جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35705

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    سهام به طور متوسط 30 درصد تو این ماه رشد داشت . سودتون بخورید غم نخورید.
    سودی که نتیجه اون افزایش بی اعتمادی به بازار و تخریب اعتماد فعالان باشه به نفع بازار نیست !

قبلا هم گفتم نقدینگی که ماندگار نباشه و دنبال رکب زدن به بازار باشه به نفع بازار نیست

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1837

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      من نمیخوام اشتباهات دیگران را به رخ بکشم !

بارها به دوستان گفتیم این روندها قابل اعتماد نیست ! حداقل احتیاط کنید !!!

قبول نمی کنند ! اینها را کنار هم گذاشتم که دوستان حداقل وقتی مطلبی می نویسند کمی احتیاط کنند !

به عواقبش فکر کنند !

به خدا من از همه ناراحت تر هستم الان ! برای اینکه چند بار باید بازار از این سوراخ گزیده بشه آخه !

به خاطر چند درصد نوسانگیری حیثیت بازار رو به بازی میگرن ! و برخی فعالان بازار هم هربار در زمین اینها بازی می کنند و فریب می خورند !!!
      من در این بازار سراسر منفی عرض میکنم!برخی سهمها همین امروز فرصت خرید هستند(از صف فروش) و برخی سهم ها در چند روز آینده!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

جو بازار مشابه روز تصویب برجام شده .نشونه خوبی نیست اصلا. باید به بنیانها و ساختارهای اقتصاد توجه کنیم که کاملا منهدم شده و تا بیاد به وضعیت مشابه 15 سال قبل برگرده راه دارازی در پیش داریم.بازار در این چند روز رشد خودشو کرده و بنظرم باید نقد بشیم.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
          من در این بازار سراسر منفی عرض میکنم!برخی سهمها همین امروز فرصت خرید هستند(از صف فروش) و برخی سهم ها در چند روز آینده!
          حتی زمانیکه بازارها در بدترین شرایط هستند بلاخره فرصتهایی وجود داره، در این شکی نیست !

بحث من در مورد وضعیت کلی بازار هست !

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

بازار بورس یکی دو هفته ایی بود با برایند حجم مناسب و مثبت معامله میشد...
            به نظر بنده بازار از دوهفته پیش شروع به پیش خور کردن این خبر داشته و اکنون که سر خط خبر است عرضه ها فزونی یافته , این مورد چیز غریبی نیست و در همه دنیا رخ میدهد...
            قدیمیها سود شناسایی میکنند و جدید ترها به امید سود وارد میشوند...اما در یک منطقه ایی به تعادل میرسند ...اگر این منطقه تعادل بالاتر از کندل های یکی دو هفته پیش باشد امید میرود که رالی صعودی جدیدی در پیش روی داشته باشیم .
            به نظر بنده با توجه به مقاومتهای تکنیکالی که موجود است و ناشی از صعود قیمت در یکی دو هفته اخیر میباشد, عرضه ها منطقی میباشد ,...
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• TAJ2014
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 1027

فکر کنم همون جریان بفروش تا کمر راست نکنه اینجا به عینه اتفاق افتاده

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35705

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                جو بازار مشابه روز تصویب برجام شده .نشونه خوبی نیست اصلا. باید به بنیانها و ساختارهای اقتصاد توجه کنیم که کاملا منهدم شده و تا بیاد به وضعیت مشابه 15 سال قبل برگرده راه دارازی در پیش داریم.بازار در این چند روز رشد خودشو کرده و بنظرم باید نقد بشیم.
                هر دفعه قبل از این توافقات سیاسی همفکران شما پست می زنند که چنین می شود ! چنان می شود !

بعدش که نمی شود ! می آیند همین توجیهات را تحویل ملت می دهند ! زیر ساختها ایراد داره ! باند احمدی نژاد نمیذاره ! اصلا اقتصاد منهدم شده !!! 100 سال طول میکشه تا درست میشه !!!

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

من نمیخوام اشتباهات دیگران را به رخ بکشم !

بارها به دوستان گفتیم این روندها قابل اعتماد نیست ! حداقل احتیاط کنید !!!

قبول نمی کنند ! اینها را کنار هم گذاشتم که دوستان حداقل وقتی مطلبی می نویسند کمی احتیاط کنند !

به عواقبش فکر کنند !

به خدا من از همه ناراحت تر هستم الان ! برای اینکه چند بار باید بازار از این سوراخ گزیده بشه آخه !

به خاطر چند درصد نوسانگیری حیثیت بازار رو به بازی میگرن ! و برخی فعالان بازار هم هربار در زمین اینها بازی می کنند و فریب می خورند !!!
                  چه انسان خوبی هستی شما :)
                  البته قدیمیترها میگفتند , ماست بند هیچگاه نمیگوید ماست من ترش است !
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                    چه انسان خوبی هستی شما :)
                    البته قدیمیترها میگفتند , ماست بند هیچگاه نمیگوید ماست من ترش است !
                    فعلا ماست بندی دولت بی تدبیر در برجام را شاهد باشید !

تمسخر دیگران مشکلاتت رو حل نمیکنه !

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      با این خبرهای خوبی که از وین میاد ،فردا ممکنه فروشنده های امروز ،نقره داغ بشند.
                      این پست دیشب زده شده ساعت 20:36 با 28 تا تشکر ! یا به قول دوستان لایک !!!

امیدوارم جناب Orumbourse ناراحت نشن از اینکه پستشون رو نقل میکنم !

هدفم اینه که دوستان ببینند چند بار از این خوش بینی غیر واقعی این بازار لطمه خورده !!!

حتی همین الان دوباره همه سهم ها هم صف خرید بذارن ! بازهم اثر نامطلوب این رفتارهایی که بر بازار تحمیل کردند ! خواهد ماند !!!

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                        این هیجان که تمام بشه...میشه رو چند تا سهم کار کرد...ولی کلیت بازار بالایی نداره...چون قیمت نفت پایینه و به تبع اون معدنی ،فلزی و پالایشی رشد پایدار ندارند...بانکها هم فعلا اصلاح...تا بعد از گزارشاتشون...

نظر

• گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

فعلا ماست بندی دولت بی تدبیر در برجام را شاهد باشید !

تمسخر دیگران مشکلاتت رو حل نمیکنه !
                          بنده بر اساس همان یک پست شما , پست شما را نقل قول نکردم ...بلکه با یک سابقه و عقبه ای که از خط فکری شما داشتم پاسختان را دادم ....
                          شخصی که گریبان پاره میکند و ضجه مویه میزند برای عوضی ترین و خائن ترین شخص به ملت ایران به گواه آمار و ریاضیات و شهادت دوست و دشمن (منظور به احمدی نژاد میباشد) , مشخص است که زمانی دم از ناراحتی برای مردم و ملت میزند چه در سر میپروراند ;)

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                            کاملا موافقم و امروز یا فردا حتما خرید خواهم کرد استراتژی معاملاتی من سود حداقل است و ریسک کم، تا بتوانم بیشتر با بورس ایران آشنا شوم
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                              بنده بر اساس همان یک پست شما , پست شما را نقل قول نکردم ...بلکه با یک سابقه و عقبه ای که از خط فکری شما داشتم پاسختان را دادم ....
                              شخصی که گریبان پاره میکند و ضجه مویه میزند برای عوضی ترین و خائن ترین شخص به ملت ایران به گواه و شهادت دوست و دشمن (منظور به احمدی نژاد میباشد) , مشخص است که زمانی دم از ناراحتی برای مردم و ملت میزند چه در سر میپروراند ;)
                              عوضی ترین و خائن ترین ! به قول شما کسانی هستند که با مردم این رفتارها را انجام می دهند در بازار !

همانطور که گفتم تمسخر مشکلاتت را حل نمیکنه ! فحاشی و توهین هم مشکلاتت را حل نمیکنه !!

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1837

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                                کاملا موافقم و امروز یا فردا حتما خرید خواهم کرد استراتژی معاملاتی من سود حداقل است و ریسک کم، تا بتوانم بیشتر با بورس ایران آشنا شوم
                                عین خودم رفیق

ره صد ساله رو یک شبه رفتی ها!!!/:.grlim:./
                                تبریک

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

در حال کار...
                                X