جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    رو چند درصد مثبت خالی میکنن و پول وارد چرخه میشه
    همین تعداد که در بلوکهای نقدی خریدند می توانستند از بازار با قیمت پایین تر جمع کنند ! اما نکردند !

چون پول نداشتند ! حقوقی های داخل و خارج بازار اگر پول داشتند که وضع بازار این نمیشد در این دو سال !

حدس من اینه که پول از همین بازار تامین شده ! و معناش اینه که پول از بازار رفته !

البته اگر به قول شما بیارن دوباره چند درصد بالاتر بخوان بفروشن که ! بازهم باید پولی باشه در بازار ! تا جوابگوی اون باشه ! سهام بانکی هم با فشار فروش مواجه میشن !

البته در روزهای آتی احتمالا معلوم میشه این پولی که در بازار میچرخید چه عاقبتی پیدا کرده !

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      همین تعداد که در بلوکهای نقدی خریدند می توانستند از بازار با قیمت پایین تر جمع کنند ! اما نکردند !

چون پول نداشتند ! حقوقی های داخل و خارج بازار اگر پول داشتند که وضع بازار این نمیشد در این دو سال !

حدس من اینه که پول از همین بازار تامین شده ! و معناش اینه که پول از بازار رفته !

البته اگر به قول شما بیارن دوباره چند درصد بالاتر بخوان بفروشن که ! بازهم باید پولی باشه در بازار ! تا جوابگوی اون باشه ! سهام بانکی هم با فشار فروش مواجه میشن !

البته در روزهای آتی احتمالا معلوم میشه این پولی که در بازار میچرخید چه عاقبتی پیدا کرده !

امکانش هست چون شاخص هم ممکنه یه اصلاح بکنه ولی در حد نرمال نه ریزش سنگین
      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

بحث پول نیست انقدر هست که به همه برسه تو منابع حرف اول رو میزنیم.

دلم برای سهام های مفتمان میسوزه که قشنگ و خوب جمع کردن حالا یا با کمک چه بی کمک.

هیچ ظلمی پایدار نمی ماند.

نظر

• argo
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 745

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

یک توضیح در مورد بلوک بدم
          شما نمینوانید فرضا 100 ملیارد تومن سهم بانک صادرات رو از بازار جمع کنید ناظر به شما اجازه نمیده هر کد حقیقی یا اصلا حقوقی یک تعداد خاص میتونه بخره و نه بیشتر
          به همین علت همیشه قیمت بلوک 20 درصدی از سهم گرونتر است
          چون صاحب بلوک چز اعضا هیت مدیره میشه حقوق داره و رانت داره و هزاران مزیت دیگه
          اتفاقا به طرز نا امید کننده ای قیمت بلوک بانکها کم ارزشگزاری شد
          این موردی گفتم که ناظر اچازه چمع اوری شناور سهم رو نمیده موجب شده سهمی که قیمتش 90 تومنه اونوقت حق تقدمش 5 یا 10 تومن قیمت بخوره و شما تعجب کنید اما چون ناظر با چمع اوری حق تقدم مشکلی نداره قیمت طبیعی است
          پي نوشت
          http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

رشد 32% ارزش سهام شرکت دانیلی در بورس میلان ایتالیا (معادل 393 میلیون یورو!)

?به دنبال عقد قرارداد سرمایه گذاری و تامین تجهیزات شرکت #دانیلی و ایمیدرو و شرکتهای ایرانی طی سفر آقای روحانی به ایتالیا، ارزش سهام دانیلی که قبل از این سفر به 13.4 یورو کاهش یافته بود با 32% رشد به 17.8 یورو رسید!

با این رشد حالا ارزش شرکت دانیلی 1.23 میلیارد یورو میباشد و سهامداران آن بسیار مسرور می باشند

دانیلی در پی عقد قرارداد با ایران، طی گزارشی به سهامداران که در قالب اسناد بورس منتشر شده است (Press Release) اشاره نموده که قصد دارد به ایران برود و 2 میلیارد دلار سرمایه گذاری نماید و قراردادهایی به ارزش 3.7 میلیارد یورو منعقد کرده است.
            در این گزارش آمده که ایران با سالانه 18000 مقاله علمی منتشره و 235 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی با کیفیت، فرصت فوق العاده ای برای تبدیل به هاب تولید منطقه خاورمیانه دارد و این امر مورد توجه چینی ها هم قرار گرفته است....دانیلی گفته که بدنبال تاییدیه بیمه ساچه و فاینانس از طریق بانک های اروپایی به منظور تحقق این هدف میباشد! / نبسا

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

ارزش سهام دانیلی که قبل از این سفر به 13.4 یورو کاهش یافته بود با 32% رشد به 17.8 یورو رسید!

نظر

• m.hossein
                Banned
                • Nov 2013
                • 3031

فروش ممنوع عزیز دل برادر حالا هی بفروش ولی دیگه نیا اعتراضم نکن. پلکانی فراموش نشه

یکی رو با مشت میزنن تو شکمش میگه اخ پشتم میگه من زدم به شکمت میگه اگر پشت میداشتم

جرات نمیکردی این مشت و بزنی.

ما با هم هستیم دوست خوب من. فردا یادتون نره

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1838

اگر پول جدید وارد بازار نشه در چند روز آینده حد ضرر هافعال میشه و روند نزولی شکل گرفته تشدید خواهد شد!!

امیدوارم اینطور نشه!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• m.hossein
                    Banned
                    • Nov 2013
                    • 3031

دیگه خسته شدم خسته خیلی هم خسته هستم ./:.nono.:/

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1838

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
                      دیگه خسته شدم خسته خیلی هم خسته هستم ./:.nono.:/
                      برو یک آبی به سر و صورتت بزنlaughingsmiley

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

اگر از روی واقعیت نگاه کنیم به بازار ببینیم چه دلیلی قانع کننده ای برای ادامه رشد بازار وجود داره در روزهای آینده حداقل بنده نمی توانم دیگه دلیلی برای ادامه رشد

بازار پیدا کنم مگر در حد نوسان باشه برای خالی کردن بعضی از افراد خاص مثلا برای گروه بانکی در همین هفته خبر باز گشای سوئیفت بیاید و این گروه نوسانی بدهد

شاخص کل هم در مسیر صعود با مقاومتهای بسیار سنگینی رو به رو هست که شکست این مقاومتها خبر های بسیار خوبی می خواهد از کاهش سود بانکی هم خبری نیست پیش بینی سال 95 هم تا آخر بهمن ماه می اید داریم به آخر سال نردیک می شویم که معمولا خریدهای صورت نمی گیره و

فروشنده بیشتر می باشد حالا هم اگر حرکتی باشه برای شرکتی ها می باشد که پیش بینی خوبی برای سال 95 تا آخر بهمن ماه ارسال می کنند و بازار به سمت این سهم ها می رود ولی باز هم امید وارم که بازار صعودی باشد حداقل زیان های سنگین پوشش داده بشه
                        آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/01/30, 17:48.
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

جناب m.hossein باور کنید این پست زدن های بی محتوا و هجو شما رو اعصاب همه رفته خواهشا از این همه مطالبی که مینویسید اینجا بجز خبرها و پرسش و پاسخ چیز دیگه ای رو پست نفرمائید. با تشکر از زحمات شما

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

جناب ایرج سابق از نظر شما وضعیت کوتاه مدت و پوشش سال بعد گروه ساختمانی چگونه میباشد !؟

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                              جناب ایرج سابق از نظر شما وضعیت کوتاه مدت و پوشش سال بعد گروه ساختمانی چگونه میباشد !؟

پیش بینی سال مالی 95 شرکتهای ساختمانی داده شده برای این گروه با توجه به رکود عمیق ساخت و ساز و گذاشتن مالیات برای خانه های خالی در سال 95

حرکتی خاصی صورت نمی گیرد صنعت ساختمان سال 95 هم سال سختی در پیش داره اگر حرکتی باشه باید از اواخر سال 95 کم کم شروع بشه در این گروه ثتران
                              - ثباغ کمی جذاب می باشند برای خرید من به هیچ وجه این این گروه فکر نمی کنم خبری خاصی نداره

سال 95 برای صنعت دارو گروه برقی مپنا به دلیل پرداخت مطالبات و گروه انفورماتیک و بعضی از تک سهم ها خوب باشه رایان سایپا را هم در نظر داشته باشید اگر

پیش بینی خوبی برای سال 95 بدهد سهم بسیار خوبی می باشد خیلی احتیاط کنید در خرید تبلغ گروه پالایش شروع شده همان افرادی که وساخت 4 هزار تومان عدد

می دادند خجالت که نمی کشند از بس که پر رو می باشند روشد بازار دلیل می خواهد در گروه پالایش فقط شپنا و شتران در قیمتهای پایین ارزش خرید دارد
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• تکنیکالیست
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1101

مثله اینکه گروه پالایشی هم استارت خودش رو زده. دوستان مد نظر داشته باشید
                                ......

نظر

در حال کار...
                                X