جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hosein4151
    عضو عادی
    • Nov 2014
    • 38

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    موقتا و کاملا از وبملت خارج شدم احتمال اینکه پایین نیایید هست ولی ما به سود 10 درصدی قانع شدیم . اگر کمتر شود شاید خرید کنم ، حقوقی امروز حدود 100 میلیون فروخت.
    درود
    آباد عزیز ،به نظرم زود قانع شدی [emoji4]

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

با توجه به اخبار بسیار مثبت در حال ارسال از بابت رفع تحریم ها در عمل و نزدیک شدن به انتخابات مجلس به نظر می رسه جو بازار و روند شاخص کل حداقل تا اخر

بهمن ماه مثبت باشه و شاخص کل بتواند خودرا در مرز 70 هزار برساند و از طرف دیگه نباید فراموش بشه سال 95 سال رشد اقتصادی تا مرز 5 درصد پیش بینی شده

قبلا هم گفتم از این به بعد نگاه دولت به بازار بورس بسیار برای دولت مهم خواهد بود چون از یک طرف باید نشان دهد در عمل که رشد اقتصادی با رشد شاخص کل

همخوانی داره و هم از طرفی در سال 96 انتخابات ریاست جمهوری را در پیش داریم دوستان باید توجه کنند نوسان گیری در این شرایط بسیار مهم ممکنه زیان بسیاری

داشته باشه ولی باز هم دوستان مسول خرید و فروش خود هستید بنده حداقل تا انتخابات مجلس نوسان گیری نخواهم کرد مگر در صورت خبر خاصی بیاید و لازم

باشد با دلیل از سهم خریداری شده خارج می شوم
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط hosein4151 پست شده است View Post
        درود
        آباد عزیز ،به نظرم زود قانع شدی [emoji4]
        درود بر شما ، ممکنه کاملا حق با شما باشه ، ونفت رو هم که توصیه به خرید داشتم در قیمت 180 ، خودم زود ازش خارج شدم(225) ، البته پول رو گردش دادم ، هدفم کسب تجربه هم هست ، کلا در یک ماه قبل من خرید ها رو تکمیل کردم . دوستان اگه گزینه خوبی دارید بگید ، تا فردا بررسی و خرید کنم. فنوال رو 400 تا در قیمت 88 خریدم که به نظرم یه کم پر ریسک تر از خرید های قبلی من هست. امروز یه کم دیگه شاراک و تاپیکو اضافه کردم ، گزینه هایی که دوستان هم معرفی کردند رو هم امشب بررسی می کنم امید وارم همگی دوستان در سود باشند . خودمونیم فروختن به صف خرید شادی بخشه هر چند که ممکنه فردا گرونتر هم بشه.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

درود بر شما ، ممکنه کاملا حق با شما باشه ، ونفت رو هم که توصیه به خرید داشتم در قیمت 180 ، خودم زود ازش خارج شدم(225) ، البته پول رو گردش دادم ، هدفم کسب تجربه هم هست ، کلا در یک ماه قبل من خرید ها رو تکمیل کردم . دوستان اگه گزینه خوبی دارید بگید ، تا فردا بررسی و خرید کنم. فنوال رو 400 تا در قیمت 88 خریدم که به نظرم یه کم پر ریسک تر از خرید های قبلی من هست. امروز یه کم دیگه شاراک و تاپیکو اضافه کردم ، گزینه هایی که دوستان هم معرفی کردند رو هم امشب بررسی می کنم امید وارم همگی دوستان در سود باشند . خودمونیم فروختن به صف خرید شادی بخشه هر چند که ممکنه فردا گرونتر هم بشه.
          سودتو بخور غم نخور. کلا نگاه کاسبی آدم داشته باشه خوبه >:D<

نظر

• raminrad
            عضو جدید
            • Jun 2011
            • 4

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            از زمانیکه دولت روحانی اومده افزایش واردات داروهای خارجی بازار فروش دارویی ها رو مختل کرده !

برخی شرکتها هم در گزارشات به این موضوع اشاره کردن !
            اخلال بازار فروش داروییها عمدتا مربوط به شرکتهای داخلی بود
            مدیران شرکتها میخواستند به بودجه هاشون برای عملکرد منتهی به 93/12/29 برسند تا میشد دارو تو بازار ریختن برای همین داروخانه ها اشباع از دارو شده بود
            ولی من به گذشته کار ندارم ، آینده را میگم .
            شرکتهای دارویی را اگه نگاه کنید بسیاریشون توسط شرکتهای خارجی مثل فایزر و هوخست و ... تاسیس شدند
            الان هم میتونند همکاری خوبی داشته باشند.توان فرمولاسیون تو ایران وجود داره .

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

67000 بشکنه رفتیم برای 70000 واحد .

....................

از این بالاتراشم میشکنه این که چیزی نیست .

مهم این هست که بدانیم. مسیرها عوض شده. هم بطرف صادرات و وادرات هم ارزش یک سهم مثل گذشته

که بابت ارزش رشد کرد . حالا هر دو دست و دست هستند. پول ایران برکتش زیاد هست.

و این موضوع هیچ ربطی به انتخابات نداره. بازار راه خودش را میرود.

پس شما برادر گرامی دوستان من فقط نفروش خرید پلکانی فروش ممنوع بدون تعریف حد ضرر.

فروش ممنوع . فروش ممنوع . فروش ممنوع. انظباط کاری محمد حسین

خدا بزرگ با امید خدا
              آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/23, 14:05.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷
                خبرنگار ایسنا
                به این ترتیب اخبار مثبت سیاسی و به گوش رسیدن لغو تحریم ها به عنوان محرکت قوی توانست بورس تهران را از رخوت دو ساله نجات داده و باعث پایان کابوس سهامداران بازار سرمایه و حرکت این بازار در مدار صعودی شود.

وقوع این رویداد در بورس تهران موجب هجوم سرمایه گذاران به تالار شیشه ای برای خرید سهم شد که این موضوع در کنار رکود

بازارهای رقیب موجب شد تا نقدینگی جدیدی وارد بورس تهران شده و این بازار فصل جدید از دوران رونق خود را آغاز کند و در اولین ماه زمستان گرم شود.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• رهگذار
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 433

موقتا و کاملا از وبملت خارج شدم احتمال اینکه پایین نیایید هست ولی ما به سود 10 درصدی قانع شدیم . اگر کمتر شود شاید خرید کنم ، حقوقی امروز حدود 100 میلیون فروخت.
                  بنظر من هم یه کمی زود فروختید.اما عیب نداره.
                  کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

ولی بعضی از سهام عجیب دارند بادکنک میشند کم کم اشاره خواهم کرد . بادکنک ها موج حدیدی از ورشکستگی را آغازخواهد کرد . ملت میرند دم سازمان گریه میکنند:D

نظر

• نجاT...
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 2639

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                      ولی بعضی از سهام عجیب دارند بادکنک میشند کم کم اشاره خواهم کرد . بادکنک ها موج حدیدی از ورشکستگی را آغازخواهد کرد . ملت میرند دم سازمان گریه میکنند:D
                      هرگز با این اطمینان در مورد سهام و بازار سرمایه صحبت نکنید دوست گرامی! مگر اینکه اشراف کامل به سهم و شرکت مورد نظر داشته باشید و از تصمیمات و قراردادها و اطلاعات نهانی و پشت پرده مطلع باشید, زیرا اینگونه پست زدن و اسم سهمی رو بردن ممکنه خدایی نکرده افرادی رو متضرر کنه.
                      البته با سابقه ای که از شما دارم انشاالله که با چشم باز دیگران را مطلع خواهید کرد.
                      با تشکر...
                      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• b-asgharne
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1052

خیز سرمایه‌گذاران انگلیسی برای ورود به بورس تهران

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دو دهه پس از آنکه دومنیک بوکور اینگرام، پس از فروپاشی کمونیزم، یک چمدان پر از پول نقد را برای خریدن سهام در کف بورس مسکو خالی کرد، وی اکنون خیال دارد همان کار را در ایران پس از تحریم انجام دهد.

این شهروند انگلیسی روز یکشنبه یعنی یک روز پس از اعلام لغو تحریم های ایران، اقدام به تاسیس یک صندوق مشترک با گروه سرمایه گذاری تورکوئیز پارتنرز ایران کرد.
                        البته وی تنها کسی نبود که این کار را انجام داد. کلمنته کاپلو، مدیر عامل شرکت انگلیسی استارجئون کپیتال، اولین سهام را برای صندوق جدید خود در ایران در ماه دسامبر خریداری کرد.
                        وی از پول داخل ایران و نقل و انتقالات پیچیده ای که اکنون دیگر پس از لغو تحریم ها لازم نیست، برای این خرید استفاده کرد و اکنون امیدوار است ماه آینده خرید سهام برای سرمایه گذاران اروپایی را آغاز کند.

این دو مرد باید مدتی را منتظر بمانند تا سرمایه گذاران مهم پولشان را وارد بازاری کنند که همچنان با ریسک هایی مواجه است. هر دو آنها می گویند داشتن یک شریک قوی داخلی موضوعی مهم است.
                        کاپلو که با یک حق العمل کار داخلی همکاری می کند و یک تحلیلگر بورس فارسی زبان نیز استخدام کرده، گفت: «روابط سرمایه گذاران خیلی خوب توسعه نیافته است.»

وی می افزاید، فقط برخی از آمارهای مالی به انگلیسی منتشر می شود، در حالی که گزارش های سالیانه و تحلیل ها به فارسی منتشر می گردد.
                        صندوق های سرمایه گذاری کوچک غیر آمریکایی چندان با مشکلات ناشی از تحریم های پابرجای دولت آمریکا مواجه نیستند و برای تعامل با ساختارهای پیچیده مربوط به مالکیت خارجی ها در بورس نسبت به سرمایه گذاران بزرگ، اعطاف پذیرتر عمل می کنند.
                        اما خیلی ها هنوز محتاط اند. اقتصاد ایران سال هاست تحت مجموعه پیچیده ای از محدودیت ها قرار داشته است. در حالی که سازمان ملل و اتحادیه اروپا اعلام کرده اند که تحریم های مرتبط با موضوع هسته ای را لغو می کنند، آمریکا هم مهمترین محدودیت ها علیه بازگیران غیر آمریکایی را برداشته، اما آنها را علیه بازگیران آمریکایی حفظ کرده است.
                        خالد عبدالمجید، از موسسه سرمایه گذاری بوتیک در این باره می گوید: «مانند بسیاری دیگر، ما از اینکه طلایه دار ورود به بازار ایران باشیم، احتیاط می کنیم... و آمریکا هم هنوز همه جزئیات را روشن نکرده است...باید مدتی منتظر ماند و اوضاع را رصد کرد.»

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                          هرگز با این اطمینان در مورد سهام و بازار سرمایه صحبت نکنید دوست گرامی! مگر اینکه اشراف کامل به سهم و شرکت مورد نظر داشته باشید و از تصمیمات و قراردادها و اطلاعات نهانی و پشت پرده مطلع باشید, زیرا اینگونه پست زدن و اسم سهمی رو بردن ممکنه خدایی نکرده افرادی رو متضرر کنه.
                          البته با سابقه ای که از شما دارم انشاالله که با چشم باز دیگران را مطلع خواهید کرد.
                          با تشکر...
                          بله کاملا درسته
                          و البته نظر شخصی بنده است و در حد تلنگری است دوستان صاحب اختیارند.

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35706

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                            با تشکر...
                            امثال شما دو سال پیش در سهام خودرویی بسیار مطمئن !! صحبت از رسیدن خودرویی ها به قیمت های بالای شبندر در سال 93 میکردید !!!

البته بعد از اجرایی شدن برجام هم باز این ادعا را مطرح کرده اید !!!

چرا دو سال پیش به خودتان نمی گفتید که هرگز با این اطمینان در مورد سهام و بازار سرمایه صحبت نکنید !!!

امثال شما که سال 92 مدام وعده میدادید قیمت خودرویی ها به شبندر می رسد ! فکر نکردید خدای نکرده کسی در این 2 سال از این حرفهای شما متضرر بشه !!! که خیلی ها شدند متاسفانه !

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              امثال شما دو سال پیش در سهام خودرویی بسیار مطمئن !! صحبت از رسیدن خودرویی ها به قیمت های بالای شبندر در سال 93 میکردید !!!

البته بعد از اجرایی شدن برجام هم باز این ادعا را مطرح کرده اید !!!

چرا دو سال پیش به خودتان نمی گفتید که هرگز با این اطمینان در مورد سهام و بازار سرمایه صحبت نکنید !!!

امثال شما که سال 92 مدام وعده میدادید قیمت خودرویی ها به شبندر می رسد ! فکر نکردید خدای نکرده کسی در این 2 سال از این حرفهای شما متضرر بشه !!! که خیلی ها شدند متاسفانه !

تو اگه فکر ضرری مردمی برو پول نفت و اموال بانک ها رو که محمود کج دست برد بگرد پیدا کن!!!

برو جایگاه ایران رو که دنیا نابود کرد پیدا کن!!

حالا 2 نفر هم بیان اینجا تارگت بدن 100 نفر بدبخت شن نه با کارای اربابت 72 میلیون ادم بدبخت شن!

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

هرکسی بهتره با سلیقه و تصمیم خودش سهم بخره تا بعدا کسی رو مقصر ندونه. درسته الان بازر گل و بلبله اما یاد روزهای قرمز بورس هم باشید. پس هر سهمی رو نخرید و در هر قیمتی وارد سهام نشید.
                                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

در حال کار...
                                X