلی هم انرزی برای محتشم نگذار که جایی نمیره، تا اینجا هم در مقابل سهماییکه در بازار هستند، زیادی آمده، ببخشید. شاد وتندرست باشید.
نظر
-
در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
سخنان. رهبر بازار را منفی می کند هروقت صحبت کرد چند میلیونی به بنده ضرر زد خدا سلامتی بهش بده
در صحن علنی مجلس صورت گرفت؛ تشکر قالیباف از بیانات اخیر رهبر انقلاب + فیلم
رئیس مجلس گفت: وظیفه میدانم از بیانات رهبر حکیم انقلاب تشکر کنم که در جنگ شناختی همه جانبه دشمن، تصویری دقیق از صحنه پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه را ارائه کردند.

من هم تشکر میکنم که در این 4 روز بعد از بیانات آغا 10% فقیرتر شدم
نظر

نظر