کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فنوال خیلی روش مثبت نیستم به نظرم پول خوابی داره .
فنوال فعلا جزء 3 یا 4 گزینه فلزی ها است که صف خریدش حفظ شده ، اکر به سابقه نگاه کنید حجم خوب می خوره ، فکر نمی کنم پول خوابی داشته باشه ، جون خوب حجم می خوره ، البته رصد می کنم .
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
1- در بازار به خصوص در خودرو و بانک این طور به نظر شما نمی رسد که حقوقی ها دارند بدجوری می فروشند؟ به نظر می رسد دارند زیر پای حقیقی را خالی می کنند...
البته قدرت خوبی هم خریدار دارد... ولی با این وضع فروش فکر نکنم بتواند بعدا حقیقی ادامه دهد. 2- از سمت دیگر بازار یک رشد مناسبی هم تا اینجا انجام داده... 3- از سمت دیگر قندی ها هم مثبت هستند...
این نگاه بد بینانه بود. نگاه خوش بینانه می شود: 1- بازار منتظر برجام بود و از این به بعد به خاطر رشد واقعی شرکت ها، بازار بورس هم محکوم به رشد بلند مدت است! 2- نزدیکی به انتخابات 3- ریزش شدید دو ساله و قرار گرفتن قیمت ها در نزدیکی قیمت های چند سال پیش!
برای من یکی سخت است که بتوانم حدس بزنم از این به بعد بازار چه می کند...
البته یک چیز هم بگویم، اگر بازار بخواهد ریزش داشته باشد سهامی که تا الان رشد نکرده اند و بنیادی هستند ترسی برای ریزش ندارند. (یک سری سهم ها هم که سفته بازی خووووووووب دارند بالا می روند...)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
1- در بازار به خصوص در خودرو و بانک این طور به نظر شما نمی رسد که حقوقی ها دارند بدجوری می فروشند؟ به نظر می رسد دارند زیر پای حقیقی را خالی می کنند...
البته قدرت خوبی هم خریدار دارد... ولی با این وضع فروش فکر نکنم بتواند بعدا حقیقی ادامه دهد. 2- از سمت دیگر بازار یک رشد مناسبی هم تا اینجا انجام داده... 3- از سمت دیگر قندی ها هم مثبت هستند...
این نگاه بد بینانه بود. نگاه خوش بینانه می شود: 1- بازار منتظر برجام بود و از این به بعد به خاطر رشد واقعی شرکت ها، بازار بورس هم محکوم به رشد بلند مدت است! 2- نزدیکی به انتخابات 3- ریزش شدید دو ساله و قرار گرفتن قیمت ها در نزدیکی قیمت های چند سال پیش!
البته یک چیز هم بگویم، اگر بازار بخواهد ریزش داشته باشد سهامی که تا الان رشد نکرده اند و بنیادی هستند ترسی برای ریزش ندارند. (یک سری سهم ها هم که سفته بازی خووووووووب دارند بالا می روند...)
محمد حسین جان....فعلا حجم معاملات خوبه و خریدار قدرت داره....با بازار باید حرکت کنیم....موقع خروج از بازار هم نباید معطل کنیم
در خصوص فروش حقوقیها هم باید بناچار سهمهایی پیدا کرد که حداقل حجم فروش حقوقی کمتر باشه و البته در روند صعودی بازار باشه
شاخص هنوز علامتی برای نزول نداره. نمیدونم شاید میخواهند ببرنذ بالای 70 هزار؟!استفاده کنید و به موقغ سهام آشغالو به ملت بندازید ولی:D
موقتا و کاملا از وبملت خارج شدم احتمال اینکه پایین نیایید هست ولی ما به سود 10 درصدی قانع شدیم . اگر کمتر شود شاید خرید کنم ، حقوقی امروز حدود 100 میلیون فروخت.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر