جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط argo پست شده است View Post
    اخوي
    اصلا چرا با حرف ديگران و اين كانال اون كانال سهام بخري كه بعد بگيم فلاني كلاهبرداره
    وقتي نميتوني خودت سهم پيدا كني مگه مجبورت كردن سهام بخري
    وقتي كاري رو بلد نيستي مگه مجبوري انجام بدي
    عجب !!!
    ٢٠٠ تومن ميدي يك كلاس تكنيكال ميري بعد بازار رو درو ميكني
    خوشبختانه تكنيكال به ارزش سهم هم كار نداره هر چي بادش كنن سيگنال خريد قويتري ميده
    هر چند خطاب شما به من نیست:
    میشه شما چند تا سهم خوب پیشنهاد بدید؟ یا بگید پرتفوی شما چه سهامی است ؟ درود
    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/01/29, 15:16.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• argo
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 745

جــــو بــــازار

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      هر چند خطاب شما به من نیست:
      میشه شما چند تا سهم خوب پیشنهاد بدید؟ یا بگید پرتفوی شما چه سهامی است ؟ درود
      من الان هيچ سهمي پيشنهاد نميدم هر چي سهم هم داشتم فروختم
      ولي براي اينكه سابقه سهمها پيشنهادي منو ببينيد كه تماما خريدهاي بنيادي هستند
      .........
      بطوركلي يك كلاه بردار يك كرم براي فروش ميزاره بعد ميگه اين هم جوش خوب ميكنه هم لكه بره و هم ويتامينه و هم لاغر ميكنه وووو
      شما در وهله اول بايد به عقلت مراجعه كني كه مگه ميشه يك كرم عالم دهر باشه و همه چي رو خوب كنه
      حالا يك فرد كه قطعه ساز سيگنال خريد ميده قندي خريد ميده و خودرويي خريد ميده و پترويي خريد ميده
      اينم مثل همون كرم همه كاره است
      هر فردي ميتونه روي يك صنعت يا دو صنعت تخصص پيدا كنه و تحليل كنه
      اصلا همين تكنيكال
      اخه مگه ميشه سيب زميني باهاش معامله كرد و نفت معامله كرد و سهام معامله كرد
      اخه چقدر جنرال
      دواي هر دردي تكنيكال
      آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/01/29, 16:02.
      پي نوشت
      http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
      "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

با سلام خدمت دوستان.

اتفاقا برعکس شما من خیلی سهم دارم که پیشنهاد بدم .

همه شرکتها در بورس همه صنایع ما در بورس .

فقط کافیه حد ضرر رو فراموش کنید بندازید در سطل ذباله درش را ببندید.

دوستان حرفه ای های بورس روش پلکانی ماندن در سهام مورد نظر.

راهنمایی بفرمایید دوستان را با همین روش.

من یک نفرم چقدر بگم

همان نسخه که میفرمایید راهش همین هست . و من الله .. توفیق

محمد حسین دوست همه شما . این تلگرامی ها در گفتگوی بورسی نفوذ دارن هوشیار باشید. تا به موقع
        ...........................

نیایش روز جمعه

- پروردگارا،چگونه محبت کردن و مهرورزی،چگونه بخشیدن و خندیدن و چگونگی طی طریق و به مقصد رسیدن را به من بیاموز.

- خدایا آنقدر کوچک و حقیرم که پیوسته به دنبال مسائل زودگذر و فانی و مقطعی هستم،معرفت و روشن بینی در خزانه تو پیدا میشود.

- نمیخواهم برای بخشیدن و گذشت،برقراری ارتباط و همدلی،انتخابیعمل کنم،عواطف و احساسات،تمایلات و غرایز،میل و اراده شخصی من پیوسته در فراز و فرود است،این بحران و طوفان آرامشی میخواهد و هیچ کس به غیر از تو قادر به انجام اینکار نیست.

- خدایا،چگونه است آنهایی که بر ضد قوانین هستی عمل میکنند،از مواهب و رحمتهای تو بهره مندند؟ ولی آنهایی که تابع قوانین تو رفتار میکنند و به آن احترام میگذارند، بوسیله این گونه اشخاص کنار گذاشته و منزوی میشوند.

- خدایا گرفتار و دربند میل و اراده شخصی خود هستم،آزادی و رهائی،بی گناهی و پاکی را تقدیس میکنم،کمک کن که از انتقاد و ملامت و سرزنش و مقایسه دور بمانم، زبان و احساسات خود را کنترل کنم،تردید و شک نکنم،به قضاوت و دوروئی دست نزنم خادم و مهرورزی بدون منظور باشم.

- پروردگارا،چگونه بودن و زیستن،رفتن و خفتن و برخاستن،چگونگی عملکرد و سکوت را به من بیاموز.

*- معبودم،تو می بخشی و نمی خواهی،میدهی و نمی گیری،عشق بی پاسخ از توست،ای گنج مقصود،ای راه و راهبر،تو حافظ و خالقی،ای گوش و دلنواز ترین موسیقی،تو رهبر و راهنمایی،غیر از تو،به کجا و به چه کسی روی آورم.
        آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/29, 17:58.

نظر

• argo
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 745

امروز داشتم تحلیل صبا نور رو از کانال اعرابی میخوندم به نظر من هم 150 میرزه بنابراین زیر 150 خرید خوبی به حساب میاد
          5 درصد یا ده درصد زیرش وارد میشم
          پي نوشت
          http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

در گفت وگو با ایرنا

بازار سرمایه حبابی نیست/انتظار تحولات تاریخی در شرکت ها در پساتحریم

این کارشناس بازار سرمایه، عدد 80 هزار را برای شاخص کل بورس در پایان امسال پیش بینی
            کرد و افزود: معتقدم این اتفاق خواهد افتاد و شاخص کل با بازگشت به محدوده

صادقی افزود: هر روند صعودی در هر سهمی، یک پایان و یک روند اصلاحی دارد و کسی از بیشترین سود ممکن بهرمند خواهد شد که طمع نکرده و به موقع، درست به با تحلیل کامل، نسبت به فروش یا نگهداری سهام خویش تصمیم گیری کند.

به گزارش ایرنا، بازار سرمایه کشور پس از اجرایی شدن برجام با جهش های بزرگی مواجه شده و امید می رود با روند تحولات اقتصادی پیش رو، این وضعیت ادامه یابد.

.............................

با تشکر از اقای ایرج خان عزیز بابت خبری که اوردن.

انشاالله تا 120 هزار واحد هم رشد میکنه .

بابت روند اصلاح هم دوسال منفی رو به دل و جون خریدیم حالا هم دوسال مثبت به همین ترتیب.

مثل یک انسان تا 40 سالگی جوان هست و سر حال 40 سال بعدی هم رو به پیری .

مثل 7سال نعمت و فراوانی 7 سال قحطی خوشکسالی.

مثل 37 سال که گذشت شروع 37 سال دوم. بازم بگم . تو این 37 سال دوم اقتصاد ما حرف اول و تو دنیا میزنه

میبینید همه چی بصورت مساوی هست.

حالا از این شاخه به آ ن شاخه ممنوع یعنی هیجان زده نشو برادر من عزیز من .

فروش ممنوع فروش ممنوع . فقط خرید پلکانی فروش پلکانی ماندن در سهام مورد نظر

محمد حسین دوست شما.

شما همگی تاج سر هستید و در قلب من جای دارید .
            آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/30, 00:37.

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

تاريخ: جمعه، 9 بهمن 1394-11:23

آغاز مهاجرت پول ها از بانک به بورس / به تداوم رشد شاخص اميدوار باشيم؟

#نبسا:ورود پول هاي تازه نفس به بورس آغازشده و پيش بيني هاي مثبت در کنار هيجان ناشي از اجراي برجام پاي سرمايه گذاران را به بازار سرمايه باز کرده است.

و سوال از آقاي عبده تبريزي در اين مورد ...

☑️عبده تبريزي: با توجه به همه موارد، معتقدم بازار سرمايه در شرايط کنوني حباب ندارد و مي تواند به آرامي و در طول زمان روند صعودي را طي کند.
              بازار حركت خواهد کرد و حتي نگرانم که دوباره تند برود. بازار هنوز منافع عظيم اين موافقت تاريخي را تنزيل نكرده ‌است. بازار هنوز موقعيت جديد ايران را در منطقه در قيمت‌ها منعكس نكرده ‌است. بازار هنوز توان وام‌گيري را لحاظ نكرده ‌است. بله، نگران اضافه جهش (overshoot) بازارم...

نظر

• m.hossein
                Banned
                • Nov 2013
                • 3031

ما خودمان درست میکنیم شاخص ما تعریف میکنیم . بورس و دوباره میسازیم همه باهم در تابلو بازار.

فروش ممنوع هیچکس حق فروش نداره . فقط خرید. محمد حسین

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

1394/11/9 9.4
                  معاون ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار تهران :
                  سنگینی کفه ترازوی جریان نقدینگی با بازار سرمایه خواهد بود
                  نگاه سرمایه گذاران به بازار بلند مدت باشد

کفه ترازوی جریان نقدینگی در دوران پسا تحریم به سمت بازار سرمایه سنگین می شود و شرایط پیش رو بازار را همچنان به جهت ورود نقدینگی مثبت تر خواهد کرد .

معاون ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار تهران با بیان این مطلب به پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) گفت: بازار به چند دلیل می بایست رشد می کرد، نخست اینكه اجرای برجام و دیگر متغیرهای سیاسی، قفل های بسته را باز کرد و شرایطی را رقم زد که شركت ها بتوانند مراودات بین المللی داشته باشند و در تامین قطعات و تجهیزات و تامین مواد اولیه از خارج خیلی راحت تر عمل کنند .

روح الله حسینی مقدم در تشریح دیگر دلایل رشد بازار افزود: شرایط جدید، به شركت ها کمک می کند که در تامین مالی با هزینه های پایین تر، افق های جدیدی را داشته باشند . ضمن اینكه قیمت ها هم به وضعی رسیده بود که در دو ماه گذشته، غالب تحلیل ها به این سمت بود که قیمت ها به پایین ترین سطح خود رسیده است و دیگر امكان کاهش قیمت ها وجود ندارد .

وی ادامه داد: ما همچنین اخباری -رسمی و غیررسمی- می شنیدیم که نرخ بهره بین بانکی کاهش پیدا کرده است ؛ بالاخره بازار پول و کاهش نرخ بهره، تاثیر خیلی زیادی بر بازار سرمایه دارند و باعث می شوند سمت و سوی جریان نقدینگی از بازار پول به سمت بازار سرمایه تغییر کند .

حسینی مقدم در ادامه گفت و گو با سنا گفت: در یک سال اخیر، وضع شركت ها و بودجه آنها هم خوب نبود و تولید، موجودی کالا و مواد دپو شده در انبارهای آنها بسیار نگران کننده بود و بعضی شركت ها در تامین مواد اولیه مشكلات اساسی داشتند .

وی خاطرنشان کرد: مجموعه ای از ابهامات و عدم شفافیت ها هم به ویژه در صنایع تاثیرگذار که وضع قابل ملاحظه ای در بازار دارند (مثل پتروشیمی ها ) ، اجازه نمی داد تولیدكننده یا سرمایه گذار، بتواند با دید بلند مدت در این حوزه سرمایه گذاری کند .

این مقام مسوول اظهار داشت: بخش قابل توجهی از این مشكلات در چند وقت اخیر، برطرف شد؛ از جمله اینكه اخیرا شاهد تاثیر کاهش نرخ بهره هستیم؛ یا شفافیت در تعیین نرخ خوراک پتروشیمی به تازگی ابلاغ شد که خیلی خیلی زمان برد تا این اتفاق رخ دهد .

حسینی مقدم افزود: همه اینها دست به دست هم داد که تا حدودی جریان نقدینگی به سمت بازار سرمایه حركت کند هرچند هنوز آن نقدینگی که باید به بازار سرمایه بیاید، در حد انتظار نیامده است و شاید این اتفاق در آینده نه چندان دور صورت بگیرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا وضع فعلی ناشی از هیجان است یا واقعیت بازار گفت: هیجان در بازاری شكل می گیرد که سرمایه گذاران، بدون اطلاع و آگاهی و تحلیل و خبر و اینكه بدانند چه می خرند اقدام کنند .اما اتفاقی که درچند روز اخیر افتاده، حكایت از آن دارد که گردش معاملات در سهم ها خیلی زیاد است . یعنی حتی اگر بپذیریم که بخشی از اینها از هیجان نشات می گیرد، باز هم بخش اعظم اینها دارند با تحلیل جلو می آیند و اقدام می کنند .

به گفته حسینی مقدم، تا زمانی که روند بازار – چه صعودی و چه نزولی- با حجم معاملات بالا و گردش معاملاتی زیاد باشد، نگرانی کمتر از آن حالتی است که مثلا بازار بخواهد با حجم معاملات کم روندی را – چه صعودی و چه نزولی – به خود بگیرد .

وی همچنین در پاسخ به این سوال که سهامداران برای پرهیز از ایجاد حباب در قیمت ها چه رویه ای را باید رعایت کنند، گفت: خرید سهم بدون دریافت اطلاعات صحیح، اشتباه است و از سرمایه گذاران انتظار می رود که بدون تحلیل و آگاهی وارد بازار نشوند. هیچ وقت برای خرید و سرمایه گذاری دیر نیست و نگاه سرمایه گذاران به بازار همچنان باید بلند مدت باشد .

معاون ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار تهران ادامه داد: با توجه به اینكه شرایط رونق در بازار سرمایه حاكم است این وضعیت باید به بخش واقعی اقتصاد نیز کمک کند . یعنی باید این امكان را فراهم کند که شركت ها بتوانند منابع ارزان قیمت را که در بازار سرمایه جمع شده و حالا دارد بین سرمایه گذاران دست به دست می شود، به بهترین شكل استفاده کنند .

حسینی مقدم همچنین پیش بینی کرد : بعد از اینكه شرایط انتقال پول برای شركت ها و سرمایه گذاران خارجی فراهم شود، از هفته آینده حضور قابل ملاحظه آنها را در بازار سرمایه ایران شاهد باشیم.
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• m.hossein
                    Banned
                    • Nov 2013
                    • 3031

انشاالله بعد از 120 هزار واحد ما با پسا تحریم هم کار داریم ما باید بسازیم.

سهام مفت نداریم فاتح صلوات محمدی بفرست .

برو بچه های بورسی عرضه کننده نیستند هر که عرضه کرد بخرید با قدرت هر چه تمام. محمد حسین
                    آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/30, 01:36.

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

به نظر من با این گزارشات افتضاح بازار زیادی مثبت شده
                      این قراردادهای جدیدی هم که بسته شده خصوصا خودرویی ها اثرش تا سال 2017 تو تولیدشون مشاهده نمیشه یعنی سودشون هم خیلی خوب تعدیل بشه سال 97 هست
                      من خودم ترجیح دادم هفتاد درصد نقد بشم ولی ممکنه بازار هیجانی به مثبت خودش ادامه بده ولی فکر نمی کنم این مثبت تا هفته بعد ادامه دار باشه احتیاط باید کرد نمی گم فروش ولی حد ضررها رو باید بالا آورد که این سودها نپره

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

سلام
                        صبح بخیر
                        امیدوارم آخر هفته خوبی رو گذرونده باشید

قراردادها امضا شد
                        درها باز شد
                        پنجره ها باز شد
                        شیرین ترین قراردادها قرارداد ساخت ماشینه
                        آقازاده های تندرو با پول دولت گور و گور ماشین وارد کردن با قیمتهای میلیاردی به مردم انداختند
                        چه اشکالی داره دولت با قراردادهای رسمی جریان مالی این رانت بزرگ رو کنترل کنه
                        رفت و برگشت روحانی به خارج چیزی داشته که صدای کیهان و شیپورچی های هفتگی دراومده
                        اولین متضررین اونها هستند
                        میگفتند:
                        برجام شدنی نیست
                        دوم سرکاریم
                        سوم دروغ میگن
                        چهارم تحریمها برداشته نمیشه
                        قراردادی امضا نمیشه
                        و حالا جدیدترین صحبت کیهان
                        قراردادها به نفع فرانسه بود
                        تا کور شود چشم کوردلان که وقتی کم میارن حتی به مدال آوران خانم رو میارن و با بدترین اراجیف میخان وجهه این عزیزان رو پائین بیارن
                        به اسم اینکه میخان هواپیما بسازن کلی بودجه گرفتند و بعد در اولین پروازها کلی مردم رو به کشتن دادند
                        معلومه از این قرارداد شاکی میشن
                        اینها کم آوردند
                        الان هم مطمئنا وقتی ببینند جریان پولی داره از دستشون خارج میشه تعداد زیادی از رد صلاحیت شده ها رو برمیگردونند
                        اینها وقتی با قدرت روبرو بشن همیشه عقب نشینی میکنند
                        مطمئنا بهترین تبلیغات برای روحانی استفاده از پشتیبانی خارجی و جدا سازی جریان پولی مملکت از دست این گروه تندروه
                        مطمئن باشید مجلس بعدی با روحانیه
                        والا هیچ کشوری حاضر نمیشه اینقدر در اقتصاد یک کشور وارد بشه

بگذریم
                        انتظار میره امروز هم خودروئیها مثبت باشند
                        البته معلوم نیست سایپا چرا اینقدر مثبته
                        حالا خودرو قرارداد داره ولی سایپا چی؟
                        مگر اینکه صحبتهایی با آمریکا شده باشه

باید انتظار جهش فولادیهارو داشت

با افزایش قیمت نفت مقداری به سهامهای نفتی کمک میشه ولی هنوز برمدار جهش قیمتی نیوفتادن

قندیهارو که هنوز من فکر نمیکنم امیدی بهشون باشه

سیمانیها خوبند ولی ....

امروز باید بازار بواسطه امضای قراردادها جهش داشته باشه
                        تندروها هم با خراب کردن بازار و عرضه فقط سهام از دست میدن
                        اگر با منفی هم شروع بشه مثبت خوبی خواهیم داشت
                        گرچه هر چیزی در بازار ایران امکانش هست

روز پر برکتی داشته باشید

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

روز پر برکتی داشته باشید.

همینطور شما دوست گرامی من
                          .......................................

با سلام خدمت دوستان صبح شما بخیر.

خداوندا . ترا به آبروی پیامبرت . ترا به پنج تن ال عبا . ترا به 12 امام و 14 معصومت . و تر به 124 هزار پیامبرت.

همه برو بچه های بورسی را به اندازه وسعت قلبشان سلامتی و تندرستی عطا بفرما امین یا رب العالمین.

نظر

• hamid888
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 1207

خرید سهم فقط ایران خودرو با این قراردادش ملت دارن پولاشون رو می ریزن توش جا نمونید جو ایران خودرو امروز عالیه
                            من که فعلا توصف خریدم اگه برسه خیلی خوب می شه
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• mjtb
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 527

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
                              خرید سهم فقط ایران خودرو با این قراردادش ملت دارن پولاشون رو می ریزن توش جا نمونید جو ایران خودرو امروز عالیه
                              من که فعلا توصف خریدم اگه برسه خیلی خوب می شه
                              هیچ نگران نباش

5 میلیون صف خریده 18 میلیون هم رو همون قیمت اردر فروش گذاشتن حتماً بهت میرسه :)

نظر

• hamid888
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 1207

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
                                هیچ نگران نباش

5 میلیون صف خریده 18 میلیون هم رو همون قیمت اردر فروش گذاشتن حتماً بهت میرسه :)
                                صف فروش نشه صلوات چرا دا میره برای اصلاح
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

در حال کار...
                                X