جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

مگه سال 92 مردم پولشون رو از سر راه آورده بودن !؟؟؟

در خودروسازی هیچ خبری نیست فعلا ! جز سودهای کاغذی ! و جابجایی دارایی ها !

مشابه همین روش در سالهای 82-83 در زیرمجموعه های وپترو انجام شد ! نتیجه هم معلوم بود !

برخی معتقدن دولت نمی خواد پول بره در بازارهای دیگر مجبوره شاخص رو مثبت نگه داره ! ولو اینکه قیمت برخی سهام زیانده ! فراتر از 1000 تومان بشه ! یا شاخص بورس به 150 هزار واحد برسه !!! اما آخرش چی !؟

حتی طرفداران دولت هم چند وقتی هست به این نتیجه رسیدن که هیچ تحلیلی بر این رفتار دولت در بازار حاکم نیست !!!

البته اسم این کار دولت رو گذاشتن تدبیر !!!

ببیند سیاست دولت با رشد اقتصادی 5 درصدی در سال 95 که 12 ماه فقط مانده به انتخابات ریاست جمهوری در سال 96 مگر میشه انتظار داشت دولت با دست خودش

نابود کننده خودش باشه دولت در این 12 ماه تورم را کنترول سود بانکی را دوباره در سال 95 تا 15 درصد هم کاهش می دهد پولها از بانک خارج میشوند و به سمت

بهترین بازار که بورس باشه حرکت خواهد کرد چون رشد اقتصادی 5 درصد باید نمایش داده بشه در تابلو بازار تا رسیدن شاخص کل به مرز بالای 100 هزار واحد !!! چون خواسته دولت همینه
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      بعد از حدود 2 ماه هنوز شما منتظرید ببینید سرانجام آن پولهای ورودی به بورس چه طور میشود !!!
      دنیا رفت ...
      .
      به نظرم امکانش هست(هر احتمالی ممکن است رخ بدهد) مجددا شرکتها به سمت ورشکستگی و انباشت زیان زمان احمدی نژادبرسند و متعاقبا شاهد رشد قیمت 500 درصدی در همه سهامی مانند صدرا و پلوله شما هم باشیم ,(یک حکایتی هست میگوید: تغاری بشکند ماستی بریزد ...جهان گردد به کام کاسه لیسان !),...اما فعلنه جو حاکم و اخبار داخلی و خارجی اجازه رویا پردازی و نوستالوژی سودهای یا مفت زمان احمدینژاد را نمیدهد ....
      اول اینکه من منتظر نیستم ! سرانجام پولها هم مشخص است ! مدام از این گروه به اون گروه ! اول صبح 300-400 واحد میبرند بالا تا آخر وقت تقریبا برمیگرده سرجاش ! و با بلوک و معاملات عمده مثبت نگه میدارن !

دوم اینکه شما 2 سال منتظر بودید ! تا دولت بی تدبیر که در 92 نقره داغتان کرده بود ! بیاید و منتی بر سر شما و بازار بگذارد و نقدینگی را در بازار آزاد کند !!!

آن هم به بهانه برجام و رفع تحریمها که خودشان هم بعد از انتخابات به دروغ بودنش اعتراف کرده اند !!

سودهای شرکتها زمان احمدی نژاد یا مفت بود !؟؟؟ حالا که شرکتها همه زیان انباشته و ضرر دارند !!!

شما مدعی بودی در دولت احمدی نژاد هر سهمی زیان داشت قیمتش بالا میرفت !!! حالا داری میبینی که خودرویی ها از همه بیشتر زیان دارند و از همه بیشتر بالا رفته اند !!!

نظر

• شهباز
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 49

مگه سال 92 مردم پولشون رو از سر راه آورده بودن !؟؟؟

در خودروسازی هیچ خبری نیست فعلا ! جز سودهای کاغذی ! و جابجایی دارایی ها !

مشابه همین روش در سالهای 82-83 در زیرمجموعه های وپترو انجام شد ! نتیجه هم معلوم بود !

برخی معتقدن دولت نمی خواد پول بره در بازارهای دیگر مجبوره شاخص رو مثبت نگه داره ! ولو اینکه قیمت برخی سهام زیانده ! فراتر از 1000 تومان بشه ! یا شاخص بورس به 150 هزار واحد برسه !!! اما آخرش چی !؟

حتی طرفداران دولت هم چند وقتی هست به این نتیجه رسیدن که هیچ تحلیلی بر این رفتار دولت در بازار حاکم نیست !!!

البته اسم این کار دولت رو گذاشتن تدبیر !!!
        جسارتا شما اصلا خرید و فروش میکنید ؟ از ۱۰/۱۴ که ۱۵۷ وارد خودرو شدم شما میگید در خودرو سازی خبری نیست! امروز ۱۲/۱۵ یعنی ۲ ماه شده ۳۹۵ با صف خرید میشه تقریبا ۱۵۰٪ بازدهی . در خودرو سازی چیزی باشه یا نباشه برای ما که سود داره خودتو گول نزن بازار بورس همینه حیفه از این بازدهی عقب بیفتی چون ظرف یکی دو سال آینده اتفاقی در بازار سرمایه میافته که ده ها سال دیگه تکرار نمیشه استفاده ببر برادر عزیز

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط شهباز پست شده است View Post
          جسارتا شما اصلا خرید و فروش میکنید ؟ از ۱۰/۱۴ که ۱۵۷ وارد خودرو شدم شما میگید در خودرو سازی خبری نیست! امروز ۱۲/۱۵ یعنی ۲ ماه شده ۳۹۵ با صف خرید میشه تقریبا ۱۵۰٪ بازدهی . در خودرو سازی چیزی باشه یا نباشه برای ما که سود داره خودتو گول نزن بازار بورس همینه حیفه از این بازدهی عقب بیفتی چون ظرف یکی دو سال آینده اتفاقی در بازار سرمایه میافته که ده ها سال دیگه تکرار نمیشه استفاده ببر برادر عزیز

بنده نگفتم کسی خرید و فروش نکند !

عده ای اینجا با جریان نقدینگی همراهند و بالا و پایین می روند ! کسی حرفی ندارد !!

اما برخی از این افراد به محض اینکه چند روزی قیمت سهمشان میرود بالا ! یادشان میرود که این رشد قیمت به خاطر جریان نقدینگی است فقط !

جو میگیردشان و یهو صحبت از سود 100 تومانی برای سهمشان می کنند !!!

مدعی اند موج سواری می کنند !!! اما در اصل موج سازی می کنند !!

در سال 82-83 هم از این اتفاق ها افتاد ! همین پلوله 400 تومانی شد 4000 تومان !!!

استفاده اش را دولت اصلاحات برد ! و برخی مدیران نالایق آن زمان ! زیانش ماند برای شرکتها و سهامدارن و بازار !!

با تخریب بازار همه ضرر می کنند چه آنهاییکه خرید و فروش می کنند ! چه آنهایی که نقد هستن ! چه آنهایی که سود کردن ! چه آنهایی که ضرر ! از 92 تا 94 همین را شاهد بودیم همه !

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

شاخص خودرویی 21000 رو هم رد کرد بدون هیچ اصلاحی

بنده حکاوه و خساپا دارم از این گروه ورنا هم از 80 تا 77 خریده بودم که 140 دادم رفت جاش خکاوه خریدم

ولی انصافا این زیرمجموعه داغون سایپا با اون پراید آشغالش چه تغییر بنیادی درش رخ داده؟ تنها حرفی که نعمت زاده زده گفته باید ساختار مالی سایپا عوض بشه همین.
            نه خط تولیدی بع روز شده نه فروش شرکت بالا رفته نه با این حجم ورود ماشین چینی امیدی هست که بالا بره. هنوز قیمت ماشین تو بازار آزاد از کمپانی ها پایین تره.
            سود بانکی 18 درصد شده اینها خودکشی کردن با سود 28 درصدی که دارن میدن/:.ph34r-smiley.:/
            تا میرن بالا با این سهم ها هستم ولی عمرا با سهام خودرویی سهامداری نخواهم کرد.

نظر

• تدبیر و امید
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 43

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
              شاخص خودرویی 21000 رو هم رد کرد بدون هیچ اصلاحی

بنده حکاوه و خساپا دارم از این گروه ورنا هم از 80 تا 77 خریده بودم که 140 دادم رفت جاش خکاوه خریدم

ولی انصافا این زیرمجموعه داغون سایپا با اون پراید آشغالش چه تغییر بنیادی درش رخ داده؟ تنها حرفی که نعمت زاده زده گفته باید ساختار مالی سایپا عوض بشه همین.
              نه خط تولیدی بع روز شده نه فروش شرکت بالا رفته نه با این حجم ورود ماشین چینی امیدی هست که بالا بره. هنوز قیمت ماشین تو بازار آزاد از کمپانی ها پایین تره.
              سود بانکی 18 درصد شده اینها خودکشی کردن با سود 28 درصدی که دارن میدن/:.ph34r-smiley.:/
              تا میرن بالا با این سهم ها هستم ولی عمرا با سهام خودرویی سهامداری نخواهم کرد.
              بخشید هدف خکاوه تا اخر این هفته با این معاملات چند می بینید؟
              سپاس

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

در اصل توسط تدبیر و امید پست شده است View Post
                بخشید هدف خکاوه تا اخر این هفته با این معاملات چند می بینید؟
                سپاس
                فعلا که قوی ترین مقاومتی که داشته رو رد کرده راحت تا 220 میره احتمالا بعد از یک ترمزی اون رو هم رد می کنه اگه ببندنش هم مثل همین خپارس هر جا دلشون بخواد باز می کنند به هر حال افزایش سرمایه داره

در این جور موارد چیزی به نام تحلیل برای من معنی نداره حد ضرر میارم بالا تا زمانی که زیر اون نرفته نگه میدارم.

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

اول اینکه من منتظر نیستم ! سرانجام پولها هم مشخص است ! مدام از این گروه به اون گروه ! اول صبح 300-400 واحد میبرند بالا تا آخر وقت تقریبا برمیگرده سرجاش ! و با بلوک و معاملات عمده مثبت نگه میدارن !

دوم اینکه شما 2 سال منتظر بودید ! تا دولت بی تدبیر که در 92 نقره داغتان کرده بود ! بیاید و منتی بر سر شما و بازار بگذارد و نقدینگی را در بازار آزاد کند !!!

آن هم به بهانه برجام و رفع تحریمها که خودشان هم بعد از انتخابات به دروغ بودنش اعتراف کرده اند !!

سودهای شرکتها زمان احمدی نژاد یا مفت بود !؟؟؟ حالا که شرکتها همه زیان انباشته و ضرر دارند !!!

شما مدعی بودی در دولت احمدی نژاد هر سهمی زیان داشت قیمتش بالا میرفت !!! حالا داری میبینی که خودرویی ها از همه بیشتر زیان دارند و از همه بیشتر بالا رفته اند !!!
                  منظورم از سود یامفت از رشد قیمت سهم بود نه سودی که احتمالا در مجمع میدادند

اما در مورد جمله آخرتان , در زمان احمدی نژاد را بنده نمیگویم , آمارها میگویند مانند همان صدرا و پلوله که برای شما قابل لمس و شیرین هم بوده است ....
                  اما در مورد سود شرکتهای خودرویی و از این دست صحبتها بنده هیچگاه نگفته م که به واقع سودده شده اند , ...اما یک نکته ایی که هست اینجا بورس است و آنهم بورس ایران !!!...
                  من شما را به عنوان یک سرمایه گذار باهوش میشناسم, ! نه بخاطر نوع افکارتان که ممکن است عده ایی را فریب بدهد و به ایشان قبای انسانیت به نمایش بگذارد!!... بلکه به خاطر نوع رفتار و اعمالتان در خفا است , که آگاه و ناخودآگاه خود را لو دادید;) ! هر چند که ممکن است از طرف عده ی کثیری از عوام مردم ایران سفته باز و سهم چاق کن و حرام خوار و کج دست شناخته شده باشید , اما به نظر من بورس بازی همین است ...شما زمان احمدینژاد ریسک سهام عوضی و مزخرفی را کردید و خوشبختانه سود خوبی هم از هم کاسه بودن با دزدها بردید و نوش جونتان ,اینجا ایران است محفل دزدها ..... به نظر من شما الانه در باد آن سودهای یامفت ناشی از رشد بی دلیل قیمت سهام خوابیده اید و چشم انتظار بازگشت حیوانیت و خر تو خری زمان احمدینژادهستید , اما عارضم خدمتتان که جو کمی عوض شده ,از سیگنالهای موجود مشخص است که کمی اوضاع ثبات یافته و اخبار داخلی و خارجی فعلنه اجازه ظهورچنان اوضاعی را نمیدهند , پس بهتر است شما هم هم رنگ جماعت شوید و حداقل سودهای موجود را ضایع نکنید ....کم هست اما بد نیست !
                  آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/03/06, 13:38.
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                    منظورم از سود یامفت از رشد قیمت سهم بود نه سودی که احتمالا در مجمع میدادند

اما در مورد جمله آخرتان , در زمان احمدی نژاد را بنده نمیگویم , آمارها میگویند مانند همان صدرا و پلوله که برای شما قابل لمس و شیرین هم بوده است ....
                    اما در مورد سود شرکتهای خودرویی و از این دست صحبتها بنده هیچگاه نگفته م که به واقع سودده شده اند , ...اما یک نکته ایی که هست اینجا بورس است و آنهم بورس ایران !!!...
                    من شما را به عنوان یک سرمایه گذار باهوش میشناسم, ! نه بخاطر نوع افکارتان که ممکن است عده ایی را فریب بدهد و به ایشان قبای انسانیت به نمایش بگذارد!!... بلکه به خاطر نوع رفتار و اعمالتان در خفا است , که آگاه و ناخودآگاه خود را لو دادید;) ! هر چند که ممکن است از طرف عده ی کثیری از عوام مردم ایران سفته باز و سهم چاق کن و حرام خوار و کج دست شناخته شده باشید , اما به نظر من بورس بازی همین است ...شما زمان احمدینژاد ریسک سهام عوضی و مزخرفی را کردید و خوشبختانه سود خوبی هم از هم کاسه بودن با دزدها بردید و نوش جونتان ,اینجا ایران است محفل دزدها ..... به نظر من شما الانه در باد آن سودهای یامفت ناشی از رشد بی دلیل قیمت سهام خوابیده اید و چشم انتظار بازگشت حیوانیت و خر تو خری زمان احمدینژادهستید , اما عارضم خدمتتان که جو کمی عوض شده ,از سیگنالهای موجود مشخص است که کمی اوضاع ثبات یافته و اخبار داخلی و خارجی فعلنه اجازه ظهورچنان اوضاعی را نمیدهند , پس بهتر است شما هم هم رنگ جماعت شوید و حداقل سودهای موجود را ضایع نکنید ....کم هست اما بد نیست !
                    اول اینکه ادب را رعایت کن و هرچی به ذهنت میاد رو ننویس !

دوم اینکه بنده قبلا هم گفتم در سهامی مثل پارسان و پترو پالایشی ها و معدنی ها در دولت قبل با سهامداری چندین ساله سودهای 500 درصدی کسب کردم ! بعد هم گفتم که در حال حاضر فقط خصدرا و پلوله دارم که اینها را به قمیت پایین و 40 تومان در دولت قبل خریده ام !!!

اتفاقا اگر بررسی کنی می بینی که این دو شرکت در زمان دولت قبل رشد چندانی نداشته اند و در همین دولت بیشترین رشد را داشته اند !

تپکو هم داشتم که در دولت قبل، قبل از افزایش سرمایه به قیمت پایین گرفته بودم ! و بعد از افزایش سرمایه در این دولت با بیش از 500% افزایش قیمت فروختم !

قبلا هم به شما و یکی دیگر از همفکرانت توضیح دادم ! منتهی شما عادت دارید پست را درست نمی خوانید و آنچه در ذهن خودتان هست فقط مدام تکرار می کنید !

سودهای 500 درصدی مربوط یه همان شرکتهایی بود که گفتم و هم در مجمع سود نقدی خوبی توزیع میکردند ! هم افزایش قیمت سهم در بازار داشتند !

در پلوله که سود ما الان 2 برابر اون 500% شده ! اما نه با زیان انباشته ! بلکه با سود آوری و افزایش تولید !

منتهی شما اصرار داری بگی من در خصدرا و پلوله ! در دولت قبل 500% سود کردم ! در حالیکه افزایش قیمت این دو سهم عمده اش در این دولت بوده !

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

اول اینکه ادب را رعایت کن و هرچی به ذهنت میاد رو ننویس !

دوم اینکه بنده قبلا هم گفتم در سهامی مثل پارسان و پترو پالایشی ها و معدنی ها در دولت قبل با سهامداری چندین ساله سودهای 500 درصدی کسب کردم ! بعد هم گفتم که در حال حاضر فقط خصدرا و پلوله دارم که اینها را به قمیت پایین و 40 تومان در دولت قبل خریده ام !!!

اتفاقا اگر بررسی کنی می بینی که این دو شرکت در زمان دولت قبل رشد چندانی نداشته اند و در همین دولت بیشترین رشد را داشته اند !

تپکو هم داشتم که در دولت قبل، قبل از افزایش سرمایه به قیمت پایین گرفته بودم ! و بعد از افزایش سرمایه در این دولت با بیش از 500% افزایش قیمت فروختم !

قبلا هم به شما و یکی دیگر از همفکرانت توضیح دادم ! منتهی شما عادت دارید پست را درست نمی خوانید و آنچه در ذهن خودتان هست فقط مدام تکرار می کنید !

سودهای 500 درصدی مربوط یه همان شرکتهایی بود که گفتم و هم در مجمع سود نقدی خوبی توزیع میکردند ! هم افزایش قیمت سهم در بازار داشتند !

در پلوله که سود ما الان 2 برابر اون 500% شده ! اما نه با زیان انباشته ! بلکه با سود آوری و افزایش تولید !

منتهی شما اصرار داری بگی من در خصدرا و پلوله ! در دولت قبل 500% سود کردم ! در حالیکه افزایش قیمت این دو سهم عمده اش در این دولت بوده !
                      قبلا خیلی چیزها را میگفتید , منتهی اشکالی که دارد مرتب صحبت خود را عوض میکنید ...:)
                      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• argo
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 745

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                        بانک خاورمیانه که بهترین سود رو داره،کجا زیان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر هم منظورت ایران خورودیزل هست که بنظر من زیاد جای نگرانی نداره،البته توصیه به خرید ندارم!
                        ولی بازدهی داره و تو این دولت بهترین سود رو خودرویی ها میدن
                        منظور خاور بود
                        خيلي جالبه
                        موقعيكه من ورنا رو ١٣٠ خريدم ميگفتيد ورنا و وساپا رو بايد تو اين قيمتها فروخت
                        [emoji848][emoji848]كه الان نزديك ٣٠٠ است [emoji485][emoji485]
                        اما حالا اينقدر به خودرويي ايمان پيدا كردي كه خاور رو با اين زيان انباشته ١٥٠ تومن ارزنده ميدوني
                        عجب تغييري [emoji15][emoji15]
                        پي نوشت
                        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                          منظور خاور بود
                          خيلي جالبه
                          موقعيكه من ورنا رو ١٣٠ خريدم ميگفتيد ورنا و وساپا رو بايد تو اين قيمتها فروخت
                          [emoji848][emoji848]كه الان نزديك ٣٠٠ است [emoji485][emoji485]
                          اما حالا اينقدر به خودرويي ايمان پيدا كردي كه خاور رو با اين زيان انباشته ١٥٠ تومن ارزنده ميدوني
                          عجب تغييري [emoji15][emoji15]
                          قبول دارم و برای این اشتباه از همه اهالی این تالار عذرخواهی میکنم

اما من همیشه به خودرویی اعتقاد دارم در این دولت،!!جابجا میکنم ولی اولین انتخابم گروه خودرو هست

همین الان اگر صف ایرانخودرو عرضه بشه کل بازار به کما میره،پس لیدری بلا منازع با گروه خودرو هست

اما من مطلبی میخاستم بزنم که گفتم شاید دوستان ناراحت بشن و منصرف شدم!
                          اما حالا میگم این داستان سایپا و زیرمجموعه ها دقیقا مثل بازی وپترو و زیر مجموعه هاش هست(کربن و گازو لوله و ...)
                          پس احتیاط شرط عقل هست

سر بسته گفتم تا موجب رنجش کسی نشه.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

پایان ارزان‌فروشی سیمانی‌ها از ابتدای سال ۹۵/ افزایش ۱۷ درصدی قیمت سیمان در بهار

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

من که خکاوه رو فروختم فعلا بانکی ها شروع کردن حرکت خودشون رو بانکی خریدم

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت صنعتي محورسازان‌ايران‌خودرو به منظور بررسي بيشتر اطلاعات،حق تقدم شركت محورسازان‌ايران‌خودرو با توجه به توقف نماد اصلي متوقف شدند.مديريت بازار
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X