کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید سهم فقط ایران خودرو با این قراردادش ملت دارن پولاشون رو می ریزن توش جا نمونید جو ایران خودرو امروز عالیه
من که فعلا توصف خریدم اگه برسه خیلی خوب می شه
معذرت میخام ولی ماشینی که قرار تولید بکنه قیمتش 60تومنه چه رونقی برای ایران خودرو داره؟؟
1اطلاعيه مهم درخصوص تعويق زمان گشايش بازارهاي اصلي فرابورس ايران
به اطلاع كليه كارگزاران محترم عضو فرابورس و معامله گران محترم مي رساند،دوره سفارش گيري بازارهاي اول، دوم، بازار ابزارهاي نوين مالي به استثناي صندوق هاي سرمايه گذاري قابل معامله (ETF) و اسناد خزانه اسلامي از ساعت 9:25 الي 9:35 و زمان گشايش بازار رأس ساعت 9:35 خواهد بود. مديريت عمليات بازار و اعضاي فرابورس ايران
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
باز هم تاکید میکنم وقت خودتون رو روی سهم هیجانی خودرو نزارید قرارداد پژو وایران خودرو نیمه دوم سال 2017اجرایی خواهد شد یعنی سال 96!!!!
تا اون موقع شما میمونید وضررهای فعلی ایران خودرو
باز هم تاکید میکنم وقت خودتون رو روی سهم هیجانی خودرو نزارید قرارداد پژو وایران خودرو نیمه دوم سال 2017اجرایی خواهد شد یعنی سال 96!!!!
تا اون موقع شما میمونید وضررهای فعلی ایران خودرو
........................
هنوز قیمتی نخورده بازار ما 10 . 15 سال از ارزش خودش عقب هست . فروش ممنوع
چرا تا ١٢٠ هزار سهم رو نگه داره
بازار تو هيچ جاي دنيا روي يك خط مستقيم بالا نميره
احتياج به اصلاح داره
طرف الان ٣٠ تا ٤٠ درصد تو سوده منطق اينو ميگه كه سود رو سيو كنه و منتظر اصلاح بشه و سهم جايگزين كنه
تو بورس بايد با پول بازي كرد
فروش ممنوع سهم نگه دار يعني چي ؟؟
هر دو و سه صفحه مرتب ميزني فروش ممنوع فروش ممنوع
چرا تا ١٢٠ هزار سهم رو نگه داره
بازار تو هيچ جاي دنيا روي يك خط مستقيم بالا نميره
احتياج به اصلاح داره
طرف الان ٣٠ تا ٤٠ درصد تو سوده منطق اينو ميگه كه سود رو سيو كنه و منتظر اصلاح بشه و سهم جايگزين كنه
تو بورس بايد با پول بازي كرد
فروش ممنوع سهم نگه دار يعني چي ؟؟
هر دو و سه صفحه مرتب ميزني فروش ممنوع فروش ممنوع
..........
دوست گرامی برای دوسال منفی هم اعتراض میکردی بد نبود.
اینها همه دوستان من هستند . عزیزان من . شما هم همینطور . ولی دوست گرامی اگر خواستی بفروش برو.
نظر