جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی علیزاده
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1159

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    فعلا ماست بندی دولت بی تدبیر در برجام را شاهد باشید !

تمسخر دیگران مشکلاتت رو حل نمیکنه !
    بازار کاملا رفتارش طبیعی هس....من هنوز ی پست از شما ندیدم که ناامیدوارنه نزده باشین و موج منفی نداده باشین...
    یا غنی....

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

بانکی ها اکثرا صف فروش ، دی هم باز شده بنده در این قیمت ها (1,279) فروشنده نیستم نگه می دارم.
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

عوضی ترین و خائن ترین ! به قول شما کسانی هستند که با مردم این رفتارها را انجام می دهند در بازار !

همانطور که گفتم تمسخر مشکلاتت را حل نمیکنه ! فحاشی و توهین هم مشکلاتت را حل نمیکنه !!
        این رفتارها با مردم را بامزه نوشتی ;)

به نظرم شما مرتب خود را به فراموشی میزنید بازارهای زمان احمدینژاد را ;)
        تورم 40 تا 50 درصدی در همه اقلام و کاهش ارزش پول ملی به بیش از یک چهارم !!!! آنهم با فروش نفت بالای 100 دلاری !!!...
        مردمی که شما میفرمائید اگر احمدینژاد الانه بودند با نفت 30 دلاری تورم بالای 200 درصدی را به بدن میزدند :D...البته بورسشان هم رونق داشت و تنها احمقها سرخوش از این ماجرا بودند ...
        شما به جهت جهل مرکب و تعصبی که دارید خیلی مانده است بفهمید احمدینژاد چه بر سر مملکت آورد...حداقل دهه ها زمان میبرد تا به نقطه قبل از احمدینژاد برگردیم(در هر زمینه ایی) ...تازه اگر اراده ایی جدی موجود باشد ...که به لطف وجود افکار متحجری مانند شما در هر قشر و طایفه و صنفی تقریبا غیر ممکن مینماید تصور کنیم حداقل نسل فعلی روزگار خوشی ببیند .
        اینجا ایران است !
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
          بازار کاملا رفتارش طبیعی هس....من هنوز ی پست از شما ندیدم که ناامیدوارنه نزده باشین و موج منفی نداده باشین...
          من همین وضعیت رو پیش بینی میکردم ! اگر طبیعی هست به گفته شما ! پس چرا میگی پست من ناامیدوارانه بوده !!!

همینی که شما میگی بهش طبیعی پیش بینی کرده بودم !!!

همین پستی که جناب علیرضا123 زده نظر من بود قبل از زمان اجرای برجام ! الان هم هست !

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
          این هیجان که تمام بشه...میشه رو چند تا سهم کار کرد...ولی کلیت بازار بالایی نداره...چون قیمت نفت پایینه و به تبع اون معدنی ،فلزی و پالایشی رشد پایدار ندارند...بانکها هم فعلا اصلاح...تا بعد از گزارشاتشون...
          اما خیلی های در همین روزها در صف فملی و پالایشی و ... نشستند !

قبل از برجام هم که همه با هم می رفتن بالا ! گفتم همه با هم پایین هم هست !

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

ساعت 10:47

ساعت 11:22
            خوب که چی؟ نهایت بی تربیتی هست این رفتار شما

مثلا مچ گیری می کنی ؟

نظر من اینه که هنوز فروش آبشاری حقوقی ها نیست

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
              این رفتارها با مردم را بامزه نوشتی ;)

به نظرم شما مرتب خود را به فراموشی میزنید بازارهای زمان احمدینژاد را ;)
              تورم 40 تا 50 درصدی در همه اقلام و کاهش ارزش پول ملی به بیش از یک چهارم !!!! آنهم با فروش نفت بالای 100 دلاری !!!...
              مردمی که شما میفرمائید اگر احمدینژاد الانه بودند با نفت 30 دلاری تورم بالای 200 درصدی را به بدن میزدند :D...البته بورسشان هم رونق داشت و تنها احمقها سرخوش از این ماجرا بودند ...
              شما به جهت جهل مرکب و تعصبی که دارید خیلی مانده است بفهمید احمدینژاد چه بر سر مملکت آورد...حداقل دهه ها زمان میبرد تا به نقطه قبل از احمدینژاد برگردیم(در هر زمینه ایی) ...تازه اگر اراده ایی جدی موجود باشد ...که به لطف وجود افکار متحجری مانند شما در هر قشر و طایفه و صنفی تقریبا غیر ممکن مینماید تصور کنیم حداقل نسل فعلی روزگار خوشی ببیند .
              اینجا ایران است !
              پس اینجا به دوستان و همفکرانت بگو که بروند دهه ها بعد بیایند پست بزنند که اقتصاد خوب شد و بورس رشد میکند و شرکتها سود می دهند ! و شاخص 100 هزار می شود و ....

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

پس اینجا به دوستان و همفکرانت بگو که بروند دهه ها بعد بیایند پست بزنند که اقتصاد خوب شد و بورس رشد میکند و شرکتها سود می دهند ! و شاخص 100 هزار می شود و ....
                جای امیدواری هست ,به نظر من بایستی با عقلانیت تلاش کرد تا به مقصود رسید !...از درون هاله نور احمدی نژادچیزی جز فلاکت و نکبت گیرشان نیامد !
                با نکبتی که در زمان احمدینژاد گریبان ملتی را گرفت , اگر امید را هم از ایشان بگیرند دیگر هیچ باقی نمیماند ...
                انسان به امید زنده است !
                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

فردا کاملا معلوم میشه که بازار امروز احساسی بوده یا نه با نوشتن چند کاربر چه مثبت وچه منفی باف نمیشه روند واقعی را در آینده تغییر داد !!
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    خوب که چی؟ نهایت بی تربیتی هست این رفتار شما

مثلا مچ گیری می کنی ؟

نظر من اینه که هنوز فروش آبشاری حقوقی ها نیست
                    منظورم رو توضیح دادم، قصدم مچ گیری نیست !

توهین کردن، تهمت زدن ، فحاشی کردن ، تمسخر کردن و .... که شما و دوستانت بارها نسبت به من انجام دادید بی تربیتی نیست !؟؟

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

منظورم رو توضیح دادم، قصدم مچ گیری نیست !

توهین کردن، تهمت زدن ، فحاشی کردن ، تمسخر کردن و .... که شما و دوستانت بارها نسبت به من انجام دادید بی تربیتی نیست !؟؟
                      مظلوم نمایی نکن وقتی خودم نوشتم اوضاع خراب شد معنی نداره پست منو بالا بیاری
                      میخواهی بگی من اشتباه کردم خودم هم معترفم نقل گرفتن ات از جناب اروم بورس هم همین معنی رو میده در صورتی که ایشون پست هاشون سود هم رسونده به ما

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35705

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        مظلوم نمایی نکن وقتی خودم نوشتم اوضاع خراب شد معنی نداره پست منو بالا بیاری
                        میخواهی بگی من اشتباه کردم خودم هم معترفم نقل گرفتن ات از جناب اروم بورس هم همین معنی رو میده در صورتی که ایشون پست هاشون سود هم رسونده به ما
                        منم نگفتم پست ایشون ضرر زده به کسی ! زیرش هم توضیح دادم !

در توافق ژنو همین پست ها رو نوشتید و نتیجه همین شد !

در تمدید توافق ژنو باز همین پستها را نوشتید و نتیجه همین شد !

در بیانیه لوزان همین پستها را نوشتید که خبرهای خوب داره میاد !!! و نتیجه همین شد !

در تصویب برجام دقیقا باز همین ها نوشتید و نتیجه در بازار همین شد !

در اجرایی شدن برجام هم باز همین پستها ! اخبار خوب !!! و نتیجه را هم شاهدید ! به قول خودت اوضاع خراب شد !!

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

آقا اینجا چه خبره#:-S

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

خانم میناوی...اینقدر جو اینجا را متشنج نکن....خداوکیلی خسته نشدی؟..حرف و نظرت را یکبار بزن....نه مدام بیا پست بیار بالا و حرف غیر معقول بزن...

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2110

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                              آقا اینجا چه خبره#:-S
                              سلام خبری نیست فقط دلواپسان شادی را خراب و ضربه چپ بدولت نشان دادند

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

من نمی دونم چرا با هم اینقدر اوقات تلخی می کنید ، حیف نیست بیایید با هم دیگه اقتصادی فکر کنیم ،ببینم سیاست کجا می ره ما هم با تاثیر اون روی سهم ها فکر کنیم، روند سهام رو بحث کنیم ، سهامی که احتمالا رشد خواهند کرد رو بگید تا بررسی کنیم ، نترسید خرید و فروش هاتان رو بگید بررسی می کنیم ولی تعصب رو بذارید کنار ، اگر یکی گفت این سهم خوبه یا بده ناراحت نشید دلیل هم بگید، شخصا بررسی می کنم و بعد تصمیم می گیریم از صبح به چند دوست زنگ زدم گفتم این سهام ها را بفروشید ، به من می خندن ،،، یکی دو نفر زنگ زدند میگم امروز خرید نکنید تعجب می کنند. بابا اوقات تلخی و لعنت و نفرین و مرگ رو بذارید کنار ،،،،....... به شادی و صلح فکر کنید . آغاز عقلانیت و اغاز صلح بر همه مبارک
                                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

در حال کار...
                                X