در اصل توسط fatima پست شده است
View Post
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
-
صبر بر روی سهم بنیادی و ورود به موقع و جابجایی های معقول میتونه سرمایه گذار رو به موفقیت های چشمگیر برسونه......
استراتژی , دقت , انتخاب ,.......فتح قله هاآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/06/17, 10:43.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
-
امروز مقصد خرید من بانکیها و خودروییهان
وسینا که کاندیدای اول بود اصلاً مجال نمیده لاجرم رفتم سراغ کاندیدای دوم وپاسار.
خودرویی هم خبهمن ورداشتم و تو صف (احتمالاً نافرجام) خگستر هستم
شراز داره باز میشهدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postامروز مقصد خرید من بانکیها و خودروییهان
وسینا که کاندیدای اول بود اصلاً مجال نمیده لاجرم رفتم سراغ کاندیدای دوم وپاسار.
خودرویی هم خبهمن ورداشتم و تو صف (احتمالاً نافرجام) خگستر هستم
شراز داره باز میشه
سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران اداف
روند شراز رو پس از بازگشایی چگونه می بینید؟
با تشکر فراوان
نظر
-
جناب پور احمدی عزیز فولاد.فملی.کروی.ومعادن را امروز خریدم چطور می بینیدشون و تا چه مقدار بالا میره ؟ اگه محبت کنید تارگتها را هم معرفی کنید ممنون میشم[FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
نظر
-
در اصل توسط fatima پست شده است View Post
سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران اداف
روند شراز رو پس از بازگشایی چگونه می بینید؟
با تشکر فراوان
داره صف خرید درست میشه براش. وضعیت شراز مطلوبه اما اقبال به گروه پالایشی خیلی مهمه که فعلاً با این هجمه به گروههای مختلف بورسی مشخص نیست آیا پالایشی مورد توجه قرار خواهد گرفت یا خیردر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postسلام
داره صف خرید درست میشه براش. وضعیت شراز مطلوبه اما اقبال به گروه پالایشی خیلی مهمه که فعلاً با این هجمه به گروههای مختلف بورسی مشخص نیست آیا پالایشی مورد توجه قرار خواهد گرفت یا خیر
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postاقا حمید بزار شبندر باز بشه اونوقت اقبال دیده میشه.;)در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
با سلام با آمدن خبر لغو تحریم بانک ملت این گروه می تواند به رشد خود ادامه دهد با لیدر بودن بانک ملت و می تواندحتی نگاه ها را به سمت گروه حمل نقل دریای حکشی و حتاید معطوف کند به علت اینکه در آینده این گروه هم مشمول رفع تحریم شوند با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر