جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • memr
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 771

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
    در مورد قیمت نرخ خوراک گروه پتروشیمی اگر هم تا هفته آینده همین 9 سنت هم اعلام رسمی بشه باز هم فرقی برای شرکتهای که در بودجه خود 8 الی 9 سنت اعلام کرده اند نداره فقط اعلام 9 سنت باعث جلوگیری از تعدیل منفی از بابت قیمت خوراک میشه حالا قیمت محصولات تولیدی برای صادرات با نرخهای جهانی چند باشه از آن بابت می تواند کاهش سود و افزایش سود اوری داشته باشند به همراه رفع موانع تحریم های صادراتی و افزایش تولید و فروش
    خو حالا برای شرکتهایی که ۱۳ سنت پیش بینی کردن که بیشتر از اونایی هستن که ۸ سنت پیش بینی کردن چی ؟
    وغیر از اون و مهم تر از همه اینکه بالاخره بورس از گنگ بودن و یه پا در هوا بودن بعد دوسال درومد که همین از نظر من کافیه برای بورسی ها بعد از دوسال که این خودش باعث رشد هستش

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط memr پست شده است View Post
      خو حالا برای شرکتهایی که ۱۳ سنت پیش بینی کردن که بیشتر از اونایی هستن که ۸ سنت پیش بینی کردن چی ؟
      وغیر از اون و مهم تر از همه اینکه بالاخره بورس از گنگ بودن و یه پا در هوا بودن بعد دوسال درومد که همین از نظر من کافیه برای بورسی ها بعد از دوسال که این خودش باعث رشد هستش

Sent from my iPhone using Tapatalk

ببینید فعلا ما هیچ خبری از نرخ قطعی خوراک گروه پتروشیمی نداریم این نرخ گفته میشه شناور می باشد ممکنه از هشت ونیم سنت شروع بشه به علت کاهش قیمت نفت و بعدها با بالا رفتن قیمت نفت و محصولات تولیدی برای صادرات این نرخ خوراک افزایش پیدا کند تا 13 سنت ولی برای آن دسته از شرکتهای که مثل پردیس نرخ را 13 سنت گرفته اند می تواند تعدیل نرخ خوراک را داشته باشه که منجر به تعدیل مثبت بشه آن هم بستگی به سیاست شرکت داره ولی از همه مهم تر اتمام این سر در گمی بود که شما هم بیان کردید فقط باید کمی دیگه صبر کنم تا اعلام رسمی بشه
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

تعدیل بابت تسعیر نرخ ارز رو شما دوستان چرا در نظر نمی گیرد ؟ ارز دلار سال دیگه کمتر از میانگین 3600 تومن که نمیشه !

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
          تعدیل بابت تسعیر نرخ ارز رو شما دوستان چرا در نظر نمی گیرد ؟ ارز دلار سال دیگه کمتر از میانگین 3600 تومن که نمیشه !
          احتمال داره منتظر بماند تا دلار تک نرخی بشه بعد تعدیل مثبت بدهند !!!
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

پتروشیمی ها هم قیمتشون بالاست و واقعا ارزش زیادی برای خرید ندارند . خوراک هم اکثرا جو رسانه ای است تا عملی و موثر بر عملکرد شرکت ها . تو این دوسال هم هیج افتی نداشتند اکثرشون و قیمتشون پره .حالا شاید تو این موج بازار بیاد دنبالشون که باید فروخت و تمام . که احتمالا میاد

نظر

• reza13642125
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 233

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              پتروشیمی ها هم قیمتشون بالاست و واقعا ارزش زیادی برای خرید ندارند . خوراک هم اکثرا جو رسانه ای است تا عملی و موثر بر عملکرد شرکت ها . تو این دوسال هم هیج افتی نداشتند اکثرشون و قیمتشون پره .حالا شاید تو این موج بازار بیاد دنبالشون که باید فروخت و تمام . که احتمالا میاد
              با این قیمت نفت هیچ صنعتی افق روشنی نداره

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

افت داشتند ولی کمتر از بازار.....یکی از دلایل این افت کمتر روند سود سازی و پی بر ایی بوده....مثل ضربه گیر عمل کرده......مگه قندی ها چه اتفاقی توشون افتاد که حد اقل 100 درصد رشد کردن....یا همین خودرویی ها با ان زیان انباشته........اگه بحث بر سر بنیاده .....که بنیادی ترین و کم ریسک ترین سهم های بازارند.....اگه بحث سر پی بر ایی گرفتن بازاره که اینا هم بی نصیب نمی مانند.....یکی از علت افت شدید خیلی از صنایع همین تعدیل منفی ها بود......خودم خورویی بانکی بودم....فعلا خارج شدم.......رشد اکثر سهم ها تو بازار مگه با موج نبود....مگه موج خوشبینی این رشد را فراهم نکرد.................هر چند همه میدانیم که علت رشد اخیر بازار بنیاد نبود بلکه موج پول ..به همراه خوشبینی بوده......به نظر بنده.....سیوسود تو سهم هایی که 20 30 درصد رشد کردن....و سر خردن سمت سهم های به دور مانده از موج اخیر عاقلانه است.......بنده احتمالا در صورت اینکه بشه خرید کرد...پترو پالایش را برای این هفته مناسب میدانم.......
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط reza13642125 پست شده است View Post
                  شما اگه دنبال سرمایه گذاری چند ساله هستی اصلا به بازار ورود نکن.....بحث صرفا سره اینه که بتونیم تو کوتاه مدت گین مناسب بگیریم....و...نقد شده...منتظر ورود دوباره تو قیمت های پایینتر باشیم.....به قول قدیمی ها وارد بازی 2 سر برد بشیم........همین.....
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                    چه جالب
                    من از نوشته های شما تصور میکردم که شما تجربه زیادی در بورس دارید،چون واقعا سهم های خوبی رو انتخاب میکنید
                    احتمال زیاد میدم شما در این بازار بسیار موفق و با آینده درخشانی باشی برادر
                    موفق باشی@};-
                    از لطف شما سپاسگزارم ، امید وارم دوستان با شناسایی سهام خوب و اعلام به موقع خرید یا فروش به همدیگر کمک کنند و در این زمینه همه می توانند کمک کنند چون همه چیز را همگان دانند.
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                      سشرق و سپاها و سفارس 1000 تومانی را دارم می بینم ، خیلی مفت هستند خیلی ، 10 درصد ارزش جایگزینی هستند .
                      در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                      ارزش جاینگیرنی اگر ملاک باشه
                      الان خودرو /حاور و غیره باید چند باشن
                      ارزش جایگرینی بیشتر برای سهام دار عمده میخورده
                      نه منی که کل پولم کم است
                      ارزش جایی گریینه در کل دورش تموم شده اگر تلگرام هستید
                      من یک سخنرانی ار دکتر محمد حسین ادیب دارم
                      بهتون بدم ایشون میگن ارزش جایگرینی که تموم شده هیچ
                      ارزش گردش حساب هم دورش تموم شده
                      ////////////////
                      من در بورس ایران به این نتیجه می رسم که اگر شرکتی به هر دلیلی تفاوت زیادی با ارزش جایگزینی پیدا کنه (که معمولا این اتفاق در رکود میفته ) مستعد میشه که بازار سازها روی اون سهم فعال بشند و بازی کنند نتیجه اون هم زیان یه عده ای . با شناسایی این نکته می توان از این بازی که بازار ساز ها شروع می کنند سود برد .
                      اما در شروع دوره رونق ارزش جایگزینی می تونه معیاری برای تصمیم گیری باشه
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• سنگر تک درخت
                        Banned
                        • Jun 2015
                        • 62

یا سلام و عرض ادب وافر

خوب اگر پتروشیمی نخریم شما برای خرید چه سهمهایی را پیشنهاد می کنید؟ میگن پول گنده داره وارد بازار میشه و قراره بازار را حرکت دهد به نظر شما گروه سیمانی برای خرید مناسب هستند یا خیر ؟ یا خرید گروه فلزات و یا گروههای دیگر؟ ممنون میشوم اگر نظرتان را بیان کنید با تشکر

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

در اصل توسط reza13642125 پست شده است View Post
                          در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          افت داشتند ولی کمتر از بازار.....یکی از دلایل این افت کمتر روند سود سازی و پی بر ایی بوده....مثل ضربه گیر عمل کرده......مگه قندی ها چه اتفاقی توشون افتاد که حد اقل 100 درصد رشد کردن....یا همین خودرویی ها با ان زیان انباشته........اگه بحث بر سر بنیاده .....که بنیادی ترین و کم ریسک ترین سهم های بازارند.....اگه بحث سر پی بر ایی گرفتن بازاره که اینا هم بی نصیب نمی مانند.....یکی از علت افت شدید خیلی از صنایع همین تعدیل منفی ها بود......خودم خورویی بانکی بودم....فعلا خارج شدم.......رشد اکثر سهم ها تو بازار مگه با موج نبود....مگه موج خوشبینی این رشد را فراهم نکرد.................هر چند همه میدانیم که علت رشد اخیر بازار بنیاد نبود بلکه موج پول ..به همراه خوشبینی بوده......به نظر بنده.....سیوسود تو سهم هایی که 20 30 درصد رشد کردن....و سر خردن سمت سهم های به دور مانده از موج اخیر عاقلانه است.......بنده احتمالا در صورت اینکه بشه خرید کرد...پترو پالایش را برای این هفته مناسب میدانم.......
                          من با mey موافق تر هستم ما در پتروشیمی مزیت نسبی داریم و در بازار صادراتی می تونه جایکزین نفت بشه ، حتی اگر دولت به تدریج نفت فروشی را کنار بزاره و محصولات مرتبط رو با یک یا دو مرحله ارزش افزوده جایگزین کنه بهتره.
                          من کوتاه مدت و میان مدت خوبی برای پتروشیمی می بینم. درود

نظر

• reza13642125
                            عضو عادی
                            • Jan 2014
                            • 233

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                            شما اگه دنبال سرمایه گذاری چند ساله هستی اصلا به بازار ورود نکن.....بحث صرفا سره اینه که بتونیم تو کوتاه مدت گین مناسب بگیریم....و...نقد شده...منتظر ورود دوباره تو قیمت های پایینتر باشیم.....به قول قدیمی ها وارد بازی 2 سر برد بشیم........همین.....
                            استراتژی منم همینه دوست عزیز

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

هرچه موفقتر می‌شوید، افراد بیشتری از شما متنفر خواهند شد. شما نمی‌توانید به آنچه از دهان مردم بیرون می‌آید کنترل داشته باشید، اما می‌توانید منفی‌نگر نباشید و نادیده‌گرفتن را انتخاب کنید. یاد بگیرید که کی باید به حرف دیگران گوش کنید و چگونه از آن بهره برداری کنید. اگر کسی نق نمی‌زند و انتقادی سازنده می‌کند، پس شما از او یاد بگیرید. اما توجهی به حسادت‌ها نکنید.

نظر

• reza13642125
                                عضو عادی
                                • Jan 2014
                                • 233

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                                من با mey موافق تر هستم ما در پتروشیمی مزیت نسبی داریم و در بازار صادراتی می تونه جایکزین نفت بشه ، حتی اگر دولت به تدریج نفت فروشی را کنار بزاره و محصولات مرتبط رو با یک یا دو مرحله ارزش افزوده جایگزین کنه بهتره.
                                من کوتاه مدت و میان مدت خوبی برای پتروشیمی می بینم. درود
                                منظور از افق روشن نداشتن صنایع به دلیل کاهش نفت ،به دلیل کاهش درآمدهای کشوره که در تمام کشور اثر میذاره تو اخبار میخوندم که اگر گاز شیل آمریکا وارد بازار بشه قیمت مواد پتروشیمی یک سوم میشه
                                من ادعای تحلیل گری ندارم ولی تو کشور ما اونایی که باید فکر کنن و تصمیم بگیرن واسه آینده کشور و در قبال این کارشون پول خوبی هم میگیرن افق دیدشون حداکثر 5 ساله هست مثل زمانی که نفت شد 150 ما تو فکر نفت 250 دلاری بودیم یا اینکه نفت ارزش داره واسه آیندگانه غافل از اینکه یه عده انور دنیا ازین افزایش قیمت واسه رشد سایز منابع انرژی مثل شیل یا انرژی تجدید پذیر استفاده کردن و الان دست ما مونده تو حنا
                                ولی یه نکته الان کل اقتصاد جهان بهم ریخته چرا؟؟ مگه کاهش قیمت مواد اولیه نباید واسه کشورهای وارد کننده خوب باشه پس چرا اینجوری نشده؟؟

نظر

در حال کار...
                                X